ganesman Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Και για να μην παρεξηγηθώ για τον Γιάννη δεν εννοώ ότι δεν είναι καλός παίχτης απλά ήταν πολύ επιθετικός επειδή ήμασταν στο τραπέζι μόνο 5 άτομα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Δεν μπορώ, παρά να απαντήσω, σε ένα σποτ ευγενέστατο και τεκμηριωμένο, σαν το δικό σου.Σε 15 γραμμές που γράφεις, ΔΕΝ λες πουθενά "έπρεπε αυτό ή έπρεπε το άλλο".Έτσι είναι.Το πόκερ, είναι ένα "άθλημα" (Αντώνη), στο οποίο ο καθένας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του, σύμφωνα με τις επιλογές του.Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα...Δεν υπάρχουν "συγνώμες"...Υπάρχει μόνο η ΣΚΕΨΗ σου και η τελική σου ΑΠΟΦΑΣΗ.Αν κάτι ΔΕΝ σου πάει καλά, το "ψάχνεις" μέσα από μελέτη, στατιστικά στοιχεία, βεβαίως μαθηματικά (Αντώνη), αλλά ΠΑΝΤΑ κόσμια και με ευπρέπεια (Αντώνη).Ποτέ ΔΕΝ υποτιμάς έναν αντίπαλο, ούτε με το πρόσχημα "της μελέτης των φύλλων" του "ρίχνεις" φταίξιμο...Κατ 'εμέ, όλοι οι συμπαίκτες του ASOP, είχαν ο καθένας τους, ένα -τουλάχιστον- θετικό σημείο.Κάποιοι, είχαν περισσότερα.Δεν κερδίζουμε τίποτα, από "ατέλειωτες" συζητήσεις γύρω από ένα συγκεκριμένο φύλλο...Το 2005, στο paradise poker, ο νικητής, έφυγε με 1.000.000 $, έχοντας στο τελευταίο φύλλο::9d :5s (off suite)...(!), του βγήκε το :9c ...και ο έτερος, έμεινε να περιμένει τον άσσο του...(:As :7d )...Σαφέστατα, όπως λές gan, χρειάζεται και λίγη τύχη.Χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ τύχη, δεν πας πουθενά.Βέβαια, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το πόκερ, είναι -κατά βάση- παιχνίδι ικανοτήτων και όχι τύχης.Αλλά σίγουρα, μια δόση τύχης (3-5%), χρειάζεται...Τί να λέμε και να ξαναλέμε...Έγινε!Εγώ, προσωπικά, χάρηκα ιδιαίτερα γιατί ήταν το πρώτο ASOP που πήρα μέρος.Χάρηκα ΚΑΙ που έχασα (Αντώνη), γιατί με αυτό το φύλλο που μου ήρθε (8-4 και όχι J-4 Αντώνη), έτσι όπως εξελίχθηκε η "παιξιά", ΔΕΝ μπορούσα να κάνω πίσω...Πιστεύω ότι τέτοια φύλλα, ΔΕΝ μπορείς να μη τα κυνηγήσεις, γιατί μετά...θα σου μείνει η πίκρα ότι...ΑΝ ΣΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ στο river..............Χώρια, ότι -αν αργότερα χάσεις από κάτι άλλο- θα χτυπάς το κεφάλι σου, γιατί δεν ΤΟΛΜΗΣΕΣ να δείς αυτό το συγκεκριμένο river...Έτσι νοιώθω εγώ.Gan, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, για μια ακόμα φορά, όπως επίσης και τον Στεφ, που ενώ βγήκε 2ος, το πρώτο πράγμα που σχολίασε, ήταν η κίνησή μου να "foldάρω" 2 άσσους!Επίπεδο!Τα λέμε,theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Νομίζω οτι το ποκερ ειναι παιχνίδι μαθηματικών (πιθανοτήτων) ενω εμπεριέχει και μπόλικη δόση τύχης(πραγμα που απουσίαζει απο εμενα). Τωρα αν ειναι απρέπεια να σχολιάζουμε εκ των υστέρων κάποια χέρια εγω δεν το βρίσκω απρέπεια. Αντίθετα πιστεύω οτι βοηθά να γίνουμε καλύτεροι. Ουδέποτε ειπα οτι οτιδήποτε για το εαν επρεπε ή οχι να κυνηγήσεις το φουλ απλα εγραψα τις πιθανότητες. Ειναι κακό? Ειπα οτι εκανες λάθος στο χέρι με Α-6 και μπορώ να στο αναλύσω απο οποια πλευρά θέλεις. Πάλι ομως καλοπροαίρετα το ειπα για να βοηθούμε όλοι. Εαν εσυ το παρεξήγησες τι να πώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Antonis έγραψε:theomas έγραψε:Βλέπω ότι τα πας μια χαρά στα math...Τώρα, θα μας πείς γιατί "έφυγες" τόσο γρήγορα...με ΚQ?theomas[/quote:atq8k52v]Μα το ποκερ ειναι μαθηματικά.Τώρα επειδή μάλλον θες να πουλήσεις πνευμα θα σου πώ. Σε 5 άρι τραπέζι Με board K-6-3 αχρωμα με 2.500 chips εναπομείναντα και ποτ 3000+2500 που μου ζητάει ο Γιώργος για να συνεχίσουμε δεν βλέπω τον λόγο να μην κάνω call. Εξάλλου ειναι μια ιδανική ευκαιρία να ξαναμπώ στο παιχνίδι να εχω στακ 8.000 μάρκες και να κάνω το παιχνίδι μου. Σκέφτηκα οτι χάνω με μόνο απο ΑΑ ή Α-Κ αλλα εχω κάποιες μικρές πιθανότητες εαν σταθώ τυχερός Προτου κάνω call αυτό ακριβώς είπα αν θυμάσαι. Διαφορετικά παραμένω, μάλλον παιδεύομαι τσάμπα, μου ροκανίζουν τα blinds το μικρό στάκ μου και αποκλείομαι λίγο αργότερα. Τί θα άλλαζε?[/quote:atq8k52v]para to oti tha dysaresthsw ton filo theoma tha pw oti epaikses poly swsta ana ta blids htan 300-600 an htan 150-300 kai katw epaikse lathos tha eixes polles eykairies akomh.alla an htan sta ypsi ta blids epaikses thaymasia den tha evriskes pali tetoia eykairia Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Antonis έγραψε:Νομίζω οτι το ποκερ ειναι παιχνίδι μαθηματικών (πιθανοτήτων) ενω εμπεριέχει και μπόλικη δόση τύχης(πραγμα που απουσίαζει απο εμενα). Τωρα αν ειναι απρέπεια να σχολιάζουμε εκ των υστέρων κάποια χέρια εγω δεν το βρίσκω απρέπεια. Αντίθετα πιστεύω οτι βοηθά να γίνουμε καλύτεροι. Ουδέποτε ειπα οτι οτιδήποτε για το εαν επρεπε ή οχι να κυνηγήσεις το φουλ απλα εγραψα τις πιθανότητες. Ειναι κακό? Ειπα οτι εκανες λάθος στο χέρι με Α-6 και μπορώ να στο αναλύσω απο οποια πλευρά θέλεις. Πάλι ομως καλοπροαίρετα το ειπα για να βοηθούμε όλοι. Εαν εσυ το παρεξήγησες τι να πώ.Προσωπικά όχι μόνο δεν θεωρώ απρέπεια το να σχολιάζουμε εκ των υστέρων τα χέρια, αλλά το θεωρώ και κίνηση καλής θέλησης ενός άλλου παίκτη να "μου τα χώσει" για κάποια κίνηση που αυτός βρίσκει λάθος.Από εκεί και πέρα εγώ θα κρίνω αν η κριτική που μου κάνουν είναι:α) καλοπροαίρετηβ) τεκμηριωμένηγ) βοηθητική για το παίξιμό μουδ) σε κόσμιο ύφοςκαι θα την κρατήσω ή θα την πετάξω, αναλόγως. Αλλά και μόνο που κάποιος μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί με ένα δικό μου χέρι και να μου πει τη γνώμη του, με βάζει σε θέση να του πω "ευχαριστώ". Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 genok έγραψε:para to oti tha dysaresthsw ton filo theoma tha pw oti epaikses poly swsta ana ta blids htan 300-600 an htan 150-300 kai katw epaikse lathos tha eixes polles eykairies akomh.alla an htan sta ypsi ta blids epaikses thaymasia den tha evriskes pali tetoia eykairiaΑν θυμάμαι καλά τα blinds ηταν 200-400 και σε 5αρι τραπέζι που blinds περνάνε απο πάνω σου κάθε τρία χέρια!!!Περιτό να πώ οτι ηταν απο τα καλύτερα φύλλα που ειχα πιάσει μέχρι εκείνη την στιγμή και μετά απο 2,5 ώρες τουρνουά!!! Ειναι εκπληκτικό αλλα ουτε μία φορά δεν πήρα Α στο χέρι μου, ενω την μια και μοναδική φορά που είδα Α ηταν στο χέρι που περιέγραψα το λάθος του dealer και αυτό στην αρχή του τουρνουά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 genok έγραψε:para to oti tha dysaresthsw ton filo theoma tha pw oti epaikses poly swsta ana ta blids htan 300-600 an htan 150-300 kai katw epaikse lathos tha eixes polles eykairies akomh.alla an htan sta ypsi ta blids epaikses thaymasia den tha evriskes pali tetoia eykairiaΑν θυμάμαι καλά τα blinds ηταν 200-400 και σε 5αρι τραπέζι που blinds περνάνε απο πάνω σου κάθε τρία χέρια!!!Περιτό να πώ οτι ηταν απο τα καλύτερα φύλλα που ειχα πιάσει μέχρι εκείνη την στιγμή και μετά απο 2,5 ώρες τουρνουά!!! Ειναι εκπληκτικό αλλα ουτε μία φορά δεν πήρα Α στο χέρι μου, ενω την μια και μοναδική φορά που είδα Α ηταν στο χέρι που περιέγραψα το λάθος του dealer και αυτό στην αρχή του τουρνουά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ganesman Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αντώνη, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, απλώς πιστεύω ότι η κίνηση σου με ΚQ ήταν λίγο βιαστική. Τα blinds 150-300 αν θυμάμαι καλά Sb εγώ ΒΒ εσύ. Ανεβάζω 3 BB στα 1000. Μόλις είδα το φλοπ K και κάτι μικρά όπως λές αμέσως έκανα all in. Σωστά είπες ότι σχολίασες τα πιθανά φύλλα μου αλλά κατά την κρίση μου περίμενα να κάνεις fold. Επίσης συμφωνώ απόλυτα και με το goingup για τον σχολιασμό των φύλλων. Αρκεί να γίνονται όλα καλοπροαίρετα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Ειδε κανείς να γίνονται κακοπροαίρετα ή με απρέπεια?Αν ναι, τοτε αυτό δεν ηταν στις προθέσεις μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 ganesman έγραψε:Αντώνη, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, απλώς πιστεύω ότι η κίνηση σου με ΚQ ήταν λίγο βιαστική. Τα blinds 150-300 αν θυμάμαι καλά Sb εγώ ΒΒ εσύ. Ανεβάζω 3 BB στα 1000. Μόλις είδα το φλοπ K και κάτι μικρά όπως λές αμέσως έκανα all in. Σωστά είπες ότι σχολίασες τα πιθανά φύλλα μου αλλά κατά την κρίση μου περίμενα να κάνεις fold. Επίσης συμφωνώ απόλυτα και με το goingup για τον σχολιασμό των φύλλων. Αρκεί να γίνονται όλα καλοπροαίρετα.Επειδή εφυγα απορώ πως αποκλείστηκες.Επιανες φοβερό φύλλο ενω οπου χρειάστηκε ειχες μπόλικη δόση τύχης. Θυμάσαι ασφαλώς? :laugh: :laugh: :laugh: Κρίμα πάντως που δεν μπηκες στα χρήματα. Εγω σε είχα σίγουρο. Φευγοντας μάλιστα αν θυμάσαι αυτό σου είπα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ganesman Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Το ξέρω Αντώνη και το διαπίστωσα και live. Ότι καινα είχε γίνει απλά πειράζαμε ο ένας τον άλλο. Πραγματι πολύ καλό το κλίμα. Εγώ το ανέφερα γενικά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ganesman Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Φεύγοντας πήρες και την τύχη μου μαζί σου και έγινε αυτό που λες... Με ροκάνισαν τα blinds... Έπεσα και στον Nanasta που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω και μοιραία έχασα. Και πως... Α5 all in εγώ, με βλέπει ένα παιδεί με JJ (γύρω στις 5000) και blinds 800-1600. Ήμουν dealer και στο flop 3-A-J:( :( . Μετά δεν είχε και πολύ σημασία. Η θέση πριν το τελικό τραπέζι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 ganesman έγραψε:Αντώνη, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, απλώς πιστεύω ότι η κίνηση σου με ΚQ ήταν λίγο βιαστική. Εγω δεν παρεξηγιέμαι με τίποτα:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Απλά αυτό σκέφτηκα εκείνη την στιγμή(σε σχέση με τα blinds) αυτό εκανα.Πιθανόν αμα εκανα fold να εστρωνε το φύλλο μου και να πήγαινα καλύτερα. Αλλα με την γκαντεμιά που εχω δεν το βλέπω :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: .Βέβαια εαν αυτό είχε συμβεί ενα χέρι νωρίτερα και πριν χασω το μεγάλο ποτ απο τον Γιάννη να είχα παίξει διαφορετικα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 ganesman έγραψε:Φεύγοντας πήρες και την τύχη μου μαζί σου Εμ δεν μου εταξες τα μισά να κάτσω λίγο ακόμα.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts