markonis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΟ HELLENICPOKER MOY ΚΛΕΙΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 markonis έγραψε:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΟ HELLENICPOKER MOY ΚΛΕΙΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑTI NA PEI KANEIS OLOI OI PAIKTES EINAI APATEWNES KAI TA SITE POY KLEINOYN AVERTA LOGARIASMOYS XWRIS NA DINOYN LOGARIASMO SE KANENAN EINAI ASPILA AMOLYNTA AGNA KAI AEIPARTHENA?TI TO PAIZOYN EISAGGELEIS?OFEILOYN AFOY THELOYN NA KLEIDWSOYN TOYS LOGARIASMOYS NA EPISTREPSOYN OTI XRHMATA EIXANE MESA OI PAIKTES.ME POIO DIKAIWMA PARAKRATOYN TA XRHMATA.ELPIZW FILE MARKONI NA MIN EIXES XRIMATA MESA.MALLON TA SYSTHMATA ASFALEIAS TOYS EINAI GIA TON KALATHO TWN AXRHSTWN Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
markonis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ GOPC .ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
piggys Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Asta na pane.Ego paidia epeidi ekana paso se merikous pextes pou eixa dei oti itan kaloi,me kleidosane giati leei sinergazomoun mazi tous!ELEOS DILADI:blink: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
markonis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 σου λεω ειναι τρελοι ειναι μαλ μου χαλασαν την βραδια οι μαλ ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΧΕ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
markonis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 POLISCAS TO REYMA HRTHE Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 piggys έγραψε:Asta na pane.Ego paidia epeidi ekana paso se merikous pextes pou eixa dei oti itan kaloi,me kleidosane giati leei sinergazomoun mazi tous!ELEOS DILADI:blink:[/quote:2qvtol6u]Ενας απο τους λόγους που δεν παίζω τουρνουά online ειναι αυτός.Παλαιότερα είχα διαπιστώσει μερικοί παίκτες να κάνουν δυνατά bet στο turn να μένουν με 10 ή 50 chips και στο river να πηγαίνουν πάσο και να μην τοποθετουν στο ποτ τα εναπομείναντα chips. Και ερωτώ ειναι λογικό ενας πακτης να τοποθετεί σχεδον ολες του τις μαρκες στο ποτ και να κάνει fold στο river και να μην τοποθετεί και τις υπόλοιπες 10? ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. Rebuy kai ξανα το ιδιο λίγο αργότερα με τον ιδιο παίκτη. Αν αυτό δεν είναι καθαρή περίπτωση chip dumping τότε πια είναι?Εαν παλι πιστεύετε οτι δεν κάνατε κάτι τέτοιο τότε μηνυση στο εισαγγελέα για απατη της εταιρείας. Αν και δεν νομίζω οτι θα δούμε μηνυση απο παίκτη σε εταιρεία γιατί προφανώς για να κλειδώσουν τους λογαριασμούς κα΄τι σοβαρό έχουν διαπιστώσει και απο κατηγοροι θα βρεθούν μάλλον κατηγορούμενοι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
piggys Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 File antoni paizo online poker 3 xronia.Exo dei tetoia skinika se freeroll pou kanoun mpam.Pistepse me an ithela na klepso tha to ekana poli diakritika xoris na iparxei periptosi na me paroun xampari.Apla sto Hellenic poker to parakanoun.Me ti logiki tous an exeis AK kai kaneis fold meta apo raise,apla gia na mpeis dekada klebeis... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Παιδιά μη βγάζετε να βγάλετε συμπεράσματα.Προχθές ένας παίκτης άνοιξε λογαριασμό και μου έστειλε ΠΜ ότι τον κλείδωσαν και ήταν έξω φρενών.Επικοινώνησα εγώ μαζί τους και ξέρετε ποιο ήταν το πρόβλημα; Δεν είχε δηλώσει σωστή διεύθυνση κατοικίας (μου φαίνεται δεν είχε γράψει σωστά την πόλη....) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
o_leontas Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 poliscas έγραψε:Παιδιά μη βγάζετε να βγάλετε συμπεράσματα.Προχθές ένας παίκτης άνοιξε λογαριασμό και μου έστειλε ΠΜ ότι τον κλείδωσαν και ήταν έξω φρενών.Επικοινώνησα εγώ μαζί τους και ξέρετε ποιο ήταν το πρόβλημα; Δεν είχε δηλώσει σωστή διεύθυνση κατοικίας (μου φαίνεται δεν είχε γράψει σωστά την πόλη....)Diladi an kapoios den grapsei sosta tin dieythinsi katoikias kleinei o logariasmos tou?Ayto proti fora to akouo.Ayti i etairia to exei parakanei re paidia.Entaksi eipame na exei sfixta metra gia tin tirisi tis timiotitas alla to na kleinei logariasmous me to paramikro...Ksero kai go ti na po? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 piggys έγραψε:File antoni paizo online poker 3 xronia.Exo dei tetoia skinika se freeroll pou kanoun mpam.Pistepse me an ithela na klepso tha to ekana poli diakritika xoris na iparxei periptosi na me paroun xampari.Apla sto Hellenic poker to parakanoun.Me ti logiki tous an exeis AK kai kaneis fold meta apo raise,apla gia na mpeis dekada klebeis...edw kleidwsan thn prohgoymenh fora ton logariasmo enos paidioy poy eixe xasei 11.000$ se 8 mines ti to mempto mporei na ekane ayto to paidi? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
markonis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 ΣΥΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ GOPC ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ HELLENICPOKER , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΝΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΑΝ souuuuuuut ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΩ ΤΟΥΣ Μ ... ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΜΑΣ ΔΕΣ ΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΕ Μ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 eimai sigouros pantws pws an einai kapoio la8os 8a vre8ei kapoia lisi,estw kai an esi filemou dikaiologimena exeis ekneuristei.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kmagsal Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 signomi re paidia afto to hellenic poker posous egegramenous pextes exei peripou giati mafta pou kanei ego pistevo oti den tha meinei kanenas afta einai protofanh gia ena poker site pou stirizetai apo tous pelates tou kai giati na mhn boro ego na eho dio logariasmous? kai o kathenas apo mas , den nomizo oti einai klepsimo afto Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Δεν μπορείς να έχεις δύο λογαριασμούς και να παίζεις στο ίδιο τουρνουά σε κάνενα site. Μπορείς να έχεις δύο λογαριασμούς παντού, αλλά ποτέ δεν θα παίζεις στο ίδιο τουρνουά ή στο ίδιο τραπέζι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kmagsal Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 to xero file mou alla na pou den boro na kano egrafi epeidi paliotera eixa ena logariasmo,diladi saythn th periptosi ti kanoume Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Ενεργοποιείς τον παλιό, ή ανοίγεις καινούριο, κι εγώ έχω δύο λογαριασμούς στο ίδιο pc (ένας εγώ κι ένα η γυνάικα μου).. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Ποιο είναι το nickname σου στο Hellenic; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Rey_PTY Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 ReyPTYakiro edelos xafnika boro na bo....sorry Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kalakos Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 re paidia kapio logo tha exoun den bori na ine toso psixakides i anthropi... pandos to na klidonoun diplous logariasmous ego to vrisko logiko... an dite sto CDpoker TITAN CHILIpoker i opio alo site tou IPOKER ama aniksis alo logariasmo sou klidonoun amesos to proto kai to deftero kai opio alo logariasmo pas na aniksis.. kai apo cyber na aniksis logariasmo ama peksis sto pc pou exis idi logariasmo se klidonoun.. opote den ine mono sto hellenic pou vgeni afti i trela ala sxedon pandou... mono sto SPB afinoun 20 logariasmous na pezoun sto idio tournoua... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο. μην περιμένετε με το περίστροφο στη γωνία. Η αίθουσα χώνει τώρα $1300 για το πρωτάθλημα, θα χώσει άλλα $650 στο επίγειο σε μία εβδομάδα,,, από ότι έμαθα θα χώσει άλλα $1500 για να δώσει δωρεάν θέσεις στο GPT το Σεπτέμβριο,,, όλα αυτά δείχνουνε κάτι.Δεν έχουν ανάγκη να κλέψουν $20 απο κανέναν...Αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα έχετε την υπομονή να το διερευνήσουμε. Τουλάχιστον με αυτούς έχουμε το κονέ και μπορούμε να τους πιέσουμε αρκετά.. Τι άλλο να πω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aka_Lamogio Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Κοίτα αν όντως έχουν κάνει κάποια παράβαση με βάση τα rules του site (τα οποία δυστυχώς κανείς ποτέ δεν διαβάζει) τότε καλά κάνουν. Αλλά να κλείσουν κάποιο λογαριασμό (σύμφωνα με τα όσα καταθέτουν εδώ κάποιοι) επειδή κάποιος πάει πάσο με πολύ καλό φύλλο γιατί θεωρεί ότι αυτός που κάνει raise έχει καλύτερο γιατί είναι supertight δεν το βρίσκω λογικό. Ελπίζω να λυθούν τα όποια προβλήματα πάντως και να μην μας ενοχλήσει ως προς το GOPC.Το καλό είναι ότι όπως λέει ο Σταύρος μπορεί να συζητήσει μαζί τους και να διευθετηθούν τα όποια προβλήματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 simfono emeis oi ellines eimaste poly kaxipoptoi, olo synomosies ktlp skarfizomaste, keloun na exounai rotao giati tosoi poloi theloun na exoun pano apo enan logariasmo? nomizo pos kseroume giati. Kala kanoun kai tous klidonoun osous propathoun na kanoun tous koutoponirous. Kai opos leei o poliscas tosa extra lefta vazoun giati tous vrizoume kai apo pano, ligo myalo paidia..... fearlessgr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Πρώτα πρώτα τους λογαριασμούς δεν τους κλειδώνει η Hellenic. Τους κλειδώνει η bossmedia. Σε μερικές περιπτώσεις μετα από αίτηση διερεύνησης από την hellenic για πιθανή παράβαση των κανονισμών και αφού αυτες διαπιστωθούν!!! Διπλοί λογαριασμοί στο ίδιο τουρνουά δεν επιτρέπονται, είναι σαφές και κατα τη γνώμη μου δίκαιο.Σε μερικές άλλες όμως η hellenic δεν έχει καν ανάμιξη, οι λογαριασμοί κλείνονται απ' ευθείας από την boss. Tέτοιες περιπτώσεις είναι η λάθος διεύθυνση που αναφέρθηκε προηγουμένως και άλλα πράγματα που μας φαίνονται τυπικά και υπερβολικά και συμφωνώ ότι είναι, αλλά έτσι λειτουργούν κάποιες εταιρείες, πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Τέτοια κλεισίματα λογαριασμών όμως ξανανοίγουν εύκολα και αφού λυθεί το τυπικό της υπόθεσης. Παράδειγμα:Σε λογαριασμό που είχα σε μια εταιρεία είχα δηλώσει το όνομα μου ως VASILEIOS K...... Στην πιστωτική μου κάρτα όμως έγραφε VASILIOS K...... Moυ έκλεισαν τον λογαριασμό και χρειάστηκε να τους κάνω ολόκληρο μάθημα Ελληνικής γραμματικής για να μου τον ξεκλειδώσουν. Τελικά όμως το έκαναν και παίζω εκεί 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα...Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής. Αν παραβείς τους κανονισμόυς άθελα σου ή μη, και δεν έχεις κάνει "μαμουνιά", το δίκιο σου θα το βρεις. Αν δεν το βρεις βγες και φώναξε το και όλοι μαζί σου θα είμαστε.Αν έχεις κάνει τη μαμουνιά όμως, ε του π...στη πια, δεν έχεις δίκιο!!!Δηλαδή φίλε genok, μπαίνει ο Α πρωτάρης παίκτης σε ένα τουρνουά να παίξει πόκερ να περάσει την ώρα του. Και ταυτόχρονα μπαίνει και ο Β που έχει ήδη χάσει 15.000.000$ και για να έχει περισσότερες πιθανότητες να ρέφάρει κάποιο ποσό (το οποίο θα ξαναχάσει) φτιάχνει 3 λογαριασμούς και αρχίζει τα μαγειρέματα. Ο Α όμως ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο Β ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ??? Τι είναι δηλαδή ο αθώος παίκτης, φιλόπτωχο ταμείο?Και πόσο μαγκας είναι ο άλλος για να μην πω καμμιά κακιά λέξη...Και το μαγείρεμα αποδίδει καρπούς και ο Α χάνει τα χρήματα του. Δεν πρέπει ρε φίλε να του τα δώσει κάποιος πίσω? Δεν πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να μην ξαναγίνει τέτοιο μαγείρεμα? Δεν πρέπει ο Β να μην ξαναπαίξει πόκερ στον αιώνα τον άπαντα?Απορώ πια, αν πρέπει να εξηγούνται και τα αυτονόητα. Εχουμε καλομάθει στην πονηριά, στο μέσο, στη λούφα, στο ψέμα, το γλύψιμο και το σκαπουλάρισμα. Αμάν πια...ΥΓ: Δεν εργάζομαι για τα συμφέροντα καμμιας εταιρείας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 baskont έγραψε:Απορώ πια, αν πρέπει να εξηγούνται και τα αυτονόητα. Εχουμε καλομάθει στην πονηριά, στο μέσο, στη λούφα, στο ψέμα, το γλύψιμο και το σκαπουλάρισμα. Αμάν πια...mazi sou.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts