Antonis Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Ας είναι καλά ο "πολισκας" με την "σκωπτική" του διάθεση που μας χάλασε την δουλειά,Κ δεν φτάνει που μας αφήνει να πιστεύουμε το αρθρο 2 χρόνια τώρα κ να το ακολουθούμε πιστά, οταν έρχετε ο genius κ μας ανοίγει τα μάτια μας πετάει αυτό το "σκωπτική διάθεση" κ μας τρελαίνει.Ael88 k "ταρεστασας" να εξεταστει η περίπτωση αγωγής για παραπλάνηση κοινού, διαφυγόντα κερδη κ.λ.π. κ το 5% να δοθεί στον Φάνη the genius που μας άνοιξε τα μάτια. Μας κοροδεύεις τόσο καιρό "πολισκας"? Απο κ στο εξής θα μιλάς με τους δικηγόρους μου..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AEL 88 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Δυστυχώς Αντώνη, δεν μπορώ ν' αναλάβω την υπόθεσή σου.Ξέρεις ότι είμαι της σχολής "το 46 suit δεν χάνει ποτέ".Για το 72 στον "ταρεστασας"". Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αν κατάλαβα καλά θα σε βρούμε στο αντίπαλο στρατόπεδο? Θα σας σκίσουμε ....χασοδίκη Εχουμε επιχειρήματα :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tarestasas Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αγαπητέ Αντώνη, με χαρά δέχομαι την εντολή σου και αναλαμβάνω την υπεράσπισή σου! Αμοιβή μου το buy in στο επόμενο gsop... :cheer: Ο AEL88, όπως ξέρεις, έχει αλλάξει ίματζ και από πολύ agressive έγινε σφιχτός σαν πασχαλινό αυγό, οπότε καλύτερα που δεν ανέλαβε την υπόθεσή σου (θα πήγαινες ολοταχώς για bad beat).Επί της κατηγορίας τώρα: Πολύς λόγος για το τίποτα έγινε και παραθέτω ένα σύντομο παράδειγμα από χέρι:- Είναι γνωστό ότι με 7-2 ακόμη και οφ, κάνεις σακ αουτ και σε σετ από Άσσους (να μην πω τι μπορείς να κάνεις σε χειρότερα φύλλα, όπως Κ-Κ, Α-Κ, Q-Q).π.χ. flop A-3-4 rainbow! Χαίρεται ο αντίπαλος και νομίζει ότι είναι άχαστος, κάνει check και το ίδιο κάνουμε και εμείς για να του στήσουμε παγίδα . Όταν, στη συνέχεια, βλέπει το 6 στο turn δεν κρατιέται και βαράει αλύπητα. Εμείς εννοείται ότι ακολουθούμε, όσα και να ποντάρει, αφού έχουμε πάρα πολλά outs (τα 4 πεντάρια). Κάθεται, λοιπόν, το 5 στο river και έχουμε κάνει μια εκπληκτική κέντα στο 7, ενώ το θύμα με το σετ από Ασσάκια μας κοιτάζει αποσβολωμένος, την ώρα που εμείς με το έξυπνο και γεμάτο αυτοπεποίθηση παίξιμό μας σηκώνουμε ένα τεράστιo pot!!!Για να μη μιλήσω για τις αμέτρητες φορές που θα κάνουμε call από early position και θα δούμε ένα board 7-7-2, απέναντι στους ΚΚ κάποιου donk.Νομίζω πως με τα παραπάνω σύντομα, αλλά ακλόνητα επιχειρήματα, η αθώωση σου φίλε Αντώνη είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη!Βέβαια, ο συνάδερφος AEL88, ίσως έχει τους λόγους του και - όπως προανέφερα - έχει γίνει πολύ tight και προτιμάει από το 7-2 τα 4-6 και 3-6. Εμένα, όμως, δεν με έχει πείσει και τον προκαλώ, εάν έχει παραδείγματα χεριών να μας τα φανερώσει αμέσως... :silly: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Τα φύλλα που λέτε δε πιάνουν μια μπροστά στο 2 3... 23 of spades is by far the best ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AEL 88 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 "ταρεστασας" έγραψε:..Βέβαια, ο συνάδερφος AEL88, ίσως έχει τους λόγους του και - όπως προανέφερα - έχει γίνει πολύ tight και προτιμάει από το 7-2 τα 4-6 και 3-6. Εμένα, όμως, δεν με έχει πείσει και τον προκαλώ, εάν έχει παραδείγματα χεριών να μας τα φανερώσει αμέσως... :silly:Μέχρι πρότινος θεωρούσα ότι όταν έχω 46 δεν χάνω με τίποτα.Βέβαια κάποιοι άλλοι πιστεύουν το ίδιο για το 36.Μάλλον αυτοί έχουν δίκιο:BossMedia Game #1863961129: Table Table TH 4572 - $10.00/$20.00 - No Limit Hold'em - 21:16:54 - 2009/11/12Seat 2: IUS90 ($1039.50)Seat 4: AEL 88 ($2677.47)Seat 5: PinkBerry ($2737.00)Seat 3: sebdudu78 ($1593.00)AEL 88 posts the big blind of $20.00sebdudu78 posts the small blind of $10.00IUS90 is the button*** HOLE CARDS ***Dealt to AEL 88 [Ah Ac]PinkBerry raises $57.50IUS90 foldssebdudu78 foldsAEL 88 raises $182.50PinkBerry calls $182.50*** FLOP *** [2h Jd 3c]AEL 88 bets $260.00PinkBerry calls $260.00*** TURN *** [2h Jd 3c] [6c]AEL 88 bets $600.00PinkBerry calls $600.00*** RIVER *** [2h Jd 3c 6c] [Qd]AEL 88 goes all-in with $1634.97PinkBerry calls $1634.97*** SUMMARY ***Total pot $5361.94 | Rake $3.00Board: [2η Jd τρικ σκ Qd]IUS90 won ($0.00), muckssebdudu78 won ($0.00), mucksΑΕΛ 88 won ($0.00), showed [Ah Ac]PinkBerry won ($5361.94), showed [τρίτη έκτη ]Εσείς, έχετε επιχειρήματα για το 72??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Καταρχήν έχουμε πολλούς μαρτύρες. Κατα δεύτερον ολα αυτά τα χέρια 3-6 4-6 2-7 5-7 μπορείς να τα εντάξεις σε μία κατηγορία χεριών (π.χ premium) κ ολα τα υπόλοιπα κατηγορία (σκουπίδια-τζογαδόρικα) οπως Α-Α Κ-Κ Q-QΕχουμε πολλά πολλά video. Βολέψου με ένα Ιταλικό 5-7ο που μπορεί να βάλει κ ο Κουρής στο profit. Τζόγο με τις Ντάμες ήθελε ο μακαρονάς κ έπεσε σε φυλλάρα!!!!http://www.pokertube.com/Movies.aspx?mo ... __Italian_Ετσι για να μαθαίνεις donk. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Κ οταν παίζουν παγκόσμιοι πρωταθλητές που ξέρουν .... πάνε πάσο τους Κ-Κ ως 7-2ο. Ή θα μάθαιμε σοβαρό πόκερ ή θα δουλεύομαστε.http://sg.video.yahoo.com/watch/3599267/9935943Θες κ άλλα επιχειρήματα? :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AEL 88 Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Όχι Αντώνη,φτάνει.Πάω επειγόντως για μελέτη. Το πόκερ εξελίσσεται τόσο γρήγορα κι εγώ έχω μείνει πολύ πίσω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Νταξ Κώστα τους σκίσαμε!!! Κανόνισε ενα εξωδικαστικό συμβιβασμό κ όλα οκ. :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tarestasas Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Νενικήκαμεν Αντώνιε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fanisgenius Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 αντώνη αγόρι μου...σε χωριο μεγάλωσες???όταν μιλάμε για χαρτιά δεν εννοούμε δηλωτή....έχετε κάνει μια παρέα 4-5 βλάχοι...μιλάτε για το poker...k νομίζετε ότι μάθατε...μήπως k σου έχεις τετραγωνίσει τον κύκλο????αν όχι προσπάθησε να κανεις πρώτα το τετράγωνο κύκλο...k μετά απλά κανε το ανάποδο...υπάρχει ολόκληρη θεωρία για το poker k σου νομίζεις ότι θα βγάλεις δικη σου...οι πιθανότητες στο poker δεν αίνε να λες ότι έχεις 7-2 k αν ανοίξει κάτω A-3-4 k μετά 6 k μετά k άλλος A για να νομίζει ο άλλος ότι θα κερδίσει και να τους φας τα λεφτά...k γω έχω ΑΑ k ανοίγει κάτω AAKKK έχεις ρηγάδες k σε γάμησα...!!η μορφολογία του flop δεν είναι έτσι όμως...εσείς ρε πρέπει να "χετε" γίνει πλούσιοι απ το poker...τόσα πολλά που ξέρετε πρέπει να γράψετε k βιβλίο..κρίμα να πάει τόση γνώση χαμένη.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 φάνη the genius βρίσκω πιο σωστό να μου εξηγήσεις τι εννοείς αντι να με κοροιδεύεις. Η αλήθεια είναι οτι μου φαίνονται λίγο περίεργα αυτά που μου λένε οι φίλοι μου αλλα αυτοί έχουν επιχειρήματα που εγώ δεν έχω. Εαν θες μπορείς να με βοηθήσεις.Απο την άλλη δεν εχω καταλάβει οτι αφου συμφωνούμε στις πιθανότητες του 7-2ο(50-50) γιατι εισαι αρνητικός? ΜΠορεί να διαφωνείς να πηγαίνουμε all-in ενα 50-50 αλλα αμα ο αντίπαλος μας είναι τρελλός κ πάει π.χ. all-in τις Ντάμες του ή τους Α-Α εμείς πρέπει να πετάξουμε το φύλλο μας? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AEL 88 Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αντώνης έγραψε:Απο την άλλη δεν εχω καταλάβει οτι αφου συμφωνούμε στις πιθανότητες του 7-2ο(50-50) γιατι εισαι αρνητικός? ΜΠορεί να διαφωνείς να πηγαίνουμε all-in ενα 50-50 αλλα αμα ο αντίπαλος μας είναι τρελλός κ πάει π.χ. all-in τις Ντάμες του ή τους Α-Α εμείς πρέπει να πετάξουμε το φύλλο μας?Εσύ μιλάς για 50-50 με 72ο. Εγώ αν έχω 46 suit, κάνω πάντα "ρεραισε" και είμαι έτοιμος για άλλην, γιατί πιστεύω ότι είμαι πολύ μπροστά, τουλάχιστον 70-30. Κι επειδή μιλάω πάντα με στοιχεία, να μια πρόσφατη παρτίδα μου:BossMedia Game #1875003580: Table Table TH 8494 - €5.00/€10.00 - No Limit Hold'em - 13:12:06 - 2009/11/19Seat 3: AEL 88 (€1683.54)Seat 4: SalpolaE (€1291.75)Seat 5: EirikZ (€863.25)Seat 1: patchy123 (€264.43)AEL 88 posts the big blind of €10.00patchy123 posts the small blind of €5.00EirikZ is the button*** HOLE CARDS ***Dealt to AEL 88 [4s 6s]SalpolaE foldsEirikZ raises €28.75patchy123 foldsAEL 88 raises €107.50EirikZ calls €107.50*** FLOP *** [6h Kh 4d]AEL 88 bets €130.00EirikZ raises €290.00AEL 88 goes all-in with €1576.04EirikZ goes all-in with €755.75*** TURN *** [6h Kh 4d] [Qd]*** RIVER *** [6h Kh 4d Qd] [8c]*** SUMMARY ***Total pot €1728.50 | Rake €3.00Board: [6h Kh 4d Qd 8c]EirikZ won (€0.00), muckspatchy123 won (€0.00), mucksΑΕΛ 88 won (€1728.50), showed [4σ δς]SalpolaE won (€0.00), mucksΕίναι δυαντόν να χάσει το 46 suit??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Tarestasas έγραψε:Νενικήκαμεν Αντώνιε! Στη δηλωτή το δεν είναι το καλό? Ή επειδή μιλάμε για πόκερ δεν περάζει που είναι κ το ????Βλέπεις φίλε Φάνη?Ειδες τι λέει ο AEL88 k με επιχειρήματα? ΤΙ του λέμε τώρα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyFrank Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δικαστική διαμάχη Αντώνη-"ταρεστασας" , πιστεύω ότι το 2-7 είναι σαφώς καλύτερο, γιατί αν πετάξουμε κάτω 7, ο αντίπαλος είναι υποχρεωμένος να τραβήξει 2 κάρτες, οπότε θα είναι ο μόνος στο τραπέζι που θα το γυρίσει σε omaha, με φυσική συνέπεια τον αποκλεισμό του.....Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν έχει δικαίωμα να κόψει με βαλέ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fanisgenius Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 sorry λοιπόν αντώνη για τον τρόπο μου....μίλησα έτσι γιατί η ειρωνεία ήταν απ το πλευρό σας....λοιπόν...θα σου μιλήσω πρώτα για το χρώμα...2 ομόχρωμα φιλα έχουν 2% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν χρώμα απ ότι 2 μη ομόχρωμα....για να κανεις χρώμα με 2 μη ομόχρωμα φιλα θέλεις να ανοίξουν 4 κάτω....αν κανεις χρώμα με το 2 τότε οποιοσδήποτε άλλος κάνει χρώμα σε νικάει...γιατί το 2 είναι το μικρότερο φίλο στην τράπουλα....αν κανεις με το 7 τότε πρέπει να δεις τι φιλα έχουν ανοίξει κάτω....αν έχουν ανοίξει μικρά φιλα...πχ...2-3-4-5..τότε κάποιος μπορεί να χει το 6 k να κάνει φλός...αν πιστεύεις ότι δεν έχει το 6..τότε αν έχει χρώμα πάλι σε νικάει γιατί οποιοδήποτε φίλο k αν έχει θα είναι μεγαλύτερο του 7...επίσης το 7-2 για να κάνει κεντά....κυνηγάει 16 outs πριν ανοίξει το flop...αυτό δεν μας βοηθάει για να βελτιώσουμε το φίλο μας...έστω ότι έχεις 7-2 k κάτω ανοίγει K-3-4....αν εγώ έχω riga...θα κάνω raise....αν τα δεις απλά...σημαίνει ότι δεν πιστεύεις πολύ το φίλο σου...μιας k είμαστε οι 2 μας...αν μου κανεις ρε-raise τότε θα σου κάνω k γω ρε-raise...γιατί έτσι k θα μεγαλώσω το pot...k μπορεί να σε κάνω να πας chek στο επόμενο φίλο...να πάω k γω chek...k να δω το τελευταίο χωρίς ρίσκο...αν το επόμενο φίλο είναι 5...κυνηγάς 8 outs...τους άσσους k τα σαρία...καλο ποσοστό αλλα όχι για το τελευταίο φίλο...αν εγώ ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα chek...k αν ο αντίπαλος μου κανε raise...ανάλογα τις μάρκες μου σε σχέση με τους υπολοιπους...k ανάλογα τι θα είχα να κερδίσω απ το pot...θα έβλεπα τι θα κάνα....εγώ όμως που έχω τον riga....k βλέπω μια όμορφη κεντά κάτω...θα σου κάνα ένα 10 πλασίο raise απ ότι θα είχε το pot...για να μην σε συμφέρει να δεις το τελευταίο φίλο... δηλαδή όταν το pot είναι 100 k γω σου βάλω 1000...θα ήταν ένα πολύ κακό call απ τον αντίπαλο...αν εσύ έκανες το call γιατί πίστευες πολύ στο φίλο σου..k άνοιγε κάτω ένα 6...αν μίλαγα πρώτος θα ήξερα ότι έχασα...k θα πήγαινα chek...αν εγώ ήμουν στην θέση σου...θα έκανα στον αντίπαλο ένα πολύ μεγάλο raise....για να μην μπει...k έτσι να μην δείξω το φίλο μου...όμως εκείνη την στιγμή...εγώ θα καταλαβαίνω το φύλο σου...ότι δηλαδή είχες 7-2...εύκολα το καταλαβαίνεις αυτό όταν βλέπεις όλα τα φιλα...οποτε μετά για μένα είναι πολύ εύκολα τα πράγματα όταν θα ξέρω ότι παίζεις k τέτοια φιλα...την επομενη φορα λοιπόν..που θα ρθούμε σε τέτοια θέση..δεν θα σε αφήσω να δεις τα επόμενα φιλα...το να κανεις κεντά με 7-2 k να μου πάρεις τόσες μάρκες...θα ήταν το ιδανικό deal για σένα...όμως αν έβλεπες τα raise μου...k δεν άνοιγε 6...θα είχες κάνει ένα τραγικό call...θα πήγαινες chek...k γω επίσης θα πήγαινα chek για να δω το φίλο σου...θα "βλεπα" το 7-2..k μετά πάλι θα ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα για μένα εφόσον θα "ικεσα" ότι παίζεις τέτοια φιλα...για μένα η μονη περίπτωση που θα έβλεπα το flop με 7-2 στο χέρι...θα ήταν αν ήμουν big blind k δεν έκανε κανένας raise...οποτε μιας k μιλάω τελευταίος...αν δεν πήγαινα καλά στις μάρκες μου...θα έκανα ένα all in για να κλέψω το pot...η θα πήγαινα chek για να δω το flop μήπως και.....ελπίζω να σε βοηθησε η ανάλυση μου αυτή...k να κατάλαβες τι θέλω να πω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KENTAS Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 ρε φιλε φάνη ζαλίστηκα ρε si...μου θύμισες τον πρόεδρο του εδεσσαϊκού... :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αριστούργημα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Ασφαλώς κ με βοήθησε αρκετά η αναλυσή σου κ καιρό είχε να γραφτεί κάτι τόσο καλό εδω μέσα.ΑΥτό που με μπέρδεψε λίγο είναι γιατί θεωρείς τόσο κακό φύλλο το 7-2ο οταν πολύ σωστά λες έχει 18 outs για κέντα + 24 για χρώμα (12+12) + 6 για φουλ αρα σύνολο 48 απο τα 52 συνολικά φύλλα της τράπουλας? Εντάξει σε κάποιες πειρπτώσει χάνουμε τα 12 outs του χρώματος οπως σωστά σημειώνεις αλλά ποιο άλλο φύλλο έχει τόσα outs?ΕΠίσης ενω το βρίζεις σε όλη την αναλυσή σου στο τέλος μάλλον αντιλαμβάνόμενος την τεράστια δυναμή του λες οτι απο το ΒΒ το πας κ all-in!!! ΑΥτό με μπερδεψε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Το Αχ δεν είναι το καλύερο φύλλο τότε.Το καλύτερο είναι το χχ.γιατί με Αχχ κάτω κάνεις καρέ του χ και όλοι πσάχνονται!!!!!Προσοχή.Αν στο turn πέσει κι άλλο χ η τράπουλα είναι σημαδεμένη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyFrank Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Δεν είμαι καλά... δεν είμαι καλά... (πέθανε και ο Φρόυντ ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
batman Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 ΚΕΝΤΑΣ έγραψε:ρε φιλε φάνη ζαλίστηκα ρε si...μου θύμισες τον πρόεδρο του εδεσσαϊκού... :laugh:xaxaxaxaxaxaxaxa Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyFrank Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Ασφαλώς κ με βοήθησε αρκετά η αναλυσή σου κ καιρό είχε να γραφτεί κάτι τόσο καλό εδω μέσα.ΑΥτό που με μπέρδεψε λίγο είναι γιατί θεωρείς τόσο κακό φύλλο το 7-2ο οταν πολύ σωστά λες έχει 18 outs για κέντα + 24 για χρώμα (12+12) + 6 για φουλ αρα σύνολο 48 απο τα 52 συνολικά φύλλα της τράπουλας? Εντάξει σε κάποιες πειρπτώσει χάνουμε τα 12 outs του χρώματος οπως σωστά σημειώνεις αλλά ποιο άλλο φύλλο έχει τόσα outs?ΕΠίσης ενω το βρίζεις σε όλη την αναλυσή σου στο τέλος μάλλον αντιλαμβάνόμενος την τεράστια δυναμή του λες οτι απο το ΒΒ το πας κ all-in!!! ΑΥτό με μπερδεψε.Αντώνη, όχι 48 από τα 52 φύλλα... 48+2 που έχουμε εμείς +2 του αντιπάλου = 52 από τα 52 φύλλα της τράπουλας. Άρα από τι χάνουμε, από το 53ο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 CrazyFrank έγραψε:Antonis έγραψε:Ασφαλώς κ με βοήθησε αρκετά η αναλυσή σου κ καιρό είχε να γραφτεί κάτι τόσο καλό εδω μέσα.ΑΥτό που με μπέρδεψε λίγο είναι γιατί θεωρείς τόσο κακό φύλλο το 7-2ο οταν πολύ σωστά λες έχει 18 outs για κέντα + 24 για χρώμα (12+12) + 6 για φουλ αρα σύνολο 48 απο τα 52 συνολικά φύλλα της τράπουλας? Εντάξει σε κάποιες πειρπτώσει χάνουμε τα 12 outs του χρώματος οπως σωστά σημειώνεις αλλά ποιο άλλο φύλλο έχει τόσα outs?ΕΠίσης ενω το βρίζεις σε όλη την αναλυσή σου στο τέλος μάλλον αντιλαμβάνόμενος την τεράστια δυναμή του λες οτι απο το ΒΒ το πας κ all-in!!! ΑΥτό με μπερδεψε.Αντώνη, όχι 48 από τα 52 φύλλα... 48+2 που έχουμε εμείς +2 του αντιπάλου = 52 από τα 52 φύλλα της τράπουλας. Άρα από τι χάνουμε, από το 53ο?[/quote:2facv2q2]Αυτό ακριβώς!!! Τίποτε άλλο!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts