Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

1η μου φορά

malachaskos

Recommended Posts

μετά απο ένα εισιτήριο που κέρδισα για ένα τουρνουά ετοιμάζομαι πρώτη μου φορά να παίξω off-line poker.

έχω παίξει με φίλους σε σπίτια αλλά δεν είναι το ίδιο!

για αυτό λοιπόν ζητάω την γνώμη κάπ0οιων ποιο έμπειρων από μένα! για το τι πρέπει να προσέξω στο παρθενικό μου τουρνουά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην αγχωθείς και να μη φοβάσαι να κάνεις κακό play μπας και οι άλλοι σε θεωρήσουν Donk.

Εμένα αυτό με έσκισε στο πρώτο μου αφου ξεκίνησα με φυλάρες

(ασσόρηγα και 2 σετ) άλλαέίχα αγχωθεί τόσο που έπαιζα άλα ντάλον ενώ τα χέρια μου είχαν ιδρώσει. :blush:

pisteyo oti den tha anxotho....

toulaxiston sto internet den me endiaferei ti tha poun gia to paiksimo mou! alla otan koitas tous alous einai diaforetiko se spitia paizo kala... tora tha diksei! to kalo einai oti den me apasxoloun ta xrimata afou den evala oute lepto apo thn tsepi mou! ara tha paikso oso kalitera mporo kai elpizo na paikso arketes ores kai na apoktiso kapoia empiria gia tis epomenes fores!!!!

A! kai xrima gia tis epomenes fores!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πήρα μέρος για πρώτη φορά σε τουρνουά στο Apollonia..

Η εμπειρία είναι φανταστική και δεν έχει καμιά σχέση με το internet.

Και φυσικά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

Απλώς διασκέδασε το και να είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις τέλεια!

Γιατί να αγχωθεις οταν πληρωνονται περιπου 1/10?

Αν παίξεις παντως το μειγμα καραμπινας και κωλοφαρδιας που επαιξες στο partypoker την ημερα που προκριθηκες, θα αποκτήσεις αρκετες εμπειριες που θα προστεθουν στις επόμενες εμπειριες των επομενων εβδομαδων, μηνών και χρόνων σε οn line και live poker. Για να μπεις itm πρεπει να περιμενεις λιγο!

Πρώτη φορά? λοιπόν άκου μερικές σοβαρές συμβουλές!

1)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά το κουμπάκι check/call any! Μην ψάχνεις άδικα δεν θα το βρεις .

2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά το κουμπάκι check/fold! Μην ψάχνεις άδικα δεν θα το βρεις .

3)Αν πιάσεις άσσους μην πεις θα σας μαμήσω κουφάλες !!Οι κουφάλες θα είναι εκεί και σε ακούνε !

4)Αν κουραστείς μην πιάσεις από την γωνία το τραπέζι να μεγαλώσει !Δεν μεγαλώνει άλλο αυτό είναι !

5)Αν δεν πας και πολύ καλά ΔΕΝ μπορείς να ανοίξεις κι άλλο τουρνουά και δεν ξεκινάει κι άλλο σε λίγο !

6)Δεν μπορείς να ανοίξεις κανένα odds calculator να δεις τι odds έχεις να κυνηγήσεις χρώμα ή κέντα κλπ πρέπει όλα αυτά να τα κάνεις (ξέρω σου φαίνεται δύσκολο)με τον τελειότερο υπολογιστή το μυαλό σου !

ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΥΝΙΣΤΆΤΕ ΚΤΕΟ στο μηχάνημα.

7)Αν δεν σ'αρέσει το view του τραπεζιού δυστυχώς δεν αλλάζει ούτε μπορείς να αλλάξεις θέση!

8)Αν χτυπήσεις super flop μην φωνάξεις yioupiiiiiiiiii ούτε κάτι άλλο!

9)Αν μιλάμε για το Απολλώνια να θυμάσαι το όνομα Βίκτορ θα σου χρειαστεί και να θυμάσαι επίσης πως το μπουρμπουαρ δεν είναι πόλη της Γαλλίας !

10)Καινούργια ταυτότητα έχουμε?

11)Αν ιδρώνεις κάποιος θα σου μίλησε για το rexona

12)Αν ιδρώνεις ή έχεις κάποιο τικ (θετικό ή αρνητικό) όταν έχεις καλά ή κακά φύλλα και κάνει και ζέστη (δεν μπορείς να φορέσεις κουκούλα) συνιστάτε η χρήση αραβικής κελεμπίας ή μπούρκας σε συνδυασμό πάντα με μαύρα γυαλιά!!

13)Αν δεν παίζεις cash μην παίξεις ούτε εκεί και αν παίξεις πριν παίξεις βεβαιώσου πως έχεις στο σάκο σου τα λεφτά της επιστροφής

13)Και επειδή μιλάω πάντα σοβαρά (εγώ αστεία δεν σηκώνω )Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα σταθερό τέμπο,ρυθμό στο τρόπο που κοιτάς τα φύλλα σου και στον τρόπο που ποντάρεις και ψάξε και λίγο τον όρο garo's book of tells.

Αυτά βρε και σιδεροκέφαλος

ΣΕΜΦΕ έγραψε:

looser έγραψε:
garo's book of tells.

Caro's book of tells (εκτός κι αν είναι κάποιο inside joke που δε γνωρίζω...)[/quote:1a8pjkzs]

Από όλα τα σοβαρά που γράφω παραπάνω το αστείο βρήκες και εσύ να σχολιάσεις?? Απλά έλεος :P

φίλε looser πιστεύω οτι οι συμβουλές σου είναι οι καλύτερες!!!!

ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου!!!!

ελπίζω αν με βγάλει κανείς, να μην αντιδράσω σαν τον Helmuth!!!!

azamat έγραψε:

Γιατί να αγχωθεις οταν πληρωνονται περιπου 1/10?

Αν παίξεις παντως το μειγμα καραμπινας και κωλοφαρδιας που επαιξες στο partypoker την ημερα που προκριθηκες, θα αποκτήσεις αρκετες εμπειριες που θα προστεθουν στις επόμενες εμπειριες των επομενων εβδομαδων, μηνών και χρόνων σε οn line και live poker. Για να μπεις itm πρεπει να περιμενεις λιγο!

δεν ήμουν κωλόφαρδος όταν ήρθα πρώτος! αλλά είναι πολύ κωλόθαρδη αυτοί που με νικάν και με πετάν έξω απο τα τουρνουά!!!!

Mαλλον εχεις απωθησει στο υποσυνειδητο ενα all-in που εκανες οταν ησουν shortstacked στους 3 και σου εκατσε, ενω μπηκες χειροτερος. Εισαι κλασικος Ελληνας παικτης! rofl

azamat έγραψε:

Mαλλον εχεις απωθησει στο υποσυνειδητο ενα all-in που εκανες οταν ησουν shortstacked στους 3 και σου εκατσε, ενω μπηκες χειροτερος. Εισαι κλασικος Ελληνας παικτης! rofl

να υποθέσω ήσουν ο 3ος?

δεν θυμάμαι!