Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ....

dinos89

Recommended Posts

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 11.00 Κ ΛΕΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΝΩΡΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΠΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ 4 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ POKERSTARS ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ...ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΩ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑ ΕΚΕΙ,ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ BUY IN...ΓΕΜΑΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΠΙΑΝΩ QQ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ...RAISE ΡΕ RAISE...ΑΛΛΗΝ ΤΕΛΙΚΑ...1010 Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ 10 ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ...ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΛΕΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΞΑΝΑΠΙΑΝΩ QQ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ RAISE ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ..."ΡΕΡΑΙΣΕ"....ΑΛΛΗΝ....J9 ΟΥΦ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΚΑΝΕΙ ΚΕΝΤΑ ΣΤΟ RIVER ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΠΩΜΕΙΝΑΝΤΕΣ Q...ΑΡΑΞΕ ΛΕΩ ΝΤΙΝΟ...ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΤΣΟΥΠ ΑΑ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...RAISE ΕΓΩ ΞΕΡΟ ΑΛΛΗΝ Ο ΑΛΛΟΣ...Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΛΕΩ ΡΗΓΑΔΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ...CALL...ΓΓ ΕΙΧΕ...ΕΚΑΝΕ ΣΕΤ Κ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕ 1010 ΑΠΟ ΑΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ RIGGED ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΛΑΚΕΙΑ...ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά συμβαίνουν και σε άλλους εε?

μου δίνεις κουράγιο φιλε μου...εγώ νόμιζα πως μονο εγώ τα παθαίνω αυτά.

κανε αν θες κάτι που αποφάσισα να κάνω εγώ πριν λίγο καιρό..

κρατα σημειώσεις ποσα gutshots σε έχουν βοηθήσει και ποσα σε έχουν στήλη.θα δεις τελικά μια σχετική (όχι απόλυτη)ισορροπία.έτσι έμαθα να σταματήσω να γκρινιάζω...η τέλος πάντως το ελάττωσα.:))

Κλειστο, ανοιξε TV, δες κανα CSI Κολοπετινιτσα και συνεχιζεις αυριο παλι. Εχω παθει παρομοια περιστατικα, απο ενα σημειο κ επειτα καταφερνα να βαζω τα λεφτα μου μεσα με 90% κ να βλεπω θαυματα το ενα πισω απο το αλλο. Οταν αναβει το tiltομετρο κοκκινο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να σταματησεις. Ακομα κ να ποσταρεις την παρτιδα δεν προκειται να σου απαντησει καποιος κατι που θα σε κανει να νιωσει καλυτερα. Ισα ισα που θα εκνευριστεις, γιατι μετα απο 6 reply topic σου θα εχει επικεντρο συζητησης το bad played bad beat καποιου αλλου που spammare το thread σου...

Θεωρεις "τοσα πολλα μαζι" τα 4 χερια αυτα συνεχομενα?Δεν ειναι πολλα.Ουτε καν..

Απλα προσπαθησε να βαζεις τα λεφτα οταν εισαι μπροστα.Ολα τα αλλα θα γινουν.

foustouki δεν είναι "πολλαγια" μένα k για σένα,αλλα δες το αλλιώς.ξεκίνησε 4 tour k στα 3 έχασε έτσι.οποτε μπορεί να είναι μόλις 3 αλλα γι αυτόν είναι το 75% των tour του .άρα είναι ''πολλά''

Εχασε 3 χερια που ηταν μπροστα 80-20 χοντρικα και 1 coin.

Σημαινει κατι αυτο?Δεν εχει καμια σχεση με το ποσα τουρνουα ξεκινησε η κατι τετοιο.

"ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..."

11ΑΑ στην σειρα χαμενοι σε all in ειτε preflop ειτε στο flop απο τις οποιες μονο 1 φορα ο αντιπαλος ειχε σετ και ημουν πισω.Δηλαδη τις 0φορες ημουν μπροστα και εχασα.Επισης οι 10ΑΑ ηταν στο ΗΛ25,ΗΛ50 και ο 11ος στο ΗΛ1000.

Αυτο που πρεπει να σε/μας νοιαζει ειναι να βαζουμε τα λεφτα μπροστα.Απο εκει και περα οτι και να συμβει μετα απο πολλα χερια ολα επαληθευονται.

σταυρο δεν πιάνεις το νόημα.όταν ο άλλος ξεκινάει 4 tour k χάνει με 80-20 στα 3 ναι του φαίνονται polla.de σου μιλάει μακροπρόθεσμα,βραχυπρόθεσμα αναφέρεται.

eCli έγραψε:

Μα το ποκερ ειναι μακρoπροθεσμο..Οποιος δεν το αντιμετωπιζει ετσι τοτε θελει απλα να περασει την ωρα του

Δηλαδή? Πόσο ακριβώς μπορείς να μας πείς????? ........... για να μην περνάμε τσάμπα την ώρα μας.

έκλι έγραψε:

Μα το ποκερ ειναι μακροπροθεσμο..Οποιος δεν το αντιμετωπιζει ετσι τοτε θελει απλα να περασει την ωρα του

ρε ecil ,αυτός που πόσταρε πόσταρε για να πει τον πόνο του. σιγά μην τον ένοιαζε την ώρα που πόσταρε το ότι το poker είναι θέμα διαρκειας.μην είστε "γαβγαδες".

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΟΥΑΛΟΥΑ...ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΝ...ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΣΤΑΚ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΒ Κ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΚ Κ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SB ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΗΝ ΜΕ J10...ΚΛΑΣΙΚΑ 10 ΣΤΟ RIVER...

Εγώ πλέον μόλις μπαίνω all in και είμαι μπροστά είμαι προετοιμασμένος για το bad beat κ έτσι μ φαίνεται φυσιολογικό :P .Λέω τώρα θα χάσω,τώρα θα χάσω και τσουπ χάνω :P

Antonis έγραψε:

eCli έγραψε:
Μα το ποκερ ειναι μακρoπροθεσμο..Οποιος δεν το αντιμετωπιζει ετσι τοτε θελει απλα να περασει την ωρα του

Δηλαδή? Πόσο ακριβώς μπορείς να μας πείς????? ........... για να μην περνάμε τσάμπα την ώρα μας.[/quote:1v3kkdc6]

Φιλε Αντωνη δεν αναφερομαι σε σενα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το παιρνεις προσωπικα.Απλα ο dinos μου εδωσε την αισθηση με το post του οτι αν και μετρημενος παιχτης, προσεγγιζει το ποκερ περισσοτερο για να περασει διασκεδαστικα την ωρα του...οχι για να κανει χαβαλε...Μπορει τα συγκεκριμενα 4 τουρνουα που ανοιξε να μην βοηθαγαν τα χαρτια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και η επομενη φορα θα ειναι ετσι...Αλλα ο dinos μου εδωσε επισης την αισθηση οτι δεν το εχει συνηδειτοποιησει αυτο και καθεται και στεναχωριεται για 4 τουρνουα που στην τελικη μπρορει να ειχε ερθει και η στιγμη για καποιο downswing.Εφοσον ομως ο ντίνος ειναι μετρημενος παιχτης θα κατορθωσει σε βαθος χρονου να βγαλει καποιο κερδος και αυτο ηθελα να πω.Αν τωρα διαλεξα τις λαθος λεξεις ή φανηκα λιγο αποτομος ζητω συγνωμη.

LUADARKO έγραψε:

έκλι έγραψε:
Μα το ποκερ ειναι μακροπροθεσμο..Οποιος δεν το αντιμετωπιζει ετσι τοτε θελει απλα να περασει την ωρα του

ρε ecil ,αυτός που πόσταρε πόσταρε για να πει τον πόνο του. σιγά μην τον ένοιαζε την ώρα που πόσταρε το ότι το poker είναι θέμα διαρκειας.μην είστε "γαβγαδες".[/quote:1743w9fp]

Και γιατι να μην τον νοιζει ρε Λούα?Να τον νοιαζει για να μπορεσει να γινει καλυτερος αλλιως δεν χει νοημα να ποσταρει τον πονο του.Και δεν ειμαι καθολου γαβγας.Αλλα δεν μπορω να μπω στην διαδικασια να παρηγορησω καποιον μονο κα μονο για να συνεχισει να δικαιολογει τον εαυτο του και να κλαιγεται οταν δεν τρεχουν τα φυλα..

έκλι μην σφίγγεσαι που λέει k ο tsint.μπορεί να τον νοιάζει μακροπρόθεσμα αλλα εκείνη την ώρα ήθελε απλά να ποστάρει ένα άτυχο session.so simple.

Δεν σφιγγομαι καθολου Λούα.Απλα που πηρε καιρο να καταλαβω οτι δεν υπαρχουν ατυχα session.Ολα σταματανε σε ενα λαθος και σε ενα σωστο call.Οποτε μην μου ζητας να καταλαβω το ατυχο session του ντίνου.Μπορεις να το κανεις εσυ αυτο.

dinos89,,,,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…ΕΣΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ,,ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!...ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ…ΣΕΝΤΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΑΘΑ ΛΑΣΤΙΧΟ!!!….ΤΩΡΑ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ?ΕΓΩ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΟ!ΒΑΡΙΕΜΑΙ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ!Ο ΕΛΠΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!ΧΑΧΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ 150 ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ……..

TSINT έγραψε:

dinos89,,,,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…ΕΣΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ,,ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!...ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ…ΣΕΝΤΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΑΘΑ ΛΑΣΤΙΧΟ!!!….ΤΩΡΑ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ?ΕΓΩ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΟ!ΒΑΡΙΕΜΑΙ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ!Ο ΕΛΠΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!ΧΑΧΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ 150 ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ……

Τουλάχιστον τα έβγαλες ή ήσουν πάλι χαμένος;

Όχι ότι μου αρέσει να ποστάρω bad beats, αλλά για να σου φύγει η απορία αυτά δεν είναι τίποτα. Εγώ τα έχω πια συνηθίσει. Ακόμη κι όταν το donk που είχα απέναντί μου ευτυχώς για μένα μπήκε 2 φορές all-in απέναντι στο επίσης μεγάλο stack του τραπεζιού. Η χρονική διαφορά των παρτίδων δεν είναι μεγάλη και σημειοτέον, πληρώνονται οι 3 πρώτοι σε αυτό το σχετικά deepstack rebuy tournament:

***** Betfair Poker Hand History for Game 605469466 *****

NL Texas Hold'em $10 Buy-in + $1 Entry Fee, Level:9 Blinds(150/300-30 άντε) - Sunday, November 15, 17:04:27 GMT 2009

$250 Guaranteed NL Hold'em #296916

Table 1 9-max (Real Money)

Seat 7 is the button

Total number of active players : 7

Seat 1: OrwellS ( 4,312.50 )

Seat 3: antonis 84 ( 16,125 )

Seat 4: CFC1905 ( 28,781.50 )

Seat 5: TheDeezBeez ( 21,712.50 )

Seat 6: topmix ( 10,299 )

Seat 7: Samteo ( 33,257.75 )

Seat 9: wanzace ( 9,511.75 )

Tourney Level:9 Blinds(150/300-30 ante)

OrwellS posts ante [30]

antonis 84 posts ante [30]

CFC1905 posts ante [30]

TheDeezBeez posts ante [30]

wanzace posts ante [30]

Samteo posts ante [30]

topmix posts ante [30]

wanzace posts small blind [150]

OrwellS posts big blind [300]

** Dealing down cards **

Dealt to Samteo [ 8c, 8s ]

αντώνης 84 folds

CFC1905 raises το [600]

TheDeezBeez folds

topmix folds

Samteo raises το [2,027]

wanzace folds

OrwellS folds

CFC1905 calls [1,427]

** Dealing Flop ** [ 3d, 8h , Jh ]

CFC1905 bets [2,357]

Samteo raises to [12,200]

CFC1905 goes all-in

CFC1905 raises to [26,724.50]

Samteo calls [14,524.50]

** Showdown **

CFC1905 shows [ 4h, 7h ]

Samteo shows [ 8c, 8s ]

** Dealing Turn ** [ Kh ]

** Dealing River ** [ Td ]

** Hand Conclusion **

CFC1905 wins 58,163 from main pot with a Flush

************ Game 605469466 ends ************

Και μετά από λίγο έγινε αυτό:

***** Betfair Poker Hand History for Game 605481982 *****

NL Texas Hold'em $10 Buy-in + $1 Entry Fee, Level:11 Blinds(250/500-50 άντε) - Sunday, November 15, 17:30:40 GMT 2009

$250 Guaranteed NL Hold'em #296916

Table 1 9-max (Real Money)

Seat 3 is the button

Total number of active players : 5

Seat 3: antonis 84 ( 39,517.50 )

Seat 4: CFC1905 ( 32,316.75 )

Seat 5: TheDeezBeez ( 19,722.50 )

Seat 7: Samteo ( 25,321.50 )

Seat 9: wanzace ( 7,121.75 )

Tourney Level:11 Blinds(250/500-50 ante)

wanzace posts ante [50]

Samteo posts ante [50]

TheDeezBeez posts ante [50]

CFC1905 posts ante [50]

antonis 84 posts ante [50]

CFC1905 posts small blind [250]

TheDeezBeez posts big blind [500]

** Dealing down cards **

Dealt to Samteo [ Js, Jd ]

Samteo raises to [1,721]

wanzace folds

antonis 84 folds

CFC1905 calls [1,471]

TheDeezBeez folds

** Dealing Flop ** [ 4h, 7h, Jc ]

CFC1905 bets [2,096]

Samteo raises το [12,000]

CFC1905 raises το [21,904]

Samteo goes all-in

Samteo raises to [23,550.50]

CFC1905 calls [1,646.50]

** Showdown **

CFC1905 shows [ 7d, 6s ]

Samteo shows [ Js, Jd ]

** Dealing Turn ** [ 5h ]

** Dealing River ** [ 8s ]

** Hand Conclusion **

CFC1905 wins 51,293 from main pot with a straight, Eight to Four

************ Game 605481982 ends ************

Πρόσεξε ότι στο 1ο Hand έχασα την ευκαιρία να γίνω chip leader με τα μισά chips του τραπεζιού και 5 αντιπάλους με τους 3 από τους 6 να πληρώνονται. Και στο 2ο πήγανα πάλι chip leader με το 40% των chips και τους 2 από τους 5 παίχτες να έχουν μόλις 14 blinds... That'σ poker...