Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

hand akouo apopsis

john4kos8

Recommended Posts

Ελπιζω να μην θολωσε το μυαλο σου απο την προσφατη μεγαλη σου επιτυχια γιατι ειναι ξεκαθαρο απο τα ποστ σου και απο τον τροπο σκεψη σου οτι ηταν καθαρα τυχαιο γεγενος.

Εισαι τυχερος που σε ευνοησε η διακυμανση και σ εδωσε το τουρνουα τις προαλλες γιατι με αυτον τον τροπο τωρα εχεις το bankroll για να μαθεις ποκερ.

Απλα προσπαθησε να διαβασεις,να δεις video και να βελτιωθεις χρησιμοποιωντας αυτα τα λεφτα μην ανεβαινεις stakes και παιζεις οπως πριν.

PROTON DEN ALLAXE KATI META TIN PROTIA ME TA 6,5K AN ANAFERESE S AFTI AN DEIS STO OPR APO TIN PARASKEVI MEXRI SIMERA EXO ALLI 1 PROTIA ALLI MIA 2 THESI MIA 6 K SIMERA 3 OS.MESA SE 3 MERES APLA AN ANAFERESE SE TIXAIO GEGONOS OMOIA K AFTA TA PLASARISMATA STIN ONGAME TIXAIA EINE

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

foustouki έγραψε:

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις ουτε τα δεδομενα..

Δεν βαζουμε τον αντιπαλο σε 1-2 χερια και λεμε οκ εχω ζευγαρι εχει ψηλες καρτες αρα ειμαι μπροστα.

Τον βαζουμε σε range.Και με τον range που εχει ο αντιπαλος εισαι πισω σε ολα τα streets και το χερι ειναι τραγικα παιγμενο και preflop και flop.

Αν πιστευεις οτι εχει 2 ψηλες καρτες οπως λες τοτε πηγαινε απο μπροστα all in στο φλοπ η πονταρε εσυ τελος παντων.

Τεσπα εγω ειπα οτι ειπα για καλο στο προηγουμενο ποστ μου.

Καλη τυχη να εχεις.

Η ερώτηση είναι άν εσύ είσουνα στη θέση του τι θα έκανες στο Flop με αυτό το Board έστω ότι είναι σε Range AK-Q(από τα λεγόμενα του john4akou)/Overpair?

vostok έγραψε:

foustouki έγραψε:
vostok έγραψε:
Κατα τη γνώμη μου το all-in σε αυτό το board είναι +EV

Open-ended straight draw δέν είναι και άσχημη εξέληξη.

Μπορεις να μου γραψεις λιγο πως βγηκε +ev?Πως το εβγαλες αυτο?

Γραψε μου λιγακι τα νουμερα που βρηκες αναλυτικα αν μπορεις...[/quote:3oqau56v]

Σε μία κατάσταση 40/60 κατά σου στο Flop και έχοντας 11 outs δεν είναι άσχημα.[/quote:3oqau56v]

Ωραια δεν μου απαντησες ομως.Σου ζητησα να μου γραψεις τα ακριβη νουμερα και τι πραξεις εκανες και σ βγηκε η κινηση +ev.

Δεν μου αρκει η απαντηση "11 outs δεν ειναι και ασχημα"

17 May 10 $4,000 Turbo NL Holdem HENL $5.50 891 2 $550

16 May 10 $2,600 NL Holdem HENL $22 129 7 $108

15 May 10 $2,500 Turbo NL Holdem HENL $5.50 722 1 $658

VALE K TO SIMERINO 3 THESI ALLA 880 200 ATOMA.OLA AFTA KATHARA TIXAIA K ME VASI TIN DIAKIMANSI APO 15 MAIOU MEXRI 18 +6,5K STIN STARS>SE OLA EXO EVNOIA TIS TIXIS

john4kos8 έγραψε:

Ελπιζω να μην θολωσε το μυαλο σου απο την προσφατη μεγαλη σου επιτυχια γιατι ειναι ξεκαθαρο απο τα ποστ σου και απο τον τροπο σκεψη σου οτι ηταν καθαρα τυχαιο γεγενος.

Εισαι τυχερος που σε ευνοησε η διακυμανση και σ εδωσε το τουρνουα τις προαλλες γιατι με αυτον τον τροπο τωρα εχεις το bankroll για να μαθεις ποκερ.

Απλα προσπαθησε να διαβασεις,να δεις video και να βελτιωθεις χρησιμοποιωντας αυτα τα λεφτα μην ανεβαινεις stakes και παιζεις οπως πριν.

PROTON DEN ALLAXE KATI META TIN PROTIA ME TA 6,5K AN ANAFERESE S AFTI AN DEIS STO OPR APO TIN PARASKEVI MEXRI SIMERA EXO ALLI 1 PROTIA ALLI MIA 2 THESI MIA 6 K SIMERA 3 OS.MESA SE 3 MERES APLA AN ANAFERESE SE TIXAIO GEGONOS OMOIA K AFTA TA PLASARISMATA STIN ONGAME TIXAIA EINE

Αν εσυ θεωρεις φυσιολογικα τα αποτελεσματα σου συμφωνα με τις γνωσεις που εχεις και την ποιοτικα του παιχνιδιου σου και οτι δηλαδη πηρες αυτο που πραγματικα αξιζες απο αυτα τα τουρνουα τοτε παρα πολλα ατομα απο αυτο το forum(εννοειται αφηνω τον ευατο μου εξω) θα επρεπε να ειχαν 7ψηφια κερδη απο mtt..

Δεν ξερω ποσα τουρνουα εχεις παιξει.

Μολις συμπληρωσεις 1000τουρνουα απο σημερα και μετα θα τα ξαναπουμε.

foustouki έγραψε:

vostok έγραψε:
foustouki έγραψε:
vostok έγραψε:
Κατα τη γνώμη μου το all-in σε αυτό το board είναι +EV

Open-ended straight draw δέν είναι και άσχημη εξέληξη.

Μπορεις να μου γραψεις λιγο πως βγηκε +ev?Πως το εβγαλες αυτο?

Γραψε μου λιγακι τα νουμερα που βρηκες αναλυτικα αν μπορεις...[/quote:3ckdt7rb]

Σε μία κατάσταση 40/60 κατά σου στο Flop και έχοντας 11 outs δεν είναι άσχημα.[/quote:3ckdt7rb]

Ωραια δεν μου απαντησες ομως.Σου ζητησα να μου γραψεις τα ακριβη νουμερα και τι πραξεις εκανες και σ βγηκε η κινηση +ev.

Δεν μου αρκει η απαντηση "11 outs δεν ειναι και ασχημα"

Hmm.., αφήνω τις πράξεις σε εσένα.., νομίζω πως βγαιίνει ελαφρώς -(μείον) με το ποστ μου εννοώ πως το all-in είναι καλή κίνηση εφόσον θα του μείνουν 6κ πίσω σε πότ τών 15κ+ στο τέρν.

vostok έγραψε:

foustouki έγραψε:

Δεν βαζουμε τον αντιπαλο σε 1-2 χερια και λεμε οκ εχω ζευγαρι εχει ψηλες καρτες αρα ειμαι μπροστα.

Τον βαζουμε σε range.Και με τον range που εχει ο αντιπαλος εισαι πισω σε ολα τα streets και το χερι ειναι τραγικα παιγμενο και preflop και flop.

Αν πιστευεις οτι εχει 2 ψηλες καρτες οπως λες τοτε πηγαινε απο μπροστα all in στο φλοπ η πονταρε εσυ τελος παντων.

Καλη τυχη να εχεις.

Η ερώτηση είναι άν εσύ είσουνα στη θέση του τι θα έκανες στο Flop με αυτό το Board έστω ότι είναι σε Range AK-Q(από τα λεγόμενα του john4akou)/Overpair?[/quote:2l19f3ie]

Δεν μπορουμε να ζηταμε γνωμες για ενα street (φλοπ) οταν εχουμε παιξει 1000% λαθος ενα προηγουμενο (πρεφλοπ).Και για αυτο μπαινουμε σε πολυ δυσκολες καταστασεις που δεν μπορουμε να παρουμε σωστες αποφασεις.

Αν εσυ θεωρεις φυσιολογικα τα αποτελεσματα σου συμφωνα με τις γνωσεις που εχεις και την ποιοτικα του παιχνιδιου σου και οτι δηλαδη πηρες αυτο που πραγματικα αξιζες απο αυτα τα τουρνουα τοτε παρα πολλα ατομα απο αυτο το forum(εννοειται αφηνω τον ευατο μου εξω) θα επρεπε να ειχαν 7ψηφια κερδη απο mtt..

Δεν ξερω ποσα τουρνουα εχεις παιξει.

Μολις συμπληρωσεις 1000τουρνουα απο σημερα και μετα θα τα ξαναπουμε.

PROFANOS G NA EXO MESA SE 3 MERES 6 PLASARISMATA 800-780-106-880-6,500 OLA ITAN TIXEA!OSON AFORA TA TOUR SE MIA PLATFORMA 1000 DEN EXO SIMPLIROSI SINOLIKA SE OLES EIME GIRO STA 2000 TOUR.STIN POKER GR EXO LOGARIASMO APO 16 MARTIOU ME GAMES PLAYED STA MTT 500

Period ITM ITM% 1st-3rd F.Late Prizes ABI ROI Profit

Full Tracking 56/530 11% 8+5 8% $5,133

Last 120 days 56/530 11% 8+5 8% $5,133 Please log in to access

Year 2010 56/530 11% 8+5 8% $5,133 Profit, ROI and ABI

Year 2009 0/0 0% 0 0% $0 information

Year 2008 0/0 0% 0 0% $0

Year 2007 0/0 0% 0 0% $0

2006 (>jul) 0/0 0% 0 0% $0

2010 May 11/116 9% 2 7% $1,473

2010 April 27/278 10% 3+3 7% $2,624

2010 March 18/136 13% 3+2 11% $1,036

2010 February 0/0 0% 0 0% $0

2010 January 0/0 0% 0 0% $0

2009 December 0/0 0% 0 0% $0

KAI FOUSTOUKI PRAGMATIKA STO LEO DEN TO PEZO PRO KSERO ELAXISTA PRAGMA K KATHIMERINA PROSPATHO APLA NA VELTIONOME.PARO OLA AFTA OMOS DEN MPORO NA THEORISE KAI TIS OPOIES EPITIXIES MIKRES-MEGALES OTI EINE TYXAIES.ERXONTE META APO ORES ATELIOTES DIAVASMATOS PARKOLOUTHISIS KAI DOULIAS.SORRY ALLA TIXEO THA ITAN AN EKANA ENA CASH OUT MONO KAI STAMATAGA EKI.

foustouki έγραψε:

vostok έγραψε:
foustouki έγραψε:

Καλη τυχη να εχεις.

Η ερώτηση είναι άν εσύ είσουνα στη θέση του τι θα έκανες στο Flop με αυτό το Board έστω ότι είναι σε Range AK-Q(από τα λεγόμενα του john4akou)/Overpair?[/quote:1tnwdlhu]

Δεν μπορουμε να ζηταμε γνωμες για ενα street (φλοπ) οταν εχουμε παιξει 1000% λαθος ενα προηγουμενο (πρεφλοπ).Και για αυτο μπαινουμε σε πολυ δυσκολες καταστασεις που δεν μπορουμε να παρουμε σωστες αποφασεις.[/quote:1tnwdlhu]

ayto..

ps.san kati na mou thymizei m ena KT :P

vas έγραψε:

5 selides gi afto to hand ?? :ohmy: :ohmy:

eleos piga na diavaso kai tis 5 selides kai varethika...ti lete????fold pre entaksei kai episis to range tou sikgekrimenou antipalou eidika apo to small blind pou den exei position einai apisteuta mikro

Η preflop απόφαση που πήρες ήταν η χειρότερη δυνατή. Κατάφερες να βάλεις το 20% του στακ σου μέσα preflop με 33 απέναντι σε προφανές overpair, δίκιο έχει ο crf88 για το range του, οπότε αν πιάνεις set στο flop τουλάχιστον στο 20% των περιπτώσεων (γιατί δε θα σε πληρώσει και πάντα όταν το πιάνεις) τότε ναι, να παίξεις. Αλλά δεν έχεις πάνω από 12% οπότε είσαι πολύ έξω.

Κι αν πάλι έχει τόσο μεγάλο range που λες (δηλαδή έχουμε άδικο εμείς που λέμε ότι έχει στενό range) γιατί δεν τα βάζεις όλα preflop? Θα ήταν πολύ καλύτερο, μιας και πολλές φορές θα πετούσε οριακά φύλλα με τα οποία θα φλίπαρες. Επίσης θα σου δινόταν η ευκαιρία για το double up που τόσο πολύ ποθούσες σε ένα coin flip κι όχι με 40% που τελικά τα έβαλες. Με τον τρόπο που έπαιξες έχει ο αντίπαλος το folding equity με το μέρος του, όταν θα αστοχήσεις στο flop και θα σε διώξει με cbet. Αν όμως παίξεις reraise all-in preflop, μιας και είναι τόσο LAG όπως λες, θα είχες εσύ το folding equity με το μέρος σου και την ευκαιρία να αυξήσεις το στακ σου κατά 20%, ή να φλιπάρεις απέναντι στο range του για double-up. Εσύ όμως με το σκεπτικό σου σκορπάς 20% του στακ σου στο 85% των περιπτώσεων που δε χτυπάς το φλοπ. Και γι' αυτό ακριβώς δεν αξίζει το ρίσκο να κάνεις call preflop.

Από το flop και μετά η απόφαση είναι μονόδρομος πλέον, αφού κατάφερες να γίνεις committed στο ποτ με αυτό το ολέθριο λάθος preflop.

olo to lathos file ksekinaei apo to limb sou...me raise 2.5 blind tha epairnes oles tis plirofories pou prepei.

Episis den katalavainw giati oloi kollate sto pososto tou setmine afou den kanei setmine....prospathei profanws na paiksei ta 3ria tou k mallon tha karfwsei se flop pou tou aresei (opws k egine)!!!

Swsto einai ayto pou leei o crf88 oti logo theseis to range tou antipalou meiwnete alla pali den exei tin dynami tou 3-bet (epanerxome sto oti einai lathos to limb) eidika ama o typas einai loose k exei stack.

Loipon to paiksimo to thewrw lathos (oxi tragika lathos) giati 1.tha mporouses na pareis parapanw plirofories k na apofygeis to JJ k 2.na vreis kalytero simeio na diplasiaseis me 35 bb!