Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ο Τομ "durrrr" Ντουάν πέφτει στο $25/$50 ενώ ο "Isildur1" χάνει όλα του τα κέρδη σε μία βραδιά

Recommended Posts

Ntavelis έγραψε:

pocket_aces_suited έγραψε:
Από την άλλη παραδέχομαι πως κάποιοι άλλοι τα καταφέρνουν καλά τουλάχιστον στο να διατηρούν κάποια κέρδη. Αλλά δεν έχω υπόψη μου παίκτες που ΑΥΞΑΝΟΥΝ αυτά τα κέρδη σε μεγάλο βάθος χρόνου. Μήπως μπορεί να κανείς να μου υποδείξει κάποια ονόματα; Μόνο αυξάνοντας τα κέρδη του μακροπρόθεσμα μπορεί κανείς τελικά να πει πως είναι κερδοφόρος παίκτης. Διαφορετικά μπορεί να ήταν απλώς τυχερός και να έκανε cash out σε κάποια μεγάλα τουρνουά.

Σωστά!! Γιατί όλοι αυτοί που ξεκίνησαν να παίζουν ήταν πλούσιοι και απλά παίζουν για να διατηρήσουν τα λεφτά τους..

Τι ακούμε ρε φίλε!

"Τυχεροί και κάνανε cash out από τουρνουά!!"

Λοιπόν εγώ σταματάω να ασχολούμαι με το παληκάρι και προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο. Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες για να μας σπάσει τα νεύρα.[/quote:1v2rgc9d]

Aυτό είπα ρε σαχλαμάρα, ότι ήταν ήδη πλούσιοι; Νομίζω πως αν είχες IQ μεγαλύτερο του 90 θα καταλάβαινες τι λέω. Γι αυτό καλύτερα σταμάτα να μου απαντάς γιατί ούτως ή άλλως δεν λες τίποτα ουσιαστικό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σταματα εσυ να γραφεις καλυτερα γιατι με αυτα που γραφεις προκαλεις τις παραπανω απαντησεις.

Αλλωστε ουτε εσυ λες κατι ουσιαστικο.Γενικοτερο αυτα που γραφονται στις τελευταιες 2-3 σελιδες δεν ειναι ουσιαστικα.

Ποσταρετε καμια παρτιδα να αναλυσουμε και αφηστε τα αυτα.

to savvato ela sta skopia...tha eimai ekei sto tournoua...gia ton pocket aces milaw...tha katsoume mazi se mia gwnia na milisoume....na sou eksigisw kapoia pragmata..OPWS , OTI TO NA SPAS TA NEVRA TWN ALLWN EINAI EPIEIKWS ILITHIO ,an tous les pragmata gia ta opoia exeis agnoia......" H imimatheia einai xeiroteri ap tin amatheia "......

Ntavelis έγραψε:
Από την άλλη παραδέχομαι πως κάποιοι άλλοι τα καταφέρνουν καλά τουλάχιστον στο να διατηρούν κάποια κέρδη. Αλλά δεν έχω υπόψη μου παίκτες που ΑΥΞΑΝΟΥΝ αυτά τα κέρδη σε μεγάλο βάθος χρόνου. Μήπως μπορεί να κανείς να μου υποδείξει κάποια ονόματα; Μόνο αυξάνοντας τα κέρδη του μακροπρόθεσμα μπορεί κανείς τελικά να πει πως είναι κερδοφόρος παίκτης. Διαφορετικά μπορεί να ήταν απλώς τυχερός και να έκανε cash out σε κάποια μεγάλα τουρνουά.

Σωστά!! Γιατί όλοι αυτοί που ξεκίνησαν να παίζουν ήταν πλούσιοι και απλά παίζουν για να διατηρήσουν τα λεφτά τους..

Τι ακούμε ρε φίλε!

"Τυχεροί και κάνανε cash out από τουρνουά!!"

Λοιπόν εγώ σταματάω να ασχολούμαι με το παληκάρι και προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο. Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες για να μας σπάσει τα νεύρα.[/quote:3v434qhe]

Aυτό είπα ρε σαχλαμάρα, ότι ήταν ήδη πλούσιοι; Νομίζω πως αν είχες IQ μεγαλύτερο του 90 θα καταλάβαινες τι λέω. Γι αυτό καλύτερα σταμάτα να μου απαντάς γιατί ούτως ή άλλως δεν λες τίποτα ουσιαστικό.[/quote:3v434qhe]

saxlamaras eisai sigouros gia to poios einai filaraki?

mathew ace έγραψε:

saxlamaras eisai sigouros gia to poios einai filaraki?

http://www.pokerland.gr/news/internet-p ... 12-09.html

mathew ace έγραψε:

gia koitakse ligo to hand sto opoio mbainoun all in 450k pot, kai o durrr exei A-A, kai megalytero flush draw ap ton kwlofardo isildur, o opoios evale all in me tin aidia tou , to up n down straight draw kai to geloio flush draw....telika gyrizei o papas kai kanei straight to vodi...etsi loipon einai i gkomena tou?...otan pianei to 20-30% tou to zwo o isildur...deite ligo ta hands kai meta na milate...vlepoume to apotelesma kai amesws na sxoliasoume....ante pia...

Θα σου δώσω έναν ορισμό: Σαχλάμάρας στο πόκερ είναι κάποιος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν μια παρτίδα κερδίθηκε από κέντα ή από χρώμα.