Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Sit n go multitabling....Turbo or Non Turbo???

Fosa

Recommended Posts

Θέλω να αρχίσω να κάνω multitabling sngos και θα ήθελα να μάθω αν προτείνετε turbo ή τα κανονικά.Μέχρι τώρα έπαιζα non turbo, αλλά ένα τραπέζι.Τι πιστεύετε είναι καλύτερο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναλογα τι σου ταιριαζει καλυτερα.Θεωρεις οτι εισαι καλος postflop και οταν ακομα ειναι μικρα τα blinds εχεις πλεονεκτημα η' εισαι καλυτερος στο push or fold?Πρεπει να δοκιμασεις και τα δυο κατα την γνωμη μου.Πρωτα πρεπει ομως,πιστευω,αφου δεν εχεις εμπειρια στο multitable να ξεκινησεις απο τα non turbo.Αν δεις οτι τα πας καλα μετα αποφασιζεις τι θα παιζεις.Το σχεδον σιγουρο ειναι οτι στα turbo θα εχεις μικροτερο roi.Εσυ αποφασιζεις!

turbo = μεγαλύτερο variance, μικρότερο $/game, μεγαλύτερος αριθμός games/hour

non-turbo = μικρότερο variance, μεγαλύτερο $/game, μικρότερος αριθμός games/hour

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι $/hour, και αυτό εξαρτάται από την διαφορά ικανότητας που έχεις μεταξύ turbo - non-turbo. Πρακτικά ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να παίξεις ένα σχετικά καλό δείγμα (1000 non-turbos, 2000 turbos είναι το ελάχιστο κατά την άποψη μου), ώστε να μπορέσεις να λάβεις σχετικά ασφαλή συμπεράσματα.

ImbecIle έγραψε:

turbo = μεγαλύτερο variance, μικρότερο $/game, μεγαλύτερος αριθμός games/hour

non-turbo = μικρότερο variance, μεγαλύτερο $/game, μικρότερος αριθμός games/hour

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι $/hour, και αυτό εξαρτάται από την διαφορά ικανότητας που έχεις μεταξύ turbo - non-turbo. Πρακτικά ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να παίξεις ένα σχετικά καλό δείγμα (1000 non-turbos, 2000 turbos είναι το ελάχιστο κατά την άποψη μου), ώστε να μπορέσεις να λάβεις σχετικά ασφαλή συμπεράσματα.

+1