Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Κλείδωμα θεμάτων

Recommended Posts

Τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετά κλειδώματα θεμάτων χωρίς λόγο.

Το κλείδωμα ενός θέματος(εαν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος) δεν είναι καθόλου δημοκρατικό κ μου θυμίζει φασιστικές πρακτικές.

Στο συγκεκριμένο θέμα (το πιστεύω του ποκερά) κάποιοι το βρήκαν αστείο (οπως εγώ) κ κάποιοι οτι προσβάλει την θρησκεία τους.

ΛΟγικό κ υπήρξαν οι ανάλογες αντιδράσεις, ενω γινόταν μια αντιπαράθεση απόψεων σε πολιτισμένο κλίμα. Πόκερ κ θρησκεία ήταν το θέμα αλλα κάποιοι ήθελαν να το κλειδώσουν.

Κ επειδή υπάρχει ένας μιμητισμός όσον αφορά τα Ελληνικά sites υπάρχει μια ποκερική Ελληνική ιστοσελίδα που για να γράψεις κάτι πρέπει να περάσει απο την "έγκριση" του υπεύθυνου κ εαν του αρέσει μετά να δημοσιευτεί. "Δημοκρατικά" πράγματα δηλ.

Εαν έχει σκοπό κ το Pokerland να λειτουργήσει κατ αυτόν τον τρόπο να ενημερωθούμε.

Προσωπικά δηλώνω οτι εαν το pokerland λειτουργήσει ετσι να μας το πει για να διαγραφούμε ενω εαν ξανακλειδωθεί αναίτια κάποιο θέμα θα κάνω άμεσα διαγραφή απο το pokerland κ το ιδιο θα πρέπει να κάνουν όσοι αναγνώστες αισθάνονται δημοκράτες.

Αναμένω την απάντηση η οποία εαν είναι προς την δημοκρατική κατεύθυνση οφείλετε μία συγνώμη προς ένδειξη σεβασμού προς τους αναγνώστες σας. Εαν οχι, επειδή με φασιστικές πρακτικές δεν συμφωνώ εγώ θα διαγραφτώ.

Υ.Γ. Poliscas δεν χρειάζεσαι κ πολύ προσπάθεια να νεκρώσεις κ εσύ το site σου οπως τα κατάφεραν άλλοι που δεν έδειξαν ή δεν δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό στα μέλη τους. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε κανέναν δεν αρέσει να κλειδώνει θέματα Αντώνη να είσαι σίγουρος για αυτό. Όπως και να κανουμε τον τροχονόμο στο φόρουμ είναι κάτι το οποίο επίσης δεν μας αρέσει.

Όμως όταν ένα θέμα - πχ το συγκεκριμένο με το ποστ του Νίκου - καταλήγει σε προσωπική κόντρα μεταξύ 2 μελών, είναι ανούσιο να αφήνουμε την συζήτηση να εξελλίσσεται σε στυλ "ποιος την έχει μεγαλύτερη". Δεν έχει νόημα και δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Δηλαδή με απλά λόγια προσπαθούμε να κρατήσουμε το φόρουμ καθαρό από καυγάδες και προσωπικές διενέξεις. Είναι βέβαιο ότι στην προσπάθεια αυτή θα δυσαρεστήσουμε ορισμένους, μερικοί θα μας πούνε "φασίστες", άλλοι "εγκάθετους", άλλοι "Σταλινικούς", αλλά τι να κάνουμε κάποιος πρέπει να παίξει τον άχαρο ρόλο του κακού.

Δυστυχώς αν ρωτούσαμε όλα μας τα μέλη πως θέλει ο καθένας το φόρουμ, νομίζω ότι θα μαζεύαμε ένα σωρό διαφορετικές απόψεις. Για παράδειγμα σε αρκετούς αρέσουν τα "ξεκατινιάσματα" γιατί βγάζουν γέλιο και κάνουν πολλά χιτς. Όμως εμείς ΔΕΝ θέλουμε ένα τέτοιο φόρουμ.

Και νομίζω ότι μέχρι σήμερα - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - βαδίζουμε στον σωστό δρόμο.

Εν τέλει κάθε κριτική , σχολιασμός ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη αρκεί να είναι καλοπροαίρετη (η οποία από την πλευρά σου πιστεύω πως είναι). Τώρα αν τύχει να έχουμε κάνει ή έχω κάνει κι εγώ προσωπικά λάθη σε αυτή την πορεία "συγκράτησης" του φόρουμ ζητάω συγγνώμη από όλους. Όμως η αλήθεια είναι ότι κι εμείς μαθαίνουμε. Κανείς δεν γεννήθηκε "φόρουμ moderator".

Παρόλα αυτά παραμένω σταθερός στην άποψη ότι όταν ένα θέμα ξεφεύγει είναι προτιμότερο να κλειδώνεται και να συνεχίζει η προσωπική αντιπαράθεση μέσω ΠΜ.

poliscas έγραψε:

Εν τέλει κάθε κριτική , σχολιασμός ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη αρκεί να είναι καλοπροαίρετη (η οποία από την πλευρά σου πιστεύω πως είναι).

Αυτό μας έλειπε τώρα να νομίσεις οτι είναι κακοπροαίρετη. :)

Το κλείδωμα θεμάτων είναι υποκειμενικό κ με βρίσκει αντίθετο. Εξάλλου πολλά απο τα θέματα που κλειδώνονται συνεχίζονται σε άλλα.

Διαγραφή ενός ποστ που ξεφεύγει ή μία παρατήρηση των mods ειναι οκ αλλα το κλείδωμα περαν του οτι δεν προσφέρει κάτι δείχνει φασιστικό.

Antonis έγραψε:

....

Διαγραφή ενός ποστ που ξεφεύγει ή μία παρατήρηση των mods ειναι οκ αλλα το κλείδωμα περαν του οτι δεν προσφέρει κάτι δείχνει φασιστικό.

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, και μπορεί να έχεις και δίκιο όσον αφορά τις "παρατηρήσεις" από τους mods και τις διαγραφές των ποστς.

Όμως ξέρεις τι συμβαίνει;

Δεν είμαστε όλη την ώρα online - ειδικά τώρα το καλοκαίρι οι βάρδιες δεν βγαίνουν καθώς άλλος θα είναι για μπάνιο (ο Βασίλης είναι τώρα στην Αγγλία για ποκεράκι κλπ). Οπότε γυρνάς από μία βόλτα και βλέπεις ότι μία ολόκληρη συζήτηση έχει ξεφύγει και υπάρχουν γύρω στις 5-10 απαντήσεις που θα έπρεπε να σβήσεις για να καθαριστεί το thread...

Και δεν θα ήταν περισσότερο ..."χασάπικο" να σβήσεις τόσες απαντήσεις από το να κλειδώσεις το θέμα ώστε να μην υπάρχει συνέχεια;

Όπως είπα και πριν, μαθαίνουμε καθημερινά και ειδικά για τόσο λεπτό θέμα όπως η "λογοκρισία" ( ποιος άραγε έχει το δικαίωμα να κρίνει τον λόγο του άλλου; ) τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολα και σχεδόν αδύνατο να τηρηθούν οι ισορροπίες χωρίς στην πορεία να μην αδικήσουμε κάποιους..

Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη απόλυτα. Μακάρι να μην κλειδώνατε κανένα post.Αν δεν αρέσει σε κάποιον απλά δεν χρειάζεται να ξαναμπεί στο συγκεκριμένο post... Άλλωστε είναι προτιμότερο να υπάρχουν πολλοί "ένοχοι" ελεύθεροι παρά ΕΝΑΣ "αθώος" στην "φυλακή" και έχω την αίσθηση ότι οι "φυλακισμένοι αθώοι" είναι περισσότεροι του ενός σε αυτό το φόρουμ!

ΥΓ Αντιλαμβάνομαι βέβαια την δύσκολη θέση των mods και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η όποια ενέργειά τους είναι σαφέστατα καλοπροαίρετη.Κάνετε όλοι πολύ καλή δουλειά για την ανάπτυξη του poker στην Ελλάδα και αυτό σας το αναγνωρίζουν όλοι.

poliscas έγραψε:

Δεν είμαστε όλη την ώρα online
αυτό δεν είναι δικαιολογία για να εκτραχυνθεί ένα forum. ας μπούνε περισσότεροι moderators. εγώ προσφέρομαι να βοηθήσω στο θέμα του moderating.

poliscas έγραψε:

....

Όπως είπα και πριν, μαθαίνουμε καθημερινά και ειδικά για τόσο λεπτό θέμα όπως η "λογοκρισία" ( ποιος άραγε έχει το δικαίωμα να κρίνει τον λόγο του άλλου; )

Στην pokerland εσεις ως mods.Και οταν ο καθε τυχαρπαστος βγαζει το σπαθι του και ειναι ετοιμος να ξιφομαχησει με μελη που εχουν κερδισει το σεβασμο ολων (η εστω γραφουν προσπαθωντας να βοηθησουν και να βοηθηθουν)με post που περιεχουν ειρωνιες προσβολες κλπ τοτε βγαλτε τη χατζαρα και αποκεφαλιστε(μονιμη διαγραφη δλδ)

Καλησπέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!!!

Καλησπέρα Polisca....

Ήθελα να πω ότι είσαι σωστός επαγγελματίας, συζητήσιμος και πολύ ευγενικός!! Αλλά επειδή κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι σε γλύφω :P συνεχίζω στον θέμα μας...

Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Αντώνη κατά βάση.... Θα πρότεινα να μην κλειδώνονται τα θέματα, αλλά αν το κρίνετε εσείς να σβήνονται post! Και για να μην γίνονται παρεξηγήσεις η δικιά μου πρόταση θα ήταν να σβήνεται post που προσβάλουν προσωπικά κάποιον άλλο και post που είναι άσχετα με το θέμα...

Χθες π.χ. κλειδώθηκε το θέμα μου και δεν μπορούσα να απαντήσω στο φίλο μου τον El Konte.... Πολύ απλά το ξανανοίγω, οπότε όπως καταλαβαίνεται δεν είναι λύση η ολική διαγραφή θέματος αλλά μόνο η μερική διαγραφή υπό τις προϋποθέσεις που ανέφερα παραπάνω!

Ευχαριστώ και συνεχίστε την καλή δουλειά... ;)

mousakas έγραψε:

προς τους διαχειριστές

Βάλτε ενα point system και καθάρισε η μπουγάδα. Όποιος ξεπερνάει το όριο να τρώει διαγραφή. Τι πιο απλό ?

έχουν να πέσουν λαδώματα ! :laugh: :laugh: :laugh:

.....στο τέλος, βλέπω τον Σεπτεμβρη να διοργανώνουμε τουρνουά HatzaresUp... τουλάχιστον έτσι θα λυθούν και οι προσωπικές διαφορές!

Θα συμφωνήσω με τον Antoni, είμαι εναντίον του να κλειδώνονται θέματα, ειδικά θέματα που κάποιος ξεκίνησε κανονικά και άλλος/άλλοι χάλασαν.

Θα συμφωνήσω με τον fridis, όταν κραζεις αλλά δεν θες να σε κραζουν, έχεις «ντεμέκ» χιούμορ (καλά το είπα fridis?)

Τέλος θα πω κι εγώ ότι άνθρωποι σαν τον Τόμας σπανίζουν και σε ότι αφορά το ανθρώπινο και ηθικό στοιχείο κοσμούν τόσο αυτό εδώ το φόρουμ, όσο και τις οποιεσδήποτε live διοργανώσεις.

Please, σταματήστε (κάποιοι) να συμπεριφέρεστε σαν σε ζούγκλα, και σταματήστε (κάποιοι άλλοι) να φωναζετε συνέχεια τον «μπαμπά mod»...

p.s. Ο Antonis με κράζει συνέχεια στα Σκόπια και με τον fridis έχουμε μανουριάσει στο forum... γιατί δεν βριστήκαμε ποτέ αλλά ούτε και την μαμά Erev0s φωνάξαμε;

Ευχαριστώ φίλε μου GrazyFrank...

Γελάω πολύ με το χιούμορ σου και διάβασα και το άρθρο σου στο CardPlayer!!! Πολύ καλό!!! :laugh: :laugh:

Θα έπρεπε να συμπληρώσεις όμως τις απίστευτες νίκες που κάνεις στην ρουλέττα με τα γειτονικά!!! ;)

Παρασκευή θά'μαι Σκόπια.... Θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά!!!

"Keep make us lsupht!!!" :cheer: :woohoo:

Ε, και; Πάρτο, διάβασε το υπόλοιπο, και το συγκεκριμένο κομμάτι είτε σκίστο και πέτα το, είτε ζωγράφισε μουστάκια-μαύρα δόντια κλπ, είτε χρησιμοποίησέ το για βουντού για να μην κερδίζω στο πόκερ (που μέχρι τώρα είμαι τρομερά κερδισμένος - χαχαχαχαχαχαχαχα σε καλό μου...-)·

Μην κατακρίνεις το περιοδικό για μια του μ...κία!!!

panos2345 έγραψε:

kai ti mporeis na prosfereis esy se ena periodiko poker ektos apo kako humor?pes mou poker tips na kuliemai mexri tis panagias.

mallon den to eides thn progoumenh fora kai gi auto tha to ksanapostarw,

http://www.youtube.com/watch?v=gED6tOWZDpU

1)stamata na postareis kai na vgazeis ta apothimena sou!!anikeis sta skoupidia tou forum kai to oti den exeis na kaneis tipota allo den shmenei oti olh mera tha prosvaleis kapoion, GET A LIFE!!!

2)kati mou murizei...me trwei kai h muth mou.... mallon ban tha faw!!3)please an faw ban na mporw na diavazw to forum, voithaei polu!

panos2345 έγραψε:

kai ti mporeis na prosfereis esy se ena periodiko poker ektos apo kako humor?pes mou poker tips na kuliemai mexri tis panagias.

Ανήμερα ή παραμονή της Παναγίας;

Στο πόκερ προσφέρω το απόλυτο μηδέν, το χιούμορ μου είναι τόσο καλό όσο καλές είναι και οι συντάξεις. Poker tips? I don't know this word.... Με το ζόρι έμαθα τι είναι το πόκερ (πως παίζεται φιλοδοξώ να μάθω στο μέλλον...) κι εσύ μου βάζεις άγνωστες λέξεις; Σαν άνθρωπος, γ@μ@τα! Είμαι ένα ρεμάλι και μισό! Σαν οικογενειάρχης και πατέρας...άστο καλύτερα!

Σε ένα περιοδικό μπορώ να προσφέρω μόνο την συνδρομή μου, ειδικά στο ΤαΡαΤαΤα θα γινόμουν ισοβιο μέλος.

Γιαυτό σου λέω, ένα χαλί και μισό είμαι, τι ασχολείσαι;

.....στο τέλος, βλέπω τον Σεπτεμβρη να διοργανώνουμε τουρνουά HatzaresUp...

Μ΄έφτιαξες πάλι ρε Φώτη!! Νάσαι καλά!! :laugh: :laugh:

Ούφ!!΄Πότε θάρθει αυτός ο Σεπτέμβρης...Σας πεθύμησα όλους!!

John_Artega έγραψε:

1)stamata na postareis kai na vgazeis ta apothimena sou!!anikeis sta skoupidia tou forum kai to oti den exeis na kaneis tipota allo den shmenei oti olh mera tha prosvaleis kapoion, GET A LIFE!!!

2)kati mou murizei...me trwei kai h muth mou.... mallon ban tha faw!!3)please an faw ban na mporw na diavazw to forum, voithaei polu!

+1 Αν πρέπει να φάει κάποιος ban σίγουρα δεν είσαι εσύ.. και σύντομα νομίζω

κατα την καθαρα προσωπικη μου αποψη ειναι μεγαλο λαθος να λεμε οτι πρεπει να εκφραζει κανεις τη γνωμη του χωρις να ειρωνευεται και να λοιδωρει τον αλλον.

σιγουρα ο τροπος με τον οποιο εκφραζεται κανεις απεναντι στους συνομιλητες του χαρακτηριζει την παιδεια του και ειναι χρησιμος για να βγουν συμπερασματα για το χαρακτηρα του, ομως θεωρω πως αν καποιος θελει να ειρωνευτει, οπως και στη ζωη, ετσι και σε ενα ιντερνετ φορουμ, ειναι δικαιωμα του.

ομως οταν το κανει ειναι τουλαχιστον ενδειξη ανανδριας να το κανει κρυμμενος πισω απο ενα ψευδωνυμο.

αποψη μου καθαρα ειναι πως οταν κανεις ειρωνευεται, ειδικα χωρις καμια αφορμη και αιτια, πρεπει να πει και ποιος ειναι, με λενε π.χ. δημητρη παπαδοπουλο και σε θεωρω ηλιθιο κτλ. κτλ. για αυτους και για αυτους τους λογους.

εγω μια τετοια ειρωνεια θα τη δεχομουν με ευχαριστηση.

για να μπορει να υποστει και τις συνεπειες...

γιατι καθε δραση γενναει και αντιδραση...