pocket_aces_suited Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Η τετράχρωμη τράπουλα ξανά στο προσκήνιο; **Νομίζω πως ο τύπος έχει δίκιο. Τα τέσσερα σχέδια δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους ώστε να είναι χωρισμένα σε δύο ζευγάρια των δύο χρωμάτων (κόκκινο-μαύρο) όπως ισχύει σήμερα.Αν όντως θέλουμε να βάλουμε το στοιχείο της παρατηρητικότητας μέσα στο παιχνίδι τότε θα έπρεπε και τα τέσσερα σχέδια να είναι μαύρα.Ο κυριότερος λόγος που οι περισσότεροι αρνούνται τη μετατροπή της τράπουλας σε 4 χρώματα είναι νομίζω πως αν τη συνηθίσουν έτσι αλλά τελικά δεν καθιερωθεί, τότε θα έχουν πρόβλημα στο live παιχνίδι με δίχρωμες τράπουλες. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2010 Μου ειναι αδύνατο να κάνω ΜΤ online κ να μην χρησιμοποιώ 4χρωμη τράπουλα, ενω υπο αυτές τις συνθήκες η χρησιμοποίηση 2χρωμης τράπουλας ειναι μάλλον λάθος.Νομίζω οτι Καρο έχει απόλυτο δίκιο κ η "δικαιολογία" της παρατηρητικότητας ακούγεται γελοία.Τ πάντα είναι θέμα γούστου κ συνήθειας. π.χ. απεχθάνομαι τις τράπουλες τύπου mondiano με μικρούς χαρακτήρες κ λατρεύω τις τράπουλες τύπου kem με μεγάλους χαρακτήρες. Κάποιος το αντίθετο κ ουτω καθεξής.Ομως στο διατάυτα ο Καρο έχει απόλυτο δίκιο κ εξηγεί καλά τους λόγους που πρωτοδημιούργηθηκαν έτσι οι τράπουλες(διχρωμες), λόγοι που σήμερα δεν υφίστανται. Παράθεση
Recommended Posts