Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Περίεργη πάσα απο GSOP

Antonis

Recommended Posts

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ ANTONIS KATHREFTAKI............!!!:)

ma ta theleis k t akous....

den antilegw oti egrapses to post gia gelio

APLA APO PANW PAS NA WRAIOPOIHSEIS TIN PEPONIA SOU ME ZIGISMATA

K MPALAKIA K ODDS....APLA DEN GINETAI.....!!!

re mathew queen mu ok eheis respect gia antoni k egw ton sevomai san anthrwpo k mia hara ton ehw zisei k se ena trip alla petaei k margaritaria pou se kanoun na amfivaleis pws ta ehei mes sto mualo tou genika gia to poker.....

egw apo enan anthrwpo pou meta ap tin tosiiiii EMPEIRIA pou ehei ton aehw akousei na leei sto lewforeio gia girismo apo nottingham

ta apeira akura k na tou to lene oloi gia kapoio sugkekrimeno thema

k na min katalavainei(variemai na grafw) arhizeis na amfivaleis...

+oti k edw mesa ehw dei akura post

vevaia mporei na eimai egw akuros......to dehomai.......

k na sou pw giati den gelasame giati ehei k mia exigisi pou den leei ITHELA NA PAW TOILET K VARISA ALL IN ALLA LEEI PEPONIA GIA GARNITOURA GIA TO ALL IN TOU....

egw antoni den ehw tpt mazi sou k egw tha gelaga an imoun mprosta k episis ehw karfwsei tour pio wraia na gelame oloi alla tin analusi den tin eheis pistevw k les pragmata pou mporei na ta dei kapoios k na MPERDEUTEI epeidi eisai k sovaro atomo k xereis na ta les na dimiourgisei antilipsi LATHOS!!!

@ MATHEW ACE harika pou se ekana na gelaseis

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: filakiaaaaaaa

mouts mouts

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Antonis έγραψε:

@ samgreek Νομίζω οτι είσαι άδικος με τον fileasfog που κάτι άλλο ήθελε να πει. Άλλος χρησιμοποίησε λάθος stats για να με μειώσει. :)

Βασικά το range toy BB για να είναι σωστό imo είναι 30% κ του utg+1 μετά το call ειναι το 17-20% που δεν κάνει fold tpt.

@ kotsiras lol

Εγώ δεν είμαι άδικος με κανέναν, απλά παραθέτω αυτά που ξέρω κι αυτά που έχω διαβάσει. Σύμφωνα λοιπόν με τους όρους χρήσης της online βάσης δεδομένων που λέγεται officialpokerrankings.com κι ας ήθελε να δείξει ότι με καλό ITM μπορεί να είσαι τόσο πολύ χαμένος, εμμέσως προβάλλει δημόσια τη χασούρα ενός παίκτη κι αυτό απαγορεύεται. Για το pokertableratings.com δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχω λογαριασμό σε αυτό.

Όσο για τα hand ranges των παικτών ισχυρίζεσαι αν κατάλαβα καλά ότι το squeeze range του short stack σε αυτήν την παρτίδα είναι 30% :woohoo: Έλεος!!! Εδώ με το ζόρι βρίσκεις παίκτες με VPIP τόσο μεγάλο, πόσο μάλλον PFR κι εσύ λες ότι ο άλλος κάνει squeeze και με JTo? Θα μας τρελλάνεις? Κι αν προσέξεις δε ρώτησα με τι range θεωρείς ότι είναι σωστό το all-in του ΒΒ, αλλά σε τι range έβαζες τον παίκτη αυτό εκείνη τη στιγμή. Και πρόσεξε, μιλάμε για squeeze με αρχικό raiser UTG+1! 30%!!!

Κι αν ο άλλος κάνει overcall με το 17-20% του συνολικού του range, πόσο PFR έχει από θέση UTG+1? 50%? 40%? 30%? Θα προτιμούσα γενικά να δώσεις λεπτομερώς τα ranges κι όχι με ποσοστά για να δω στο περίπου ποια hands ακριβώς βάζεις εκεί στα ranges που μάλιστα προβάλεις κι ως βέλτιστα για τη συγκεκριμένη παρτίδα.

pffff Δεν πόσταρα για να προτρέψω κάποιον να κάνει τα ίδια. Έλεος!

Δεν εβρισα κανένα ΜΤΤαρα!!! Απλα ειπα κάποιες αλήθειες που σίγουρα δεν αρέσουν κ κάποιους πείραξαν. π.χ. μπορείς να δεις το FT κ εάν βρεις έναν που δεν έριξε suckout, εμένα να με γ...... Οσοι δεν έριξαν κ τα έφαγαν ήταν εκτός FT.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τπτ. Δεν το έχω ανάγκη οπως κάποιοι άλλοι. Ήμαρτον!!!!

Η επικεφαλίδα λέει περίεργη πάσα κ οχι μάθετε να παίζετε πόκερ. Έλεος!!!!

Εγω ανάλυσα για το call preflop κ δεν το πετάω ουτε με πιστόλι στο κρόταφο κ το γιατί το έχω εξηγήσει αναλυτικά σε άλλα πόστ. Το τι έγινε μετά το flat call του utg+1 κ τι σκέφτηκα είναι άλλη ιστορία.

Νομίζω οτι τελικά το μεγαλύτερο ποκερικό έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε ειναι να βρίσκουμε σημεία κ να βάζουμε τα λεφτά 80-20. :)

Sam οταν δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς τι εννοούν οι συνομιλητές σου, ειναι δύσκολο να αντιληφθείς τι γίνεται σε μία πάσα.

@ προς "αυτόκλητους" δικηγόρους. Ξανά lol

crf88 έγραψε:

meta ta epipeda kai ta +1 pou diavazo pisteuo pragmatika sas aksizei na postarei o antonis kai o mathew gia stratigiki poker se auto to forum...na ste kala kali tixi

Συμφωνώ!!! το οτι πόσταρες κ δεν σε χειροκρότησαν, δεν σε προσκύνησαν κ δεν σε ενθάρρυναν να μας κράξεις, ηταν οντως πολύ άσχημο κ θα παρακαλούσα θερμά τους πόστερς αυτού εδω του forum να μην ξανασυμβεί!!!! :laugh: :laugh:

Paidia me olo to sevasmo kai stous 2 sas ( Xrhsto kai Antoni), den katafernete tpt apolytws me olo ayto to mpaxalo pou epikratei opote diafwneite.

O enas thn leei ston allo, o enas exei ta dika tou dikia o allos ta dika tou, alla apotelesma kalo ws pros thn koinothta sto sygkekrimeno forum den vgainei sxedon pote.

Megala paidia eiste kai sorry an sas prosvaloun ayta pou lew h an niwsete etsi, apla vlepw kai ksanavlepw thn idia diafwnia gia xiliosth fora kai eipa na sas pw estw mia fora th gnwmh mou.

Kai oi dyo sas kata th gnwmh mou gnwrizete "arketa kila" poker, opote an 8elete prospa8hste osous den kseroun toso poker na tous voh8hsete.

Oi diafwnies einai kalo na yparxoun giati dinoun kai mia deyterh-trith optikh plevra twn pragmatwn se olous aytous pou diavazoun ta posts sas.

Alla krathste to sthn apla diafwnia to epipedo kai mhn ftanete ston "tsakwmo" giati tote xanetai olh h ousia.

crf88 έγραψε:

meta ta epipeda kai ta +1 pou diavazo pisteuo pragmatika sas aksizei na postarei o antonis kai o mathew gia stratigiki poker se auto to forum...na ste kala kali tixi

...xristo me emena ti epathes ? wtf? Ty for the comment.

Antonis έγραψε:

Νομίζω οτι τελικά το μεγαλύτερο ποκερικό έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε ειναι να βρίσκουμε σημεία κ να βάζουμε τα λεφτά 80-20. :)

To έγκλημα που έκανες είναι ότι έβαλες όλο σου το στακ μέσα ενώ ήσουν το πολύ στο 24% στο 3-way pot και το πολύ 35% στο side pot με αυτόν που σε κάλυπτε, τον UTG+1. Άλλο τώρα αν ήτανε donk και πάσαρε ΑΚ με τέτοια odds. Μην κρίνεις από το σενάριο που τελικά ηταν το πιο ευνοϊκό που θα μπορούσε να είναι. Δες το σαν μια κίνηση που σε βάθος χρόνου είναι -EV και μην προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου και κάποιους άλλους ότι είσαι ο παικταράς που κατάφερε να βάλει τα λεφτά μέσα ως φαβορί επειδή έπεσες στο bottom του range του αντιπάλου και το άλλο donk πάσαρε ΑΚ! Και το άλλο που κατάλαβα από τα λεγόμενά σου είναι ότι θέλεις να μας πεις να κυνηγάμε να τα βάζουμε τα λεφτά μας μέσα dominated γιατί χωρίς να ρίξουμε suckout δε φτάνουμε βαθιά στα τουρνουά! Ενώ η αλήθεια είναι ότι ακόμη κι οι καλοί παίκτες που βάζουν τα λεφτά τους όντας μπροστά από το range των αντιπάλων κάποια στιγμή θα πέσουν σε monster και θα χρειαστεί να σταθούν τυχεροί για να συνεχίσουν. Εσύ προτρέπεις να βάζουμε τα λεφτά όταν είμαστε πίσω από το range των αντιπάλων επιδιώκοντας να βρεθούμε στη δύσκολη θέση που θα περιμένουμε την τύχη να μας βοηθήσει;

Antonis έγραψε:

Sam οταν δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς τι εννοούν οι συνομιλητές σου, ειναι δύσκολο να αντιληφθείς τι γίνεται σε μία πάσα.

@ προς "αυτόκλητους" δικηγόρους. Ξανά lol

Από ότι βλέπεις και παραπάνω καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοούν οι συνομιλητές μου. Παραδέξου το ανθρώπινο λάθος που έκανες στην πάσα επειδή έβαλες κάποιες άλλες προτεραιότητες πάνω από το ποκερικά ορθό τρόπο παιξίματος και πάψε να τραβάς τα ranges των αντιπάλων σε απίστευτα loose όρια για να μας βγάλεις και σωστή την κίνησή σου. Ζήτησα λοιπόν τη διευκρίνισή σου για ακριβή φύλλα των ranges των αντιπάλων σου για να σου δώσω την ευκαιρία να υπερασπιστείς τη θέση σου, αφού ισχυρίζεσαι ότι ο ΒΒ εκεί κάνει squeeze vs UTG+1 raise με 30%!!! Κι ο άλλος call σε squeeze με 17-20%!!! Επειδή λοιπόν %range από %range διαφέρει, για πες μας χοντρικά σε τι φύλλα τους έβαζες πριν τα σπρώξεις; Είναι μια ξεκάθαρη ερώτηση. Αν θες να κρατήσεις το επίπεδο της ανάλυσης απάντησε γιατί θέλω πολύ να μάθω.

Antonis έγραψε:

crf88 έγραψε:

Συμφωνώ!!! το οτι πόσταρες κ δεν σε χειροκρότησαν, δεν σε προσκύνησαν κ δεν σε ενθάρρυναν να μας κράξεις, ηταν οντως πολύ άσχημο κ θα παρακαλούσα θερμά τους πόστερς αυτού εδω του forum να μην ξανασυμβεί!!!! :laugh: :laugh:[/quote:3w059bi7]

den simeni oti se ipostirizoume kiolas, apla den ine sosto me to na petas sti mouri tou allou ta apotelesmata tou opios kai an einai.

peace

sam δεν σε αντέξει ο giorgio που εχει μαγάλη υπομονή πόσο μάλλον εγω που δεν εχω κ τόση.

Δεν ειπα να βάζουμε τα λεφτα πίσω αλλα οτι τα τουρνουά θέλουν κ μεγάλη τύχη. Έλεος.

Οσον αφορα το squeeze απο το ΒΒ μπορεί να το κάνει με any two κ μάλλον το θεωρώ σωστό ως move αναλογα με το τι ειδους παίκτης είσαι.

Εαν τώρα κ οι δυο κρατάνε Α-χ ή τουλάχιστον μία ιδια κάρτα ειμαι μπροστα.

Με bordway cards εχουμε κ οι τρεις το ιδιο ποσοστό.

Βασικά ομως αυτο που με ενδιαφέρει ειναι το τι κρατα ο utg+1 κ τον βάζω αποκλειστικά σε A-Q A-K Α-J κ τπτ άλλο κ ο φοβος του, γιαυτό που κρατάει μυρίζει απο μακρυά. ΤΟ FE δεν υπάρχει τουλάχιστον στο μυαλό μου κ συνυπολογίζοντας εξωποκερικά δεδομένα που δεν σε ενδιαφέρουν πήρα αυτή την τραγική απόφαση λέγοντας οτι τζογάρω. Ικανοποιημένος?

Βεβαια icm δεν υπολόγισα εκείνη την στιγμή, αλλα μην με μαλώνεις γιαυτό pls. :P:P:P

Antonis έγραψε:

[quote

Οσον αφορα το squeeze απο το ΒΒ μπορεί να το κάνει με any two κ μάλλον το θεωρώ σωστό ως move αναλογα με το τι ειδους παίκτης είσαι.

kapoios moderator na tou apagoreusei na postarei...de ginete na grafontai tetoia pragmata..me 10 blinds squeeze me any two.

Λοιπόν σε αυτό το θέμα , αλλά και σε κάποια άλλα , βγάζω το καπέλλο στον crf88 για το θάρρος να γράφει αυτά που πιστεύει χωρίς εκπτώσεις. Συμφωνώ σε πολλά που γράφει για τον βίο του αντώνη , αλλά δεν συμφωνώ στο να γράφει < έπαιξες τραγικά - τέλος> χωρίς να γράφει το γιατί.

Σαν να λεω εγώ ότι δεν γουστάρω τους πολιτικούς. Μπορέι το γιατί να φαίνεται αυτονόητο , αλλά πρέπει να το γράψω.

SAN AUTOKLITOS DIKIGOROS EPEIDI XERW APO NOMIKA SOU PROTEINW NA MI GRAFEIS ALLO GIATI SYNEHIZEIS NA KANEIS

EGLHMATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

SYNEHIZEIS K LES K ALLA GIA KRAXIMO.....IMARTONNNNNN

NIWTHEIS OTI TA VLEPOUN K ALLOI??????K GELANE?????

Βασικά ομως αυτο που με ενδιαφέρει ειναι το τι κρατα ο utg+1 κ τον βάζω αποκλειστικά σε A-Q A-K Α-J κ τπτ άλλο κ ο φοβος του, γιαυτό που κρατάει μυρίζει απο μακρυά.

APLA LOL APO DW MEHRI TI GEUGELI.......

PWS THES NA MIN PAREIS APANTISI PALI???

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

PARE K ENA LAGWNIKO K9 NA MURIZEI TA FULLA

KALUTERA THA TO KANEI APO SENA.....

+1 IDIOTropos

prepei dld se pokeriko forum na grafoun autoi pou ohi mono

lene akura meta apo toso kairo empeirias....:)

alla na kananoun k analyseis hwris na mpainoun ston kopo n akousoun mia gnwmi na veltiwthoun k na prohwrisoun....

PWS GINETAI ANTONI NA EHEIS AUTES TIS APOPSEIS K NA TIS GRAFEIS META APO TOSO KAIRO POU PAIZEIS???

DLD TI THA THELATE STO FORUM????

THIGEI AUTI TI STIGMI ENA THEMA GIA 10BB META APO RAISE K CALL K LEEI PEPONIA K FULLA K SENARIA

AUTOS O ANTHRWPOS PREPEI NA GRAFEI GIA PARTIDES???SAS VOITHAEI??

DEN PREPEI NA MILISEI KAPOIOS?

kotsiras έγραψε:

+1 IDIOTropos

prepei dld se pokeriko forum na grafoun autoi pou ohi mono

lene akura meta apo toso kairo empeirias....:)

alla na kananoun k analyseis hwris na mpainoun ston kopo n akousoun mia gnwmi na veltiwthoun k na prohwrisoun....

PWS GINETAI ANTONI NA EHEIS AUTES TIS APOPSEIS K NA TIS GRAFEIS META APO TOSO KAIRO POU PAIZEIS???

DLD TI THA THELATE STO FORUM????

THIGEI AUTI TI STIGMI ENA THEMA GIA 10BB META APO RAISE K CALL K LEEI PEPONIA K FULLA K SENARIA

AUTOS O ANTHRWPOS PREPEI NA GRAFEI GIA PARTIDES???SAS VOITHAEI??

DEN PREPEI NA MILISEI KAPOIOS?

KOSTA ADERFE XATHIKAME PARE KANA TIL NA PIOUME KANA KAFE AN ERTHEIS ATHINA. ( NA SPASEI LIGO O PAGOS SE AYTO TO THREAD)

Πέρα απ το τραγικό fold του UTG, οι υπόλοιπες κινήσεις ήταν εντός του φυσιολογικού (ίσως στην άκρη του εύρους).

1. Αντωνης: Κάνω call me 33 Κυνηγώντας σετ (1 στις 8 θα σετάρω, υπάρχει στακ από πίσω ώστε να το δικαιολογεί, αν και η θεωρία λέει χρειάζεται στακ περίπου 20πλασιο, κατι που προσωπικά διαφωνώ). Εντός του φυσιολογικού

2. ΒΒ: Είμαι short και θέλω να με δει το πολύ ένας (χωρίς ζευγάρι)απ τους δύο ή και οι δύο με ΑΚ/ΑQ, AK,KQ κλπ. Όχι τόσο καλό move αλλά αν βάλεις λίγο το FE, λίγο τις περιπτώσεις coinflip, και λίγο την ψυχολογία των shortstackers, εμπίπτει στα όρια του φυσιολογικού.

3. Call με ΑΚ. Δικαιολογείται μόνο αν έχουμε σκοπό να κάνουμε τυφλό allin στο φλοπ, και φυσικά call σε allin του Αντώνη.

4. Allin του Αντωνη με 33. Το μήλο της έριδος. Κατ αρχήν να πω ότι σ αυτη τη φάση το call του utg+1, μου μυρίζει κατά 80 % παγίδα με ΑΑ, ΚΚ γι αυτό προσωπικά θα foldara. Όμως αν κάποιος αποκλείσει αυτα τα 2, τότε το υπόλοιπο range Που απομένει, αφήνει πολλές πιθανότητες για coinflip (με μικρό edge) που δικαιολογεί την απομόνωση του utg+1.

H βασική ιδέα που κάνουμε call σε τέτοιες θέσεις είναι οι συνδυασμοί ΑΚ-AQ, AK-KQ, ΑΚ-ΑΚ κλπ ή γενικά να βρεθούμε αντιμέτωποι με 8 outs. Επιπλέον έχουμε το 20 % της πιθανότητας να σεταρουμε που είναι λειτουργεί ως κάτω φράγμα και αν υπάρχει διάθεση για τζόγο (που στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε) τότε τα σπρωχνουμε.

5. Fold του utg+1. Εξηγήθηκε γιατί είναι τραγικό.

Sam:

1. Δεν κατάλαβες με ποιο σκεπτικό πόσταρα το opr του Αντώνη.

2. Υπερβάλλεις λίγο με τα δικαιώματα,τους όρους χρήσης και τα λοιπά νομικά.

3. Πέρα του ότι δεν πρόσβαλα τον Αντώνη (δεν το έχω κάνει για κανέναν εδώ και 3 χρόνια και δε σκοπέυω να το κάνω χωρίς λόγο παρόλο που υπάρχουν αρκετά άτομα με κομπλεξ, τα οποία νομίζω καθήκον μας είναι να τα βοηθήσουμε να απαλλαγούν από αυτά) με το ποστ μου θέλω να φίξω ένα τεράστιο ζήτημα σχετικά με το vasiance των MTT, αφού υπάρχουν πολλά παραδείγματα καλών παικτών που σε ένα site είναι μη κερδοφόροι μετά από πολλά ΜΤΤ. Βλέπε ael1979 στην FT, ILIOS λιγο παλαιότερα στην FT, crf στη stars, και άλλοι πολλοί.

Το 19 % ΙΤΜ με -37 ROI του Αντώνη με εντυπωσίασε προς αυτήν την κατεύθυνση και ώντας κι εγώ θύμα αυτού του variance στη stars (εκτός αν είμαι κακός παίκτης που είναι πιθανό κι αυτό) τό κανα autopost.

Και για να κλεισει αυτή η μαλ...α με τ αποτελέσματα, δες στο sharkscope τα results του Elky στα sng και τον isildur στα cash. Θεωρούνται από πολλούς οι καλύτεροι στον κόσμο. Άρα τ αποτελέσματα δε λέν και πολλά. Να μην καμαρώνουν αυτοί που ΕΤΥΧΕ να έχουν καλά έως τώρα και να μην πτοούνται αυτοί που δεν έχουν. Ούτε φυσικά και το δείγμα μετράει από μόνο του αν δε δεις και την ποιότητα.

fileasfog έγραψε:

4. Allin του Αντωνη με 33. Το μήλο της έριδος. Κατ αρχήν να πω ότι σ αυτη τη φάση το call του utg+1, μου μυρίζει κατά 80 % παγίδα με ΑΑ, ΚΚ γι αυτό προσωπικά θα foldara. Όμως αν κάποιος αποκλείσει αυτα τα 2, τότε το υπόλοιπο range Που απομένει, αφήνει πολλές πιθανότητες για coinflip (με μικρό edge) που δικαιολογεί την απομόνωση του utg+1.

H βασική ιδέα που κάνουμε call σε τέτοιες θέσεις είναι οι συνδυασμοί ΑΚ-AQ, AK-KQ, ΑΚ-ΑΚ κλπ ή γενικά να βρεθούμε αντιμέτωποι με 8 outs. Επιπλέον έχουμε το 20 % της πιθανότητας να σεταρουμε που είναι λειτουργεί ως κάτω φράγμα και αν υπάρχει διάθεση για τζόγο (που στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε) τότε τα σπρωχνουμε.

To θέμα είναι ότι σκέφτεσαι λάθος σε ότι αφορά το range του call του UTG+1 σε squeeze all-in. Σαν range περιλαμβάνει ΑΚ,ΑQ,AJ,πολύ σπάνια ως ποτέ KQs,ATs και πολλά ζευγάρια που έχουνε dominated τα 3άρια. Με το pokerstove έδειξα ότι ο Αντώνης κυνηγάει ένα side pot με 34% περίπου. Και βάζοντας αρκετά loose το squeeze range του ΒΒ (πρέπει να ήταν πάνω από 11% αν θυμάμαι καλά σε ποσοστό) έβγαινε 23% περίπου το equity των 33 στο 3-way pot. Κι επειδή όπως λες υπήρχε διάθεση για τζόγο (δηλαδή για μη συμφέρουσες κινήσεις κι αρκετό αίσθημα του στυλ "Κι αν μου κάτσει;") ξαφνικά τα 33άρια γίνονται οριακό φύλλο για call. Gambollllllll reeeeeeeeeeeee!!!!

Όσο για το post σου που παρεξήγησα ΟΚ έχεις δίκιο, αλλά όπως το έγραψες και μετά από παρόμοιο post του crf88 (όχι ίδιο λέω, παρόμοιο, πρόσεξε) έμμεσα καταδείκνυες απανωτές αποτυχίες κάποιου παίκτη και το θεώρησα κάπως μπηχτή. Καλώς που δεν παρεξηγήθηκες από τον Αντώνη B)

Antonis έγραψε:

sam δεν σε αντέξει ο giorgio που εχει μαγάλη υπομονή πόσο μάλλον εγω που δεν εχω κ τόση.

Δεν ειπα να βάζουμε τα λεφτα πίσω αλλα οτι τα τουρνουά θέλουν κ μεγάλη τύχη. Έλεος.

Βασικά ομως αυτο που με ενδιαφέρει ειναι το τι κρατα ο utg+1 κ τον βάζω αποκλειστικά σε A-Q A-K Α-J κ τπτ άλλο κ ο φοβος του, γιαυτό που κρατάει μυρίζει απο μακρυά. ΤΟ FE δεν υπάρχει τουλάχιστον στο μυαλό μου κ συνυπολογίζοντας εξωποκερικά δεδομένα που δεν σε ενδιαφέρουν πήρα αυτή την τραγική απόφαση λέγοντας οτι τζογάρω. Ικανοποιημένος?

Βεβαια icm δεν υπολόγισα εκείνη την στιγμή, αλλα μην με μαλώνεις γιαυτό pls. :P:P:P

Φυσικά κι είμαι ικανοποιημένος. Τώρα που τράβηξες το range του 3bet squeeze στο 100% κι έβαλες τον UTG+1 αποκλειστικά σε AJ+ (ώπα ρε μάγκα και πώς αποκλείεις τα 55-77 ας πούμε;) για να βγάλεις σωστό το παίξιμό σου σώνει και καλά καλύφτηκα πλήρως από μέρους σου. Και βάζεις τους αντιπάλους σου στα φύλλα που ΘΕΛΕΙΣ να έχουν, σε αυτά που σε συμφέρει για να μην παραδεχτείς ένα τραγικότατο παίξιμο κι όχι σε αυτά που πραγματικά μπορεί να κρατάνε. Για μένα έκλεισε το θέμα δε θα χρειαστώ άλλη εξήγηση, σε ευχαριστώ που τελικά ανέπτυξες πλήρως το σκεπτικό σου για την πάσα, με κάλυψες 100%.