nikilio137 Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 τωρα τελευταια προσπαθω να βαλω τα HH στο universal replayer,αλλα δε τα δεχετε,ενω πιο παλια δεν υπηρχε προβλημα.εκανα διαφορες προσπαθειες ωπος ειχαι πει ο ερεβος σε παλιοτερο θεμα,κλπ,αλλα δεν πιανει τιποτα.εχει κανεις καμια λυση? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Παλιά που το χρησιμοποιούσα μου έκανε και μένα διάφορα προβλήματα.΄Ένα χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι το ότι δεν άνοιγε καν.Νομίζω είχα κάνει και σχετικό θέμα.Γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιο άλλο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nikilio137 Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 εχεις να μου προτεινεις κανενα george? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Το Poker tracker είναι και replayer. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nikilio137 Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 δεν χρησειμοπειω το ποκερ τρακερ ή το χολντεμ μανατζερ.αν ξερεις κανα αλλο,απο οτι βλεπω κανεις αλλος δεν ενδιαφερθηκε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Erev0s Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 nikilio το πρόβλημα που αναφέρεις έχει ξανα-αναφερθεί σε ανάλογο thread για το universal replayer. Ψάξε το λίγο στο forum στην ενότητα με το Poker Software. http://www.pokerland.gr/option,com_kune ... html#45181(O LUADARKO το είχε αναλύσει και σε άλλο thread που δεν βρήκα τώρα στα γρήγορα).Αν συνεχίσει να σου κάνει πρόβλημα μετά την διαδικασία του copy-paste του hand history σε νέο txt, ανακοίνωσε το για να το ψάξει καποιος παραπέρα αν είναι νέο πρόβλημα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 nikilio137 έγραψε:δεν χρησειμοπειω το ποκερ τρακερ ή το χολντεμ μανατζερ.αν ξερεις κανα αλλο,απο οτι βλεπω κανεις αλλος δεν ενδιαφερθηκεΓιατί δεν το κατεβάζεις?2 μήνες δωρεάν έχει.Σε software δεν γνωρίζω κάτι άλλο.Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο:http://www.pokerxfactor.com Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosbr Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2010 καλησπερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με τον replayer.Δεν μπορω να περασω τα hand history απο την ongame.Εχει κανεις αντιμετωπισει ιδιο προβλημα;Nα πω οτι δοκιμασα να αντιγραψω σε νεο αρχειο txt το ιστορικο.Παιρνω το μηνυμα "Νο valid data found in this file"Σε αλλες εταιριες τα εχω περασει κανονικα,τι φταιει εδω δεν ξερω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosbr Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Κανεις ρε παιδια μια ιδεα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Ο Universal Replayer δεν υποστηρίζει hand history από ongame. Αν καταφέρεις να βρεις τρόπο να μετατρέψεις το hand history σε format που αναγνωρίζει o Replayer έχει καλώς. Όταν το έψαχνα δεν βρήκα κάτι έτοιμο πάντως. Βέβαια, δεν με ενόχλησε πολύ γιατί όταν ήθελα κάτι από ongame χρησιμοποιούσα το replayer από το poker tracker. Αν κάποιος βέβαια δεν έχει Poker Tracker ή κάτι παρόμοιο, ατύχησε. Εκείνο που δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει τι γίνεται, είναι αν κάποιος (και εφόσον έχει πρόσβαση) πάρει τα hand history από το poker tracker format και προσπαθήσει να τα βάλει στο replayer... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosbr Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,θα κοιταξω πλεον απο το poker tracker.Στο site του replayer αναφερει οτι "πλεον υποστηριζει πληρως το δικτυο της ongame" για αυτο και ασχοληθηκα και γω να περασω τα ιστορικα χεριων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Αν προσέξεις λίγο περισσότερο εκεί που το αναφέρει αυτό - http://www.universal-replayer.net/news-5 - θα δεις ότι η είδηση είναι από το 2ο του '08 και αφορά τα αρχεία .db. Πρόκειται λοιπόν για την πλατφόρμα της ongame πριν την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση σε P5. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Έχει καταφέρει κανείς σας να τρέξει τον Universal Replayer σε Windows 7? Γιατί αυτό νομίζω πως είναι το πρόβλημά μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
chaos Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 το καλύτερο on line software είναι το poker-edge κατα την γνώμη μου..Αν θες ρίξε μια ματία..δεν επιτρέπεται στην pstars. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 SamGreek έγραψε:Έχει καταφέρει κανείς σας να τρέξει τον Universal Replayer σε Windows 7? Γιατί αυτό νομίζω πως είναι το πρόβλημά μου.Εγω το τρεχω κανονικα αν και υπαρχουν μερικα μικροπροβληματακια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Ο Universal Replayer είναι Java applet οπότε δεν νομίζω ότι επηρεάζεται από την έκδοση των Windows Διονύση. Απλώς ενημέρωσε την έκδοση Java που έχεις αν δεν είναι ενημερωμένη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts