panokate Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Γεια σας.Ειμαι αρχαριος και παιζω sit n go στην pokerstars τραπεζια 6 η 9 ατομων turbo με buy in 3,40 και 1.75 αντιστοιχα Εχω διαβασει τα βιβλια του Dan Harrington σχετικα με το ποκερ και εννοειται οτι τιποτα απο αυτα δεν ειναι εφαρμοσιμο,γιατι πολυ απλα στα τραπεζια αυτα ο καθενας κανει οτι γουσταρει.Μπλοφα δεν περναει με την καμια,γινοντε call για πλακα χωρις να νοιαζετε κανεις για τα odds,εχω δει να μπαινουνε και 4 ατομα ταυτοχρονα all in με αστεια φυλλα και τα suck outs δινουν και παιρνουν.Επειδη ειστε πιο εμπειροι,απο τι buy in και πανω χρειαζεται ωστε να παιξει καποιος σε τραπεζι στοιχειωδες ποκερ και να αποφυγει οσο γινεται την πλεμπα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 panokate έγραψε:Γεια σας.Ειμαι αρχαριος και παιζω sit n go στην pokerstars τραπεζια 6 η 9 ατομων turbo με buy in 3,40 και 1.75 αντιστοιχα Εχω διαβασει τα βιβλια του Dan Harrington σχετικα με το ποκερ και εννοειται οτι τιποτα απο αυτα δεν ειναι εφαρμοσιμο,γιατι πολυ απλα στα τραπεζια αυτα ο καθενας κανει οτι γουσταρει.Μπλοφα δεν περναει με την καμια,γινοντε call για πλακα χωρις να νοιαζετε κανεις για τα odds,εχω δει να μπαινουνε και 4 ατομα ταυτοχρονα all in με αστεια φυλλα και τα suck outs δινουν και παιρνουν.Επειδη ειστε πιο εμπειροι,απο τι buy in και πανω χρειαζεται ωστε να παιξει καποιος σε τραπεζι στοιχειωδες ποκερ και να αποφυγει οσο γινεται την πλεμπα?afta pathenw edw kai kairo....hmarton allos enas distixos.den exo idea alla ypopteuomai sta megala buy in den simvainei.min ksexnas file, den eisai o monos pou diavase vivlia...write your own strategy...be wild be crazy ...be your own identity.peace out Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 grafteite se training site.diavaste olh mera gia kamia vdomada twoplustwo.kade katathesh 250$ opou goustarete. paixte mono 3.40$ 9men.paixte apeira tetoia. xanapostarete se 3mhnes na mas peite pws phge Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Ντίνος Μαυρομμάτης έγραψε:grafteite se training site.diavaste olh mera gia kamia vdomada twoplustwo.kade katathesh 250$ opou goustarete. paixte mono 3.40$ 9men.paixte apeira tetoia. xanapostarete se 3mhnes na mas peite pws phgediavazo kai pocketfives ta idia lene bad beats, rigged pantou ta idia... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Move up where they respect your raises... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:Move up where they respect your raises...logiko einai sta 0.10- 1-2-5-10 na min niazontai otan o ksenos exei mistho x3 tou ellhna?pou pas.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Λουκα ποσες φορες θα σ πω να προσεχεις τι λες και γενικα να μην λες οτι να ναι χωρις να ξερεις αν ισχυει η οχι?Μπορεις να μην ξαναγκρινιαξεις σε παρακαλω?Προτιμω να βαλω κανενα side bet μαζι σου και να σ δωσω $/week αν δεν γκρινιαζεις παρα να ξυπναω και να βλεπω κατι ποστ και να τιλταρω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 foustouki έγραψε:Λουκα ποσες φορες θα σ πω να προσεχεις τι λες και γενικα να μην λες οτι να ναι χωρις να ξερεις αν ισχυει η οχι?Μπορεις να μην ξαναγκρινιαξεις σε παρακαλω?Προτιμω να βαλω κανενα side bet μαζι σου και να σ δωσω $/week αν δεν γκρινιαζεις παρα να ξυπναω και να βλεπω κατι ποστ και να τιλταρω.οκ μαν οπως 8ες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:Ντίνος Μαυρομμάτης έγραψε:grafteite se training site.diavaste olh mera gia kamia vdomada twoplustwo.kade katathesh 250$ opou goustarete. paixte mono 3.40$ 9men.paixte apeira tetoia. xanapostarete se 3mhnes na mas peite pws phgediavazo kai pocketfives ta idia lene bad beats, rigged pantou ta idia...[/quote:1tpl2b68] Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bits10 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2010 Ντίνος Μαυρομμάτης έγραψε:grafteite se training site.diavaste olh mera gia kamia vdomada twoplustwo.kade katathesh 250$ opou goustarete. paixte mono 3.40$ 9men.paixte apeira tetoia. xanapostarete se 3mhnes na mas peite pws phge+1@foustouki as well Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Brochet Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Γιατι ρε παιδιά.Το pokerland τον τελευταίο καιρό αξίζει μόνο για τα post του louka Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
psfsin Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 takrou auta eixa na pw euxaristw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panokate Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Απλα παιδια αυτο που θελω να πω ειναι πως σε micro stakes δε ''σεβεται'' κανεις κανεναν γιατι δεν εχει να χασει πολλαΟποτε υπαρχουν πολλα calls against pot odds,γιατι κανεις δε παιζει με βαση τα pot odds,poλλα suck outs και το πως παιζουνε οι υπολοιποι επηρεαζει και εσενα πχ ημουνα big blind με ΑQ .Ολοι ειχανε παει fold,το button που τον ειχα κοψει πως εκανε οτι ηθελε πηγε all in και εκει που ημουνα ετοιμος να κανω call, το small blind παει all in ,οποτε δεν ηθελα να μπω και εγω τριτος σε all in Τα φυλλα τους ητανε το button K9 unsuited και το small blind 9T unsuited και στο φλοπ σκασανε δυο Τ ,οποτε καταλαβαινετε...Οσο και αν ακολουθεις καποιους κανονες πχ positions και card values,δε βρισκεις ακρηAλλα απο την αλλη δε μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να μεγαλωσει το bankroll του με αυτον τον τροπο,αφου αναγκαστικα θα περασει απο αυτα τα stakes Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ImbecIle Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αν δεν μπορείς να νικήσεις αυτά τα stakes που το παιχνίδι είναι τόσο εύκολο όσο περιγράφεις, τότε απλώς πρέπει να βελτιώσεις το παιχνίδι σου και όχι να ψηλώσεις τα stakes σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Aν κάποιος δεν μπορεί να κερδίσει τα Micro-Sng's και νομίζει ότι για αυτό ευθύνεται η "κακή ποιότητα" των αντιπάλων,μάλλον κάτι κάνει λάθος.Όχι ότι είναι τόσο εύκολο να κερδίσεις,αλλά με μελέτη ενασχόληση και ίσως και αν έχεις και κάποιον να σου δείξει 2-3 πράγματα θα δεις οτι τα 3,4$ sngs είναι easy game αν δώσεις volume και μελετήσεις έστω και λίγα για ICM και sng strategies.Και μην νομίζεις οτι επειδή διάβασες Harrigton θα μπεις και θα κερδίζεις το ιντερνετ πόκερ την άλλη μέρα.Εγώ πάντως harrigton δεν τον είχα διαβάσει όλο γιατι για online poker που με ενδιαφέρει δε βοηθούσε σε τπτ.Aλλα απο την αλλη δε μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να μεγαλωσει το bankroll του με αυτον τον τροπο,αφου αναγκαστικα θα περασει απο αυτα τα stakesAν δεν κερδίζεις τα micro πώς θα κερδίσεις τα small αγορίνα μου???Επειδή έχει καλύτερους παίκτες και εσύ κερδίζεις τους καλούς αλλά χάνεις από τα ντονκς επειδή κάνουν οτι να'ναι??? L O L Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Ακριβώς επείδη υπάρχουν κάτι τέτοιοι που χώνουν 100ΒΒ με Τ9 ή Κ9 αν έχεις υπομονή επιμονή και πειθαρχεία στο παιχνίδι σου είναι 100% σίγουρο οτι θα ανέβεις επίπεδο και θα γίνεσαι όλο και καλύτερος..Είναι πράγματα που έχουν συζητηθεί άπειρες φορές.Κανείς ποτέ δεν είπε οτι το πόκερ είναι εύκολο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Mόνο Loukas34 για μένα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panokate Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Aν δεν κερδίζεις τα micro πώς θα κερδίσεις τα small αγορίνα μου???Επειδή έχει καλύτερους παίκτες και εσύ κερδίζεις τους καλούς αλλά χάνεις από τα ντονκς επειδή κάνουν οτι να'ναι??? L O LΟσο και αν σου φαινεται περιεργο,τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχα τις ελαχιστες φορες που εχω παιξει σε μεγαλα buy in σε σχεση με τα micro stakes,ισως γιατι το buy in και τα prices απετρεπε πολλους απο το να παιζουνε οτι να ναι αλλα ισως και το γεγονος οτι δεν επαιζε η πλεμπα να σε πετανε με suck out Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 panokate έγραψε:Aν δεν κερδίζεις τα micro πώς θα κερδίσεις τα small αγορίνα μου???Επειδή έχει καλύτερους παίκτες και εσύ κερδίζεις τους καλούς αλλά χάνεις από τα ντονκς επειδή κάνουν οτι να'ναι??? L O LΟσο και αν σου φαινεται περιεργο,τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχα τις ελαχιστες φορες που εχω παιξει σε μεγαλα buy in σε σχεση με τα micro stakes,ισως γιατι το bye in in και τα prices απετρεπε πολλους απο το να παιζουνε οτι να ναι αλλα ισως και το γεγονος οτι δεν επαιζε η πλεμπα να σε πετανε με suck outΧωρίς να θέλω να φανώ επιθετικός η κάτι τέτοιο αυτό που είπες δεν έχει καμία σημασία.1ον καλοί και κακοί παίχτες υπάρχουν παντού σε όλα τα stakes.2ον Το είπες και μόνος ου οτι στα ελάχιστα που έχεις παίξει έχεις δεί θετικά αποτελέσματα.Στο μικρότερο επίπεδο όπου έχεις μεγαλύτερο δείγμα γιατί δεν έχεις δεί κάτι θετικό?Δεν θα φταίει μόνο το γεγονός οτι "όλοι οι βλάκες που δεν ξέρουν να παίζουν μαζεύονται εδώ και εγώ που ξέρω να παίζω δεν με αφήνουν να δείξψ το ταλέντο μου" αλλά κι εσύ κάτι θα κάνεις λάθος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panokate Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 panosxvii έγραψε:panokate έγραψε:Aν δεν κερδίζεις τα micro πώς θα κερδίσεις τα small αγορίνα μου???Επειδή έχει καλύτερους παίκτες και εσύ κερδίζεις τους καλούς αλλά χάνεις από τα ντονκς επειδή κάνουν οτι να'ναι??? L O LΟσο και αν σου φαινεται περιεργο,τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχα τις ελαχιστες φορες που εχω παιξει σε μεγαλα buy in σε σχεση με τα micro stakes,ισως γιατι το bye in in και τα prices απετρεπε πολλους απο το να παιζουνε οτι να ναι αλλα ισως και το γεγονος οτι δεν επαιζε η πλεμπα να σε πετανε με suck outΧωρίς να θέλω να φανώ επιθετικός η κάτι τέτοιο αυτό που είπες δεν έχει καμία σημασία.1ον καλοί και κακοί παίχτες υπάρχουν παντού σε όλα τα stakes.2ον Το είπες και μόνος ου οτι στα ελάχιστα που έχεις παίξει έχεις δεί θετικά αποτελέσματα.Στο μικρότερο επίπεδο όπου έχεις μεγαλύτερο δείγμα γιατί δεν έχεις δεί κάτι θετικό?Δεν θα φταίει μόνο το γεγονός οτι "όλοι οι βλάκες που δεν ξέρουν να παίζουν μαζεύονται εδώ και εγώ που ξέρω να παίζω δεν με αφήνουν να δείξψ το ταλέντο μου" αλλά κι εσύ κάτι θα κάνεις λάθος.[/quote:gq247pef]Δε παρεξηγιεμαι Καταλαβαινω οτι ισως σε βαθος χρονου αμα παιξεις παρα πολλα χερια και εισαι καλυτερος παικτης θα εισαι απο πανω.Απλα αμφιβαλλω αν αξιζει να καταναλωσει καποιος τοσο χρονο σε τετοια τραπεζια,χωρις ουσιαστικα να μαθαινει και τιποτα πανω στο παιχνιδι.Αλλα θα μου πεις αμα το bankroll σου ειναι για εκει θα κολυμπησειςΑπλα ανοιξα το θεμα μηπως καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει στο περιπου απο ποιο buy in και πανω παιζεται σωστο ποκερ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 panokate έγραψε:Απλα ανοιξα το θεμα μηπως καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει στο περιπου απο ποιο buy in και πανω παιζεται σωστο ποκερΣε κάποιο απο τα φετινα EPT (buyin ανω των 5,000Ε) ο μετέπειτα νικητής εκανε κάποια στιγμή squeeze me 8-4o και επεσε σε ΚΚ τους οποίους κ εσπασε Οπότε φαντάζομαι σε κανα high roll event των 25,000Ε ή στο 50,000 HORSE θα παίζετε σωστό πόκερ. Gl σε οποιο απο τα δύο επιλέξεις να παιξεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsikw Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:panokate έγραψε:Απλα ανοιξα το θεμα μηπως καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει στο περιπου απο ποιο buy in και πανω παιζεται σωστο ποκερΣε κάποιο απο τα φετινα EPT (buyin ανω των 5,000Ε) ο μετέπειτα νικητής εκανε κάποια στιγμή squeeze me 8-4o και επεσε σε ΚΚ τους οποίους κ εσπασε Οπότε φαντάζομαι σε κανα high roll event των 25,000Ε ή στο 50,000 HORSE θα παίζετε σωστό πόκερ. Gl σε οποιο απο τα δύο επιλέξεις να παιξεις. [/quote:2bpg7vip]hahah...teleio...!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Απλα αμφιβαλλω αν αξιζει να καταναλωσει καποιος τοσο χρονο σε τετοια τραπεζια,χωρις ουσιαστικα να μαθαινει και τιποτα πανω στο παιχνιδιSng δεν παίζεις?Τι πρέπει να μάθει πολύ καλά ένας sng player?>Το πιο βασικό είναι τα late stage strategies οπότε αν διαβάσεις για ICM,για shortstack game και push/fold ranges και αρχισεις να τα εφαρμόζεις εκεί έχεις πάρα πολλά να μάθεις.Μετά θα δεις ότι μπορείς να εφαρμόσεις και κάποια εντελώς exploitable plays που όμως ειναι +EV για τα micro αφού κανείς δεν σε εκμεταλλευται.Κατα τη γνώμη μου να βλέπεις φλοπ στην αρχή και να παίζεις drawing hands με θέση κτλ κτλ,είναι αχρείαστο για τα micro sngs,μην πω και λάθος. καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει στο περιπου απο ποιο buy in και πανω παιζεται σωστο ποκερΤι εννοείς σωστό πόκερ?Μετά σε high stakes όταν θα τρως τα 5bet shoves με J9s θα είναι σωστό ή λάθος το πόκερ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 panokate έγραψε:Γεια σας.Ειμαι αρχαριος και παιζω sit n go στην pokerstars τραπεζια 6 η 9 ατομων turbo με buy in 3,40 και 1.75 αντιστοιχα Εχω διαβασει τα βιβλια του Dan Harrington σχετικα με το ποκερ και εννοειται οτι τιποτα απο αυτα δεν ειναι εφαρμοσιμο,γιατι πολυ απλα στα τραπεζια αυτα ο καθενας κανει οτι γουσταρει.Μπλοφα δεν περναει με την καμια,γινοντε call για πλακα χωρις να νοιαζετε κανεις για τα odds,εχω δει να μπαινουνε και 4 ατομα ταυτοχρονα all in με αστεια φυλλα και τα suck outs δινουν και παιρνουν.Επειδη ειστε πιο εμπειροι,απο τι buy in και πανω χρειαζεται ωστε να παιξει καποιος σε τραπεζι στοιχειωδες ποκερ και να αποφυγει οσο γινεται την πλεμπα?Στη θεση σου θα παρατουσα τα turbo (ειναι πολυ δυσκολο να διαχειριστεις την πιεση του χρονου ενω καλεισαι να παιρνεις σωστες αποφασεις και την ιδια στιγμη να εκτοξευονται τα blinds).Θα διαβαζα το αρθρο περι bankroll management που υπαρχει στο pokerland και θα εβρισκα την αντιστοιχια bankroll-buy in.Θα ασχολιομουν με regular sng/tours/ και cash tables (2-4 tables παραλληλα micro-stakes) και θα εφαρμοζα τα βασικα που ξερω πανω στο ποκερ. Κι οταν συμπληρωσεις εναν XXXXXXXX αριθμο χεριων σπανια καποιο bad beat/suckout θα επηρεαζει τη στρατηγικη-ψυχολογια σου. Πανω απ ολα χρειαζεται να αφιερωσεις χρονο, να δουν τοσα πολλα τα ματια σου ωστε απο ενα σημειο και μετα να εισαι αναισθητος κι απλα να κανεις το παιχνιδι σου.Donks θα βρεις σε ολα τα stakes, οποτε αν παιζεις σωστα, μεσα στα ορια του bankroll σου και ασχολεισαι και πολλες ωρες σε βαθος χρονου θα εχεις +ROI. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Λοιπον το καλυτερο ειναι να παρεις δανειο απο τη τραπεζα, να τα βαλεις στη φουλ τιλτ και να παιζεις με ντουαν,αιβει,αντονιους,σαχαμις κλτ και απο τα ντονκς θα γλιτωσεις και τα χαζα κολς θα αποφυγεις και θα περνανε οι μποφες σου... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts