Vasilis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 To Pokerstars διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά το World Cup of Poker! Πρόκειται για τουρνουά 250.000$ που διεξάγεται μεταξύ «εθνικών» ομάδων που θα εκπροσωπούν 57 χώρες, μια εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα. Η συμμετοχή στην αντιπροσωπευτική ομάδα κάθε χώρας κρίνεται με free to enter προκριματικά online τουρνουά, που για την ομάδα της χώρας μας θα διεξαχθούν στις 27, 28 και 29 Ιουλίου.Ο τελικός στον οποίο θα διαγωνιστούν 8 χώρες θα διεξαχθεί σε live event στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, από τις 4 έως τις 7 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα καλυφθεί τηλεοπτικά και όπως αναφέρθηκε θα έχει έπαθλο 250.000 δολαρίων!Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 παίκτες (συν έναν αναπληρωματικό). Για τη χώρα μας δύο θέσεις θα κριθούν μέσα από τα προκριματικά τουρνουά στις 27 και 28 και τον τελικό της 29ης Ιουλίου. Οι υπόλοιπες δύο θέσεις στην ομάδα θα αποδοθούν αυτόματα με κριτήριο την κατάταξη στο Tournament Leader Board (TLB ) του Pokerstars για την περίοδο 1/1/2006 έως 31/12/2006. Ο αναπληρωματικός παίκτης θα οριστεί από το ίδιο το Pokerstars. Οι 5 παίκτες που θα αποτελέσουν κάθε εθνική ομάδα κερδίζουν πακέτο συμμετοχής που θα περιλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για το τελικό event της Βαρκελώνης.Τα τελικά τραπέζια των δύο προκριματικών για την Ελληνική ομάδα τουρνουά, της 27ης και 28ης Ιουλίου, θα προκριθούν στο τελικό της 29ης (συνολικά δηλαδή 18 παίκτες) και οι 2 πρώτοι νικητές αυτού του τελικού, θα κερδίσουν το «χρίσμα» να αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα στο World Cup of Poker του Pokerstars!Μετά τον καθορισμό των μελών των ομάδων όλων των χωρών θα δημιουργηθούν προκριματικά divisional group και οι χώρες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε Team Score Round τουρνουά, από τα οποία 8 ομάδες θα προκριθούν για τον τελικό της Βαρκελώνης. Η ομάδα της χώρας μας θα διαγωνιστεί στις 5 Αυγούστου στην Division II of Europe, εναντίον των ομάδων της Ισπανίας, Σλοβενίας, Πορτογαλίας, Ισραήλ, Γαλλίας, Ιταλίας και Βελγίου. Η νικήτρια ομάδα κάθε divisional group θα περάσει στο τελικό event.Στο WCP του Pokerstars θα λάβει μέρος, όπως είναι φυσικό ένας τεράστιος αριθμός παικτών από ολόκληρο τον πλανήτη και προβλέπεται ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά. Tο Pokerland θα παρακολουθεί το World Cup of Poker σε κάθε stage και θα μεταδίδει τα αποτελέσματα κάθε γύρου. Η ευκαιρία να διαγωνιστεί κανείς αντιπροσωπεύοντας τη χώρα του δίνει επιπλέον κίνητρο, το οποίο σε συνδυασμό με το μέγεθος του ονόματος του Pokerstars, εξασφαλίζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους αγώνες και φυσικά τεράστιο κύρος στους νικητές.Ελληνική αντιπροσωπευτική ομάδα έλαβε μέρος στο WCP πέρυσι, χωρίς όμως επιτυχία. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι στο φετινό τουρνουά θα τα πάμε καλύτερα.Η ομάδα της Πολωνίας ήταν η νικήτρια του World Cup of Poker 2006, ενώ το 2005 νικήτρια αναδείχθηκε η Κόστα Ρίκα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vasilis Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2007 Τα 2 Ελληνικά προκριματικά τουρνουά, θα γίνουν: Παρασκευή, 27 Ιουλίου, ώρα 20.00 και Σάββατο 28 Ιουλίου, ώρα 14:00. Το τελικό τραπέζι κάθε προκριματικού περνάει στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 14:00. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grafikos Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Eligible είναι οι Έλληνες ή όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος;Που θα παίξουμε εμείς οι "φτωχοί" Κύπριοι;edit: ΟΚ, μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε κάτοικος Ελλάδος καθώς και όποιος έχει γεννηθεί Ελλάδα, το λέει την ώρα που γράφεσαι:blush: . Πληρώ και τις 2 προϋποθέσεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vasilis Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Με την ολοκλήρωση και του δεύτερου προκριματικού, πριν λίγα λεπτα, διαμορφώθηκαν οι 18 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν στον τελικό της Κυριακής (2μμ) την είσοδο τους στην αντιπροσωπευτική Ελληνική ομάδα, που θα μας εκπροσωπήσει στο World Cup of Poker απο το Pokerstars.Oι δυο πρώτοι του αυριανού τελικού θα καταλάβουν τις δύο θέσεις από την (4μελή συν ένας αναπληρωματικός) αντιπροσωπευτική μας ομάδα. Δύο ακόμη θέσεις θα καταλάβουν οι δύο πρώτοι στο Tournament Leader Board (TLB ) του Pokerstars (ένας από αυτους θα είναι και ο captain), ενώ ο 5ος θα οριστεί απ'ευθείας από το pokerstars (σε άλλες χώρες θα είναι καποιος celebrity, για τη χώρα μας δεν έχει διευκρινιστεί).Αναλυτικά οι 18 φιναλίστ, όπως προκρίθηκαν από τα αντίστοιχα τουρνουά:Greece, Round 1 Qualifier, 27/7:Athinaios bmptgeorgeJohn RatzaMelesjoeMondSpielerspefazthouvoutsosmiVeNSeGreece, Round 1 Qualifier, 28/8:AfionibaskontDemongrGkastoneiliasflLeonida79tavernarithankonstxGRxNα σημειωθεί ότι ανάμεσα στους 18 φιναλίστ, υπάρχουν φυσικά και μέλη του Pokerland (Athinaios δηλαδή o dimimil, spefaz, baskont, xGrx δηλαδή ο Odissei, ίσως και άλλοι που δε γνωρίζουμε τα nicks τους στο Pokerstars). Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!Προσοχή! Ο 3ος και 4ος του αυριανού τελικού, θα έχει θέση επιλαχόντα, σε περίπτωση που κάποιο μέλος της ομάδας δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στα Τeam Round τουρνουά, που θα ακολουθήσουν... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΜΙΚΕΚΚ Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Ειλικρινά έυχομαι όποιος πάει σε αυτό το τουρνουά να μας εκπροσωπίσει επάξια.Αυτό που θέλω να πω είναι πως εκεί πέρα αν κάποιος απο τα παιδιά βρεθεί στην θέση του chip leader,ας μην κάνει call σε καλά raise γιατί δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει άσσους με 2 ζευγάρια,το 2ο στο river.Όχι τίποτα άλλο,αλλά μπορεί να πιστέυει πως έπαιξε και σωστά επειδή κέρδισε...Ονόματα δεν λέω,γιατί και μέλος του site είναι και δεν έχω διάθεση να τσακωθώ.Απλά δύσκολα θα σταθεί τόσο τυχερός εκεί πέρα..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 ΜΙΚΕΚΚ δεν ξέρω ποιος είναι, αλλα καταλαβαίνω την πικρία σου οπως και την δικη μου οπως και του φίλου που εχασε με ΚΚ αλλα πρέπει να το παρεις και εσυ και εγω και ολοι μας απόφαση THATS POKER Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 ΜΙΚΕΚΚ έγραψε:...ας μην κάνει call σε καλά raise γιατί δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει άσσους με 2 ζευγάρια,το 2ο στο river.Όχι τίποτα άλλο,αλλά μπορεί να πιστέυει πως έπαιξε και σωστά επειδή κέρδισε...Ονόματα δεν λέω,γιατί και μέλος του site είναι και δεν έχω διάθεση να τσακωθώ.Απλά δύσκολα θα σταθεί τόσο τυχερός εκεί πέρα..... :) Και δε μου λες, πως θα ξεχωρίζουμε τα "καλά" raise από τα "κακά" raise? Όσο για την τύχη, αυτή είναι ίδια παντού...και στα freerolls και στο WSOP final table (όπως είδαμε)Να ρωτήσω όμως κάτι βρε παιδιά μια που τελευταία βλέπω μια "γκρίνια" που κοινό παρονομαστή έχει το:"Μου έκανε call με το τάδε φύλλο ενώ έπρεπε να κάνει fold κόντρα στο πρωτοκλασάτο δικό μου", δεν καταλαβαίνω κάτι.Υπάρχει κανείς που δεν θέλει να τον καλέσει ο αντίπαλος με υποδεέστερο φύλλο?Υπάρχει κανείς που θα ήθελε όταν γίνεται raise στο τραπέζι να πηγαίνουν πάντα και όλοι πάσο "σεβόμενοι" το φύλλο του raiser? Τέλος υπάρχει κανείς που θα ήθελε να παίζεται το παιχνίδι με μόνο τα 2 hole cards?Ένα ευχάριστο σχόλιο για το τέλος.Πρόπερσι δεν είχε κανείς (σχεδόν)ιδέα για το πρωτάθλημα των χωρών. Πέρσι παίξαμε όλοι κι όλοι 8 άνθρωποι για τις 2 θέσεις.Φέτος έγιναν προκριματικά για να βγουν οι 18 που θα παίξουν στον τελικό. Νομίζω πάμε καλά. Αργά, αλλά καλά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΜΙΚΕΚΚ Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Φίλε μου έγω προσωπικά επειδή δεν είχα πολλούς πόντους όταν στο turn τα έβαλα όλα δεν ήθελα να παίξει ακριβώς επειδή ξέρω οτι ...thats poker!ακριβώς επειδή το είχα πάρει απόφασή πως μπορούσε να ανοίξει κουλό φύλλο δεν ήθελα να παίξει κι ας ήμουν σίγουρος οτι εκείνη την στιγμή ήμουν μπροστά.Και οσο για τα καλά call και τα κακά....ε όσο να ναι όλοι έχουμε μια ιδέα τι είναι τι.Άλλο call με ΑΚ και άλλο με 36.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 o chip leader mporei kai vlepei ta panta...einai pio eykolo gi'ayton na se pagidepsei kai na parei olo sou to stack me :3c :6d para me :As :Kd (xereis poses fores exw xasei egw olo mou to stack me ayto to fyllo?..kalytera na mh sou pw..An fovasai to call (exontas liga chips)sto megalo sou pair :Qd :Qc ,:Kh :Kc ,:Ad :Ah ...mhn prospa8eis na kerdiseis chips m'ayto..phgaine kalytera ALL-IN.An o antipalos sou kanei call 8a fygeis apo to tournoua xerontas pws exeis paixei swsta kai oti den mporouses na kaneis tipota allo...allwste me ola ta fylla mporeis na xaseis opws kai me ola mporeis na kerdiseis...dystyxws h eytyxws:) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 takisnik έγραψε:o chip leader mporei kai vlepei ta panta...einai pio eykolo gi'ayton na se pagidepsei kai na parei olo sou to stack me :3c :6d para me :As :Kd (xereis poses fores exw xasei egw olo mou to stack me ayto to fyllo?..kalytera na mh sou pw..An fovasai to call (exontas liga chips)sto megalo sou pair :Qd :Qc ,:Kh :Kc ,:Ad :Ah ...mhn prospa8eis na kerdiseis chips m'ayto..phgaine kalytera ALL-IN.An o antipalos sou kanei call 8a fygeis apo to tournoua xerontas pws exeis paixei swsta kai oti den mporouses na kaneis tipota allo...allwste me ola ta fylla mporeis na xaseis opws kai me ola mporeis na kerdiseis...dystyxws h eytyxws:)Τάκη πες του καλύτερα ποσες φορές εχεις πάρει εσυ το στακ του αντιπαλου με 3-6 ή 3-4.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts