Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Super System

LoS91

Recommended Posts

Endiaferomai n agorasw ta 2 Super System t Brunson alla diavasa s kapoio site oti t deytero dn aksizei tn kopo.Isxiei kati tetoio??? T n kanw??? T fwta sas pls...
τα έχω πάρη και τα 2.με βοήθησε παρά πολύ το ss 2 όχι τόσο για το holdem που δεν με ενδιαφερι πολύ όσο για τα υπολιπα ήδη πόκερ.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το πήρα πρόσφατα το Super Σύστεμ και τολμώ να πω πως είναι μούφα, τουλάχιστον από τα λίγα που διάβασα. Εξάλλου ο τρόπος που μιλάει ο συγγραφέας τους δεν συμφωνεί με τον τρόπο που παίζει ο ίδιος, όπως τον παρακόλουθησα σε διάφορα μαγνητοσκοπημένα παιγχνίδια. Εκτός εάν λόγω γηρατειών πλέον παίζει για να σκοτώνει την ώρα του όσο πιο ήσυχα μπορεί δίχως εντάσεις.

το να λες ένα βιβλίο σαν το σουπερ σύστεμ μούφα το βρήσκω το επιεικώς απαράδεκτο το ότι έχει ανέβει το επίπεδο των παιχτών σε σχέση με την εποχή που γράφτηκε ναι αλλά δεν γίνετε να λες μούφα , όσο για τον τρόπο παιχνιδιού που δεν συμφωνεί με αυτά που γράφει το έχει αναφέρει και ο ίδιος ότι αναγάστηκε να αλλάξει τρόπο λόγο του ότι οι αντίπαλοι του μετά το βιβλίο τον διάβαζαν πιο εύκολα

imo πρεπει να διαβασεις το theory of poker του sklansky . δεν εχω διαβάσει το super system για να σου πω αποψη , αλλα αυτο του σκλανσκυ περιγράφει ορισμένα πολύ βασικά πράγματα για το poker κ το θεωρώ must

Το Theory of Poker του Sklansky είναι πολύ βαρύ και δύσκολο. Δεν ειναι βιβλίο για NLHE αλλά κυρίως για Λίμιτ. Παρόμοιο είναι και το kill everyone που αναλύει μαθηματικα το παιχνιδι αλλα δεν ειναι για αρχαριους και ειναι δυσκολο.

Αν δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο για πόκερ και θελείς να ξεκινησεις τωρα το Σουπερ Σύστεμ είναι το καλυτερο. τελος.

Τα βιβλια του χαρινγτον ειναι ξεπερασμενα.

καλυτερο βιβλιο για τουρνουα ειναι το Εvery Hand Revealed του Gus Hansen . Τέλος.

το theory of poker για αρχάριους είναι και περιγράφει διάφορα aspects του poker τα οποία έχουν εφαρμογή σε όλες τις παραλλαγές πόκερ απλώς χρησιμοποιεί πολλά παραδείγματα από limit παραλλαγές . είναι λίγο βαρύ βιβλίο επειδή έχει πολλές έννοιες μέσα αλλά σε βοhθάει πολύ να κατανοήσεις βασικά πράγματα όταν πρωτοξεκινας . αλλά πως θα πας να παίξεις ένα flush draw για παράδειγμα αν δεν ξέρεις τι είναι semibluff και ποιος ο λόγος να κανείς semibluff .

ακόμα ένα καλό βιβλίο imo Poker Math That Matters - Simplifying the Secrets of No-limit Hold'εμ εμένα μου άρεσε πολύ και είναι πολύ σβστα γραμένο ώστε να διαβάζεται εύκολα χωρίς να κουράζει

Εμένα του Harrington με βοηθήσανε πάρα πολύ πάντως. Αλλά θέλω να ψάξω και άλλα βιβλία. Από αυτά που αναφέρθηκαν υπάρχει κανένα σε pdf μορφή??

Εμένα του Harrington με βοηθήσανε πάρα πολύ πάντως. Αλλά θέλω να ψάξω και άλλα βιβλία. Από αυτά που αναφέρθηκαν υπάρχει κανένα σε pdf μορφή??

Google it