Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μετά από 5 χρόνια online poker και με αρκετές περιόδους αποχής σήμερα κατάφερα να κερδίσω το πρώτο μου τουρνουά με Guaranteed Prizepool! Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά πόσο μεγάλο είναι αυτό το επίτευγμα? Δλδ αν βάλουμε κάτω τα 5 χρόνια παιξίματος από τη μια μαζί με το ότι έχω κερδίσει και σε άλλα τουρνουά με λιγότερα ή με πάνω κάτω τα ίδια άτομα, και από την άλλη τα 191 άτομα + τα rebuys και το πόσο που είναι το μεγαλύτερο που έχω κερδίσει μέχρι τώρα, θα ήθελα να μου πείτε τι γνώμη σας.

Δημοσίευση

5 χρόνια μετράνε από τότε που άρχισα να παίζω. Τώρα είναι δύσκολο να υπολογίσω. Υπήρχαν μήνες που έπαιζα κάθε μέρα, άλλοι που έπαιζα μια μέρα την εβδομάδα και αρκετές περίοδοι που δεν έπαιζα καθόλου. Το τελευταίο εξάμηνο πάντως παίζω 3-4 μέρες την εβδομάδα από 3-5 ώρες. Να και η φώτο.

http://imgshuck.com/images/fqmu.jpg

Δημοσίευση

Φιλε ΑΕΛ, συνχαρητηρια για την νικη σου και ευχομαι να εχεις και αλλες πολλες. Πιστευω σε οτιδηποτε στη ζωη πρεπει να δουλεψεις σκληρα και εξυπνα για να καταφερεις καποια πραγματα, φενεται λοιπον οτι μονο προσφατα αχολησαι με το ποκερ σοβαρα και ως αποτελεσμα ηρθε αθτη σου η νικη. Βεβαια αν συνεχισεις να δουλεθεις στο παιχνιδι σου σωστα θα πρεπει να ερθουν και αλλες για να μην αποδειχθεα τυχαια η νικη αυτη.

Επισης θα σου προτεινα να κανεις ενα απλο excel και να κρατας στατιστικες για ολα τα τουρουα και cash που παιζεις. Εγω ξερω μετα απο 400+ τοθρνουα τι ποσοστα μπαινω στα λεφτα, καθε ποσα μπαινω στο τελευταιο τραπεζι, και καθε ποτε στους 3 πρωτους, ποσα κερδη κ.λ.π

Ετσι π.χ αν ξαφνικα εκει που εμπενα τελεθταιο τραπεζι καθε 11 τοθρνουα μπαινω καθε 20 για ενα διαστημα, τοτε η κατι δεν κανω καλα η τα τοθρνοθα ειναι ποιο δυσκολα η οι αντιπαλοι μου βελτιωνονται ποιο γρηγορα απο ουι εγω.

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο,

Παντα μεγαλες επιτυχιες σου ευχομαι

fearlessgr

Δημοσίευση

nanasta έγραψε:

Επισης θα σου προτεινα να κανεις ενα απλο excel και να κρατας στατιστικες για ολα τα τουρουα και cash που παιζεις. Εγω ξερω μετα απο 400+ τοθρνουα τι ποσοστα μπαινω στα λεφτα, καθε ποσα μπαινω στο τελευταιο τραπεζι, και καθε ποτε στους 3 πρωτους, ποσα κερδη κ.λ.π

Ετσι π.χ αν ξαφνικα εκει που εμπενα τελεθταιο τραπεζι καθε 11 τοθρνουα μπαινω καθε 20 για ενα διαστημα, τοτε η κατι δεν κανω καλα η τα τοθρνοθα ειναι ποιο δυσκολα η οι αντιπαλοι μου βελτιωνονται ποιο γρηγορα απο ουι εγω.

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο,

Παντα μεγαλες επιτυχιες σου ευχομαι

fearlessgr

Σε ευχαριστώ πολύ νομίζω πως θα το ακολουθήσω αυτό.