Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

SnG ROI

eCli

Recommended Posts

Θα ηθελα μια διευκρινιση σχετικα με το ROI.Οταν καποιος για παραδειγμα ασχολειται με SnG 9man 15+1 buy in και εχει 10%ROI, συνυπολογιζεται και το rake στο κερδος ή οχι??Δηλαδη ανα τραπεζι αναμενεται καποιος να εχει κερδος το 10% του 15 = 1.5$/τραπεζι ή το 10% του 16 = 1.6$/τραπεζι??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδη ξεκινωντας καποιος με 150$ br και παιζοντας το 3.40 turbo 10 man , υποθετοντας πως κανει το ιδανικο play αναμενεται με ενα 15%Roi να βγαζει κερδος 0.51$ ανα τραπεζι.Με ενα μεσο ορο 80 τραπεζια καθημερινα και γυρω στις 8 ωρες play εχει βγαλει 40$....!!!Στον μηνα δηλαδη γυρω στα 1200$ κατω απο ιδανικες συνθηκες που δεν θα υπαρξουν ποτε φυσικα...Σκληρο...

Θες και turbo,θες και 15% roi,θες και να πηγαινεις "τρενο" χωρις downswing,θες και 10% στα 16αρια 9man.Θες να ερθουμε και στην πραγματικοτητα?

jeik28 έγραψε:

ti wraia pou ta upologizeis.etsi to eixa skeftei ki egw alla exasa 50 tournoua sth seira htane kai 11 dolaria.

Αμα δεν ξερεις τι κανεις λογικο μου ακουγεται...Αλλιως συγχαρητηρια για την ατυχια σου να σου συμβει το 0.1%.Πηγες και κατευθειαν στο 11...

koskosmo έγραψε:

Θες και turbo,θες και 15% roi,θες και να πηγαινεις "τρενο" χωρις downswing,θες και 10% στα 16αρια 9man.Θες να ερθουμε και στην πραγματικοτητα?

Φιλε πριν μιλησεις κανε ενα search στο 2+2 και μην μας πουλας τρελα.Στο 3.40 turbo το ROI ενος παιχτη που γνωριζει να παιζει SnG ειναι 14%.Στο 16αρι ειναι 9%.Δεν ειπα οτι δεν υπαρχει downswing μιλησα για ιδανικες συνθηκες ΑΝ διαβασες.BTW το variance ειναι μικρο στο STT.Αλλα εσυ ειπαμε πουλας τρελα.Και τελος ψαξε των spacegravy sto sharkscope σε 10-20 buy in STT να δεις μια πτυχη της πραγματικοτητας.Αυτα.

Ο spacegravy δεν είναι ένα κλασσικό παράδειγμα. Μιλάς για έναν από τους καλύτερους στον κόσμο αυτη την περίοδο σε SNG grinding.

Επίσης 14% ROI σε STT-SNG longturm είναι στις μέρες μας too good για να το καταφέρεις ίσως και για τα $3,4. Σε τεράστιο/ικανοποιητικό δείγμα οτιδήποτε άνω του 5-7% είναι υπερ-αξιολογο, μιας και στα turbo ο σκοπός είναι να τα κάνεις mass-multi και όχι να τα παίζεις δυο-δυο, τρία-τρια.

Αν βρώ χρόνο αργότερα θα σου βρω ορισμένα ρεαλιστικά ποσοστά σε σχέση με δείγματα ανα stake/multitabling αυτής της περιόδου.

Θα πρότεινα να παίξεις τα 18man SNG αντί των 9man. Ίσως περισσότερο value -> λιγότεροι regulars από ότι στα 9man και πάνω κάτω κρατάνε τον ίδιο χρόνο με τα 9man, άρα περισσότερο $/h.

Υ.Γ: Μην αρπάζεστε ρε σεις τόσο εύκολα. Γραπτός λόγος είναι και καταλαβαίνω ότι ο καθένας τα διαβάζει όπως θέλει, αλλά μην υπάρχουν εγωίσμοί. Ανταλλαγές γνώσεων και απόψεων κάνουμε.

Erev0s έγραψε:

Ο spacegravy δεν είναι ένα κλασσικό παράδειγμα. Μιλάς για έναν από τους καλύτερους στον κόσμο αυτη την περίοδο σε SNG grinding.

Επίσης 14% ROI σε STT-SNG longturm είναι στις μέρες μας too good για να το καταφέρεις ίσως και για τα $3,4. Σε τεράστιο/ικανοποιητικό δείγμα οτιδήποτε άνω του 5-7% είναι υπερ-αξιολογο, μιας και στα turbo ο σκοπός είναι να τα κάνεις mass-multi και όχι να τα παίζεις δυο-δυο, τρία-τρια.

Αν βρώ χρόνο αργότερα θα σου βρω ορισμένα ρεαλιστικά ποσοστά σε σχέση με δείγματα ανα stake/multitabling αυτής της περιόδου.

Θα πρότεινα να παίξεις τα 18man SNG αντί των 9man. Ίσως περισσότερο value -> λιγότεροι regulars από ότι στα 9man και πάνω κάτω κρατάνε τον ίδιο χρόνο με τα 9man, άρα περισσότερο $/h.

Υ.Γ: Μην αρπάζεστε ρε σεις τόσο εύκολα. Γραπτός λόγος είναι και καταλαβαίνω ότι ο καθένας τα διαβάζει όπως θέλει, αλλά μην υπάρχουν εγωίσμοί. Ανταλλαγές γνώσεων και απόψεων κάνουμε.

Φιλε μου η απαντηση σου ειναι αυτη που θα περιμενα απο εναν παιχτη που θελει να γινει μια επικοδομητικη συζητηση.+1.Ζηταω συγνωμη για το υφος μου αλλα ο koskosmo αφηνει τη γνωση και τα επιχειρηματα να του τρεχουν απο τα πατζακια.Συμφωνω οτι ο spacegravy ειναι κορυφαιος παιχτης,αλλα αυτο που ηθελα να δειξω ειναι οτι τα παντα μπορουν να συμβουν οσο περισσοτερο δουλευεις το παιχνιδι σου.Μου ακουγεται λογικο αυτο που λες για το πιο "Ρεαλιστικο" ROI και το συνηδειτοποιω.Θα με ενδιεφερε οταν βρεις τον χρονο να παρουσιασεις αυτα τα παραδειγματα που λες.Οσο για το multitabling ειναι δεδομενο πλεον νομιζω, αλλωστε μιλησα για 80SnG ημερησιως κατι που μπορει να επιτευχθει μονο με massive multi.

k εγώ φίλε μου νομίζω πως είναι υπερβολικό το 15% roi(τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία),έστω κ κοντά στο 10% να τρέχει κάποιος είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ καλό, καθώς οι regulars είναι πολλοί κ παντού πλέον..

Πάντως το πιο δύσκολο είναι να παίζεις 8ώρες καθημερινά 9αρα,αν μπορείς πραγματικά σου βγάζω το καπέλο,εμένα μ φαίνεται πολύ δύσκολο κυρίως ψυχολογικά κ αν βάλεις κ τις διακυμάνσεις που είναι αναπόφευκτες..

Κάλη επιτυχία σου εύχομαι κ αν μπορείς να ποστάρεις αποτελέσματα,απόψεις ή οτιδήποτε από την δική σου εμπειρία εφόσον το κάνεις καλό θα είναι για όλους.

EPIKOUROS έγραψε:

k εγώ φίλε μου νομίζω πως είναι υπερβολικό το 15% roi(τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία),έστω κ κοντά στο 10% να τρέχει κάποιος είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ καλό, καθώς οι regulars είναι πολλοί κ παντού πλέον..

Πάντως το πιο δύσκολο είναι να παίζεις 8ώρες καθημερινά 9αρα,αν μπορείς πραγματικά σου βγάζω το καπέλο,εμένα μ φαίνεται πολύ δύσκολο κυρίως ψυχολογικά κ αν βάλεις κ τις διακυμάνσεις που είναι αναπόφευκτες..

Κάλη επιτυχία σου εύχομαι κ αν μπορείς να ποστάρεις αποτελέσματα,απόψεις ή οτιδήποτε από την δική σου εμπειρία εφόσον το κάνεις καλό θα είναι για όλους.

Τους αριθμους που παρεθεσα(15% και 10%) τους βρηκα στο 2+2 στο FAQ εκει που παραπεμπουν ολους οσους κανουν καποια σχετικη ερωτηση με το ROI για τα SnG.Απο οτι φαινεται το FAQ αυτο ειναι πλεον ξεπερασμενο.Επισης κρινοντας απο τα αποτελεσματα καποιον καλων παιχτων που ειναι απο 5-15% βαση και του buy in καθως και απο καποια video που παρακολουθω απο εκπαιδευτικο site θεωρησα οτι αυτοι ειναι οι προσεγγιστικοι πραγματικοι αριθμοι, απο τη στιγμη που ουσιαστικα σε αυτα τα τουρνουα υπαρχει παντα μια σωστη κινηση.Οσο για το post που εκανα με το παραδειγμα με τα 3.40 turbo το εκανα κυριως για να δειξω την δυσκολια του εγχειρηματος καθως και για να συνηδειτοποιησουν καποιοι λιγοτερο εμπειροι ισως παιχτες ή και με λιγοτερο χρονο στη διαθεση τους για μελετη και "σκαψιμο" τι να περιμενουν απο τετοιου ειδους τουρνουα.Δεν μιλαω απο τη σκοπια ενος επαγγελματια και εγω ψαχνομαι ακομα και προσπαθω να μαθαινω οσο περισσοτερα μπορω.Να εισαι σιγουρος οτι μολις κατασταλαξω καπου θα φερω και αποτελεσματα και αποψεις προς βοηθεια οσων ενδιαφερονται.

Δεν καταλαβαινω τι σε πειραξε και γιατι εισαι επιθετικος.Την αληθεια σου ειπα,ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Καποτε ελεγαν και για 20%.Περασαν αυτες οι μερες και ειδικα στα turbo πολυς κοσμος ειναι διαβασμενος σε push/fold καταστασεις.Ουτε ξερολας το παιζω αλλα εχω ασχοληθει λιγο.Σε 15αρια turbo το 5% ειναι πολυ καλα.Τωρα στα 3,45 δεν ξερω αν θα περασεις το 10% αλλα δεν θα σε αφησει το variance νομιζω.Ολα αυτα στα λεω για να ξερεις τι θα βρεις μπροστα σου,τωρα αν σε πειραζει,ευχομαι να καταφερεις τα νουμερα που λες και να εχω αδικο.Και κατι τελευταιο.κοιτα την μαζα,για να παρεις εικονα οχι τους καλυτερους του κοσμου.

koskosmo έγραψε:

Δεν καταλαβαινω τι σε πειραξε και γιατι εισαι επιθετικος.Την αληθεια σου ειπα,ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Καποτε ελεγαν και για 20%.Περασαν αυτες οι μερες και ειδικα στα turbo πολυς κοσμος ειναι διαβασμενος σε push/fold καταστασεις.Ουτε ξερολας το παιζω αλλα εχω ασχοληθει λιγο.Σε 15αρια turbo το 5% ειναι πολυ καλα.Τωρα στα 3,45 δεν ξερω αν θα περασεις το 10% αλλα δεν θα σε αφησει το variance νομιζω.Ολα αυτα στα λεω για να ξερεις τι θα βρεις μπροστα σου,τωρα αν σε πειραζει,ευχομαι να καταφερεις τα νουμερα που λες και να εχω αδικο.Και κατι τελευταιο.κοιτα την μαζα,για να παρεις εικονα οχι τους καλυτερους του κοσμου.

Σε αυτη την περιπτωση 2 ειναι τα ενδεχομενα.Ειτε κανεις πως δεν καταλαβαινεις ειτε δεν καταλαβαινεις πραγματικα.Για να μην γινομαι λοιπον κακοπροεραιτος θα προσπερασω το πρωτο ενδεχομενο και θα σου εξηγησω.Φυσικα και δεν με πειραξε τιποτα που να σχετιζεται με το ποκερ.Αυτο που με πειραξε ηταν ο τροπος απαντησης σου.Τωρα, ισως να μην καταλαβαινεις τι εννοω.Ισως να μην καταλαβαινω τι εννοεις.Προφανως οι χαρακτηρες μας ειναι διαμετρικα αντιθετοι.No hard feelings λοιπον, shit happens.Οσο για τη μαζα δεν τη γουσταρα ποτε.

Οσο για τη μαζα δεν τη γουσταρα ποτε.

Ουτε εγω αλλα για να κερδισεις τη μαζα θα πρεπει να σκεφτεις οπως η μαζα imo, αυτο πηγε να σου πει ο koskosmo μαλλον. Δεν μπορει να κοιτας τους καλυτερους στον κοσμο για να βγαζεις συμπερασματα, πρωτα θα γινεις η μαζα που δεν τη γουσταρεις ουτε εσυ ουτε και εγω καθολου και μετα θα κερδισεις τη μαζα.. Εκτος και αν εισαι καποιου ειδους poker prodigy(μακαρι.)

gl anyway.. ;)

Φιλε δεν εχω την ορεξη να τσακωθω ουτε με σενα ουτε κανεναν.Απτην αρχη το ιδιο πραγμα λεω,ισως το λεω καπως αποτομα!Ειναι πολυ δυσκολο να εχεις τοσο μεγαλο roi.Σε καταστασεις push or fold οσο τελεια και αν παιζεις το variance θα παρουσιαστει μπροστα σου.Οσο για την μαζα, ijustriveredyou ,ξερεις οτι μιλαω για την μαζα των κερδοφορων παικτων,η οποια δεν ειναι τοσο μεγαλη.Τωρα οποιος καταφερνει και την ξεπερναει ειναι οτι καλυτερο,αλλα οχι και οτι ευκολοτερο..

koskosmo έγραψε:

ijustriveredyou ,ξερεις οτι μιλαω για την μαζα των κερδοφορων παικτων,η οποια δεν ειναι τοσο μεγαλη.Τωρα οποιος καταφερνει και την ξεπερναει ειναι οτι καλυτερο,αλλα οχι και οτι ευκολοτερο..

Δεν λεω κατι διαφορετικο, οταν ξεκιναει καποιος ειναι στην μαζα των losing players μετα(μακαρι..) πηγαινει στη μικροτερη μαζα των winners και μετα με μεγαλη δυσκολια αν εχει πολυ ταλεντο κανει το βημα παραπανω.. Δε λεμε κατι διαφορετικο.. :)

thwmas έγραψε:

to ROI m sta 3.40 18 atoma exei piasei korifi. 26% alla se deigma mono 500 tournoua.. mallon tha prepei na perimenw ena kalo downswing?

Πολυ καλο μου φαινεται το 26% και με 500 τουρνουα θεωρω πως αρχιζει να δημιουργειται μια σταθερη εικονα.Οσο για το downswing δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις.Δεν σημαινει πως επειδη μεχρι τωρα ετρεχες καλα ή φυσιολογικα οτι θα ερθει η καταστροφη...Συνεχισε να κανεις το καλυτερο παιχνιδι σου και ολα θα πανε καλα.Μπορει μετα απο 2000 παιχνιδια να ερθει ενα downswing για 500 παιχνιδια.Αλλα αυτο ειναι απλα ενα παραδειγμα ολα μπορουν να συμβουν ανα πασα ωρα και στιγμη αλλα και τιποτα.Το point ειναι να συνεχιζεις να κανεις το καλυτερο παιχνιδι που μπορεις. B)

To epipedo einai poli xamilo k exei para pollous kakous pektes sta micro sitgo.

pistevw pws eukola kapios p kserei kapia vasika pragmata bwrei na ginei winning player.

sta 2000-3000 tournoua tha kserw peripou p vadizw, sigoura akoma einai nwris alla einai ena kalo ksekinima.