Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Περίεργη πάσα απο GSOP

Antonis

Recommended Posts

SamGreek έγραψε:

Καλώς που δεν παρεξηγήθηκες από τον Αντώνη B)

Αντίληψη , σημαντικός παράγοντας στο πόκερ Sam!!!

http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9 ... F%88%CE%B7

Sam θα πάω allin σε μια τέτοια περίπτωση 2 στις 100 αφου θα εχω αρκετές πληροφορίες. Δεν περιμένω να είμαι 80-20, ουτε οτι εχω FE, σίγουρα όμως θα περιμένω να ειμαι μπροστά ή εστω μπροστά για το side pot k φυσικά πάντα υπάρχει η πιθανότητα του λάθους.

Μια κ μου εκανες αρκετές ερωτήσεις θα μου πεις εαν υπήρχε η δυνατότητα να δεις τα φύλλα τους θα πήγαινες allin με τα 3αρια?

Εαν εβλεπες στα φύλλα τους Α-Q, A-K τι θα έκανες?

Παντως μια κ μιλήσαμε για εγκληματα, στην εδω περίπτωση κ απο το τι κρατούσανε οι αντίπαλοι το fold ειναι οντως εγκλημα.

Υ.Γ. Κάποιος να με bannarei mazi me to fileasfog μια που απέκτησε κ αυτός κωλοτρυπίδα εεεε γνώμη ήθελα να πώ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Antonis έγραψε:

Μια κ μου εκανες αρκετές ερωτήσεις θα μου πεις εαν υπήρχε η δυνατότητα να δεις τα φύλλα τους θα πήγαινες allin με τα 3αρια?

:blink::blink:

http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9 ... F%88%CE%B7

bravo re antoni katalixame na papsoun k oi tsakwmoi.....

""Ένα μικρό παιδί δεν μπορεί φυσικά να έχει μια πλήρη αντίληψη του κόσμου που το περιβάλλει. Κι αυτό γιατί τα ερεθίσματα που δέχεται δεν έχει την απαιτούμενη νόηση, για να τα κατατάξει. Έτσι, έχει μόνο μια αμυδρή αντίληψη του γύρω κόσμου. Μεγαλώνοντας η νόηση αυξάνεται κι έτσι σε μια ορισμένη ηλικία μπορεί να έχει πλήρη αντίληψη του περιβάλλοντος""

ehw idi foldarei to pot dikou sou......

alloi oso pernaei o hronos megalwnoun esy mallon to pas anapoda....:):):):)

ehei k ta kala tou vevaia.... :silly: :silly: :silly:

tou hronou tha leme ti hrwma ehei i trapoula

Antonis έγραψε:

Sam θα πάω allin σε μια τέτοια περίπτωση 2 στις 100 αφου θα εχω αρκετές πληροφορίες. Δεν περιμένω να είμαι 80-20, ουτε οτι εχω FE, σίγουρα όμως θα περιμένω να ειμαι μπροστά ή εστω μπροστά για το side pot k φυσικά πάντα υπάρχει η πιθανότητα του λάθους.

Παντως μια κ μιλήσαμε για εγκληματα, στην εδω περίπτωση κ απο το τι κρατούσανε οι αντίπαλοι το fold ειναι οντως εγκλημα.

Εννοείς ότι θα έχεις αρκετές πληροφορίες για να περιορίσεις το range τους σε 1-2 πιθανά φύλλα και να τα βάλεις ενώ ξέρεις ότι συμφέρει;

Αν μπορούσα να δω τα φύλλα τους φυσικά και θα έμπαινα, εκτός αν ήμασταν πολύ κοντά στο bubble όπου θα το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω. Επίσης αν έβλεπα ΑQ,AK πάλι θα συνέφερε το call. Τα ερωτήματά σου όμως δεν έχουν καμία λογική και αποτελούν εντελώς υποθετικά μαθηματικά προβλήματα που δεν έχουνε θέση εδώ. Μάθε επί τέλους να μην κρίνεις από το αποτέλεσμα. Άκου έγκλημα το fold από το τι κρατούσανε οι αντίπαλοι... Κι αφού ισχυρίζεσαι ότι έχεις αντίληψη μάθε το εξής:

"Poker is a game of imperfect information"

Κι επειδή δεν ξέρουμε τι έχουν οι αντίπαλοι αλλά μπορούμε μόνο σε range φύλλων να τους περιορίζουμε κάπως, δεν μπορούμε να λέμε μια κίνηση έγκλημα κρίνοντας από τα φύλλα που τελικά έτυχε να έχουν σε μια παρτίδα. Με το ίδιο σκεπτικό, προχτές που έπαιζα ένα τουρνουά και πήγα στο heads-up all-in με 10ΒΒ κρατώντας ΚΚ, τελικά, κρίνοντας από το ότι ο αντίπαλος κρατούσε ΑΑ, έκανα έγκλημα! Θα μας τρελλάνεις ρε Αντώνη!!! :woohoo:

kotsiras έγραψε:

http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7

bravo re antoni katalixame na papsoun k oi tsakwmoi.....

""Ένα μικρό παιδί δεν μπορεί φυσικά να έχει μια πλήρη αντίληψη του κόσμου που το περιβάλλει. Κι αυτό γιατί τα ερεθίσματα που δέχεται δεν έχει την απαιτούμενη νόηση, για να τα κατατάξει. Έτσι, έχει μόνο μια αμυδρή αντίληψη του γύρω κόσμου. Μεγαλώνοντας η νόηση αυξάνεται κι έτσι σε μια ορισμένη ηλικία μπορεί να έχει πλήρη αντίληψη του περιβάλλοντος""

ehw idi foldarei to pot dikou sou......

alloi oso pernaei o hronos megalwnoun esy mallon to pas anapoda....:):):):)

ehei k ta kala tou vevaia.... :silly: :silly: :silly:

tou hronou tha leme ti hrwma ehei i trapoula

Εγω δεν τσακώθηκα με κανέναν. Ομως υπάρχουν κ χειρότερα φίλε μου.

Αυτό δε συμβαίνει μόνο στον άνθρωπο, αλλά και σε όλα τα ζώα. Με τη διαφορά ότι μόνο ο άνθρωπος έχει τη νόηση.

Εγω τουλάχιστον καποια στιγμή ..... θα μεγαλώσω. thanks

sorry antoni...tsakwmoi=les lathos pragmata k an stin poun ta dikaiologeis k den ta syzitas...mipws lew mipws kaneis lathos i eheis lathos antilipsi...

heirotera yparhoun symfwnw

den se eida omws se olo to thread na peis estw ok eipa mlkia...

pistevw epeidi eheis antilipsi k noisi tha deis ti eheis grapsei

oson afora tis pases ta odds ta s.stack all in me any two k ta ranges

genika...

elpizw auto to thread na se voithisei na paizeis kalutera k na min enohlisai pou sti leei kapoios epeidi les vlakeis...

SamGreek έγραψε:

Τα ερωτήματά σου όμως δεν έχουν καμία λογική και αποτελούν εντελώς υποθετικά μαθηματικά προβλήματα που δεν έχουνε θέση εδώ.

Τα δικά σου μαθηματικά ειναι υποθετικά Sam. Τα δικά μου ήταν συγκεκριμένα k φυσικά παρότι είχα αρκετά tells, πάντα το allin εμπεριέχει ενα ποσοστό ρίσκου το οποίο εκείνη την στιγμή πίστευα οτι έπρεπε να πάρω.

Εσυ κ κάποιοι άλλοι δεν ξέρω τι ζόρι τραβάτε.

Η δικιά μου απάντηση θα κινηθεί σε λογικά και απολύτως τεκμηριωμένα πλαίσια. ΕΚΑΝΑ ALL-IN ΑΠΟ ΤΟ ΒΒ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:

α) Θα πάω φαντάρος τον Αύγουστο

β) Ο xalkidas μου είπε ότι δεν έφτιαξε τα δόντια του

γ) Ο σκύλος μου είναι gay

empags έγραψε:

wp k apo tous 3 sto hand... joker_burning_money_in_tdk.jpg

nh

peace ....

p.s. H επαναλειψη ειναι μητερα της μαθησης αλλα ειναι αχρηστη οταν γινεται για να διαιωνισουμε εχθρες και μισοι..

Χαλαρα και ολοι(οσοι εχουμε σε εκτιμηση τη γνωμη τους) νομιζω πως καταλαβαινουν ποιος ειναι τι ...

Δεν αρχισαμε ολοι να παρακολουθουμε προχθες το foroum..

...In this life everyone sooner or later, gets what he deserves ...

Antonis έγραψε:

SamGreek έγραψε:

Τα ερωτήματά σου όμως δεν έχουν καμία λογική και αποτελούν εντελώς υποθετικά μαθηματικά προβλήματα που δεν έχουνε θέση εδώ.

Τα δικά σου μαθηματικά ειναι υποθετικά Sam. Τα δικά μου ήταν συγκεκριμένα k φυσικά παρότι είχα αρκετά tells, πάντα το allin εμπεριέχει ενα ποσοστό ρίσκου το οποίο εκείνη την στιγμή πίστευα οτι έπρεπε να πάρω.

Εσυ κ κάποιοι άλλοι δεν ξέρω τι ζόρι τραβάτε.[/quote:2zv5qywt]

Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι αν εσύ δε θες να πείσεις τον εαυτό σου ότι εκείνη τη στιγμή η κρίση σου για το ρίσκο που πήρες ήταν λανθασμένη. Κι όσα tells κι αν έχεις σε μια τέτοια live παρτίδα δεν μπορείς να αποκλείσεις τόσα πολλά hands από το range του άλλου για να καταλήξεις στα 1-2 hands που σε συμφέρει να έχει για να δικαιολογήσεις την πατάτα που έκανες. Αυτό λέγεται "άρνηση για βελτίωση από τα λάθη μου". Αλλά δεν τραβάω ζόρι γι' αυτό. Μόνο για το ότι χαρακτηρίζεις υποθετικά τα μαθηματικά που χρησιμοποίησα από το pokerstove βάζοντας κάποια λογικά ranges στους αντιπάλους. Κι ο όρος "συγκεκριμένα μαθηματικά" που χρησιμοποίησες δεν είναι το αντίθετο του "υποθετικά μαθηματικά", αλλά του "αόριστα". Εγώ κάθε άλλο παρά αοριστίες έγραψα με τη δουλειά του pokerstove που σου παρέθεσα. Και ξαναπρόσεξε τι έγραψα, τα ερωτήματα που μου έθεσες, αν δλδ ήξερα ακριβώς τι κρατούσαν οι αντίπαλοι, αυτά ήταν τα υποθετικά προβλήματα που παρέθεσες, όχι το τι σκέφτηκες όταν έπαιξες την παρτίδα. Το να παίζουμε με ανοικτά φύλλα δηλαδή, δεν είναι υποθετικό σενάριο;

holdemgr έγραψε:

kasspav έγραψε:
HULK έγραψε:

...In this life everyone sooner or later, gets ... hemorrhoids

[/quote:37qr3a20][/quote:37qr3a20]

You are sick !!

p.s. Ουτε εγω ειμαι σιγουρος οτι ισχυει 100% αυτο που εγραψα καθως ζουμε μεσα στην αδικια (μιλαω γενικοτερα)

Αλλα το ποκερ ειναι σιγουρα πιο δικαιο απ τη ζωη !!