Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Εβδομάδα τιμωρίας cash game

SamGreek

Recommended Posts

Ως cash γαϊδαράκος είπα να ποστάρω 2-3 παρτίδες που έπαιξα σε τραπέζια rush poker χωρίς προϊστορία για τους παίκτες, μιας κι η fulltilt μου έδωσε λίγο τυράκι (τη φάκα όμως δεν είχα δει :( ) αν δοκίμαζα τα rush poker ring games και μάζευα κάτι ψιλά από πόντους μέσα σε λίγες μέρες.

Full Tilt Poker Game #21706889742: Table Warp Speed (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 14:13:27 ET - 2010/06/18

Seat 1: Hero ($20.60)

Seat 2: krukovich80 ($14.87)

Seat 3: LaVoyageuse ($50.04)

Seat 4: jhigs ($63.38)

Seat 5: ALLS WELLs ($10.49)

Seat 6: Erinsbrough100 ($38.93)

krukovich80 posts the small blind of $0.10

LaVoyageuse posts the big blind of $0.25

The button is in seat #1

*** HOLE CARDS ***

Dealt to Hero [6c 6s]

jhigs folds

ALLS WELLs folds

Erinsbrough100 raises to $0.85

Hero calls $0.85

krukovich80 folds

LaVoyageuse folds

*** FLOP *** [9h 6d 4c]

Erinsbrough100 bets $1.50

Hero calls $1.50

*** TURN *** [9h 6d 4c] [Ad]

Erinsbrough100 bets $3

Hero raises to $6

Erinsbrough100 calls $3

*** RIVER *** [9h 6d 4c Ad] [7h]

Erinsbrough100 checks

Hero bets $12.25, and is all in

Erinsbrough100 calls $12.25

*** SHOW DOWN ***

Hero shows [6c 6s] three of a kind, Sixes

Erinsbrough100 shows [Ah As] three of a kind, Aces

Erinsbrough100 wins the pot ($39.48) with three of a kind, Aces

Full Tilt Poker Game #21707115073: Table Warp Speed (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 14:24:46 ET - 2010/06/18

Seat 1: Hero ($22.30)

Seat 2: Ray Ross ($25.45)

Seat 3: kaka2211 ($43.37)

Seat 4: tesz-el-vesz ($88.74)

Seat 5: pengwynn ($19.55)

Seat 6: IMPART1AL ($25.35)

IMPART1AL posts the small blind of $0.10

Hero posts the big blind of $0.25

The button is in seat #5

*** HOLE CARDS ***

Dealt to Hero [Qc As]

Ray Ross raises to $0.75

kaka2211 folds

tesz-el-vesz folds

pengwynn calls $0.75

IMPART1AL folds

Hero calls $0.50

*** FLOP *** [Ah Qh 7d]

Hero checks

Ray Ross has 15 seconds left to act

Ray Ross checks

pengwynn has 15 seconds left to act

pengwynn bets $2.35

Hero calls $2.35

Ray Ross has 15 seconds left to act

Ray Ross has timed out

Ray Ross folds

*** TURN *** [Ah Qh 7d] [Kc]

Hero checks

pengwynn has 15 seconds left to act

pengwynn bets $4.75

Hero calls $4.75

*** RIVER *** [Ah Qh 7d Kc] [8d]

Hero checks

pengwynn bets $11.70, and is all in

Hero calls $11.70

*** SHOW DOWN ***

pengwynn shows [Ks Ac] two pair, Aces and Kings

Hero mucks

Ξέρω ότι πολλοί θα μου πείτε ότι μπορούν να παικτούν πιο επιθετικά αυτά τα χέρια απλά το έκανα για balancing και bluff inducing (έχουν νόημα αυτά στο rush poker?) και για εξαπάτηση. Γενικά ποια lines ακολουθείτε και με τι αναλογίες περίπου;

Υ.Γ.: Έχω τα showdowns με άσπρα γράμματα για να μην επηρεαστείτε όσοι δε θέλετε. Παρακαλώ μην αποκαλύπτετε με τα posts σας το αποτέλεσμα και μιλήστε γενικότερα για όλα τα πιθανά φύλλα των αντιπάλων χωρίς να πείτε τι τελικά είχαν. Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέρω ότι πολλοί θα μου πείτε ότι μπορούν να παικτούν πιο επιθετικά αυτά τα χέρια απλά το έκανα για balancing και bluff inducing (έχουν νόημα αυτά στο rush poker?) και για εξαπάτηση.

:laugh:

Γενικά ποια lines ακολουθείτε και με τι αναλογίες περίπου;

πφφφφ καποιες φορές fold στο flop, συνήθως call κ fold στο turn κ φυσικά οποτε φτάνουμε στο river συνήθως χάνουμε. :)

Το πρωτο standard με το set, το δευτερο idk τι τυπος ειναι.. Παντως δεν πασσαρω ευκολα..

Edit:

Δεν ειδα οτι ειναι rush poker οποτε δεν εχουμε info να μας πεις, στο πρωτο παραμενει standard με το set απλα θα εκανα raise στο flop εγω επειδη στο rush αν εχει ενα φυλλο για να συνεχισει θα μπουν ολα τα λεφτα μεσα αν οχι δεν θα κερδισεις και πολλα με το slowplay ισα ισα. Το δευτερο τωρα υπαρχει και το missed fd στη μεση που ισως θα callara unhappy βεβαια μιας και κερδιζω την μπλοφα η κανα retarded AT/Ax.. :P

Ξέρω ότι πολλοί θα μου πείτε ότι μπορούν να παικτούν πιο επιθετικά αυτά τα χέρια απλά το έκανα για balancing και bluff inducing (έχουν νόημα αυτά στο rush poker?)

nope.. :silly:

ti akrivws einai standard sto prwto me to set?

call flop minraise turn pezeis ta sets sou?

sto 2o sam me to AQ c/r flop, ektos an exeis kapio read oti o tipos 8a barrelarei se mplofa apo utg to stack tou se 3way pot

bluff inducing exei noima opoudipote aneksartita tou eidous kai twn stakes apla sto sigkekrimeno spot failarei

balancing kiriws den exei noima sto 25nl, sto rush isws exei se akraies periptwseis pou eisai rush reg sta megalitera stakes tou rush kai exeis history me diaforous alous regs

Vatal έγραψε:

ti akrivws einai standard sto prwto me to set?

call flop minraise turn pezeis ta sets sou?

Οχι δεν ειδα το min raise, κανω re-raise στο flop με intention να μπουν ολα τα λεφτα μεσα αυτο ειπα καθαρα.. Δεν ειμαι fan του slowplay και ποτε δεν κανω min raises. Αμεσως οι εξυπναδες..

Εσυ που γελας crackling λες και μου την ειπε επειδη λεω βλακειες συνεχεια, με εχεις δει πολλες φορες να λεω retarded πραγματα?? "ναι min raise το set" "easy call με το AQ εισαι μπροστα""trap and pop em on the river!!!" Δε λεω οτι ειναι ολα σωστα αλλα δεν νομιζω να εχω πει εν γνωση μου τετοιες χαζομαρες..Στο AQ θα εκανα unhappy call μαλλον λογο του fd και το οτι υπαρχουν 6 συνδιασμοι ΑΚ μονο και δεν θα τον εβαζα σε ΤJ ευκολα, Βασικα δεν θα τον πιστευα για straight και θα ελεγα fck him i call. Λαθος? μπορει -1bi i dont care δεν ειμαι nit..

Δεν ειδα το min raise και δεν παιζω τα set σαν ηλιθιος ffs..

1)Το σετ μπορεις να το παιξεις με διαφορους τροπους.Παντως σχεδον ποτε δεν θα εκανα call flop και min raise turn

α)raise flop για να μπουν τα λεφτα turn/river η ακομα και στο φλοπ αν εχει overpair ο αντιπαλος.

β)call flop και shove turn η παλι call turn και all in river

γ)Ενα play που δοκιμαζα για ενα διαστημα ειναι raise flop,check behind turn και shove river.

2)Με το AQ raise flop.

Στο river δεν κερδιζεις τιποτα.ΑΑ,ΚΚ,QQ εχουν σεταρει,ΑΚ σε κερδιζει με JJ/TT δυσκολα να κανει τετοια μπλοφα.

Κερδιζεις μονο thin shove με ΚQ η καποιο utg T9s raise που αστοχησε στο χρωμα.

Οποτε μαλλον fold αλλα δυσκολα να εφτανα στο river και να ειχα εγω την αποφαση.

raise φλοπ και αν γινει call τοτε shove turn/call flop και shove turn.

Οτι κ να γραφτεί σε αυτό το θέμα αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Sam που μετά απο τόσα χρόνια ποστάρει set παιγμένο κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Υ.Γ. foustouki υπάρχουν πολλοί τρόποι να παιχτεί ενα set .... ο εξής ένας. :)

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:

"ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΥ"

Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΑΛΥΣΙΔΩΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (;)

fileasfog έγραψε:

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:

"ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΥ"

Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΑΛΥΣΙΔΩΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (;)

xaxaxaxa kalo!!

Ευχαριστώ για τις απόψεις για τις παρτίδες αν και θα περίμενα κάπως δικαιολογημένες απόψεις (πχ λόγω board texture προτείνω αυτό, ή λόγω position/stacks/betting pattern) αλλά κάποια τα συμπέρανα μόνος μου. Πχ στο 2ο χέρι με το top 2 pair λόγω flop texture και pot size bet ο αντίπαλος πιθανότατα έχει Α με καλό kicker ή K hi flush draw, ή combo draw, άρα σχεδόν πάντα πρέπει να κάνουμε check-raise. Για lead bet τι λέτε; Ποτέ;

Στο 1ο χέρι περίμενα να πείτε ότι πχ επειδή ο αντίπαλος δεν έχει σχεδόν ποτέ κάποιο αξιόλογο draw (μόνο το 78s παίζει που είναι 4 hands) θεωρώ ότι με raise διώχνω όλα τα μεσαία/μικρά pockets που δε σετάρανε καθώς και τα overcards, ενώ το ρίσκο του να δώσω free card σε overpair είναι ελάχιστο μιας κι ο αντίπαλος κυνηγάει μόλις 2 outs. Επίσης δεν άκουσα σχόλια για τη σημασία που έχει το γεγονός ότι το turn ήταν Α κι όχι πχ 9 ή 3 ή J. Έχει σημασία, γιατί πλέον χτυπάει το range του αντιπάλου που κάνει συχνά flop c-bet με Ax. Οπότε εκεί είναι πολύ πιο πιθανό να πληρωθώ ένα raise στο turn από ότι στο flop (αρκεί φυσικά να μην είναι overbet γιατί κάνει μπαμ).

Θέλω να πω καλώς εκφράζετε τις απόψεις για το τι θα κάνατε, το θέμα είναι όμως ότι αναφέρατε πολλά lines ανεξάρτητα της διαμόρφωσης του board (λάθος σκεπτικό για μένα) και χωρίς μια απλή δικαιολογία.

Full Tilt Poker Game #21707588629: Table Warp Speed (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 14:49:23 ET - 2010/06/18

Seat 1: Marcus Cicero ($17.81)

Seat 2: WhurlingDurvish ($37.44)

Seat 3: nawias ($171.09)

Seat 4: zwiesza ($20.68)

Seat 5: hero ($37.24)

Seat 6: EyeFartedLOL ($18.76)

nawias posts the small blind of $0.10

zwiesza posts the big blind of $0.25

The button is in seat #2

*** HOLE CARDS ***

Dealt to hero [Th 9h]

hero has 8 seconds left to act

hero raises to $0.74

EyeFartedLOL folds

Marcus Cicero folds

WhurlingDurvish folds

nawias has 15 seconds left to act

nawias calls $0.64

zwiesza folds

*** FLOP *** [Ah 9c Jh]

nawias checks

hero checks

*** TURN *** [Ah 9c Jh] [2h]

nawias bets $1.25

hero raises to $5.48

nawias has 15 seconds left to act

nawias has requested TIME

nawias folds

Uncalled bet of $4.23 returned to hero

hero mucks

hero wins the pot ($4.02)

*** SUMMARY ***

Total pot $4.23 | Rake $0.21

Board: [Ah 9c Jh 2h]

Seat 1: Marcus Cicero didn't bet (folded)

Seat 2: WhurlingDurvish (button) didn't bet (folded)

Seat 3: nawias (small blind) folded on the Turn

Seat 4: zwiesza (big blind) folded before the Flop

Seat 5: hero collected ($4.02), mucked

Seat 6: EyeFartedLOL didn't bet (folded)

Το 3ο χέρι που είπα και το άφησα για τελευταίο. Τι κάνετε γενικά εδώ απέναντι σε άγνωστο πιθανότατα regular παίκτη; Εννοώ ποια lines ακολουθείται και ποιο σε προτίμηση των άλλων, όπως ζήτησα στα προηγούμενα posts ανάλογα με το board που έχουμε εδώ κλπ...