b00kz Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2006 giati otan pataw kapoia nea sthn arxikh selida mu vgazei auto to mhnuma?eimai login alla pali mu leei den exw prosvash :ohmy: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2006 :ohmy: Συνέβη και σε εμένα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2006 Έχουμε επιβεβαιώσει το "πρόβλημα" και προσπαθούμε να το λύσουμε. Ευχαριστούμε για την επισήμανση και συγγνώμη για το ενοχλητικό αυτό bug.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djroof Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2006 ETΣΙ ΕΤΣΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟ SUPPORT!!!EΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ LAPTOP ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
winner_horse Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2006 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ .Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν με δείχνει όταν είμαι on line στο site ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2006 Επειδή έχει καιρό να παρουσιαστεί κάποια τέτοια δυσλειτουργία υποθέτω ότι μάλλον ο υπολογιστής σου είναι ρυθμισμένος για λόγους ασφαλείας να μη δέχεται cookies.Αυτά είναι ακίνδυνα κομάτια κώδικα που αποθηκεύουν στον περιηγητή σου (Explorer, Firefox κλπ) διάφορα sites για να σε αναγνωρίζουν. Δοκίμασε το εξής αν έχεις Internet Explorer:Εργαλεία > Επιλογές Ίντερνετ > Απορρητο > SitesΕκεί γράψεwww.pokerland.grΕπέλεξε να επιτρέπεται και κλείσε με ΟΚ όλα τα παράθυρα.Αν χρησιμοποπιείς άλλο browser πες μου να σου γράψω ακριβώς τα βήματα αν έχεις πρόβλημα.Επίσης υπάρχει η περίπτωση να έχεις κάποιο firewall που εμποδίζει την αποθήκευση των cookies. Με κάποιον παρόμοιο τρόπο (ανάλογα το πρόγραμμα), πρόσθεσε το pokerland.gr στα sites τα οποία επιτρέπεται να αποθηκεύουν cookies. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
winner_horse Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2006 Poliscas καλημέρα ευχαριστώ για τη βοήθεια (έκανα τις ρυθμίσεις που μου είπες + firewall) αλλά το πρόβλημα επιμένει .Όταν είμαι on line δεν φαίνομαι και παρατήρησα ότι χωρίς να κάνω login δεν με δείχνει ούτε στους επισκέπτες .Έχω Internet Explorer αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
winner_horse Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2006 Προς τους διαχειριστές του site και συγκεκριμένα στον poliscas.Το πρόβλημα επιμένει δεν με δείχνει όταν είμαι on line και έτσι δοκίμασα να εγγραφώ με άλλο nick και ως δια μαγείας με το καινούργιο nick δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό...??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
winner_horse Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2006 Υ.Γ. από τον ίδιο υπολογιστή και χωρίς να αλλάξω καμία ρύθμιση.....??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2006 Αυτό πραγματικά κι αν είναι παράξενο! Δηλαδή με το ένα username όλα λειτουργούν κανονικά ενώ με το άλλο όχι....Όταν συνδέεσαι σαν winner_horse, εκτός του ότι δεν σε εμφανίζει online, με όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του site έχεις κανένα πρόβλημα; Δηλαδή μπορείς να έχεις πρόσβαση στα σημεία που είναι μονο για μέλη, να δημοσιεύεις στο φόρουμ κλπ;Αν ναι, τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι ότι το όνομα χρήστη έχει το χαρακτήρα "_" , που ίσως μπορεί να μη γίνεται δεκτός από το σκριπτάκι "who's online"... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
winner_horse Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2006 Καλησπέρα και πάλι. Όντως όλες οι λειτουργίες γίνονται σωστά εκτός από who's online και μπορεί να είναι και αυτό που λες -->> _ όμως όταν έκανα εγγραφή όλα δούλευαν σωστά και το who's online. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά και χωρίς να αλλάξω καμία ρύθμιση στον υπολογιστή μου....??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts