Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Erev0s έγραψε:

Σχεδόν διπλασιασμός για Σαραντόπουλο...με έναν τρόπο που μόνο ο Αντώνης τα καταφέρνει.

Lead all-in από τον Τσαίρα Νίκο (15.000 μάρκες με τα blinds να βρίσκονται 600-1200 ante 100), call από τον Κολέτση Λάμπρο και re-raise all-in από τον Αντώνη (περίπου 17.000 επιπλέον).

Άμεσο σχεδόν πάσο από τον Λάμπρο.

Σαραντόπουλος: - Μην ανυσηχείς Νίκο...Έχω μικρό ζευγάρι.

Τσαίρας: - Πόσο μικρό;

Σαραντόπουλος: - Τι, γίνεται να κερδίζω;;;;

Show-down:

Τσαίρας Νίκος: 2-2

Σαραντόπουλος Αντώνης: 3-3!!!!!!!

To φλοπ έφερε άλλο ένα 3άρι για να σφραγίσει την παρτίδα υπέρ του Αντώνη ο οποίος με τον Νίκο είχαν λυθεί στα γέλια με την όλη παρτίδα. Ο Λάμπρος έτσι αναφορικά για την παρτίδα είπε ότι είχε ΑΚ.

Μακράν η πιο περίεργη πάσα που έχω παίξει. :)

Raise o utg+1(περίπου 50,000) 2,800, call εγω απο btn (31,000) κ ο Νίκος απο το ΒΒ αρχίζει να σκέφτεται με stack συνολικά 13,500.

"ελα Νίκο ευκαιρία είναι του λέω για shove."

Βασικά προσπαθώ ν απλοποιήσω τα πράγματα για μένα. Ετσι εαν ο Νίκος κάνει shove κ ο utg+1 κάνει shove εγω κάνω auto fold, εαν κάνει πάσο, κάνω auto call.

Ο νίκος κάνει shove για 13,500 total k o utg+1 κάνει αυτό που θεωρούσα απίθανο!!! Call!!!!!

Χαχα αυτό το σενάριο δεν υπήρχε στο μυαλό μου. Χωρίς να πω τι σκέφτηκα εκείνη την στιγμή αφου ζύγισα ολα τα δεδομένα κ τα odds υπολογίζοντας κ τον σχεδιασμό που είχε να κάνει με το ταξίδι μας, σκέφτηκα οτι εαν είναι να μείνω ως την Κυριακή ας μείνω με καλό στακ καθως απέμεναν 30 λεπτά περίπου για την λήξη της ημέρας κ αφου είχα πάρει αρκετό χρόνο λέω gambol κ πουσάρω για άλλα 17,500. Τότε συμβαίνει κάτι που δεν υπήρχε στο μυαλό μου!!! O utg+1 κάνει auto fold λέγοντας μου οτι σκέφτομαι τόση ώρα κάνοντας θέατρο κ τον θέλω μέσα κ γιαυτό πήγε πάσο Α-Κ.

Ανοίγοντας το 3άρι στο flop με τον Νίκο έχουμε πεθάνει στα γέλια κ έχουμε μείνει έκπληκτοι με τον άλλο τον φίλο που πήγε πάσο.

Λίγο μετά ο φίλος επέμενε οτι ήταν ενα καλό laydown!!!!

Επειδή δεν μπορω να σκεφτώ κάτι μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το range που κάνουμε call σε all-in κ μετά πάμε πάσο ενω πρέπει να βάλω 17,500 για 69,00 περίπου ποτ?

Κάποιο σχόλιο?

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Erev0s έγραψε:

Λίγο μετά ο φίλος επέμενε οτι ήταν ενα καλό laydown!!!!

Επειδή δεν μπορω να σκεφτώ κάτι μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το range που κάνουμε call σε all-in κ μετά πάμε πάσο ενω πρέπει να βάλω 17,500 για 69,00 περίπου ποτ?

Κάποιο σχόλιο?

[/quote:1yfwpqro]

xaxaxa:)koita egw KK mallon tha tous petaga...tosi wra paizw krima einai na xasw misi wra prin to break me KK..kai mi xehnas oti anoixe 3ari ARA tha itan teleio to paso mou!

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

propatho na skefto poios apo tous treis epekse xeirotera ti partida se OLA Ta streets (ektos profanos apo to arxiko raise me ak) alla me diskoleuete afantasta..

ΠΡοφανώς για τους pro που δεν ξέρουν να παίξουν post-flop ειναι fold τα 3αρια.

Για μα μένα που είμαι fish ειναι call για 1 εκατ. λόγους.

Τους κυριότερους που μπορώ να αναφέρω.

- Εχω 25 ΒΒ κ φυσικά τα 2,5 δεν μου δημιουργούν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. imo

- Η εμπειρία μου λέει οτι οι παίκτες ειναι ιδιαίτερα σφικτοί σε αυτο το level (τέλος ημέρας) κ αρέσκομαι να γίνομαι ιδιαίτερα επιθετικός αφου το πλεονέκτημα ειναι τεράστιο. +ev

- Θέση. 7 στις 3 θα κερδίσω το ποτ ή θα κάνω out play. +ev

- 3-7 θα χάσω ενα μέρος του στακ μου αλλα θα μείνω με αξιοπρεπές στακ για να εχω FE κ level. +ev

- Εαν ειναι να γυρίσω στην Γευγευλή την Κυριακή ας το κάνω με αξιοπρεπές στακ γιαυτό παίζω αλλιώς ας μείνω στην Θεσσαλονίκη με την κόρη μου. +ev

κ.λ.π.

Υ.Γ. Η ερώτηση δεν απευθυνόταν σε top pro που παίζουν μόνο push or fold αλλα σε fish γενικότερα. Ουτως ή άλλως για γέλιο το πόσταρα κ στην ερώτηση δεν απάντησες. :)

Δημοσίευση

Παιδιά επειδή εγώ την έζησα την πάσα, είχε πολύ πλάκα!!!! :laugh:

Μετά από την "Οδύσσεια" να έρθω Σκόπια (γνωρίζουν οι πιο πολλοί γιατί) :laugh: πήγα για ύπνο και ξύπνησα κατά τις 5 το πρωί.... Πήρα το βανάκι από το ξενοδοχείο και πήγα στο Apollonia!!! Μπαίνω στο pokerroom για να δω γνωστές φυσιογνωμίες!!!

Η πρώτη πάσα που βλέπω λοιπόν είναι του Αντώνη!!! Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τα πονταρίσματα, τα all in και το fold δεν μπορούσα με την καμία να φανταστώ τι θα μπορούσαν να έχουν οι 3 παίχτες!!! Από το ύψος των πονταρισμάτων πίστευα ότι θα callάρει το παλικάρι που τελικά έκανε fold... Aλλά όλα τα λεφτά ήταν οι ατάκες του Αντώνη όταν δείχνει τα 3άρια και τα γέλια που ακολούθησαν όταν ο άλλος έδειξε 2πλά!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Καλύτερα να σας πει ο ίδιος το λογοπαίγνιο, αλλά άλλο να το βλέπεις σε ένα post και άλλο να το ζεις!!!

Του είπα του Αντώνη "αν ξαναχρειαστείς τύχη να με ξαναφωνάξεις"!!!! :P

Αλλά δυστυχώς για σένα φίλε μου Αντώνη, δεν με ξαναφώναξες!!! ;)

Δημοσίευση

@ crf88 Κοίτα καλύτερα κ χώρισε omaha κ holdem. Ενω τα στατιστικά του ptr δεν ειναι κ πολύ σωστά. Κάτι χάνει.

Δεν θέλω να τσακώνομαι με "pro" αλλα τα δικά σου στο stars σε 3,000 τουρ δείγμα ειναι ενδεικτικό!!!!

Πάντως κ περισσότερα flops έχω πάιξει κ τουρ 2 ημερών γιαυτό ας μην το συνεχίσουμε. ;)

Ήμαρτον μην αρχίζεις να μας ποστάρεις για τα κέρδη σου δεν θα το αντέξω. :)

@ fileafog δεν ξέρω τι έχεις πάθει με stars :) αλλα δεν φταίει η stars που η επιλογή του field ειναι με 2,500 μ.ο έτσι το variance εναι μεγαλύτερο κ το δείγμα οχι κ τόσο μεγάλο (600 τουρ.)

@ Tommy όντως η πάσα έχει γέλιο και γιαυτό την πόσταρα αλλα δεν μας αφήνουν οι pro να γελάσουμε :)

Μου φαίνεται οτι τον έπεισα τον πιτσιρικά με την κουβέντα που έκανα με τον Νίκο πρίν κάνει το shove κ εν συνεχεία χωρίς να το θέλω η απίστευτη καθυστέρηση που έκανα για να πάρω την απόφαση, ήταν βέβαιος οτι είχα μεγάλο φύλλο. :laugh:

Δημοσίευση

fileasfog έγραψε:

Το μεγαλείο της Pokerstars: Mε 19 % ITM -37 % ROI,

http://www.officialpokerrankings.com/po ... 7.html?t=2

UNREAL

Επειδή θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και να λέω και του στραβού το δίκιο αυτό αν θυμάμαι καλά απαγορεύεται. Δηλαδή η χρήση του OPR για χλευασμό ή για να καταδείξει κάποιος τα κακά αποτελέσματα άλλου παίκτη σε forum ή γενικά δημόσια.

Αν πιστεύεις κι εσύ (όπως κι εγώ φυσικά) ότι ο Αντώνης προσεγγίζει με λάθος τρόπο την παρτίδα κι έχει βγάλει λανθασμένα συμπεράσματα θα προτιμούσα να του το πεις με επιχειρήματα κι όχι να παραπέμψεις στην αποτυχημένη του πορεία σε online tours.

Τώρα για την πάσα. Εφόσον Αντώνη πίστευες ότι θα φας call γιατί δεν ήξερες πόσο donk ήταν ο άλλος για να πετάξει ενώ έπρεπε να βάλει 17.5Κ για σχεδόν 60Κ που είχε ήδη μέσα (22,75% μόνο για το 3-way) που είναι πάρα πολύ εύκολο call. Δεδομένου λοιπόν ότι περίμενες 100% call σε all-in σου πιστεύω είναι λάθος. Γιατί ούτε στο 3-way παίζεις καλά ούτε στο side pot.

equity win tie pots won pots tied

Hand 0: 23.571% 23.35% 00.22% 36997594740 348076944.00 { 33 }

Hand 1: 42.097% 41.15% 00.94% 65203006608 1494462888.00 { 55+, AJs+, KQs, AQo+, KQo }

Hand 2: 34.332% 33.33% 01.00% 52812240840 1581848316.00 { 22+, A8s+, KTs+, QJs, A9o+, KJo+ }

Βάζοντας στον UTG+1 range 55+, AJs+, KQs, AQo+, KQo βλέπεις ότι τα 3άρια σου έχουνε 23,4% περίπου στο 3-way και στο side pot έχεις περίπου 34%. Άρα έχεις ένα εύκολο fold. Αν διαφωνείς με το range που έβαζες τον UTG+1 πριν δεις πόσο τραγικός είναι παρέθεσέ το ή κάνε τις ανάλογες πράξεις με το pokerstove.

Δημοσίευση

w0undy έγραψε:

Antonis έγραψε:
@ crf88 Κοίτα καλύτερα κ χώρισε omaha κ holdem.

Antoni, xwris parejhghsh, kamarwneis gia 250k break even stretch sto 100nl ?[/quote:39d1xi1p]

Βασικά όχι γιατί είχα ένα πολυ άσχημο bad run κ μεταβολή στο ev 38 byu-ins παρόλα αυτά δεν είναι κ τραγικά. :woohoo:

Δεν μπορω να ποσταρω τα stats μου απο PT (θα το κάνω) αλλα ήμαρτον δεν ειναι δυνατόν σε κάθε ποστ να κ΄΄άνουμε αυτό :)

Δημοσίευση

koita emena tha m arese to post an eihe onoma prospathisa na karfwso ena tour k de mu vgike....:)(k oloi tha itan euharistimenoi k ennoeitai to post tha itan gia gelio)

ok ekanes ena bad play (vasika den yparhei) alla meta poios o logos

na grapseis:

1.utg+1 κάνει αυτό που θεωρούσα απίθανο!!! Call!!!!! hmmm....dld?

2.ζύγισα ολα τα δεδομένα κ τα odds υπολογίζοντας κ τον σχεδιασμό που είχε να κάνει με το ταξίδι μας, σκέφτηκα οτι εαν είναι να μείνω ως την Κυριακή ας μείνω με καλό στακ καθως απέμεναν 30 λεπτά περίπου για την λήξη της ημέρας κ αφου είχα πάρει αρκετό χρόνο λέω gambol κ πουσάρω για άλλα 17,500.(odds???????)

OK TO THREAD SU EHEI K SOVARI ERWTISI:

Κάποιο σχόλιο?

EGW DEN KATALAVAINW OTAN O CRF SHOLIAZEI TIN PARTIDA I APANTISI

GIATI PAEI SE ALLI PAPRTIDA POU EPAIXES POST FLOP ME 33 ME OLA TA ADVANTAGE POU EHEIS POST FLOP ....????????????????

oso gi t alla molis eida pou egrapse o sam greek...vevaia den hreiazetai na to valoume k pokerstove pistevw...

den eimai crf dikigoros alla vlepw mono CRF POSTS!!

Δημοσίευση

@ samgreek Νομίζω οτι είσαι άδικος με τον fileasfog που κάτι άλλο ήθελε να πει. Άλλος χρησιμοποίησε λάθος stats για να με μειώσει. :)

Βασικά το range toy BB για να είναι σωστό imo είναι 30% κ του utg+1 μετά το call ειναι το 17-20% που δεν κάνει fold tpt.

@ kotsiras lol

Δημοσίευση

@kotsiras apla LOL......... !...

Osoi kserete ton antoni kserete poli kala an einai ikanos pektis i oxi.Oi alloi pou den ton kserete sas prokalw na vretheite se pot mazi tou live.Antoni kserw oti den einai tis fasis sou na postareis results, kai i alitheia ekplagika otan se eida na to kaneis alla antilambanomai oti isws eftases se kapoia oria.Apo kei kai pera...O Anthrwpos ksekatharise apo tin arxi oti ithele na postarei afto to skiniko-hand gia na gelasoume. Giati omws den gelame? Giati ftanoume se simeia copy-paste img-results?

Stenaxwro pragmatika to olo skiniko.

Δημοσίευση

Ναι ρε παιδιά!! Χαλαρώστε!!!

Εμείς λυθήκαμε στα γέλια!!!

Ήταν κορυφαίο σκηνικό και ένα από τα καλύτερα που ζήσαμε στο GSOP 12!!!

Σέταρε και τα 3άρια στο flop και ξεκαθάρισε!!! Οπότε μην έχοντας αγωνία μέχρι το river γελάγαμε συνέχεια.... :laugh:

Δημοσίευση

kotsiras έγραψε:

koita emena tha m arese to post an eihe onoma prospathisa na karfwso ena tour k de mu vgike....:)(k oloi tha itan euharistimenoi k ennoeitai to post tha itan gia gelio)

ok ekanes ena bad play (vasika den yparhei) alla meta poios o logos

na grapseis:

1.utg+1 κάνει αυτό που θεωρούσα απίθανο!!! Call!!!!! hmmm....dld?

2.ζύγισα ολα τα δεδομένα κ τα odds υπολογίζοντας κ τον σχεδιασμό που είχε να κάνει με το ταξίδι μας, σκέφτηκα οτι εαν είναι να μείνω ως την Κυριακή ας μείνω με καλό στακ καθως απέμεναν 30 λεπτά περίπου για την λήξη της ημέρας κ αφου είχα πάρει αρκετό χρόνο λέω gambol κ πουσάρω για άλλα 17,500.(odds???????)

OK TO THREAD SU EHEI K SOVARI ERWTISI:

Κάποιο σχόλιο?

EGW DEN KATALAVAINW OTAN O CRF SHOLIAZEI TIN PARTIDA I APANTISI

GIATI PAEI SE ALLI PAPRTIDA POU EPAIXES POST FLOP ME 33 ME OLA TA ADVANTAGE POU EHEIS POST FLOP ....????????????????

oso gi t alla molis eida pou egrapse o sam greek...vevaia den hreiazetai na to valoume k pokerstove pistevw...

den eimai crf dikigoros alla vlepw mono CRF POSTS!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

mathew ace έγραψε:

@kotsiras apla LOL......... !...

Osoi kserete ton antoni kserete poli kala an einai ikanos pektis i oxi.Oi alloi pou den ton kserete sas prokalw na vretheite se pot mazi tou live.Antoni kserw oti den einai tis fasis sou na postareis results, kai i alitheia ekplagika otan se eida na to kaneis alla antilambanomai oti isws eftases se kapoia oria.Apo kei kai pera...O Anthrwpos ksekatharise apo tin arxi oti ithele na postarei afto to skiniko-hand gia na gelasoume. Giati omws den gelame? Giati ftanoume se simeia copy-paste img-results?

Stenaxwro pragmatika to olo skiniko.

re mathew mi me treleneis.....otan kasfnika prin ena xrono evgaine o antonis kai eno epaize mtt kai asxoloutan para poli me mtt arxize na krazei olous tous mttades tis elldas kai krios emena(eno eixame mia xara sxesi sta taksidia kai milagamae arketa)...tote pou isuna esi kai oloi oi ipoloipoi na milisete gia to epipedo?kai pio epipedo mou les otan ola tou ta post einai gemata kakia kai ilithia kai xoris kanena epixerima pote..mono aerologies tou stil postflop play..diladi prepei na akouo ilithiotites apo enan anthropo pou paizei 4 xronia kai xanei sto poker??kai exei peisei to miso pokerland oti einai authentia ??anti na vgei kapoios na mou pei euxaristo pou exo to tharos kai ton krazo dimosia tou dinete kai tharos oti exei epipedo...postarei partida pou exei kanei to megalitero pokeriko eglikma ever kai dinei kai 5 logous pou to ekane...diladi etsi tha mathei opoios thelei poker diavazontas auta ta post...an ithele na postarei ti sigkekrimeni partida as evgaine na pei koitaxte mia oraia partida na deite POSO XALIA EPEKSA.oxi na protrepei to kosmo na kanei autes ti idia ...?an theoreis olo auto epipedo siggnomi alla eisai xazos...