Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ποια η γνώμη σας για την παρακάτω παρτίδα? Δεν έπαιζα εγώ. Ο HERO λέει πως δεν έχει πληροφορίες για τον αντίπαλό του πέρα από το γεγονός ότι είναι silverstar...

Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 9 players

UTG: $49.5

HERO (BTN): $108.15

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with [JhJd]

UTG raises to $2, 5 folds, HERO calls $2, 2 folds.

Flop: ($4.75) 4h Ts Js (2 players)

UTG checks, HERO bets $3.5, UTG calls $3.5

Turn: ($11.75) 3d

UTG checks, HERO bets $7, UTG calls $7

River: ($25.75) Qs

UTG bets $10, HERO ???

Τί πιστεύετε για το ποντάρισμα από μπροστά (για πρώτη φορά) που κάνει στο river o αντίπαλος? Τί μπορεί να κερδίζει πλέον το σετ μας μετά το όλο action?

Δημοσίευση

Τίποτα. Ή κέντα με ΑΚ ή χρωμα το έχει βγάλει. Δεν υπάρχει περίπτωσει να μπλοφάρει τίποτα busted draw.

Βασικά η μοναδική σου ελπίδα είναι να κάνει slow play

κάποιο μικρότερο σετ, αλλά αντικειμενικά είναι fold.

Δημοσίευση

Γιατι δεν κανει 3bet τον UTG preflop? Για την παρτιδα ειναι δυσκολη αποφαση μπορει να συμπληρωσε το flush του μπορει να εχει AK, αναλογα τα reads πας σε τετοια περιπτωση αν δεν εχεις καθολου εγω θα εκανα call πρωτον γιατι εχω πιθανοτητες σε περιπτωση που εχει ΑΑ,ΚΚ,AQ two pair η κατι που κερδιζεις τελος παντων. Επισης για να δω τα φυλλα του να εχω μια ιδεα για το UTG opening range του για αργοτερα να ξερω να τον ταραξω στο 3bet απο position. Επισης τα pot odds δεν ειναι ασχημα 3.5:1 με set ακομα και αν υπαρχει straight και flush draw.

Call θα εκανα απεναντι σε αγνωστο για τους λογους που ειπα παραπανω.

Δημοσίευση

Δεν υπαρχει fold 10$ σε 25$ ποτ as played κατα τη γνωμη μου.Εισαι priced-in,το πιθανοτερο να χανεις αλλα pot odds+info που θα εχεις στο επομενο Hand γερνουν προς crying call με set.Παντως δεν αποκλειεται να εμφανιστει με κατι σαν QJ που εκανε ποτ κοντρολ και τωρα blocking bet που θελει φτηνο showdown.Eιναι λιγα τα 10$ για να πασαρουμε και δεν ειναι και καποιο μεγαλο ποτ.

Αυτο που μου αρεσει σε ολα τα φορουμ ειναι οτι ολοι (λενε και θα πουν οτι) πασαρουν σετ σε τετοιες καταστασεις γιατι δεν κερδιζουν τιποτα πλεον.Δεν σε κανει παικταρα το να πεις το ψεματακι στο pland,κανεις δεν πασαρει ποτε εδω.

Δημοσίευση

call και ο αντιπαλος μας εχει 10,q και κανει αυτο το βετ παρακαλωντας να εχεις α,j k,j

ειναι ο αρχικος raiser και κανει 2 φορες check-call,δεν μπορω να βρω αλλο χερι που πιθανως κραταει εκτος αν ειναι fish.δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εχει κανει call 2 φορες απλα με overcards (α,κ) ,αν εχει flush draw συνηθως θα κανει lead bet τουλαχιστον στο φλοπ.αν εχει εστω και λιγη επαφη με το αθλημα δεν παιζει ετσι ενα lower set εχοντας τοσα draws κατω.δεν υπαρχει fold για μενα και ενταξει πολλες φορες οταν θα γινει showdown χανεις και λες πως το επαιξε ετσι αλλα το ολο play του δε βγαζει νοημα...

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Αυτο που μου αρεσει σε ολα τα φορουμ ειναι οτι ολοι (λενε και θα πουν οτι) πασαρουν σετ σε τετοιες καταστασεις γιατι δεν κερδιζουν τιποτα πλεον.Δεν σε κανει παικταρα το να πεις το ψεματακι στο pland,κανεις δεν πασαρει ποτε εδω.

Δεν είπα πως θα φόλνταρα - μάλλον κολ θα έκανα και

θα έκανα λάθος.

Απλά είπα πως το αποστασιοποιημένα σωστό είναι το fold.

Δημοσίευση

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά ο HERO στο τέλος τα πέταξε. Εγώ θα συμφωνήσω πάντως με τους περισσότερους για το call στο river. Πιστεύω ότι το χέρι μας έχει κάποια αξία και σε συνδυασμό με τα pot odds αλλά και τις πληροφορίες που θα πάρουμε νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Πάντως κι εγώ θεωρώ πως μάλλον πιο κοντά είμαστε στο να χάνουμε εδώ. Θεωρώ call>fold>raise/shove.

Holdemgr αν κάνουμε shove δεν παίρνουμε call μόνο από φύλλα που μας κερδίζουν? Αν το φύλλο του αντιπάλου δεν κάνει για call σε δικό μας shove πιστεύω πως το κερδίζουμε έτσι κι αλλιώς αν απλά callάρουμε εμείς στο river. Ίδιο κέρδος και μεγαλύτερη ασφάλεια πιστεύω.

Δημοσίευση

gambler81 έγραψε:

Holdemgr αν κάνουμε shove δεν παίρνουμε call μόνο από φύλλα που μας κερδίζουν? Αν το φύλλο του αντιπάλου δεν κάνει για call σε δικό μας shove πιστεύω πως το κερδίζουμε έτσι κι αλλιώς αν απλά callάρουμε εμείς στο river. Ίδιο κέρδος και μεγαλύτερη ασφάλεια πιστεύω.

Shove dhl raise oxi aparaithta all-in (sry den prolaba na dw akribws ta stacks pou exete sto river)

Me alla logia otidhpote raise size pou pisteveis oti tha kanei call me to KQ pou exei

Δημοσίευση

Με ποια φυλλα απο αυτα που χανεις δεν θα εκανε ο αντιπαλος continuation bet στο flop??Με fd και QQ+ σιγουρα θα πονταρε.Οπως και με K Q λογικα για να δει που βρισκεται.Με Α Κ θα τσεκαρε αλλα πολυ δυσκολα θα εκανε call σε δυο streets.Πολυ περιεργο το πονταρισμα του στο τελος αλλα δεν βλεπω το λογο για fold.Βαζεις 10 για 35 αλλα δεν ξερω ποιο φυλλο τελικα θα κερδισεις(απο αυτα που λογικα θα πονταρε). Παντως θα παρεις καποιες πληροφοριες γιαυτον και τελικα το αξιζει. Διαφωνω για all in καθως μονο καθυστερημενος θα κανει πλεον call με φυλλο που χανει.

Δημοσίευση

nikos7777 έγραψε:

na rwtisw egw twra kati allo ?

an o antipalos ekane check kai sto river eseis pws 8a to paizate meta ?

bet.. Εκτος αν ειχε ισως μεγαλο c/r ποσοστο εκει ισως εκανα check υπο ορισμενες συνθηκες, αλλα θα πονταρα εναντια σε αγνωστο για value σχεδον 100% των περιπτωσεων.