moderator Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Στο σημερινό προκριματικό του Pokerstars είμαι στην τελευταία εικοσάδα, και πρέπει να κάνώ μία κίνηση γιατί ΄΄εχω λίγες μάρκες... Δείτε λοιπόν το χέρι και όποιος μπορέσει ας μου δώσει μία λογική εξήγηση...PokerStars No-Limit Hold'em Tourney, Big Blind is t200 (8 handed) Hand History Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)SB (t7315)BB (t4777)UTG (t2835)UTG+1 (t8605)MP1 (t5120)Poliscas (t2165)CO (t2920)Button (t7475)Preflop: Poliscas is MP2 with Q, K. 1 fold, UTG+1 calls t200, 1 fold, Poliscas raises to t2165, 3 folds, BB calls t1965, UTG+1 folds.Flop: (t4630) 4, 6, A (2 players)Turn: (t4630) 5 (2 players)River: (t4630) T (2 players)Final Pot: t4630Results below: BB has Tc 5s (two pair, tens and fives). Poliscas has Qs Kh (high card, ace). Outcome: BB wins t4630. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tolpkr Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 για ποιο πραγμα?τι ειχε ο αντιπαλος? 72ο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Με 10-5o σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο είδε ένα all-in που ήταν η μισή του στοίβα!!!!Αν μπορεί κάποιος ας το εξηγήσει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tolpkr Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 ουπς, στην αρχη δεν φαινονταν τα φυλλα στο showdown...τι να πεις, αψυχολογητες κινησεις..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Η αλήθεια ειναι οτι κυκλοφορούν πολλοι τζογαδόροι στα τουρνουά και ταυτόχρονα κακοί παίκτες που κάποιες φορές τους κάθεται και σε πετάνε έξω.Εχτές πάιζω σε ενα τουρνουα με buy-in 10+1. Εχω 4.500 chips (chip leader) και είμαι στην θέση του dealer me :Qs :As κάνει call o UTG ενας άλλος κάνει all-in me 850 chips και εγω κάνω all-in για να παίξω heads-up μαζί του. O UTG κάνει call με 2.500 chips ανοίγουν τα φύλλα μας και τι να δώ. ο UTG :Jd :Qh kai o allos :Jc :Td flop :5d :5h :6c turn :Qd and the river is .........:Jd. E δεν περιράζει λέω εχω ακόμα 2.000 και λίγο αργότερα ειμαι στο bb me :Qh :As ολοι πάσο και ο dealer κάνει raise 3ΒΒ. Ας δώ το φλοπ σκέφτομαι και αποφασίζω. callφλοπ :Qd :2h :Tc δυνατό bet εγώ all-in o dealer.ΜΕτά απο σκέψη κάνω call και τι να δώ :Td :6h γελάω.turn :Jh river :Th Ας το διάολο λέω........ και πάω για υ΄πνο :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:Τι άλλο να πει κανείς. Για αυτό και δεν τα παίζω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Στην αρχη Σταυρο ειπα να το παιξω δικηγορος του διαβολου και να βρω μια εξηγηση.Μετα διαπιστωσα οτι το ΒΒ εκανε call, και ενω υπηρχε να μιλησει ΚΑΙ Ο UTG!Οποτε σταματησα την καθε προσπαθεια εξηγησης.(Οχι οτι αν ο UTG ειχε ηδη παει πασο θα υπηρχε λογος. Μην την ψαχνεις..) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 σήμερα στο pokerstarsExω περίπου 2.000 chips kai αλλαζω τραπέζι(στο ιδιο με τον poliscas). Με το που αλλάζω ολα τα φ'υλλα πάσο και φτάνω στο ΒΒ με :Ad :3d ολοι πάσο απλο call o Dealer και εγώ κάνω raise 5 BB μήπως "κλέψω" εκει τα blinds. call o dealer. flop :4d :5d :Th bet εγώ 300 ή 200 all-in ο dealer (2.100 chips) φυσικά δεν μου δίνει την δυνατότητα να σκεφτώ και πολλα πράγματα call εγώ. Ανοίγει τα φύλλα του και τι να δώ :Td :Qs !!!!!!!!!! Ρισκάρει δηλαδή ολη την συνέχεια του τουρνουά σε ένα αμφίβολο φύλλο που κανονικά δεν πρέπει να κάνει call εξ αρχής. Ελπίζω ουτε ο δικός μου ουτε αυτός που πέταξε τον poliscas έξω να μας εκπροσωπήσουν ως Ελληνική ομάδα. Δυστυχώς η τύχη στα τουρνουά για να συνεχίσεις και να πάς ψηλα΄παίζει σημαντικό ρόλο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 poliscas έγραψε:Στο σημερινό προκριματικό του Pokerstars είμαι στην τελευταία εικοσάδα, και πρέπει να κάνώ μία κίνηση γιατί ΄΄εχω λίγες μάρκες... Δείτε λοιπόν το χέρι και όποιος μπορέσει ας μου δώσει μία λογική εξήγηση...kat arxhn prokeitai gia megalo fish poy akoystike se toyrnoya call me 10 5epeita epeidh kathe vrady sxedon paizw gkaranti toyrnoya me buy-in tha soy pw ti lene amerikanoi kai canadoi gia to pokerstarsthis is no pokerstars this is jokestars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Antonis έγραψε:σήμερα στο pokerstarsΡισκάρει δηλαδή ολη την συνέχεια του τουρνουά σε ένα αμφίβολο φύλλο που κανονικά δεν πρέπει να κάνει call εξ αρχής. Ελπίζω ουτε ο δικός μου ουτε αυτός που πέταξε τον poliscas έξω να μας εκπροσωπήσουν ως Ελληνική ομάδα. Δυστυχώς η τύχη στα τουρνουά για να συνεχίσεις και να πάς ψηλα΄παίζει σημαντικό ρόλοparakolouthisa to toyrnoya meta tis 9 eixa doyleia kai den graftika alla eida to epipedo merikwn paiktwn 2 paiktes me thn stoiva poy eixan htan adynaton na meinoyn eksw apo thn 9 ada kai omws xtipioyntan alipiata eidika o enas poy htan kai prwtos ekeinh thn wra ekane kai mplofes kai emeine eksw apo thn 9ada.oso gia ton antipalo ton diko soy kai toy poliscas na pw oti makari na mhn mas ekproswpisoyn prokeitai gia megala psaria eidika o antipalos toy poliscas paraeinai psaroykla.o dikos soy vlepontas to flop enoiwse me to 10 oti einai anwteros xwris na lavei ypopsin toy ta kara egw tha skeftomoyn na kanw call kai ta 300.omws exw thn eksigisi gia ayta ta call htan se freeroll ama htan me xrimata tha to kanane? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 To call ειναι σωστό ή εστω ενα μικρό raise. Και δεν ηταν μπροστά. Οι πιθανότητες ήταν περίπου 55% υπέρ μου και 45% δικές του.Γιατι ρε genok δεν πήρες μέρος? Στο επόμενο.Πάντως εχω την εντύπωση οτι υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην Ελλάδα. Ιδίως και στα δύο live toy Αιγίου πραγματικά υπήρχαν πο΄λλοί καλοί παίκτες και με επίπεδο.Ελπίζω πάντως να μας εκπροσωπήσουν οι καλύτεροι, για να εχουμε μια καλή θέση που θα βοηθήσει το ποκερ στην Ελλάδα να πάει μπροστά και να επιτραπεί και η εισοδος του στα καζίνα. Ενα τσακ χρειάζεται....... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 eida kai ego polous paixtes pou den fenetai oti asxolountai kai poly me to athlima alla tous ebgenan kapies partides. Kai ego bgika 23-24 kapos adoxa afou ME A Q me ekane call me A 6 spathi kai egvale asxeta fyla alla 4 spathia....ti na kanoume otan paizeis freeroll tha vretheis antimetopos me atoma pou den ypologizoun kai poly kai den tous endiaferei, ante etsi gia plaka na mpoume kai oti ginei. itan enas pou ithele na paei gia kafe kai empene all in synexeia, mporei kai na prokrithike den thimamai to onoma... Isos i diadikasia tis ethinkis as tin poume omadas tha eprepe na ginetai me kapio protathlima me rankings, dpsiloteroiiladi oi 4 top rank ellines sto opr(officialpokerrankings) i kati tetio. Opos ginetai kai sta alla spor.Mesa apo oli tin xronia vgainoun oi kaliteroi tin sigkekrimeni stigmi. Isos avrio na exoume kaliteri tyxi kapioi apo mas kai na ginei kalos telikos......fearlessgr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Antonis έγραψε:To call ειναι σωστό ή εστω ενα μικρό raise. Και δεν ηταν μπροστά. Οι πιθανότητες ήταν περίπου 55% υπέρ μου και 45% δικές του.Γιατι ρε genok δεν πήρες μέρος? Στο επόμενο.Πάντως εχω την εντύπωση οτι υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην Ελλάδα. Ιδίως και στα δύο live toy Αιγίου πραγματικά υπήρχαν πο΄λλοί καλοί παίκτες και με επίπεδο.Ελπίζω πάντως να μας εκπροσωπήσουν οι καλύτεροι, για να εχουμε μια καλή θέση που θα βοηθήσει το ποκερ στην Ελλάδα να πάει μπροστά και να επιτραπεί και η εισοδος του στα καζίνα. Ενα τσακ χρειάζεται.......pragmati o vergitsis einai apo toys kaloys paiktes episis kai o takis kai as einai ligo aeroporos me ta 3 aria toy kai ta 4 aria toy kai alloi polloi poy den thymamai twra o poliscas fer eipein einai klaseis anwteros apo polloys alloys ton exw dei kai sto pokeroom kai alloy na paizei einai pragmatikos pokerman episis o nanasta ton exw parakoloythisei sto partypoker an thymamai kal einai apo toys kalyteroysena erwthma poy einai o goingup o holdemg kai alloi polloi diakopes pigan? oso gia simera moy htan adynato na mpw se pc prin tis 9 eixa doyleia makria apo to spiti Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 genok έγραψε:o takis kai as einai ligo aeroporos me ta 3 aria toy kai ta 4 aria toy Απίστευτος Τάκης....... απ΄οτι πρόσεξα εφυγε πολύ νωρίς.Θα εκανε κανα all-in me 3-4:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Stratos Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Μιας και βλέπω οτι μιλάτε για bad calls στο σημερινό τουρνουά να παραθέσω κι εγώ το bad beat που μ ετσουξε και μου στέρησε πιστεύω ένα καλό πλασάρισμα στο τουρνουά.poliscas: posts small blind 75Athinaios: posts big blind 150(2880 in chips)under the gun:ElGreco323(εγώ είμαι αυτός ) (3100 in chips)Dealt to ElGreco323 :Ks :Kd ElGreco323: raises 450 to 600Athinaios: calls 450(όλοι οι άλλοι έχουν πάει πάσο)*** FLOP *** :Qc :Jh :4s Athinaios: checks ElGreco323: bets 2500 and is all-inAthinaios: calls 2280 and is all-in*** TURN *** :Qc :Jh :4s :Jc: RIVER *** :Qc :Jh :4s :Jc :Jd :sick: Athinaios: shows :Js :7s (four of a kind, Jacks)ElGreco323: shows :Ks :Kd (a full house, Jacks full of Kings)Νομίζω ότι το raise μου 4 φορές το big blind σε θέση under the gun έδειχνε καταφανέστατα ότι είχα ασσους ή ρηγάδες ή τουλάχιστον ντάμες.Θεωρώ οτι το call του big blind ήταν εσφαλμένο και πριν το φλοπ,αλλά και μετά αφού ρίσκαρε όλο το stack του σ ένα ζευγάρι βαλέδες με μικρό kicker.Υ.Γ.Δεν υποννοώ σε καμμία περίπτωση ότι ο φίλος που έκανε αυτό το παίξιμο δεν ξέρει πόκερ κτλ,από ένα χέρι δεν μπορείς να κρίνεις τις ικανότητες κάποιου άλλωστε απ ότι είδα τελείωσε στην 9αδα ενώ εγώ 22ος,απλά θεωρώ ότι έπαιξε λάθος σ αυτό το σημειό γιατί εντάξει,να υπερασπιστεις το blind σου,αλλά είναι άλλο να σου κάνουν raise από το button και άλλο από θέση under the gun. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 to call toy preflop den htan esfalmeno dioti esy ekanes to sfalma na kaneis mikro raise.o filos epaikse lanthasmena sto flop Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimimil Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Στράτο, αν μου επιτρέπεις να σου απαντήσω γιατί εγώ είμαι ο Athinaios :laugh: . Είσαι utg και κάνεις raise 4BB από utg. Πάνε πάσο όλοι και είμαι εγώ στο BB με J7 suited. Πρέπει να συμπληρώσω 3 ΒΒ το οποίο είναι περίπου 20% του stack μου για να παίξουμε heads up. Σε βάζω σε ΑΚ, ή any pair κι εκτιμώ ότι με ένα μεσαίο board θα μπορέσω να κατευθύνω το παιχνίδι. Βασικά το call μου pf έχει να κάνει κυρίως με την προσπάθεια μου να παίξω το παιχνίδι post flop. Είχα δει και κάτι ωραία σε προηγούμενα τραπέζια με bet 4, 5 kai 6BB με Α6, ή 33, ή Q10 utg κι είχα ελαφρώς επηρεαστεί.Το flop μου έδωσε επαφή, σε έκανα check και με πας all-in σε άχρωμο Qhigh board ενώ είσαι και σε θέση. Η κίνηση σου με το all-in (2 φορές το pot size)με έκανε να πιστέψω ότι είχες μεσαίο ζευγάρι και το flop δεν σου βγήκε. Αντί να με παίξεις με το ανώτερο ζευγάρι εκείνη την στιγμή, με πας all-in θέλοντας να με διώξεις από το pot. Σε τι χέρι μπορώ να σε βάλω με αυτό το bet? Αποκλείω AA, KK (λάθος μου βέβαια ), QQ, JJ, ή 44. Πολύ δύσκολα QA και QK. 'Ισως ΑΚ και έχουμε coin flip, ενώ πολύ περισσότερο πιστέυω ότι δεν σου έκατσε το μεσαίο set σου. Οπότε call. Τώρα το river και τo turn, δεν το συζητώ (μου άνοιξε ο πάτος). Sorry για το bad beat, αλλά νομίζω ότι έπαιξες λάθος post flop. Προσωπική μου άποψη είναι αυτή, ίσως είναι λάθος. Σου εύχομαι στο σημερινό να πάρεις την πρόκριση.Υ.Γ. Που να δείτε μετά που είχαμε μείνει περίπου 13- 14- και παίζαμε όλοι με το fold κολλημένο :laugh:- και στο SB κάθετε ο 2ος chip leader και στο BB ο πρώτος chip leader. Raise o sb, call o BB. Flop Qhigh άχρωμο, bet o SB, raise o BB, all-in ο SB, call o BB. BB QK, SB AA. Turn ασχετο, river Q!!!! Κι έξω ο 2ος chip leader... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Antonis έγραψε:genok έγραψε:o takis kai as einai ligo aeroporos me ta 3 aria toy kai ta 4 aria toy Απίστευτος Τάκης....... απ΄οτι πρόσεξα εφυγε πολύ νωρίς.Θα εκανε κανα all-in me 3-4:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:2db3z4p2]LOLOLOLOL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
spefaz Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 dimimil έγραψε:Υ.Γ. Που να δείτε μετά που είχαμε μείνει περίπου 13- 14- και παίζαμε όλοι με το fold κολλημένο :laugh:- και στο SB κάθετε ο 2ος chip leader και στο BB ο πρώτος chip leader. Raise o sb, call o BB. Flop Qhigh άχρωμο, bet o SB, raise o BB, all-in ο SB, call o BB. BB QK, SB AA. Turn ασχετο, river Q!!!! Κι έξω ο 2ος chip leader...Εγώ το έκανα αυτό το μαγικό... :blush: Βασικά τον υπολόγισα εντελώς λάθος τον φίλο, μιας και ενώ είχε κάνει αρκετές φορές 3 και 4ΒΒ pre-flop raise με Α7 και συναφή, στο συγκεκριμένο χέρι απλώς έβαλε 2 φορές το ΒΒ. Δεν τον είχα για pocket pair ή ΑΚ/ΑQ και έκρινα (λάθος ) ότι με το bet μετά το flop, πήγαινε απλά να τρομάξει ή να με μετρήσει. Εντάξει, ήμουν αρκετά τυχερός σε αυτό το χέρι και μάλλον ήταν μεγάλη βλακεία που μπλέχτηκα σε τέτοια κατάσταση όντας α) πρωτοδεύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του τουρνουά και β) μια-δυο θέσεις πριν το τελικό τραπέζι...Εντάξει, δανεικά είναι αυτά: Κάποιες στιγμές θα είναι η τύχη με το μέρος σου, κάποιες άλλες όχι, ρόδα είναι.Και αυτό ισχύει για όλους... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 dimimil έγραψε:Στράτο, αν μου επιτρέπεις να σου απαντήσω γιατί εγώ είμαι ο Athinaios :laugh: . Είσαι utg και κάνεις raise 4BB από utg. Πάνε πάσο όλοι και είμαι εγώ στο BB με J7 suited. Πρέπει να συμπληρώσω 3 ΒΒ το οποίο είναι περίπου 20% του stack μου για να παίξουμε heads up.Kata th gnwmh mou to paiksimo sou toso prin to flop oso kai sto flop einai poly lathos kai deixnei megalo "leak" sto paixnidi sou pou prepei na to koitakseis. Xwris parekshghsh, etsi? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimimil Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Δεν παρεξηγώ holdem κι ειδικά εσένα. Κι οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση έχεις, ξέρεις ότι θα την εκτιμούσα πάρα πολύ. Είτε σε pm, είτε εδώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimimil Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2007 Μετά από μια επικοινωνία που είχα με τον holdem, να παραδεχτώ ότι με βάση stacks και θέσεις, τα calls μου (ιδιαιτέρως το preflop) ήταν πολύ λάθος. Και να ζητήσω για ακόμη μια φορά συγγνώμη από τον Στράτο για τo bad beat. Κι όπως λέει κι o spefaz, αυτά είναι δανεικά. Θα το φάω κι εγώ το bad beat μου . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2007 Φιλε μου δεν εχει σημασία να ζητάς συγγνώμη. Εξάλλου οτι έγινε έγινε. Δεν νομίζω οτι ο HOldem σου ειπε οτι σου ειπε για να ζητήσεις συγνώμη, αλλα για να μάθεις να παίζεις σωστά το φύλλο σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Stratos Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2007 Αργησα να απαντήσω γιατι δεν ειχα πρόσβαση στο ιντερνετ τις τελευταίες μέρες.Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη ότι δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη φίλε diminil, όλοι έχουμε βρεθεί σε θέση να κερδίσουμε με το χειρότερο φύλλο.Εσύ θεώρησες ότι οιβαλέδες είναι το καλύτερο φύλλο στο φλοπ και έκανες call, το σέβομαι!Αλλωστε και γω αυτό ακριβώς ήθελα,βρέθηκα σε θέση να διπλασιάσω το στακ μου με τις πιθανότητες συντριπτικά υπέρ μου,άλλο αν δεν έκατσε.Τέλος να συμφώνησω και με το μέλος (του οποίου δε θυμάμαι το όνομα) που έγραψε ότι δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε για τα bad beats(τουλάχιστον όχι στο pokerland:P ) αφού όπως λέει και ο Scotty N Gyen "that's poker baby",και δεσμεύομαι ότι δε ξαναγράψω σε οποιοδήποτε forum για bad beat.Υ.Γ.Καλή "τύχη" στα παιδιά που προκρίθηκαν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2007 Stratos έγραψε:Αργησα να απαντήσω γιατι δεν ειχα πρόσβαση στο ιντερνετ τις τελευταίες μέρες.Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη ότι δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη φίλε diminil, όλοι έχουμε βρεθεί σε θέση να κερδίσουμε με το χειρότερο φύλλο.Εσύ θεώρησες ότι οιβαλέδες είναι το καλύτερο φύλλο στο φλοπ και έκανες call, το σέβομαι!Αλλωστε και γω αυτό ακριβώς ήθελα,βρέθηκα σε θέση να διπλασιάσω το στακ μου με τις πιθανότητες συντριπτικά υπέρ μου,άλλο αν δεν έκατσε.Τέλος να συμφώνησω και με το μέλος (του οποίου δε θυμάμαι το όνομα) που έγραψε ότι δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε για τα bad beats(τουλάχιστον όχι στο pokerland:P ) αφού όπως λέει και ο Scotty N Gyen "that's poker baby",και δεσμεύομαι ότι δε ξαναγράψω σε οποιοδήποτε forum για bad beat.Υ.Γ.Καλή "τύχη" στα παιδιά που προκρίθηκαν.paizw exthes toyrnoya 1500gbp sthn expect exw :Jc :Ah flop :2c ::6c ::Jc milaw teleytaios gia kali moy tyxh o prwtos paixtis bet 1600 call egw hmoyn siguros oti exei axasta spathia alla to mikro bet sygkritika me ta stack mas moy epetrepse ma kanw call turn:Jh bet o filos 3200 kai toy lew all-in pisteyontas oti tha fovithei to full omws ekane call me :Ac :Tc gia kali moy tyxh epese sto river:6d kai ekana full toy vale me 6aria.o antipalos moy eipe nh egw apanthsa ty but mistake call you moy apanthse oxi den htan lathos esy stathikes pio tyxeros apo mena alla ti na kanoyme paizoyme kai me ti river that"s poker my friend and gl for you in final table Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts