iJustRiveredYou Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Ειδες για να υπαρχουν τυποι σαν και εμενα.. Η χαρα του grinder.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 έχεις τέτια patern? ¨) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 djalexlee έγραψε:έχεις τέτια patern? ¨)Τα αναποδα... Για αυτο ειμαι και η χαρα του grinder εξαλου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Update 0.05-0.1$ 5/4Τις τελευταίες μέρες λόγω γιορτών έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και παιζω πραγματικά μέχρι το σημείο που αντέχω και είμαι κερδοφόρος. Εχω προσαρμοστεί πλήρως στο επίπεδο και τώρα ακολουθεί απλά το grinding μέχρι το 0.1-0.25$. Δοκιμάζω να παίζω μέχρι και 24 τραπέζια αλλά θα μείνω στα 12, το επίπεδο δεν είναι τόσο εύκολο και απαιτεί multistreet αποφάσεις που ακόμα δεν μπορώ να παίρνω αυτόματα. Αλλά για την ώρα στο 0.05-0.1$22500 χέρια 124$ κέρδος 5.5bb/100 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Δοκίμασε να παίξεις στο 10NL της boss media ή ongame. Θα δεις πολλά περισσότερα € στο τσεπάκι. Και φυσικά αποκλειστικά short-handed. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Δεν παιζω SH, ας τελιοποιήσω πρώτα το fulling παιχνίδι μου και μετά βλέπουμε... στο fullring μπορεί να κερδίζω αλλά ακόμα ψάχνομαι... θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ σε stakes fulling και δεν θα σταματήσω παρα μόνο στο επίπεδο που θα πέσω κάτω απο τα 4bb/100 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Τι πιστευετε για το παιχνιδι μου? Εχω αφησει τα fancy play στα micro γιατι οταν δεν πιανει το outplay μου επειδη ειμαι level 10 thinker τιλταρω ασχημα.. Anyway, το PFR ειναι χαμηλο 18% γιατι πολλες φορες θεωρω profitable το limping με συγκεκριμενα hands οταν στο τραπεζι δεν υπαρχει πολυ steal. Επισης να πω οτι χανω σχεδον καθε all in που ειμαι 80/20 μπροστα αν ειναι coinflip δεν κοιταω καν ειναι σιγουρο οτι χανω.. 3bet νομιζω ειναι καλυτερο depolarized range αποκλειστικα για value στα micro.Cbet: 71%success: 46%Κανονικα θα επρεπε να εχω περισσοτερο showdown winnings παρα non, ειναι και μικρο το δειγμα αλλα οκ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:Τι πιστευετε για το παιχνιδι μου? Εχω αφησει τα fancy play στα micro γιατι οταν δεν πιανει το outplay μου επειδη ειμαι level 10 thinker τιλταρω ασχημα.. Το γράφημα δεν δείχνει κάτι τέτοιο εκτός κ εαν εχω πάθει αχρωματοψία κ η μπλέ ειναι η κόκκινη. Μόνο στο μυαλό σου το έχεις αφήσει. Anyway, το PFR ειναι χαμηλο 18% γιατι πολλες φορες θεωρω profitable το limping με συγκεκριμενα hands οταν στο τραπεζι δεν υπαρχει πολυ steal. Επισης να πω οτι χανω σχεδον καθε all in που ειμαι 80/20 μπροστα αν ειναι coinflip δεν κοιταω καν ειναι σιγουρο οτι χανω.. Εκπληκτικό!!!! ΜΕ 10bi +ev το ποστάρει κ παραπονιέται. Φανταστείτε τους άλλους που δεν χρησιμοποιούν καν πρόγραμμα ή δεν ποστάρουν το γράφημα. :laugh: :laugh: Κ εδω το μυαλό σου διαψεύδεται απο το διάγραμα!!! Υ.Γ. Αξιολόγησε καλυτερα τα δεδομένα που σου προσφέρει το πρόγραμμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Ωπ οντως εισαι πίσω στο ev μπερδέυτηκα λόγω PT. :blush: Για το παιχνίδι σου στα έχω ξαναπεί κ παρεξηγήθηκες.Δεν άλλαξες κάτι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Ειμαι πισω στο EV, +10bi above EV ουτε στα ονειρα μου εδω ειμαι 80/20 και φοβαμαι να κοιταξω. :woohoo: Το εχω αφησει αρκετα το fancy play και δεν κανω σχεδον καθολου hero call απλα σταθηκα ατυχος να πεφτω πανω σε nuts στο showdown για αυτο η μπλε γραμμη ειναι αρνητικη πιστευω, μπορω να θυμηθω και καποιες φορες που εκανα call με marginal αλλα ηταν μικρα pots .Ολα τα κερδη εχουν ερθει απο non showdown και αυτο με προβληματιζει πολυ. Και εχω 25% WTSD να πεις οτι ειχα 30/35%..Η κοκκινη γραμμη που ειναι στο +140$ ειναι το All-In EV εκει ειμαι πισω, η δευτερη σταθερη κοκκινη γραμμη ειναι τα non showdown winnings στα οποια ειμαι μπροστα πραγμα που δειχνει οτι τα cbets μου και τα second barrell εχουν θετικο αποτελεσμα, η μπλε γραμμη τωρα τα showdown winnings ειναι αρνητικη αρκετα αλλα δεν ειναι οτι εχω κανει hero calls η marginal απλα εγινα παρα πολλες φορες outdrawn ενω ειμουν μεγαλο φαβορι στο flop για αυτο και αυτο το αποτελεσμα. Ισως χαμηλοτερο VPIP αλλα νομιζω οτι μπορω να παιξω αρκετα φυλλα profitable in position στα micro να πω την αληθεια.Εκτιμω τη γνωμη σου και τη θεωρω πολυ χρησιμη οταν ειναι παραγωγικη κριτικη και οχι σκετη ειρωνεια, το ειχα ξαναπει και παλια οι καλοι παιχτες πρεπει να βοηθανε τους πιο αδυναμους οταν βλεπουν κατι λαθος και οχι να ειρωνευονται η να κοροιδευουν.. Οταν λες οτι δεν αλλαξα κατι θεωρεις οτι πρεπει να ειμαι πιο tight?? λιγοτερο aggressive(3.67AF)?? Εχω ασχημο VPIP/PFR ratio το ξερω και ειναι κατι που δουλευω τωρα στο παιχνιδι μου. οποιαδηποτε κριτικη ειναι χρησιμη.. Θα παιξω αλλα 15Κ hands τουλαχιστον πριν δοκιμασω ξανα σε NL25, να δω και αν εχω ακομα αρνητικο showdown μαλλον κατι θα κανω λαθος εγω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Θα παιξω αλλα 15Κ hands τουλαχιστον πριν δοκιμασω ξανα σε NL25, να δω και αν εχω ακομα αρνητικο showdown μαλλον κατι θα κανω λαθος εγω.Οσο η κόκκινη γραμμή εχει τέτοια πορεία δύσκολο. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:Θα παιξω αλλα 15Κ hands τουλαχιστον πριν δοκιμασω ξανα σε NL25, να δω και αν εχω ακομα αρνητικο showdown μαλλον κατι θα κανω λαθος εγω.Οσο η κόκκινη γραμμή εχει τέτοια πορεία δύσκολο. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. [/quote:19566fdh]Η κοκκινη γραμμη τι κακο εχει? Εχω μπερδευτει η μπλε ειναι η αρνητικη μου στην κοκκινη παρουσιαζω κερδος, μηπως εννοεις οτι θα πρεπει να ειχε πολυ ανωτερη πορεια με τα δεδομενα που εχω ως τωρα?Δηλαδη το leak ειναι οτι κερδιζω σε non-showdown? η οτι κερδιζω πολυ λιγα αναλογικα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:Antonis έγραψε:Θα παιξω αλλα 15Κ hands τουλαχιστον πριν δοκιμασω ξανα σε NL25, να δω και αν εχω ακομα αρνητικο showdown μαλλον κατι θα κανω λαθος εγω.Οσο η κόκκινη γραμμή εχει τέτοια πορεία δύσκολο. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. [/quote:lh7qacfe]Η κοκκινη γραμμη τι κακο εχει? Εχω μπερδευτει η μπλε ειναι η αρνητικη μου στην κοκκινη παρουσιαζω κερδος, μηπως εννοεις οτι θα πρεπει να ειχε πολυ ανωτερη πορεια με τα δεδομενα που εχω ως τωρα?[/quote:lh7qacfe]omgΔεν μπορω να ξέρω τι σου ειναι δύσκολο να καταλάβεις. Απλα μια κ η διαφωνία μας κ την προηγούμενη φορά ήταν η κόκκινη γραμμή, να ξέρεις οτι όποτε βλέπεις ενα τέτοιο διάγραμμα θεώρησε το ως παράδειγμα προς αποφυγή. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:iJustRiveredYou έγραψε:Antonis έγραψε:Θα παιξω αλλα 15Κ hands τουλαχιστον πριν δοκιμασω ξανα σε NL25, να δω και αν εχω ακομα αρνητικο showdown μαλλον κατι θα κανω λαθος εγω.Οσο η κόκκινη γραμμή εχει τέτοια πορεία δύσκολο. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. [/quote:2l6b0j9n]Η κοκκινη γραμμη τι κακο εχει? Εχω μπερδευτει η μπλε ειναι η αρνητικη μου στην κοκκινη παρουσιαζω κερδος, μηπως εννοεις οτι θα πρεπει να ειχε πολυ ανωτερη πορεια με τα δεδομενα που εχω ως τωρα?[/quote:2l6b0j9n]omgΔεν μπορω να ξέρω τι σου ειναι δύσκολο να καταλάβεις. Απλα μια κ η διαφωνία μας κ την προηγούμενη φορά ήταν η κόκκινη γραμμή, να ξέρεις οτι όποτε βλέπεις ενα τέτοιο διάγραμμα θεώρησε το ως παράδειγμα προς αποφυγή.Τωρα καταλαβα τι λες γιατι απλα εδωσα βαση στη μπλε γραμμη και στα χαμενα showdown πραγμα που ειναι λαθος, παντως γενικα στα micro το profit ερχεται απο τη μπλε γραμμη για αυτο και δεν καταλαβαινω γιατι δε θεωρεις οτι αυτη ειναι το προβλημα..Θα επανελθω μετα απο 10K hands και αλλαγη καποιων πραγματων στο παιχνιδι μου..Δε θυμαμαι τη διαφωνια ακριβως... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Παιζεις full ring ή shorthanded? Αν μιλαμε για short τo pfr 18,1% γιατι το θεωρεις μικρο? Το vpip ειναι στο οριο προς τα πανω νομιζω αν και οντως πολλοι παικτες κανουν αρκετα limp in και πολλες φορες ειναι καλο να μπαινεις,απο θεση,ακομα και με μετρια φυλλα πιστευω, στα micro.Νομιζω αυτο που πρεπει να βελτιωσεις ειναι το w$sd οπου νομιζω πρεπει να ειναι αρκετα πιο πανω σε αυτα τα stakes οπου πολλοι αντιπαλοι φτανουν ευκολα σε showdown με χειροτερο φυλλο.Και τελος, νομιζω 15Κ χερια ειναι μικρος αριθμος για συμπερασματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 koskosmo έγραψε:Παιζεις full ring ή shorthanded? Αν μιλαμε για short τo pfr 18,1% γιατι το θεωρεις μικρο? Το vpip ειναι στο οριο προς τα πανω νομιζω αν και οντως πολλοι παικτες κανουν αρκετα limp in και πολλες φορες ειναι καλο να μπαινεις,απο θεση,ακομα και με μετρια φυλλα πιστευω, στα micro.Νομιζω αυτο που πρεπει να βελτιωσεις ειναι το w$sd οπου νομιζω πρεπει να ειναι αρκετα πιο πανω σε αυτα τα stakes οπου πολλοι αντιπαλοι φτανουν ευκολα σε showdown με χειροτερο φυλλο.Και τελος, νομιζω 15Κ χερια ειναι μικρος αριθμος για συμπερασματα.SH 6max, λεω οτι ειναι μικρο σχετικα με το VPIP δηλαδη με 25 VPIP θα επρεπε να εχω 22 η 21 PFR. Αυτο δουλευω τωρα το W$SD θα πρεπει να ηταν πολυ ψηλοτερα εννοειτε μιας και τα περισσοτερα $$$ στα micro ερχονται απο showdown. Ειναι μικρο το δειγμα το ξερω.. Θα προσπαθησω να πηγαινω showdown μονο με nuts.. Αυτο ειναι το μεγαλο leak οπως βλεπω..Αυτο που συμβαινει συχνα ειναι πχ να ειμαι στο button να εχω QTs/QJs/78s/KJs/22/33 και να εχουν κανει limp ολοι εκει νομιζω θελω να δω cheap flop οποτε κανω και εγω limp και αν πετυχω καποιο δυνατο draw η set συνεχιζω(δε θα παω να μπλοφαρω 5 ατομα.. ) αν οχι δεν εχασα και τιποτα ενα blind. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 Εχω παρατηρησει μερικα νεα "trends" στα micro stakes στο PS και FT που συμβαινουν αρκετα συχνα τουλαχιστον σε εμενα πλεον.1. Τα blinds κανουν πολυ 3bet bluff σε button η CO raise cold call σε light 4bet με την προθεση να κανουν c/f(?) το flop αν δεν πετυχουν κατι.2. Σε καθε paired board ολοι για καποιο λογο κανουν re-raise η float μαλλον θα καταλαβαν οτι ειναι πολυ δυσκολο να εχεις trips, το ιδιο σκεφτεται και ο αλλος ομως και γινονται μαχες με A high..3. Σε καθε dry flop με A η K high επισης re-raise η check/raise σε bet του pre-flop raiser, σταματηστε να το κανετε ειναι προφανες ουτε οτι εσεις το εχετε.. 4. check το turn και bluff το river με value bet, το εχω παρατηρησει παρα πολυ συχνα παει η εποχη που εκαναν shove missed flush draw αφου ειχαν πονταρει και το turn τωρα το νεο trend λεει check το turn και value bet το river σε missed draws board.5. Turn check-raise σε scare card τωρα τελευταια μου γινεται συνεχεια ερχετε πχ ενας Α λεω τελειο φυλλο για second barrel αφου εχω air και εχει κανει check αλλα νατο το dreaded check raise.. 6. Ολοι εχουν για καποιο λογο nuts στο showdown μαζι μου.. 7. 4bet is the new 3bet.. :silly: Το ξερω οτι δεν ανακαλυψα την Αμερικη αλλα ηθελα να μοιραστω τις παρατηρησεις μου τον τελευταιο καιρο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerovios Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 οταν περιπου αυτη τη στιγμη σχεδον οι μισοι εχουν ενα tracking software ακομα και για το nl4 και ταυτοχρονα το συνθημα της εποχης ειναι "be as aggressive as you can be" ολα αυτα ειναι σχεδον normal,και πουσαι ακομα!!!!χιχιτο 3 και το 7 τα κανω και εγω πολυ συχνα πια ,οχι για να μπλοφαρω αλλα για να πληρωθω οταν πραγματικα θα χω πιασει φυλλο στο μελλον ,αλλα το κανω μονο σε regs.το 4 και το 5 με ταλαιπωρει και μενα πολυ, γι αυτο αρκετα συχνα κανω check behind sto turn(χανω σε value το ξερω) αν εχω π.χ top pair top kicker σε scary board απεναντι σε αντιπαλους που ξερω οτι κανουν loose calls και οτι μπορουν να επιχειρησουν μπλοφα στο turn h sto riverγια το 6 τι να σου πω!!!κουραγιο χαχα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 pokerovios έγραψε:το 4 και το 5 με ταλαιπωρει και μενα πολυ, γι αυτο αρκετα συχνα κανω check behind sto turn(χανω σε value το ξερω) αν εχω π.χ top pair top kicker σε scary board απεναντι σε αντιπαλους που ξερω οτι κανουν loose calls και οτι μπορουν να επιχειρησουν μπλοφα στο turn h sto riverautos einai enas polu kalos logos na kaneis bet!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerovios Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 aizack13 έγραψε:pokerovios έγραψε:το 4 και το 5 με ταλαιπωρει και μενα πολυ, γι αυτο αρκετα συχνα κανω check behind sto turn(χανω σε value το ξερω) αν εχω π.χ top pair top kicker σε scary board απεναντι σε αντιπαλους που ξερω οτι κανουν loose calls και οτι μπορουν να επιχειρησουν μπλοφα στο turn h sto riverautos einai enas polu kalos logos na kaneis bet!!![/quote:1c0rdv8x]το ξερω δεν ειπα πως ειναι το σωστο play, εννοειται αυτο,απλα ειπα πως το κανω καποιες φορες-απεναντι se calling stations-σε scary board-οι οποιοι θα γινουν commited αν κανω second barrel.απλα κανω λιγο pot control οταν ξερω ειδικα πως το δικο μου φυλλο δυσκολα θα βελτιωθει στο river και προσπαθω να κανω induce καποια bluff στο river. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2010 Το W$SD πρέπει να παίζει από 49-55% στα micros για τους λόγους που προανέφερε και ο φίλος είναι προφανές οτι κλέβεις αρκετά επιτυχημένα στο φλόπ και στο τέρν το showdown τι το θές όταν ο αντίπαλος επιμένει? Γιατί να φτάσεις μέχρι εκεί αφού η μλόφα δεν περνάει? Αύτο σου μειώνει το showdown winnings και το W$SD... όσο για το ev γράφημα ουδέν σχόλιο... όντος το καινούριο 3bet είναι το 4bet ειδικά στα 6max τραπέζια... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2010 Κατι ενδιαφερον που ανακαλυψα για τους ΚΚ στη database μου στο pokerstars(περιπου 25Κ hands)..They always have Aces.. Βασικα τις περισσοτερες φορες απλα δεν εχει τιποτα ο αλλος και δεν παιρνω τιποτα.. Και το ΑΚ ειναι μεγαλος χαμενος στα micro παντα εχουν ΑΑ η ΚΚ.. :silly: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2010 χεχεχε'Ενας νόμος του Merfie λέει.... ¨Άμα έχεις Παπάδες έχει Ασσους και εάν δεν έχει θα τους βρεί¨ επίσης ένας ακόμα νόμος απο τον ίδιο ¨Εαν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάνε όλα στραβά¨ Και μιάς και μήλισες για ΚΚ σου παραθέτω το παρακάτω χέρι που έπαιξα σήμερα απέναντι σε πάιχτη με vpip 67 pfr 38 3bet 8 σε 300 χέρια....***** Hand History for Game 42839134383 ***** (Poker Stars)$10.00 USD NL Texas Hold'em - Sunday, April 18, 05:13:17 ET 2010Table Seili V (Real Money)Seat 1 is the buttonSeat 1: BetterDonkey ( $10.00 USD )Seat 2: djalexlee ( $10.00 USD )Seat 3: craytee ( $10.00 USD )Seat 4: MEYOU20 ( $9.95 USD )Seat 5: lena777al ( $6.10 USD )Seat 6: EDDYROCK ( $4.30 USD )Seat 7: sailorsaint ( $12.90 USD )Seat 8: Chimet ( $4.85 USD )djalexlee posts small blind [$0.05 USD].craytee posts big blind [$0.10 USD].** Dealing down cards **Dealt to djalexlee [ Kh Ks ]MEYOU20 raises [$0.50 USD]lena777al calls [$0.50 USD]EDDYROCK foldssailorsaint foldsChimet foldsBetterDonkey foldsdjalexlee raises [$9.95 USD]craytee foldsMEYOU20 calls [$9.45 USD]lena777al foldsdjalexlee wins $0.05 USD** Dealing Flop ** [ 7c, 7s, 6c ]** Dealing Turn ** [ 2h ]** Dealing River ** [ Qd ]djalexlee shows [Kh, Ks ]MEYOU20 shows [Qh, Qs ]MEYOU20 wins $19.50 USD from main pot Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2010 koita kia poso tis % ginontai afta live.pffffff Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2010 Ακριβως τα ιδια γινονται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts