Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

FPP satellite, βρισκόμαστε σχεδόν στο bubble: chip leader στους 4 παίκτες, 2 εισιτήρια 700$ για προκριματικό με 10 πακέτα GTD για το WSOP Main Event. Υπάρχει ένα σχετικό tightness στο τραπέζι με αρκετά walks.

No-Limit Hold'em, 40000/80000 Blinds 8000 Ante (4 handed) - Converter Tool from FlopTurnRiver.com

1081314.gif

BB (t1073942)

UTG (t418037)

Button (t784236)

Hero (SB) (t1575785)

Hero's M: 10.37

Preflop: Hero is SB with 6s.gif, 6h.gif

UTG bets t410037 (All-In), 1 fold, Hero ?

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το τραπέζι είναι tight του έρχεται και το το bb του κακομοίρη και τα έσπρωξε , πιστεύω πως πας μάλλον για coin flip στην χειρότερη .

Easy shove να κόψουμε και τις ορέξεις στο bb

(ελπίζω να μην έπεσες σε monster του ΒΒ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

Δημοσίευση

Βρε άνθρωποι ο utg έχει 5BB και αν περάσουν και τα blinds από πάνω του θα μείνει με 2,4 αν δεν σπρώξει τώρα μετά θα χρειάζεται ένα θαύμα.

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Το τραπέζι είναι tight του έρχεται και το το bb του κακομοίρη και τα έσπρωξε , πιστεύω πως πας μάλλον για coin flip στην χειρότερη .

Ηλια..Βιαζεσαι..

Θελω πραγματικα να δω απαντησεις σε αυτο το thread του safe..

Δημοσίευση

Ρε φουστούκι πολύ μου την λες σήμερα και θα σε πλακώσω (και αν με δεις θα καταλάβεις πως αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να είναι και τρομακτικό :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )!!

Τι θα πει βιάζομαι ? αυτό θα έκανα αυτό λέω ! Αργότερα φυσικά θα δω και τις απαντήσεις των άλλων .Γιατί να περιμένω δεν μπορώ να καταλάβω.Αν τροποποιήσω την απάντηση μου μετά τα γραφόμενα των άλλων τότε δεν θα είναι δικιά μου η "άλλη" απάντηση .

Δημοσίευση

Μπορει να μου εξηγησεις λιγακι την λογικη σου τοτε??

Λες οτι εισαι στην χειροτερη coinflip? Ε και??

Δηλαδη με λιγα λογια αν ειχες 22αρια και σ δειξει ΑΚ κανεις call?

Και αν ναι γιατι?

Εγω δεν εχω απαντησει ακομα γιατι πραγματικα δεν ξερω και θελω να το ψαξω λιγακι.

Δημοσίευση

@ Johnny_Dr@m@:

Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις πως είμαστε εγγυημένοι ticket σε αυτο το spot αν δεν παίξουμε hand ενώ πέρνουν ticket 2? Θες να μου πείς έστω εμπειρικά οχι μαθηματικά πως γίνεται να είμαστε τοσο μεγάλα φαβορί? Αν το έπαιρναν 3 οκ να δεχτώ την προχειρότατη εκτίμηση σου. Μπορείς να μου πεις το breakdown τον ποσοστών με βάση τα stacks που μας κανουν ακλόνητα φαβορί για ticket και μπορούμε απλα 4 handed me 20bb να αράξουμε σιτ ουτ και να foldaρουμε JJ QQ ? Mega LoL? (Monster Leveling?)

@ Safesteps: Η ερώτηση είναι: Είναι οι αντίπαλοι μου τοσο ασχετοί ωστε να μπορώ να passarw 150κ cEV edge με βάση το παρα πολυ loose range που έχει ο UTG και μια αυξηση 60% στην ήδη υπάρχουσα πιθανότητα να περάσω και να βγάλω το edge που σίγουρα χάνω σε αυτο το spot abusarontas τους μετα? Γιατι η άυξηση που έχεις στην πιθανότητα να πάρεις το ticket αν κερδίσεις είναι πολύ μεγάλη ενώ αν callareis και χάσεις εξακολουθείς να διατηρείς καλές πιθανότητες να πάρεις το ticket. Ζύγισε τα και αποφάσισε.

For the record αν οι αντίπαλοι είναι καλού επιπέδου I would snap shove ott.

Δημοσίευση

J0hnny_Dr@m@ έγραψε:

poio eukolo fold den exei xanaginei pote...eisai guaranteed a seat an den paixeis fullo kai ta ta paixoun metaxu tous...QQ/AK einai siguro fold episis KK ginete oriako

Συμφωνώ απόλυτα στο σκεπτικό αλλα κάνω call στους ss με JJ+ ak k περιορίζω το range μου απέναντι σε μεγάλα στακ sto KK+

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Μπορει να μου εξηγησεις λιγακι την λογικη σου τοτε??

Λες οτι εισαι στην χειροτερη coinflip? Ε και??

Δηλαδη με λιγα λογια αν ειχες 22αρια και σ δειξει ΑΚ κανεις call?

Και αν ναι γιατι?

Εγω δεν εχω απαντησει ακομα γιατι πραγματικα δεν ξερω και θελω να το ψαξω λιγακι.

Νομίζω το εξηγώ το shove του είναι αναγκαστικό με any 2 γιατί έχει 5ββ και αν περάσουν τα Blinds από πάνω του είναι τελειωμένος .

Αν το κερδίσω έχω όσες μάρκες έχουν οι άλλοι 2 αν το χάσω είμαι πάλι σχεδόν στο average .Δεν θα έχω άλλη ευκαιρία να πετάξω έναν παίκτη έξω με 66 .Αν το χάσω ή αν φολντάρουν όλοι τότε αυτός θα έχει σχεδόν 7BB και τα range των φύλλων που θα πρέπει να έχω για να κολάρω all-in θα ανέβει .Τώρα βάζω σχεδόν 4.5 για σχεδόν 7.Δεν ξέρω αν είμαι σωστός ή λάθος αλλά μου φάνηκε αρκετά συμφέρον .

Δημοσίευση

Με βάση το ICM αλλά αγμοώντας πιθανότητα overcall του ΒΒ με monster θες ενα 43,6% απέναντι στο range του UTG. Φυσικά μιλάμε για isolation all-in κι όχι απλό call. Από την άλλη ο ΒΒ θα θέλει κάπου 55-60% στο 3-way pot για να κάνει call και οι ΑΑ έχουν σχεδόν 65% απέναντι σε 2 underpairs, άρα μάλλον πετάει ακόμη και ΚΚ οπότε λογικά μπορούμε σχεδόν να αγνοήσουμε τον ΒΒ και να θέσουμε πχ για δικό μας πήχυ το 44% για push. Το τι range είχε ο UTG το ξέρεις καλύτερα εσύ.

Δημοσίευση

looser έγραψε:

diladi epeidi to trapezi einai tight kai tou erxete to bb apagoreuete na exei 77+?

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

looser έγραψε:

diladi epeidi to trapezi einai tight kai tou erxete to bb apagoreuete na exei 77+?[/quote:1gwjau6p]

Φυσικά και όχι αλλά θεωρώ πως μπορεί να έχει any 2

Δημοσίευση

looser έγραψε:

crf88 έγραψε:
looser έγραψε:

diladi epeidi to trapezi einai tight kai tou erxete to bb apagoreuete na exei 77+?[/quote:3nsq1ruw]

Φυσικά και όχι αλλά θεωρώ πως μπορεί να έχει any 2[/quote:3nsq1ruw]

dekto..to sikgekrimeno erotima omos einai poli pio diskolo kai sintheto kai sigoura de linete me ena aplo nomizo oti exei any 2.iparxei pithanotita na prepei na foldareis kai poli kala filla opos leei o dramas..ego den eimai sigouros kai den apantao..de se ksero alla apo to tropo tis apantisis sou vlepo oti den exeis psaxtei idiatera me sallelites kai den eisai sigouros gia tin apantisi sou..epeidi to erotima tou nikou einai endiaferon kai tha thela na do sovares apantiseis nomizo den exoun thesi apantiseis kafeneiakou epipedou (sti xeiroteri coinflip)...mia ta pareis prosopika just saying...

Δημοσίευση

pate na kanete ti poka mathimatiki sinartisi tou ainstain..de sas adiko,,polla ta lefta ari..(sklabia to timima men ta fragka kanoun koumanto de)oson anafora ti pasa i bara prepei na termatisei kai to resta ki orthios armozei sti periptosi..kai na to po kai me pio apla logia an kai de nomizo na bro kati pio aplo kai pio mesto ap to resta ki orthios ap to range tou briskomaste 184 xiliometra mprosta ama xasoume de bustaroume menoume me kapoia aksiologa bibia ektos an pesoume se tsimento ap to bb opote ti allo theloume gia na mpoume all in?sto finale pantelonia forame..

ps:osoi skeftontai to fold theoro oti makroprothesma den exoun kamia elpida se cash games..(nai ok,,allo tour allo cash alla i poka mia einai..)ayta eixa na po..

Δημοσίευση

crf

Αντίθετα με κάποιους άλλους δεν το έχω παίξει ποτέ ειδικός .

Στο συγκεκριμένο χέρι όπως και σε πολλά άλλα ότι και να πούμε ποτέ δεν θα είμαστε σίγουροι για το τι κρατάει ο ποιητής αλλά όπως έγραψα και παραπάνω το shove του είναι αναγκαστικό με any 2 γιατί έχει 5ββ και αν περάσουν τα Blinds από πάνω του είναι τελειωμένος .Βρίσκεται σε μία θέση με αφόρητη πίεση αν μείνει με 2.5 ββ ξέρει πως θα τον πετάξουν εύκολα έξω .

Βρίσκεται σε μία θέση NOW OR NEVER

Aν σε χάλασε το καφενιακό νομίζω τότε είναι πολύ εύκολο να το κάνω

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ

:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

niko den eiparxei periptosi na einai sosto to paso edo. to ''argo'' call edo mou fenete san tin kaliteri periptosi eidika an milame gia sxetika tight table wste na fenete kai san trap ( den pisteyo oti einai toso xazo to bb oste na skeftei na kanei call.an shovarei vathia anasa elafri xtipima sto laptop kai paso( exei sigoura tsimenta.) aqo++ 99+ kai sigoura ekei ta 66 den pezoun katholou kala.

paso kai ultra aggro stin sinexia afou eksalolouthme na exoume ugiestato stack.

se kamia periptosi den shovaro sto bb no need of that imo.

Δημοσίευση

Me 66 kai to 2o stack pisw soy den einai kan pros syzhthsh gia mena. Den 8a ton ebisteuomoun na kanei laydown QQ,JJ AK ektos an ton hksera para para poly kala.( Einai massively -EV calls) Exeis sxedon 75% na prokri8eis me fold + to pleonektima tou megaloy stack gia na askeis piesh.Nomizw oti prepei na kaneis call me QQ+, isos JJ. To oti oi alloi einai sxetika tight shmenei oti eukola 8a aukshseis to stack sou me elaxisto risko argotera kai to stack sou aksizei akoma perisotero apo oti leei to ICM

Δημοσίευση

griffith έγραψε:

Me 66 kai to 2o stack pisw soy den einai kan pros syzhthsh gia mena. Den 8a ton ebisteuomoun na kanei laydown QQ,JJ AK ektos an ton hksera para para poly kala.( Einai massively -EV calls) Exeis sxedon 75% na prokri8eis me fold + to pleonektima tou megaloy stack gia na askeis piesh.Nomizw oti prepei na kaneis call me QQ+, isos JJ. To oti oi alloi einai sxetika tight shmenei oti eukola 8a aukshseis to stack sou me elaxisto risko argotera kai to stack sou aksizei akoma perisotero apo oti leei to ICM

@ Griffith mou exigiseis ligo an exoume emeis 75% na perasoume poso exoun oi alloi? Euxaristw