Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ενδιαφέρεται κανείς για συνεταιρική αγορά 5 εκατομμυρίων χεριών από Pokertableratings για nl50 6max στο Pokerstars?

Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει pm.Η τιμή είναι 162.5$ και θα τα πληρωσουμε μισά μισά και θα πάρουμε και οι δυο τα 5Μ χέρια.

Δημοσίευση

50% rakeback deal για παίκτες nl50?Που?

Pokerstars για ένα λόγο software.Το μονο software απο τα αλλα site που μπορω να παιξω σαν ανθρωπος είναι fulltilt,partypoker,αντε και ongame.Αλλα Pokerstars μου αρέσει περισσότερο από όλα το software.

Καλύτερο rakeback μόνο με deals και δεν ξέρω αν υπάρχουν για nl50 players.Γιατι σκοπεύω να γινω sn αν συνεχίσω stars οποτε το rakeback καλύτερο απ'τα regular deals.

Δημοσίευση

vergitsis έγραψε:

Pes mou ena sovaro logo gia na paizeis cash sto pokerstars Kai oxi se mikrotera site p exoun kalitero rakeback Kai xeirotero epipedo

Μπορείς να γίνεις πιο ακριβής για πια sites μιλάς?

Γενικές ερωτήσεις:

Ερώτηση 1, Εχω ενα site (ps) που δίνει rakeback 36% rake 5% k cap 3$

Εχω ενα site (un) που δίνει rakeback 60% rake 6.5% k cap 6.5$

Σε πιο απο τα δύο site με συμφέρει να παίζω?

Ερώτηση 2η Οταν σε ένα site παίζουν 2,000 κ στο άλλο 200,000 σε πιο είναι πιο πιθανό να βρω χειρότερους αντιπάλους?

Επίσης στο ps τα πάντα είναι αυτόματα (δεν χρειάζεται ειδική συμφωνία) ενω σε όλα τα υπόλοιπα στο τέλος του μήνα σίγουρα θα έχεις κάποια διαφορά απο αυτό που περιμένεις γιατί ολο κ κάποιο ποσοστό χάνεται στην πορεία ;)

Υ.Γ. 1. Ο ineverfold προτείνει κάτι καλό, αλλα επειδή είναι Ongame διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αλλα θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή για να έχω άποψη.

Υ.Γ. 2. Καλός πολίτης ..... ψαρούκλα. :)

Δημοσίευση

Nai re antoni kaneis ta math Kai apofasizeis,einai alitheia oti polls site dinoun megalitera rakeback alla logo megaliteris ganiotad k cap de simfairei,alla ta site opos ipn ongame Kai profit exoun safos xeirotero epipedo,oson agora to trafiic einai kathara thema piknotitas opote sta site p proanefera tha exeis xeirouteros paixtes kata meso oro.gia tous mönous den tha proteina auta ta site einai osoi paizoun 10+tables :P. P.s thanks,Amin Kai pote..

Δημοσίευση

alienhack μια μικρή προειδοποίηση, αυτό που πας να κάνεις είναι ενάντια στα terms of use της pokerstars (κατα 99% ειμαι σίγουρος, τουλάχιστον αν δεν το έχουν αλλάξει) και αν το καταλάβουν (δεν ξέρω αν μπορούν να το ανιχνεύσουν , πάντως πολλοι υποστηρίζουν πως οντως μπορούν) τότε θα έχεις κυρώσεις που νομίζω είναι αρκετά αυστηρές (εως permanent ban) .. Μονο και μονο η χρήση του tableratings είναι απαγορευμένη, πόσο μάλλον η αγορά hh..

Απλώς για να το έχεις υπόψιν σου :)

Δημοσίευση

Aς μου στείλει κάποιος pm με details για 50% rakeback σε ongame.Εγώ για χόμπυ παίζω,απλά αν καταφέρω να βγάλω και κανά ψιλό για τις διακοπές δεν θα με χαλάσει.Παίζω συνήθως 6 ή 12 τραπέζια 6 max,αλλά αν βρω 50% rakeback ongame ευχαρίστως πάω εκεί κι ας παίζω μεχρι 6 χωρίς timebank.Αλλά προς το παρόν στην stars και μου αρέσει το Multitabling και σε μικρό sample τα πάω καλά(κάπου 8bb/100 νομίζω σε 20,5Κ χερια).

Btw κάπου είχα βρει και deals για 90% rakeback,αλλά για να γίνεις "prop player" σε κάτι μικρά site,και έχει κανόνες πχ Οταν γεμίσει το τραπέζι σηκώνεσαι,Πρέπει να κάθεσαι το πολύ ως 4ος παίκτης σε 6max και τέτοια.

Edit:

Impecible το ξέρω ότι είναι ενάντια στα TOS αλλά είμαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται να πάθω κάτι απο αυτό.