DEALER_TOMMY Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Καλημέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!!!Κατάφερα τελικά να μιλήσω με την διευθύντρια του καζίνο! Θα ξεκινήσουν 2 σχολές από 20 dealer η καθεμία στις 14 και 28 Ιουνίου αντίστοιχα! Αυτοί οι 40 λοιπόν είχαν προαποφασιστεί προτού δημοσιευτεί το συγκεκριμένο post! Mέσα σε αυτούς ΔΕΝ είμαι εγώ... Όμως μου εξήγησε ότι 40 dealer δεν φτάνουν με τίποτα και θα γίνουν καινούριες σχολές άμεσα... Την σχολή μάλιστα θα μας την κάνει κάποιος που έχει εμπειρία από WSOP!!Είμαι σίγουρος ότι με την βοήθειά σας από το συγκεκριμένο post, το λιγότερο είναι να με βάλουν στην αμέσως επόμενη σχολή!Η μαζική συμμετοχή είναι πολύ συγκινητική και μεγάλη τιμή για μένα! Μέσα σε μια μέρα με στήριξαν πάνω από 100 και ανάμεσά τους η ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ πόκερ στην Ελλάδα!!! Σας ευχαριστώ....Ο "αγώνας" συνεχίζεται... Δεν σταματάω, γιατί εκτός την αγάπη μου για το πόκερ... τώρα έχω και όλους εσάς να μου δίνετε δύναμη να μην το βάζω κάτω! Να πηγαίνω και εγώ "κόντρα στο ρεύμα"!!! (έκφραση από το τελευταίο σεμινάριο προσωπικού του καζίνο Λουτρακίου) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkap13 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +119 Tommy, kai apo mena. gl apo new york! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Gkap 13, esteiles to teleytaio minima tis selidas 13 !!!!Tyxaio??? Den nomizw!!!! :cheer: Μου φαίνεται εκτός από τα βιβλία του πόκερ θα πρέπει να αρχίσω να ξεσκονίζω τα βιβλία μου του Paolo Coelho, περί συνωμοσίας του σύμπαντος κτλ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
augoustos228 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Φιλε thomas Μιλουσα περιπου 40 λεπτα με την Ντεβι και μου υποσχεθηκε να εισαι ο πρωτος στην επομενη σχολη. Μαλιστα μου ειπε οτι θα γινεις pitboss αν και οπως μου ειπε οι δυνατοτητες σου ειναι για floor manager. φυσικα και εχεις την ψηφο μου+120 δαγκωτο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +121 tommy gl και απο μενα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzeims Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 122 gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
maska3 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 καλημερα τομμυ..η πρωτη μου δημοσιευση αφιερωμενη..δε σε ξερω αλλα μου εχει μιλησει ο αδερφος μου(hulk)με τα καλυτερα λογια..αφου το θες τοσο θα γινει...+123 απο εμενα και τις ευχες μου...αντε και dealer sto vegas... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +124 DEALER_TOMASΠιστεύω ότι το αξίζεις πολύ περισσότερο από πολλούς αν όχι όλους τους άλλους φίλε. Σου εύχομαι να πετύχεις αυτό που ποθείς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
EPIKOUROS Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +125 DEALER_TOMAS Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
angelkar Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +126 DEALER_TOMAS Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pitsikos Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +127 DEALER_TOMAS epeidi to goustareis trela Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +128 GO GO GL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +129 GL file! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Al_Kohoul Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +130 DEALER_TOMASDealer Thomas is an excellent player well versed in all variants of the game. Plus his innate ability for communicating and verbalizing his thoughts sets him well aside for teaching poker. I'd be thrived to have him as a mentor and teacher. -Hugues Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
axilleas2008 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +131 gia dealer_Tommy giati alios dem pame loutraki Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mikeflo Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +132 DEALER_TOMAS gl file!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mparzokas Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +138 DEALER_TOMAS gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mparzokas Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 oops ebala kati parapano Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ornateS Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 +134 Dealer_TomasGl mate Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Duffino Scorpio Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 Ante, na steilw to 1o mou post gia na se ypostiriksw!!! Eisai gamw ta paidia allwste, gnwristikame sto GSOP 3 mines prin peripou. Ennoeitai pws sigoura kaneis gia tin douleia, giati leipoun oi kaloi, epikoinwniakoi kai oxi variestimenoi dealers stin Ellada!!! All the best! +135 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
j holden Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 + 136...go go go Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sakis07 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 +137 go go. mhpws telika gnwrizoume pote peripou ksekinaei to texas sto loutraki?kolasi tha ginei Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
cybl Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 +138.. glglgl! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
drpoker Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 +139...gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sapakias Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2010 +140 gl tommyPS και να πεις στον manager οχι μονο να γινεις dealer στο holdem αλλα να σου δωσουν οπωσδηποτετα high stakes tables Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts