crackLiNg Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 o titlos ta leei olastakes 39$ , 60$ , 78$ 6max stars Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 giorgio πες αλευρι...ο crackling σε γυρευει.. :) Παράθεση
clickys Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 den katalava tipota Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 kane egrafi se ena ekpedeytiko site kai ksekina apo pio xamila stakes Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 grigoris16 έγραψε:kane egrafi se ena ekpedeytiko site kai ksekina apo pio xamila stakesden to eixa skeytei:) Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 gia ayto ine oi filoi Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 clickys έγραψε:den katalava tipotaden katalaves tpt apo to "Psaxnw SnG pekth na moy mathei na pezw SnG"?alitheia les? Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 exeis pexei sta 5.50$ 11$ ktl ?imo poly to rake gia ta single table eidikapws sou eirthe na asxolitheis me sng? Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αφού αναφέρθηκε το όνομά μου ας απαντήσω. Έχουμε μερικά προβληματάκια:1. Έχω πολύ λίγο χρόνο πλέον2. Δεν παίζω shorthanded γενικότερα3. Δεν πρόκειται να με πληρώσει αυτά που θα ζητήσω 4. Δύσκολα θα κάνει αυτά που θα του ζητήσωΠάντως φίλε μου αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος δηλαδή, πώς το έχεις στο μυαλό σου και τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις (όχι μόνο σε χρήμα αλλά κυρίως σε χρόνο και σε προσπάθεια) και τι θέλεις να πάρεις για δούμε αν έχουμε κάποιο σημείο επαφής. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Για να μην παρεξηγηθω giorgio επειδη εγω ανεφερα το ονομα σου,δεν υποννοουσα κατι απλα εσυ μου ηρθες στο μυαλο μολις διαβασα το thread για αυτο εγραψα και το "giorgio πες αλευρι...ο crackling σε γυρευει.."good night Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 giorgio έγραψε:Αφού αναφέρθηκε το όνομά μου ας απαντήσω. Έχουμε μερικά προβληματάκια:1. Έχω πολύ λίγο χρόνο πλέον2. Δεν παίζω shorthanded γενικότερα3. Δεν πρόκειται να με πληρώσει αυτά που θα ζητήσω 4. Δύσκολα θα κάνει αυτά που θα του ζητήσωΠάντως φίλε μου αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος δηλαδή, πώς το έχεις στο μυαλό σου και τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις (όχι μόνο σε χρήμα αλλά κυρίως σε χρόνο και σε προσπάθεια) και τι θέλεις να πάρεις για δούμε αν έχουμε κάποιο σημείο επαφής. pantos giorgio an anixis sholi egw tha ime apo tous protous pou tha se episkeftw. Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 pou tha fraftw ithela na pw Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 foustouki έγραψε:Για να μην παρεξηγηθω giorgio επειδη εγω ανεφερα το ονομα σου,δεν υποννοουσα κατι απλα εσυ μου ηρθες στο μυαλο μολις διαβασα το thread για αυτο εγραψα και το "giorgio πες αλευρι...ο crackling σε γυρευει.."good nightΓιατί να σε παρεξηγήσω ρε foustouki; Ίσα ίσα σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και τον argentinos6. Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Προσοπική άποψη , γράψου στο cardrunners.com και δες τα video του Jackal. Πιο φτηνά θα σου έρθει. Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 egw den mporw na to kanw giati apla den xerw xenes gloses. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 crackLiNg έγραψε:o titlos ta leei olastakes 39$ , 60$ , 78$ 6max starspm me Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 crackLiNg έγραψε:o titlos ta leei olastakes 39$ , 60$ , 78$ 6max starsexeis to bankroll gia 78ria ? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Γιατι ρωτας?Για να εχεις περιθωριο με τις συμβουλες σου και την αναμενομενη χασουρα να τον ριξεις στα 60αρια (για να μην πω 39αρια).. :) just kidding bro Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 foustouki έγραψε:Γιατι ρωτας?Για να εχεις περιθωριο με τις συμβουλες σου και την αναμενομενη χασουρα να τον ριξεις στα 60αρια (για να μην πω 39αρια).. :) just kidding broany 2 cards stavro...any 2:) Παράθεση
fparas Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Ef oson apofasizeis na asxolitheis me high stakes sng (pou de 8a sto sinistousa ex arxis), i simvouli mou einai PRIN KSEKINISEIS NA PAIZEIS na matheis ICM. ksekina apo do.http://www.pokerjunkie.com/icm-explaini ... chip-modelhttp://www.pocketfives.com/poker-articl ... -1-2426265Episis agorase to sngwiz (2 buyins einai sta stakes pou paizeis, den einai megali ependisi).Episimaino oti prepei na exeis kamia 3-4 xiliarika to ligotero (kai poly liga vazo) bankroll gia na paikseis se tetoiou eidous tournoua. an de ta exeis agnoise osa egrapsa prin kai pane paikse rouleta, 8a exeis to idio apotelesma me ligotero kopo. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 τα sng εχουν αποτελεσμα μονο αν γινεται multitabling.δε ξερω αν εχει πολυ trafic στα 60$ 6max στο ps.η διαφορα που θα δεις απο τα 25$ στα 60$ ειναι τεραστια!.Θα σου προτεινω να παιζεις περισσοτερα τραπεζια εκει.ποσα ανοιγεις καθε φορα τωρα? Παράθεση
Recommended Posts