bosio Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2006 ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ? ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ(ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΕΣ) ΕΝΩ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΣΙΠΙΝΓΚ.Η δημοσίευση επεξεργάστηκε από: bosio, at: 07.06.06 18:01 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2006 Kάποιος Έλληνας εισαγωγέας επικοινώνησε μαζί μας για να προωθήσει ένα σετ πόκερ το οποίο περιλαμβάνει:Αλουμινένιο βαλιτσάκι,600 μάρκες (του πόκερ),2 τράπουλες, κουμπί του ντήλερ και κάποια άλλα που τώρα δεν θυμάμαι προς 100 ευρώ για τους επισκέπτες του pokerland.Δε γνωρίζω πόσο χρεώνουν οι ξένες εταιρίες για έξοδα μεταφοράς κλπ. Αν κάποιος έχει αγοράσει κάτι παρόμοιο ας μας πει πόσο του στοίχισε για να συγκρίνουμε αν η συγκεκριμένη τιμή είναι καλή. Πάντως από άποψη ποιότητας οι φωτογραφίες που έστειλε δείχνουν ότι είναι πολύ καλή.Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να βρω τα στοιχεία του για να επικοινωνήσεις μαζί του.Η δημοσίευση επεξεργάστηκε από: admin, at: 07.06.06 19:04 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2006 ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΜΕΙΛ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
X7777777 Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2006 MARKES KAI OTI THELEIS EXEI STO MONASTIRAKI STON DROMO TOU AGIOU PANTELEIMONA SE MIA STOA! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djroof Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2006 ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞ :woohoo: :woohoo: ΤΕΛΕΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2006 paidia ego exo vrei tis markes apo ton ALEXI.Einai mia yperoxi kasetina me 500 chips,2 trapoules,koumpi dealer, zaria k mrelok. kai ola ayta mono... 95 euro.pragmatika teleia agora Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
spefaz Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2006 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2006 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, η κασετίνα (και το περιεχόμενό της προφανώς) που δίνει ο Αλέξης, αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της...(Πρώτο ουσιαστικό post στο Pokerland και κάνω 'διαφήμιση'. Τη βλέπω τη γιούχα να 'ρχεται αν και δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο αλλά απλώς για υποστήριξη μιας άριστης προσφοράς...) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ πως η ποιότητα αυτου του σετ ειναι εξαιρετική. Φιλε bosio εαν παιζεις στο Pokerstars και εχεις υπομονή να μαζέψεις καμια 8000 βαθμούς μπορείς να παρεις τό σετ αυτό δωρεάν. Ετσι πηρα εγώ το δικό μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 Gouster έγραψε:Θα συμφωνήσω και εγώ πως η ποιότητα αυτου του σετ ειναι εξαιρετική. Φιλε bosio εαν παιζεις στο Pokerstars και εχεις υπομονή να μαζέψεις καμια 8000 βαθμούς μπορείς να παρεις τό σετ αυτό δωρεάν. Ετσι πηρα εγώ το δικό μου.Επίσης αν παίζεις συχνά στο Melissia Poker Offline Club και μαζέψεις καμμιά 25αριά ώρες φυσικής παρουσίας, πάλι δωρεάν τις παίρνεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 πραγματικα το melissia poker offline club μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο για να δοκιμασεις τις μαρκες σου!!!!! :) :) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 goingup έγραψε:Gouster έγραψε:Θα συμφωνήσω και εγώ πως η ποιότητα αυτου του σετ ειναι εξαιρετική. Φιλε bosio εαν παιζεις στο Pokerstars και εχεις υπομονή να μαζέψεις καμια 8000 βαθμούς μπορείς να παρεις τό σετ αυτό δωρεάν. Ετσι πηρα εγώ το δικό μου.Επίσης αν παίζεις συχνά στο Melissia Poker Offline Club και μαζέψεις καμμιά 25αριά ώρες φυσικής παρουσίας, πάλι δωρεάν τις παίρνεις... [/quote:2xnlrb2m]Καταπληκτικο σαιτ.......:woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
spefaz Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2007 Ναι, ακουστά το 'χω κι εγώ αυτό το club.Μάλιστα έμαθα ότι το επόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί θα έχει σαν έπαθλο 3 εισιτήρια για όλους τους αγώνες του EPT Tour, προφανώς με έξοδα του Melissia Poker Offlice Club owner!Ετσι δεν είναι Αλέξη; :whistle: :silly: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2007 Επειδή είμαι και εγώ ... θαμώνας του Μελίσσια Club, θα πω πως αξίζει να δοκιμάσει κανείς εκτός απο τις μάρκες και τα... τυροπιτάκια της Κας Μαίρης!!!!:laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2007 α ρε αλεξη μας εχεις παρει τα μυαλα!!!!!:woohoo: :silly: :silly: :silly: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2007 pou ,pote, pos re paidia ..8elo k ego eisitirio gia ept ( file spefaz akouses tipota?)a... k markes 8elo giati me efagan k tis edosa stin palioparea tis pokas, alla 8a simpliroso tis 25 ores k 8a tis paro dorean :laugh:melissia offline poker club is no 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
poker12345 Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2017 Έχει διάφορες μάρκες (11.5γρ 13.5γρ, και custom κεραμικες 10γρ) στο https://www.pokerstore.gr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2017 τι ξεθαψες ρε φιλε?? Giannako91 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HawkMarshall2 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2017 Έεεεελα μωρέ, ούτε 11 χρόνια δεν πέρασαν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts