Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

προβλημα με το universal replayer

nikilio137

Recommended Posts

τωρα τελευταια προσπαθω να βαλω τα HH στο universal replayer,αλλα δε τα δεχετε,ενω πιο παλια δεν υπηρχε προβλημα.

εκανα διαφορες προσπαθειες ωπος ειχαι πει ο ερεβος σε παλιοτερο θεμα,κλπ,αλλα δεν πιανει τιποτα.

εχει κανεις καμια λυση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παλιά που το χρησιμοποιούσα μου έκανε και μένα διάφορα προβλήματα.΄Ένα χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι το ότι δεν άνοιγε καν.Νομίζω είχα κάνει και σχετικό θέμα.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιο άλλο?

δεν χρησειμοπειω το ποκερ τρακερ ή το χολντεμ μανατζερ.αν ξερεις κανα αλλο,

απο οτι βλεπω κανεις αλλος δεν ενδιαφερθηκε

nikilio το πρόβλημα που αναφέρεις έχει ξανα-αναφερθεί σε ανάλογο thread για το universal replayer.

Ψάξε το λίγο στο forum στην ενότητα με το Poker Software. http://www.pokerland.gr/option,com_kune ... html#45181

(O LUADARKO το είχε αναλύσει και σε άλλο thread που δεν βρήκα τώρα στα γρήγορα).

Αν συνεχίσει να σου κάνει πρόβλημα μετά την διαδικασία του copy-paste του hand history σε νέο txt, ανακοίνωσε το για να το ψάξει καποιος παραπέρα αν είναι νέο πρόβλημα.

nikilio137 έγραψε:

δεν χρησειμοπειω το ποκερ τρακερ ή το χολντεμ μανατζερ.αν ξερεις κανα αλλο,

απο οτι βλεπω κανεις αλλος δεν ενδιαφερθηκε

Γιατί δεν το κατεβάζεις?2 μήνες δωρεάν έχει.

Σε software δεν γνωρίζω κάτι άλλο.

Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο:

http://www.pokerxfactor.com

• 2 months later...

καλησπερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με τον replayer.Δεν μπορω να περασω τα hand history απο την ongame.Εχει κανεις αντιμετωπισει ιδιο προβλημα;Nα πω οτι δοκιμασα να αντιγραψω σε νεο αρχειο txt το ιστορικο.Παιρνω το μηνυμα "Νο valid data found in this file"Σε αλλες εταιριες τα εχω περασει κανονικα,τι φταιει εδω δεν ξερω.

Ο Universal Replayer δεν υποστηρίζει hand history από ongame. Αν καταφέρεις να βρεις τρόπο να μετατρέψεις το hand history σε format που αναγνωρίζει o Replayer έχει καλώς. Όταν το έψαχνα δεν βρήκα κάτι έτοιμο πάντως. Βέβαια, δεν με ενόχλησε πολύ γιατί όταν ήθελα κάτι από ongame χρησιμοποιούσα το replayer από το poker tracker. Αν κάποιος βέβαια δεν έχει Poker Tracker ή κάτι παρόμοιο, ατύχησε. Εκείνο που δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει τι γίνεται, είναι αν κάποιος (και εφόσον έχει πρόσβαση) πάρει τα hand history από το poker tracker format και προσπαθήσει να τα βάλει στο replayer...

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,θα κοιταξω πλεον απο το poker tracker.

Στο site του replayer αναφερει οτι "πλεον υποστηριζει πληρως το δικτυο της ongame" για αυτο και ασχοληθηκα και γω να περασω τα ιστορικα χεριων.

Αν προσέξεις λίγο περισσότερο εκεί που το αναφέρει αυτό - http://www.universal-replayer.net/news-5 - θα δεις ότι η είδηση είναι από το 2ο του '08 και αφορά τα αρχεία .db. Πρόκειται λοιπόν για την πλατφόρμα της ongame πριν την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση σε P5.

SamGreek έγραψε:

Έχει καταφέρει κανείς σας να τρέξει τον Universal Replayer σε Windows 7? Γιατί αυτό νομίζω πως είναι το πρόβλημά μου.

Εγω το τρεχω κανονικα αν και υπαρχουν μερικα μικροπροβληματακια

Ο Universal Replayer είναι Java applet οπότε δεν νομίζω ότι επηρεάζεται από την έκδοση των Windows Διονύση. Απλώς ενημέρωσε την έκδοση Java που έχεις αν δεν είναι ενημερωμένη