Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ξεκινάει σχολή Dealer Texas στο καζίνο Λουτρακίου!

DEALER_TOMMY

Recommended Posts

Καλημέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!!!

Κατάφερα τελικά να μιλήσω με την διευθύντρια του καζίνο! Θα ξεκινήσουν 2 σχολές από 20 dealer η καθεμία στις 14 και 28 Ιουνίου αντίστοιχα! Αυτοί οι 40 λοιπόν είχαν προαποφασιστεί προτού δημοσιευτεί το συγκεκριμένο post! Mέσα σε αυτούς ΔΕΝ είμαι εγώ... :(

Όμως μου εξήγησε ότι 40 dealer δεν φτάνουν με τίποτα και θα γίνουν καινούριες σχολές άμεσα... Την σχολή μάλιστα θα μας την κάνει κάποιος που έχει εμπειρία από WSOP!!

Είμαι σίγουρος ότι με την βοήθειά σας από το συγκεκριμένο post, το λιγότερο είναι να με βάλουν στην αμέσως επόμενη σχολή!

Η μαζική συμμετοχή είναι πολύ συγκινητική και μεγάλη τιμή για μένα! Μέσα σε μια μέρα με στήριξαν πάνω από 100 και ανάμεσά τους η ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ πόκερ στην Ελλάδα!!! Σας ευχαριστώ....

Ο "αγώνας" συνεχίζεται... Δεν σταματάω, γιατί εκτός την αγάπη μου για το πόκερ... τώρα έχω και όλους εσάς να μου δίνετε δύναμη να μην το βάζω κάτω! Να πηγαίνω και εγώ "κόντρα στο ρεύμα"!!! (έκφραση από το τελευταίο σεμινάριο προσωπικού του καζίνο Λουτρακίου)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 214
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Gkap 13, esteiles to teleytaio minima tis selidas 13 !!!!

Tyxaio??? Den nomizw!!!! :cheer:

Μου φαίνεται εκτός από τα βιβλία του πόκερ θα πρέπει να αρχίσω να ξεσκονίζω τα βιβλία μου του Paolo Coelho, περί συνωμοσίας του σύμπαντος κτλ ;)

Φιλε thomas

:P:P:P Μιλουσα περιπου 40 λεπτα με την Ντεβι και μου υποσχεθηκε να εισαι ο πρωτος στην επομενη σχολη. Μαλιστα μου ειπε οτι θα γινεις pitboss αν και οπως μου ειπε οι δυνατοτητες σου ειναι για floor manager. :P:P:P

φυσικα και εχεις την ψηφο μου

+120 δαγκωτο

καλημερα τομμυ..η πρωτη μου δημοσιευση αφιερωμενη..δε σε ξερω αλλα μου εχει μιλησει ο αδερφος μου(hulk)με τα καλυτερα λογια..αφου το θες τοσο θα γινει...+123 απο εμενα και τις ευχες μου...αντε και dealer sto vegas... ;)

+124 DEALER_TOMAS

Πιστεύω ότι το αξίζεις πολύ περισσότερο από πολλούς αν όχι όλους τους άλλους φίλε. Σου εύχομαι να πετύχεις αυτό που ποθείς.

+130 DEALER_TOMAS

Dealer Thomas is an excellent player well versed in all variants of the game. Plus his innate ability for communicating and verbalizing his thoughts sets him well aside for teaching poker. I'd be thrived to have him as a mentor and teacher. -Hugues

Ante, na steilw to 1o mou post gia na se ypostiriksw!!!

Eisai gamw ta paidia allwste, gnwristikame sto GSOP 3 mines prin peripou. Ennoeitai pws sigoura kaneis gia tin douleia, giati leipoun oi kaloi, epikoinwniakoi kai oxi variestimenoi dealers stin Ellada!!!

All the best! :lol:

+135