Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

A K δυσκολη αποφαση preflop

koskosmo

Recommended Posts

PokerStars Game #46168261358: Tournament #286596458, $3.00+$0.30 USD Hold'em No Limit - Level XXVII (3000/6000) - 2010/06/30 16:12:51 EET [2010/06/30 9:12:51 ET]

Table '286596458 55' 9-max Seat #9 is the button

Seat 1: koskosmo (96031 in chips)

Seat 2: knox jenil (59536 in chips)

Seat 3: kayasa (47936 in chips)

Seat 4: 2NDclass (50949 in chips)

Seat 5: 1337doM (40711 in chips)

Seat 6: gighimea (9518 in chips)

Seat 7: Delboy_1091 (72788 in chips)

Seat 8: RIEJOE (93804 in chips)

Seat 9: Tanicky (66601 in chips)

koskosmo: posts the ante 750

knox jenil: posts the ante 750

kayasa: posts the ante 750

2NDclass: posts the ante 750

1337doM: posts the ante 750

gighimea: posts the ante 750

Delboy_1091: posts the ante 750

RIEJOE: posts the ante 750

Tanicky: posts the ante 750

koskosmo: posts small blind 3000

knox jenil: posts big blind 6000

*** HOLE CARDS ***

Dealt to koskosmo [Ac Kh]

kayasa: folds

2NDclass: folds

1337doM: folds

gighimea: folds

Delboy_1091: folds

RIEJOE: raises 87054 to 93054 and is all-in

Tanicky: calls 65851 and is all-in

koskosmo: ????

Ειμαι στο sb με Α Κ.Για τον RIEJOE ειναι το 2ο χερι στο τραπεζι,ο Tanicky σε 14 χερια μολις, 23/14.Ο Tanicky κανει πολυ γρηγορο call,αν και εχει 11 bb μονο.Βεβαια ειναι turbo και δεν λεει και πολλα αυτο.Τι κανουμε εδω περα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπαρχει δυσκολη αποφαση σε αυτο το χερι;;;δεν ειχες και αλλες μαρκες απο διπλανα τουρ να τις βαλεις κι αυτες;;γενικα κατεβασε το pokerstove,αν εξασκηθεις με αυτο τετοιες αποφασεις θα σου φαινονται αστειες

Ναι αλλα νομιζω οτι πρεπει να τραβηξω το range τους 'απο τα μαλλια' για να παρω 35%.Και ο RIEJOE με καλυπτει και εχει το μεγαλυτερο stack στο τραπεζι.Με τι φυλλα κανει shove απο cut off εκει περα?Αν δεν εμπαινε ο Tanicky ειμαι autocall αλλα σε 3-way ρισκαρω σε αυτο το σημειο με οριακες πιθανοτητες?

Ναι αλλα χρειαζομαι 38% απο τα pot odds.Δεν ειμαι πολυ χαρουμενος σε αυτο τα σημειο να βαλω τα λεφτα μου ας εχω Α Κ.Αλλα δεν ξερω αν θα βρω καλυτερο σημειο γιατι ειναι turbo.

• 4 weeks later...

εγω δεν νομίζω οτι είναι τόσο εύκολη η απόφαση.πιστεύω όμως πώς οτι και να κάνεις είναι σωστό.αν callαρεις με Α Κ δέν είναι λάθος κίνηση καθώς σε τουρνουά turbo σχεδόν όλοι παίζουν πιο χαλαρά και οι πιθανότητές σου για νίκη με αυτό το φύλλο αυξάνονται.(premium cards δεν νομίζω να σου έρχονται σε κάθε χέρι)άσε που αν πάρεις αυτό το hand γίνεσαι chipleader του τραπεζιού . Απο την άλλη όμως έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο που όπως καταλαβαίνω απο τα blinds είναι προχωρημένο και θα αναρωτιέσαι αν αξίζει να ρισκάρεις όλες σου τις μάρκες σε ένα ποντάρισμα και σκέφτεσαι τα χειρότερα σενάρια για να σε κάνουν να πασάρεις πιο εύκολα (ενας απο τους δύο να έχει ζευγάρι οπότε αυτόματα είσαι πίσω σε πιθανότητες ) .σε τέτοιου είδους τουρνουά πάντως πιστεύω πως αν μπείς στην διαδικασία να υπολογίσεις πιθανότητες είναι άκυρο γιατί τα τουρνουά turbo και με τέτοια buy-in είναι λόττο .ο παράγοντας τύχη είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με ένα κανονικό τουρνουα οπότε η μόνη λύση κατά την γνώμη μου είναι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου .( εγώ προσωπικά θα πήγαινα πάσο )

Που το ξεθαψες μετα απο καιρο? Και για μενα δεν ηταν ευκολο call γιατι δεν θελω να callαρω μετα απο shove και call με Α Κ σε οριακες πιθανοτητες.Βεβαια ειναι turbo γιαυτο εβαλα το θεμα να δω πως σκεφτονται και αλλα παιδια με αρκετη εμπειρια.Για την ιστορια βρηκα το χερι απο το HM,ο πρωτος ειχε KcQs και ο δευτερος 7c7h με το flop να ερχεται QcJh9h2h8h δινοντας μου το χρωμα στον Κ...αν ειχα κανει call!Foldara και εχασα ενα τεραστιο pot.