Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Χαιρετώ τα πλήθη

Recommended Posts

Γράφτηκα λοιπόν κι εγω στο site μιας και μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ξεκίνησα να παίζω πριν κανά χρόνο , στην αρχή ήμουν εντελώς άσχετος και κατέθεσα αρκετά χρήματα όπως είναι λογικό. Εδω και 8 μήνες περισσότερο διαβάζω βιβλία, βλέπω βίντεο(WPT, WSOP, EPT, PPT) και μελετάω στρατηγικές και παίζω λιγότερο. Είναι ενα παιχνίδι που με έχει απορροφήσει, χαλάω άπειρες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μου σε εξάσκηση και σε προσπάθειες να βελτιωθώ. Σιγά σιγά έρχονται και τα κέρδη, κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα φυσικά.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θέλησα να μάθω που υπάρχουν live games(δεν έχω παίξει ποτέ) στην Αθήνα κι άρχισα να ψάχνω τα ελληνικά sites(μέχρι τώρα είχε περιοριστεί στα αγγλόφωνα), καταλήγοντας εδω. live games δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμη, κρίμα γιατί θεωρώ πως η διακέδαση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη... Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μιας και οι Έλληνες παικτες online αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Φιλικά,

grafikos.:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηλθες φιλε.

Live Games επισήμως δεν μπορουν προφανως να υπαρξουν. Τωρα ομως που εμαθες τα ...online στεκια, όλο και κατι θα υποπεπτει στην αντιληψη σου κατα καιρους... B)

Θεμης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites