Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το θέμα αναφέρεται στο κείμενο: Εύκολα λεφτά με απίστευτα στοιχήματα απο επαγγελματίες παίκτες του πόκερ

Αψογο αρθρο!

Απλα εγω να προσθεσω οτι, σχετικα με το στοιχημα μεταξυ Λεντερερ και Γκρεϋ, καποιες μερες αργοτερα και ενω οι 2 τους περπατουσαν στο δρομο, συναντησαν εναν που πουλουσε με ενα καροτσι τετοιες ελιες...

Και ο λεντερερ λεει στον Γκρεϋ "Σκεψου ποσα εκατομμυρια δολλαρια κοστιζει αυτο το καροτσι!" :lol: :lol:

Δημοσίευση

Themis έγραψε:

Αυτό το θέμα αναφέρεται στο κείμενο: Εύκολα λεφτά με απίστευτα στοιχήματα απο επαγγελματίες παίκτες του πόκερ

Αψογο αρθρο!

Απλα εγω να προσθεσω οτι, σχετικα με το στοιχημα μεταξυ Λεντερερ και Γκρεϋ, καποιες μερες αργοτερα και ενω οι 2 τους περπατουσαν στο δρομο, συναντησαν εναν που πουλουσε με ενα καροτσι τετοιες ελιες...

Και ο λεντερερ λεει στον Γκρεϋ "Σκεψου ποσα εκατομμυρια δολλαρια κοστιζει αυτο το καροτσι!" :lol: :lol:

den nomizw na toys zhleyei kanenas edw apo to forum eidika aytos me to pingpong htan apatewnas

Δημοσίευση

Φίλε genok, εννοείς τον Αμαρίλλο Σλιμ για απατεώνα :unsure: ; Απλά να παραθέσω ότι ο Σλιμ μαζί με τον Μπράνσον είναι από τους λίγους εναπομείναντες ζωντανούς θρύλους του πόκερ που βρίσκονται και στο Hall of Fame. Ο Σλιμ ήταν γνωστός "στοιχηματάκιας" και υπήρχαν φορές που έχανε. Και στο κάτω κάτω ένα στόιχημα πρότεινε. Αυτοί που το έβαλαν ήξεραν ότι κάτι θα κάνει, για αυτό και πήγαν κι αγόρασαν τα τηγάνια. Ας μη το έβαζαν ;) .

Δημοσίευση

dimimil έγραψε:

Φίλε genok, εννοείς τον Αμαρίλλο Σλιμ για απατεώνα :unsure: ; Απλά να παραθέσω ότι ο Σλιμ μαζί με τον Μπράνσον είναι από τους λίγους εναπομείναντες ζωντανούς θρύλους του πόκερ που βρίσκονται και στο Hall of Fame. Ο Σλιμ ήταν γνωστός "στοιχηματάκιας" και υπήρχαν φορές που έχανε. Και στο κάτω κάτω ένα στόιχημα πρότεινε. Αυτοί που το έβαλαν ήξεραν ότι κάτι θα κάνει, για αυτό και πήγαν κι αγόρασαν τα τηγάνια. Ας μη το έβαζαν ;) .

den ennow apatewnas sthn kyrioleksia se oles tis ptyxes tis zwhs toy alla ayto poy ekane me thn pagwmenh limnh nomizw kanena melos toy forum toy pokerland den tha to ekane ayto ennow apath.

Δημοσίευση

genok έγραψε:

dimimil έγραψε:

den ennow apatewnas sthn kyrioleksia se oles tis ptyxes tis zwhs toy alla ayto poy ekane me thn pagwmenh limnh nomizw kanena melos toy forum toy pokerland den tha to ekane ayto ennow apath.[/quote:1givfy6l]

Εγώ πάντως και τον θαύμασα και ζήλεψα. Και, ω ναι, αν έίχα την εξυπνάδα να σκεφτώ κάτι τέτοιο και την τύχη να βρω "πελάτες" θα το έκανα όχι τόσο για τα λεφτά αλλά για την ευχαρίστηση του να ξεγελάς ανθρώπους χωρίς μυαλό και φαντασία αλλά με ανεπτυγμένο εγώ και αλαζονεία.

Δημοσίευση

Themis έγραψε:

Αψογο αρθρο!

Εγω πάντως τον Γκευ τον καταλαβαίνω απόλυτα.

Εγω π.χ. δεν θα μπορούσα να φάω φέτα για ολα τα εκατομμύρια του κόσμου. :)

Δημοσίευση

Γιαννης Ιωαννίδης, ο γνωστός πρώην προπονητής. Οταν ήταν φοιτητής στη Γεωπονική σχολή θα έπαιζαν τελικό με ένα άλλο πανεπιστήμιο. Ο Ιωαννίδης λοιπόν όλη την την εβδομάδα όποτε τους συναντούσε τους έλεγε ''την Κυριακή θας κανουμε,τη Κυριακή θα σας δείξουμε κτλ.''. Οταν την Κυριακή πήγαν στο γήπεδο οι αντίπαλοι βρήκαν τον Ιωαννίδη με το κύπελλο στο κέντρο του γηπέδου. Λεπτομέρεια, ο αγώνας ήταν Σαββατο...