Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

εντυπώσεις από τον Πρώτο αγώνα GOPC

theomas

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Το στήσιμο του GOPC είναι "ιδιαίτερο". Είναι εκτός της φιλοσοφίας της BOSS Media σαν δομή, με την έννοια ότι είναι πρωτάθλημα πολλαπλών "αγωνιστικών". Αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα, όπως π.χ το prize pool, δεν σετάρονται αυτόματα αλλά χειροκίνητα. Γι' αυτό δεν θα μπορούσε να δοθεί το prize structure σε real time, αλλά μετά από χειροκίνητο υπολογισμό. Αν αύριο το δούμε στο lobby (μπορεί και να μην το δούμε) αυτό θα έχει γίνει με παρέμβαση στο πρόγραμμα.

Τα περί starting stacks και blind structure, δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι λάθος ή σωστά. Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα. Εμένα μου άρεσαν και δεν κοιτάω με καλό μάτι την ενδεχόμενη αύξησή τους, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει. Αν οι περισσότεροι θέλετε να τα αυξήσουμε, τότε ... fold :) . Παρ' όλο που οι κανόνες έχουν ανακοινωθεί και αν θέλουμε να είμαστε αυστηροί, δεν πρέπει να αλλάζουν κατά τη διάρκεια νομίζω πως αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε ελαστικοί και να ακούσουμε την πλειοψηφία των παικτών.

Συνολικά, επειδή έχω εμπειρία από το τι κουπί χρειάζεται για να στήσεις ένα τέτοιο τουρνουά, να ενημερώνεις βαθμολογίες, site κλπ, προσωπικά τουλάχιστον κρίνω το GOPC άψογο.

Μόνο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος έγινε poliscas και σε παρακαλώ να το διορθώσεις τις επόμενες φορές. Απορώ πως δεν το είδατε όλοι σας.

Είναι δυνατόν, ενώ είμαι στην 3η θέση με 10500 chips (έχουμε μείνει 13), να μου μοιράζει :As :Ks , board :Kh :7d :3h και ο fearless (με 9000 chips) να μου δείχνει:Kc :Kd ? :sick: Και καπάκι στο επόμενο χέρι να πέφτω με τα λίγα ρέστα μου πάνω σε :Ah :Ad ? :sick: :sick:

Α πα πα πα πα... ερασιτεχνισμοί...:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να το λήξουμε εδώ. Το αρχικό μου post δεν ήταν απάντηση στο δικό σου theomas. Δεν απευθυνόμουν σε σένα προσωπικά, αλλά στο σύνολο των μελών που ενδεχομένως άρχισαν να σκέφτονται πρώτα τα αρνητικά χωρίς να σκεφτούν τα θετικά. Δεν ήθελα να σε θίξω, δεν ήθελα να σε προσβάλλω, δεν ήθελα να σε μειώσω, δεν ασχολιόμουν μαζί σου.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις προτάσεις και ιδέες και έχεις αποδείξει ότι είσαι πολύ δραστήριος στο forum, εν αντιθέσει με μένα. Επίσης, είμαι πεπεισμένος ότι κατέχεις πολύ καλά την ελληνική. Επαναλαμβάνω, ελπίζοντας ότι δεν θα παρεξηγηθώ πάλι, ότι δεν απευθυνόμουν σε σένα.

Το ότι έγραψα την ενασχόληση μου, δεν το έκανα για κανένα λόγο, πέρα από το να εξηγήσω ότι σε αυτούς τους τομείς, είναι πολλές φορές πιθανό να μην έχουν υπολογιστεί όλες οι παράμετροι, και κατά συέπεια κάποια πράγματα να μην πετύχουν όσο ήταν το αναμενόμενο. Και δεν είμαι προγραμματιστής, μηχανογράφος είμαι. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δυο. Κι ούτε είναι και καμιά σπουδαία δουλειά για να την καυχιέμαι. Η αλήθεια είναι ότι την έχω ψιλοβαρεθεί κιόλας :) .

Αυτά, και σε παρακαλώ να διαβάσεις αυτό το post -που πραγματικά απευθύνεται σε σένα, όπως και το προηγούμενο, αλλά όχι το αρχικό - χωρίς να έχεις στο μυαλό σου ότι έχω κάτι μαζί σου. Ειλικρινά, δεν έχω την διάθεση να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις με κανένα μέλος του forum. Δεν είμαστε εδώ για αυτό, είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε το παιχνίδι και θέλουμε να βελτιωθούμε σε αυτό. Οι μόνες αντιπαραθέσεις που μ' αρέσουν είναι αυτές που θα μας κάνουν καλύτερους παίχτες στα τραπέζια ;) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites