Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αφού αναφέρθηκε το όνομά μου ας απαντήσω. Έχουμε μερικά προβληματάκια:

1. Έχω πολύ λίγο χρόνο πλέον

2. Δεν παίζω shorthanded γενικότερα

3. Δεν πρόκειται να με πληρώσει αυτά που θα ζητήσω

4. Δύσκολα θα κάνει αυτά που θα του ζητήσω

Πάντως φίλε μου αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος δηλαδή, πώς το έχεις στο μυαλό σου και τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις (όχι μόνο σε χρήμα αλλά κυρίως σε χρόνο και σε προσπάθεια) και τι θέλεις να πάρεις για δούμε αν έχουμε κάποιο σημείο επαφής.

Δημοσίευση

Για να μην παρεξηγηθω giorgio επειδη εγω ανεφερα το ονομα σου,δεν υποννοουσα κατι απλα εσυ μου ηρθες στο μυαλο μολις διαβασα το thread για αυτο εγραψα και το "giorgio πες αλευρι...ο crackling σε γυρευει.."

good night

Δημοσίευση

giorgio έγραψε:

Αφού αναφέρθηκε το όνομά μου ας απαντήσω. Έχουμε μερικά προβληματάκια:

1. Έχω πολύ λίγο χρόνο πλέον

2. Δεν παίζω shorthanded γενικότερα

3. Δεν πρόκειται να με πληρώσει αυτά που θα ζητήσω

4. Δύσκολα θα κάνει αυτά που θα του ζητήσω

Πάντως φίλε μου αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος δηλαδή, πώς το έχεις στο μυαλό σου και τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις (όχι μόνο σε χρήμα αλλά κυρίως σε χρόνο και σε προσπάθεια) και τι θέλεις να πάρεις για δούμε αν έχουμε κάποιο σημείο επαφής.

pantos giorgio an anixis sholi egw tha ime apo tous protous pou tha se episkeftw.
Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Για να μην παρεξηγηθω giorgio επειδη εγω ανεφερα το ονομα σου,δεν υποννοουσα κατι απλα εσυ μου ηρθες στο μυαλο μολις διαβασα το thread για αυτο εγραψα και το "giorgio πες αλευρι...ο crackling σε γυρευει.."

good night

Γιατί να σε παρεξηγήσω ρε foustouki; Ίσα ίσα σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και τον argentinos6.

Δημοσίευση

Ef oson apofasizeis na asxolitheis me high stakes sng (pou de 8a sto sinistousa ex arxis), i simvouli mou einai PRIN KSEKINISEIS NA PAIZEIS na matheis ICM. ksekina apo do.

http://www.pokerjunkie.com/icm-explaini ... chip-model

http://www.pocketfives.com/poker-articl ... -1-2426265

Episis agorase to sngwiz (2 buyins einai sta stakes pou paizeis, den einai megali ependisi).

Episimaino oti prepei na exeis kamia 3-4 xiliarika to ligotero (kai poly liga vazo) bankroll gia na paikseis se tetoiou eidous tournoua. an de ta exeis agnoise osa egrapsa prin kai pane paikse rouleta, 8a exeis to idio apotelesma me ligotero kopo.

Δημοσίευση

τα sng εχουν αποτελεσμα μονο αν γινεται multitabling.

δε ξερω αν εχει πολυ trafic στα 60$ 6max στο ps.

η διαφορα που θα δεις απο τα 25$ στα 60$ ειναι τεραστια!.

Θα σου προτεινω να παιζεις περισσοτερα τραπεζια εκει.

ποσα ανοιγεις καθε φορα τωρα?