Lio Nunez Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 polu kali kinisi auti me to tv table, oxi oti me vlepw pote na ka8omai ekei alla 8a einai good watch at least. p.s. kanonika to kapnisma 8a eprepe na eixe apagoreutei mesa stin ai8ousa/es. Den einai dinaton na paizeis poker, me tetoia ntoumani. apollonia den exw paei, alla auto to pragma sto ccc den paleuotan me tpt, toulaxiston gia mena pou eimai fanatikos antikapnistis.KAI PALI MPRAVO GIA TO BREAKTHROUGH GUYS. GG. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Erev0s έγραψε:Τώρα αν κάποιος ντρέπεται/αισθάνεται άβολα να εμφανιστεί στην τηλεόραση να παίζει πόκερ και να τον χαρακτηρίσει η τοπική του κοινωνία χαρτοπαίκτη/αλήτη κλπ, είναι άλλο θέμα και άκρως προσωπικό του καθενός.Ουτως η άλλως έτσι μας χαρακτηρίζουν και δεν μας εχει δειξει η τηλεόραση ακόμα... Παράθεση
j72leo Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 mravo sta paidia Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Καλημέρα.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, φυσικά και το post μου περί πνευματικών δικαιωμάτων ήταν θέμα χιούμορ και όχι κάτι σοβαρό.Η ενδεχόμενη προβολή τουρνουά πόκερ σε ελληνική τηλεόραση/ραδιόφωνο/έντυπο τύπο/ιντερνετ δεν είναι παράνομη, αρκεί η διεξαγωγή του τουρνουά να μην είναι εντός της ελληνικής επικράτειας.Όσον αφορά τα ''περί πνευματικών δικαιωμάτων'', ε έλεος! Δεν νομίζω ότι κάποιος θα το υποστήριζε (αν και λύνεται εύκολα...)Τα περί (πιθανής) ντροπής , ε εδώ και αν είναι έλεος! Ποιος δεν θέλει να φτάσει final table και ποιός δεν θα ήθελε να τον δείξει όχι μόνο το pokerland στην ελλάδα, αλλά και το ESPN πανευρωπαϊκά?? Εεεε? ποιός?Και πάλι μπράβο παιδιά!p.s. Αν κανονίσω να κλείσουν τα σύνορα και περάσω (τα σύνορα) μόνο εγώ , ο Μπάμπης και ο Μπίλυς, θα γίνει κανονικά το final table? Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 "CrazyFrank έγραψε:p.s.2 Elkonte, πιο εύκολο είναι να σε δώ σε χασαποταβερνιάτικο fianl table, παρά σε ποκερικό." :laugh: :laugh: Σε τέτοια FT έχω μιά ντουλάπα γεμάτη bracelets!!! Παράθεση
chrisaxa Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 auta einai....idi to eida xtes sto oneiro m ... k to kako einai oti exana me assous ....xaxaxxaxa...ena mpravo k apo mena...sinexiste etsi... Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 well done pokerland, gia ali mia fora. Παράθεση
Recommended Posts