Iczech Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Arxisa meta apo kairo na paizo megala stgs..To mono pou fovamai einai oi sinenoiseis paikton... alla ayto den me ptoei..To sigekrimeno einai 100+9 6 atomon.. oi protoi 2 plironontai (420+180)Thelo na rotiso ti epeksa sosta k ti lathos...(etsi paizo sinithos)eyxaristo.http://www.pokerhandreplays.com/multihands.php/id/24406Gia kapoio logo to XML tis expekt den to anevazei sosta stin poker replays (tous vazei olous fold) .. an kserei kaneis pos mporo na to optikopoioso!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tony_Montana Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Iczech έγραψε:Gia kapoio logo to XML tis expekt den to anevazei sosta stin poker replays (tous vazei olous fold) .. an kserei kaneis pos mporo na to optikopoioso!!!!Κανε Import τα αρχεία .xml στο Holdem ManagerΜετα πήγαινε στα hands και δες ποια παρτίδα θες να ποστάρεις πατα δεξι κλίκ στην παρτίδα και πατα View Selected hand Historyεκεί θα σου βγαλει το hand history με το format που χρησιμοποιούν όλα τα sites(Ps,Full Tilt etc)για δοκίμασε τώρα να σου κάνει το replay τη παρτίδα έτσι γραμμένη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Iczech Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 se eyxaristo gia to info...Distixos den to exo.. to eixa katevasei kapoia stigmi alla den vrika akri k to esvisa.. logika prepei na exei perasei to 15 days trial..to katevazo tora na doume ti tha ginei Thanks*allios epitrepete na sto steilo na mou to kaneis ena convert* ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα sit n go οπότε η γνώμη μου μπορεί να μην είναι αντικειμενική. Μια γενικότερη συμβούλη αφού αρχίζεις να παίζεις μεγαλά ποσά γράψου στο cardrunners και δες τα video του jackal, dirty.brasil, ridetime. Βασικά δες ολών τον instructor για sng. Ο replayer κάνει λάθη οπότε σου γραφώ με βάση τι βλέπω. Νο Χερί : 6 , γιατι πασάρεις το ΑΚ?11, Νομίζω το call Q10o OOP είναι λίγο loose. Ο αντιπαλός ανοιγεί πρώτη φορά. Θα του έδινα λίγο credit για καλύτερο φύλλο. Postflop μου φαίνετε standar. Στο river δεν ξέρω μάλλον call (δεν ξέρω αν θα τσεκαρε Κ στο turn ή θα έκανε value bet A10).12, Το Q10 είναι καλό για open raise απο το ΒΤΝ.16, Το ίδιο και το KJ. Εκεί που είστε 3 ατόμα (bubble) και είσαι το μεγάλο stack καλό είναι να τους πιέζεις σχεδόν κάθε γύρο γιατί δεν θα ρισκάρουν το bubble με μετρίο φύλλο λόγω stack/blinds και θα έχεις χτύσει ένα πολύ καλό stack για το HU. 30, Θα προτιμούσα το c/r με τέτοιο equity. Επίσης ο McOB κάνει συνέχεια το ίδιο πράγμα. limp BTN και minibet flop όποτε έχεις αρκέτο fold equity + ότι δεν θα παίξει το bubble ούτε με 10x.31, All in32, All in37, All in38, All in41, All in43, All in47, All inΛοίπουν κάποια χέρια. Πως βρέθηκες με μικρό stack στο HU??Τώρα που έχεις λιγότερο από 10BB all in ή fold τα limp δεν έχουν νοήμα γιατί θες να κερδίσεις το extra blind του και όχι να περιμένεις χτυπήσεις το flop για να το πάρεις.50, All in53, Θα δοκίμαζα να κλέψω το turn με ένα μικρό bet αφου μου τσέκαρε το flop56, All in Τι καλύτερο περιμένεις από Κ7. Γενικά με τέτοιο stack/blinds all in όλα τα Κx, Ax, Qx, Jx, pairs και καλά SC (και λίγα λέω). 58, All in60, All in Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Συμφωνω στα περισσοτερα με τον laxmana.Χωρις να εχω καθολου εμπειρια σε μεγαλα sit n go's αλλα καποια λαθη σου ειναι 'βασικα'.Κυριως στο hu με τοσο μικρο stack υπαρχει μονο all in or fold.Οπως δεν μου αρεσει το call απτο sb με 10 Q και ο τροπος που το παιζεις.Η' οπως επαιξες το A K απτο btn με check,call,call.Ακομα,στο bubble εγω στα 13αρια που παιζω,που δε νιωθουν οι περισσοτεροι,με μεγαλο stack τους πιεζω αρκετα,ποσο μαλλον εδω..Βεβαια δεν φαινονται καλα τα χερια.πχ, ξαφνικα βρισκεσαι ss χωρις να εχουμε δει τι εγινε.Τελος νομιζω αυτα τα sitngo's ειναι αρκετα δυσκολα με πολυ μικρο περιθωριο κερδους και μεγαλο variance.Δεν ξερω γιατι εμπλεξες μαυτα.Αυτη ειναι η γνωμη μου αλλα ας μιλησει κανας πιο εμπειρος οταν εχει χρονο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Iczech Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Genika to arxeio opos proeipa exe lathianevike opos eixe apo to EXPEKT k etsi den dinei sosta ta hands..Px AK fisika DEN EKANA FOLD alla raise!!!Epidei katevasa k to poker tracker k to holdem manager.. alla mou vgazei ena provlima me to SQL (den sindeete) ... mporo na steilo se kapoio to XML oste na moy to kanei convert??? (ksero oti ta programmata to kanoun Tha sas eimoun eygnomon... eyxaristoYG... SORRY GIA TA K@L@ greeklish... ta windows ta exoun dei ola!!!Ps.. pao na ksanakano install to psql... k mou leei na valo password.. pou tha ton vro ayton?? Prosopika den thimame na exo dimiourgisei!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Iczech Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 File laxmana k koskosmo Simfono me arketa pou eipes...Gia ayto akrivos k rotao..Peran apo ta all in.. giati o 3os den pernei tipota k etsi perimena na figei o enas.. i na mpo me kala xeria (opos me ta 10aria p ekana all in)..Aloste ta blinds itan turbo k etsi siga siga enas apo tous 2 tha efeyge.. k etsi tha kalipta...I alitheia einai oti lipei 1 XERI to proto tou HU!!!!!HU.. Eixa tt k ekana all in fisika.. ela pou o antipalos eixe KK An einai dinaton Gia ayto pou les meta gia to all in.. nai exeis dikio. apo tin stigmi pou eisai in the money.. kanei all in pio eykola.. distixos ayto siga siga prepei na to matho!!!Isos mporesei na me voithisei ena apo ta pt i to allo programma.. ela pou i sql den tin paleyei.. i den ksero ti kano lahtos...Apo ekei k pera empleksa giti eixa ena ticket.. k ithela na exei pithanotita na kano cash.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Λογικα εχεις vista.Ειχα και εγω προβλημα,ειχα κατεβασει ενα αναβαθμισμενο psql απτο forum του hm,εθεσα εκτος λειτουργιας το windows firewall και καπως δουλεψε!Ψαχτο απτο forum θα βρεις ακρη. Οσο γιαυτο πουλες οτι in the money κανεις all in πιο ευκολα διαφωνω.Στα turbo ειδικα απο καποιο σημειο και μετα οι αποφασεις ειναι περισσοτερο μαθηματικες.Ακομα και στο bubble,ακομα οταν ειστε και τεσσερις.Στοχος σου ειναι να παιρνεις σωστες αποφασεις και τα λεφτα θα ερθουν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Iczech Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 ta 7aria exo file moy...Distixos den mporo me tipota na vgalo akri...isos eixa kanei egkatastasi palaiotera.. k den to thimame.. pantos tora me tipota den mporo na mpo.. k mou espase ta neyra..WRONG PASSWORD oli tin ora Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Iczech Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 koskosmo έγραψε:Λογικα εχεις vista.Ειχα και εγω προβλημα,ειχα κατεβασει ενα αναβαθμισμενο psql απτο forum του hm,εθεσα εκτος λειτουργιας το windows firewall και καπως δουλεψε!Ψαχτο απτο forum θα βρεις ακρη. Οσο γιαυτο πουλες οτι in the money κανεις all in πιο ευκολα διαφωνω.Στα turbo ειδικα απο καποιο σημειο και μετα οι αποφασεις ειναι περισσοτερο μαθηματικες.Ακομα και στο bubble,ακομα οταν ειστε και τεσσερις.Στοχος σου ειναι να παιρνεις σωστες αποφασεις και τα λεφτα θα ερθουν.http://tinypic.com/r/24d4mbq/5 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Sorry για το AK απλά εχούν δει πολλά τα μάτια μου και νόμιζα ότι όντος το πάσαρες . Όπως σκέφτεσαι εσύ , να περιμένεις να φύγει ο ένας, έτσι σκέφτονται και αυτοί. Όποτε πιέζοντας τους συνέχεια θα μικρίνει πολύ το stack τους και να χάσεις ένα all in εσένα δεν σε πειράζει. Το λέω αυτό λόγο του μεγάλου stack σου. Με ίδια stack είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα το sngegt να τεστάρεις διαφόρες καταστάσεις ανάλογα το φύλλο σου το position σου και το stack και να δεις αμά ένα all in είναι κερδοφόρο ή όχι. Στο πρόβλημα σου τώρα. Η εγκατάσταση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα account με το όνομα postgress. Αν αυτό το account δεν υπάρχει η εγκατάσταση συνεχίζει κανονικά. Αν υπάρχει (στην περιπτώση σου δηλαδή) από προηγούμενη εγκατάσταση το account αυτό πρέπει να βάλεις τον κωδικό που είχες δώσει στην πρώτη εγκατάσταση. Αν δεν τον θυμάσε απλά πρέπει να σβήσεις το account και μετά να κάνεις την εγκατάσταση.Πήγαινε Start -> Run , γράψε cmd πάτα enter. Θα σου εμφανιστεί το παράθυρο των dos γράψε αυτό net user /delete postgres και πάτα enter. Απλά πρέπει να έχεις τρέξει το cmd σαν administrator. Αν μπερδέφτηκες έχει έναν πολυ καλό οδηγό σε αυτό το Link :http://www.pokertracker.com/products/PT ... greSQL.pdf Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts