Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Μια μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό πόκερ

goingup

Recommended Posts

Τώρα που μιλάμε (γράφουμε) στο μακρινό Las Vegas υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας για την απογείωση του πόκερ στη χώρα μας. Αναφέρομαι στον AlexoGeo που εδώ και λίγες ώρες έφτασε στο Las Vegas για να πάρει μέρος στο main event του WSOP.

Ας σκεφτούμε λίγο όλοι μας το (προς ώρας) υποθετικό σενάριο του να γυρίσει πίσω με ένα bracelet. Κι αν ακούγομαι υπερβολικός, συγχωρέστε με. Σάββατο πρωί είναι, καύσωνα δεν έχει, το καφεδάκι είναι δροσερό και εγώ δικαιούμαι να ονειρεύομαι.

Ακολουθήστε με στη φαντασίωση. Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πόκερ! Dimimil, baskont και όλοι όσοι έχετε (ή αισθάνεστε ότι έχετε) δημιουργικές πένες προσπαθήστε να σκεφτείτε και να αποτυπώσετε το τι θα ακολουθήσει. Τη δημοτικότητα που θα αποκτήσει το παιχνίδι. Θα είναι η σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά. Κι αν τώρα που μιλάμε τα πράγματα κινούνται αργά, μετά από μια επιτυχία (όχι αναγκαστικά την πρώτη θέση) τα φρένα θα λυθούν. Το πόκερ θα εκτιναχθεί και όλοι εμείς που τώρα είμαστε λίγοι και γενναίοι πιονέροι, θα αισθανθούμε μια κάποια περηφάνια.

Το ελληνικό πόκερ τροχοδρομεί στο Las Vegas. Ο Γιώργος μας εκπροσωπεί όλους μας. Και όσο και αν θα ήθελα να είμαι εγώ εκεί (ή και εγώ), αφού έφτασα τόσο κοντά (2ος στη ladbrokes), με όλη μου τη δύναμη θέλω να φωνάξω:

ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΚΕΡ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με οσα λες αλλα πιστευω θα ηταν καλυτερο αυτο να γινει σε ενα χρονο. Το ποκερ ειναι πολυ πισω ακομα στην ελλαδα. Καλυτερα να πέρασει ενας χρονος ωστε να μαζευτει περισοτερος κοσμος σε αυτο και μετα να παρει καποιος ελληνας μια μεγαλη διακριση, να εχει ωριμασει δλδ το ποκερ στην ελλαδα. Να μπορω να παω και γω που γινομαι 21 τον σεπτεμβρη ;) :dry: Και ειμαι σιγουρος πως του χρονου δεν θα παει μονο ενας ελληνας αλλα πολλοι περισσοτεροι, και οτι ξεραν οι ξενοι και ξεχασαν για τον Nick the greek και γενικα για την ελληνικη ποκα θα τα θυμηθουν ξανα...;)

Ας μην βάζουμε τον πήχη τόσο ψηλά.

Μόνο και μόνο στα χρήματα να μπει την στιγμή που μεγ΄λα όνόματα θα έχουν μείνει εξω απο αυτά θα είναι μια τεράστια επιτυχία.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΩΡΓΟ.

ειθε το flop να ειναι μαζί σου σε κάθε κόλπο που θα μπείς.(και το turn και το river)

Ο πήχης έχει ήδη ξεπεραστεί. Ξεπεράστηκε όταν η ladbrokes ανακοίνωσε τον προκριματικό αγώνα αποκλειστικά για Έλληνες. Είναι καταφανές σημάδι αυτό ότι πλέον η Ελλάδα είναι στο χάρτη. Τώρα πάμε για το over and above.

Μια ενδεχόμενη επιτυχία του Γιώργου στο wsop δεν θα είναι μόνο προς όφελος του Ελληνικού πόκερ, φίλτατε goingup.

Πρώτα πρώτα θα αγοράσει προσωπικό γιώτ και θα διοργανώνει... tours στην κυριολεξία! Τουρνουά πόκερ στη θάλασσα σε συνδυασμό με κρουαζιέρες σε Μήλο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη, Φολέγανδρο. Και όταν θα ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι από τα bad beat, θα υπάρχει στο κατάστρωμα βατήρας για μια δροσιστική βουτια!:woohoo:

Για το χειμώνα ένα καζινάκι στο Βύρωνα, στο λόφο δίπλα από το θέατρο Μερκούρη, θα το έχει στα πλάνα του σίγουρα!

Για να μη πω ότι ένα Geo_Alexo poker skin, δεν είναι άσχημη ιδέα!

Χαχα, θα το postάρω και στο άλλο forum αυτό!

Den einai katholou apithanh mia megalh epityxia tou Giorgou. Dhl. o Jamie Gold einai kalyteros? lol

O kathenas mporei na kerdisei ena tournoua. An eisai kalos exei sigoura kalyteres pithanothtes. O Giwrgos einai poly empeiros se live paixnidi. Den prepei na fobatai tipota!