holdemgr Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Καταλαβαίνω ότι ο γραπτός λόγος ορισμένες φορές δεν είναι ο κατάλληλος να καταλάβαινουμε ακριβώς τι εννοεί και πως το εννοεί ο άλλος και καταλήγουμε σε ανούσιες παρεξηγήσεις (είναι και αυτά τα greeklish όρισμένες φορές που σε προιδεάζουν).Το να υπάρχουν προσωπικές διαφωνίες και να αναλύονται με κόσμιο τρόπο δεν είναι κατακριτέο (π.χ όχι δεν μου αρέσει το raise στο flop / καλή η θρησκεία αλλά ας μην γινόμαστε φανατικοί), αλλά τις προσωπικές προσβολές και τις προσωπικές διαμάχες χωρίς ουσία και τρόπο φυσικά και δεν τις θέλουμε (π.χ είσαι λαλάκας που έκανες raise στο flop / μπιπ μπιτ τον Θεό σου).Hold'em μας ενδιαφέρει το community μας, απλά δεν γίνεται να είμαστε συνεχώς διαιτητές επειδή δεν υπάρχει κατανόηση ή συννενόηση ορισμένες φορές μεταξύ μελών και φυσικά μας είναι αδύνατον να είμαστε διαρκώς παρών.Εννοείται ότι κάνουμε λαθη και εμείς και σε ορισμένες καταστάσεις δεν έχουμε ακόμα πάρει μια σωστή γραμμή άμεσης δράσης.Ο τρόπος που γράφονται κάποια πράγματα είναι τόσο υποκειμενικός που ορισμένες φορές παρεξηγούνται κάποια πράγματα ή παίρνονται προσωπικά. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να το βλέπω και όχι οτι ο καθένας ψάχνει την παραμικρή αφορμή για να ξεσπάσει ή να θιχτεί μέσα από το forum.Σεβαστά μέλη είσαστε όλοι.Delete η απάντηση σου Dogan0s (ο τρόπος αυτός να αποφεύγεται καλύτερα).Antilambanomai oti auth einai h idea tou moderation gia to forum. Apla na sbhnoume h na kleidwnoume post kai de synebh kai tipota. Dystyxws egw proswpika de theorw oti tha apotrepsei paromoia fainomena sto mellon. Hdh o bouklinio paradexthke oti exei prosbalei emena kai alla melh (2-3 eipe nomizw) kai oti to theorei dikaiologhmeno kai oti tha to ksanakanei sto mellon an to theorhsei swsto. O doganos den kserw kan ti eipe giati sbhsate to post tou - ypothetw allh mia ybris kai yparxoun kai alla dystyxws paradeigmata - kapoios pou den asxolithika pote mazi tou, den einai kan ikanos na grapsei sthn ellhnikh glwssa kai me xarakthrise "paketa" h kati tetoio gymnasiakou epipedou "prosbolh" kai polla alla dystyxws sto parelthonMe alla logia de blepw na yparxei kammia diathesh apo to pokerland na antimetwpisei tetoia fainomena kai epomenws kammia prostasia twn melwn apo paromoies epitheseis kai proswpika den exw kammia diathesh na eimai melos mias tetoias koinothtas. Egw erxomai edw na syzhthsw gia poker me atoma twn idiwn endiaferontwn kai briskomai kathe fora na dexomai epitheseis proswpikes. Tha theorousa poly adiko gia ton eayto mou na synexisw na synexisw na symmetasxw se opoiodhpote forum ypo tetoies synthikesPS: An kapoios pistevei oti thigetai as mou steilei PM kai as krathsoume to thread gia apanthsh twvn mods h melwn sxetika me to thema Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 holdemgr οταν γράφεις σε ένα forum εκτίθεσαι κ θα δεχτείς κριτική, η οποία άλλες φορές θα είναι καλή, άλλες κακη. Για μένα όλες ευπρόσδεκτες κ περισσότερο οι κακές.Επειδή ξέρω οτι έχεις αποκτήσει Αγγλική νοοτροπία (την οποία κατα καιρούς εκθειάζεις) σε ενημερώνω οτι εμείς εδώ στη Ελλάδα έχουμε μάθει να καθαρίζουμε μόνοι μας ( ο καθένας με τον τρόπο του) κ οχι να φωνάζουμε την μαμά μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 holdemgr έγραψε:Me alla logia de blepw na yparxei kammia diathesh apo to pokerland na antimetwpisei tetoia fainomena kai epomenws kammia prostasia twn melwn apo paromoies epitheseis kai proswpika den exw kammia diathesh na eimai melos mias tetoias koinothtas. Egw erxomai edw na syzhthsw gia poker me atoma twn idiwn endiaferontwn kai briskomai kathe fora na dexomai epitheseis proswpikes. Tha theorousa poly adiko gia ton eayto mou na synexisw na synexisw na symmetasxw se opoiodhpote forum ypo tetoies synthikesΔιάθεση να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει από την πλευρά μας holdem και μάλιστα μεγάλη. Όμως τα πράγματα δεν είναι όσο εύκολα φαίνονται.Λες ότι από την πλευρά μας διαγράφουμε ένα ποστ και καθαρίζουμε. Σίγουρα δεν είναι έτσι. Στο παρελθόν έχουμε προβεί σε αυστηρές παρατηρήσεις - δεν έχουμε κάποιο πόιντ σύστεμ που να μετράει τις ποινές - και δεν θα διστάσουμε να σκληρύνουμε την στάση μας όταν κάποια μέλη "συστηματικά" θα δημιουργούν πρόβλημα.Ωστόσο σε μία συζήτηση και μάλιστα μέσω ίντερνετ συμβαίνει να ειπωθεί μία κουβέντα παραπάνω η οποία δεν παύει να είναι επιτημιτική για κάποιον άλλο. Εμείς επεμβαίνουμε εκεί και την διαγράφουμε, ώστε να μην δοθεί συνέχεια και να επικρατήσει ένα όσο το δυνατό ήπιο κλίμα.Σίγουρα δεν μπορούμε να προλαβαίνουμε τέτοιου είδους καταστάσεις, παρά να δρούμε μόνο πυροσβεστικά εκ των υστέρων.Πάντως να είσαι βέβαιος ότι αν διαπιστώσουμε συνεχόμενες προσωπικές επιθέσεις από ένα μέλος μας προς κάποιο άλλο ή γενικά ανάρμοστη συμπεριφορά από συγκεκριμένα μέλη τότε θα λάβουμε και προληπτικά μέτρα.Θέλω να πιστεύω πάντως ότι η προσωπική επίθεση την οποία αναφέρεις είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Antonis έγραψε:holdemgr οταν γράφεις σε ένα forum εκτίθεσαι κ θα δεχτείς κριτική, η οποία άλλες φορές θα είναι καλή, άλλες κακη. Για μένα όλες ευπρόσδεκτες κ περισσότερο οι κακές.Άλλο να δέχεται κριτική ένα άτομο κι άλλο να δέχεται κριτική μια άποψη του ατόμου ή ο τρόπος που έπαιξε μια παρτίδα. Κι o holdemgr όπως και σχεδόν όλοι μας νομίζω είναι λογικό να έχει πρόβλημα με το 1ο κι όχι με το 2ο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 holdemgr οταν γράφεις σε ένα forum εκτίθεσαι κ θα δεχτείς κριτική, η οποία άλλες φορές θα είναι καλή, άλλες κακη. Για μένα όλες ευπρόσδεκτες κ περισσότερο οι κακές.Επειδή ξέρω οτι έχεις αποκτήσει Αγγλική νοοτροπία (την οποία κατα καιρούς εκθειάζεις) σε ενημερώνω οτι εμείς εδώ στη Ελλάδα έχουμε μάθει να καθαρίζουμε μόνοι μας ( ο καθένας με τον τρόπο του) κ οχι να φωνάζουμε την μαμά μας.++++++100000000000000000 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Antonis έγραψε:holdemgr οταν γράφεις σε ένα forum εκτίθεσαι κ θα δεχτείς κριτική, η οποία άλλες φορές θα είναι καλή, άλλες κακη. Για μένα όλες ευπρόσδεκτες κ περισσότερο οι κακές.Επειδή ξέρω οτι έχεις αποκτήσει Αγγλική νοοτροπία (την οποία κατα καιρούς εκθειάζεις) σε ενημερώνω οτι εμείς εδώ στη Ελλάδα έχουμε μάθει να καθαρίζουμε μόνοι μας ( ο καθένας με τον τρόπο του) κ οχι να φωνάζουμε την μαμά μας.Αν ήταν απλά «κριτική» δε θα το συζητούσαμε καν εδώ. Το να σε χαρακτηρίσει κάποιος «πακετά» και μάλιστα απρόκλητα η κάποιος να σου πει να πας να πεθάνεις ΔΕΝ είναι κριτική.Και lol να «καθαρίσω μόνος μου». Δεν πρόκειται να χάσω τον ύπνο μου επειδή κάποιος που πατάει πλήκτρα πίσω από μια οθόνη έγραψε κάτι άσχημο για μένα. Εδώ είναι internet και ελάχιστα μ'ενδιαφέρει πώς «καθαρίζει» ο Έλληνας. Είναι δουλειά του polisca, αν θέλει να έχει ένα φόρουμ που προσφέρει ένα ελάχιστο βαθμό προστασίας στα μέλη του. Εγώ δεν πρόκειται να χάσω περισσότερο χρόνο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 poliscas έγραψε:Θέλω να πιστεύω πάντως ότι η προσωπική επίθεση την οποία αναφέρεις είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής στο αρχικό μου ποστ ότιΑ. Δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικόΒ. Δεν ήταν κάποια παρεξήγησηΓ. Δεν υπάρχει τίποτα εκτός από τις ευχές σου που να διασφαλίζει ότι δε θα επαναληφθεί στο μέλλον Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 john4kos8 έγραψε:holdemgr οταν γράφεις σε ένα forum εκτίθεσαι κ θα δεχτείς κριτική, η οποία άλλες φορές θα είναι καλή, άλλες κακη. Για μένα όλες ευπρόσδεκτες κ περισσότερο οι κακές.Επειδή ξέρω οτι έχεις αποκτήσει Αγγλική νοοτροπία (την οποία κατα καιρούς εκθειάζεις) σε ενημερώνω οτι εμείς εδώ στη Ελλάδα έχουμε μάθει να καθαρίζουμε μόνοι μας ( ο καθένας με τον τρόπο του) κ οχι να φωνάζουμε την μαμά μας.++++++100000000000000000-1 ελεος πια με τις βλακειες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fridis Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 προς holdemδεν έχω καμια αντιπαράθεση μαζί σου ούτε τώρα ούτε ποτεαλλα.....εδώ και τόσο καιρό κράζεις οποιον σου προβάλει αντίσταση και σκέφτεται διαφορετικά από εσένααυτό το σκηνικό τώρα από ότι φαίνεται δεν σε ενοχλούσε γιατί ερχόσουν σε αντιπαράθεση μονο με τα παιδιά που είχες κάτι ανούσιες διαφωνίες εκείνη την στιγμήμε αποτέλεσμα να γίνεσαι κουραστικός και αντιπαθητικός προς τρίτους{προσωπική μου άποψη}άρα η επίθεση μου μονο τυχαίο γεγονός δεν είναιειδικά όταν θεωρείς χιούμορ το θέμα με τα θεία και όχι να σε αποκαλεί κάποιος πακέτατο να παρεξήγησε είναι μια φυσιολογική αντίδραση αλλα πρέπει να σέβεσαι τις άποψης και τα πιστεύω άλλον ανθρώπωνόταν παρεξηγείτε ο άλλος το θεωρούμε χιούμορ,όταν παρεξηγούμαστε εμείς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Και υποθέτω fridis ότι με βάλατε στη θέση μου στολίζοντας με εκφράσεις όπως «πήγαινε να πεθάνεις», «μπαγλαμάς», «πακετάς» και άλλα τέτοια μαργαριτάρια των βόθρων. Ελπίζω αυτοί που σας δίδαξαν τέτοια συμπεριφορά να σας καμαρώνουν.Εγώ λυπάμαι. Αλλά πολύ περισσότερο λυπάμαι γιατί περίμενα κάποια διαφορετική αντιμετώπιση τόσο από τη διεύθυνση του pokerland, όσο και από άλλα μέλη.No worries, got the message Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 holdemgr έγραψε:Και υποθέτω fridis ότι με βάλατε στη θέση μου στολίζοντας με εκφράσεις όπως «πήγαινε να πεθάνεις», «μπαγλαμάς», «πακετάς» και άλλα τέτοια μαργαριτάρια των βόθρων. Ελπίζω αυτοί που σας δίδαξαν τέτοια συμπεριφορά να σας καμαρώνουν.Εγώ λυπάμαι. Αλλά πολύ περισσότερο λυπάμαι γιατί περίμενα κάποια διαφορετική αντιμετώπιση τόσο από τη διεύθυνση του pokerland, όσο και από άλλα μέλη.No worries, got the message holdem gr kapoios ama thelei na tin pei se kapoion ti leei me to tropo tou i opos exei mathei i opos tou aresei na ekfrazetai..sto teleytaio sou post to opoio molis ekana parathesi sinexizeis na thabeis me to ganti ekfrazontas tautoxrona kai tin apopsi sou..elpizeis aytoi pou mas didaksan tetoia simperifora les na kamaronoun me dosi eironias fisika..sa na mas les ksereis file boukla(gia to atomo mou tha miliso sto post mou oxi gia kapion allon) lipamai to patera sou kai ti mana sou kai to periballon sou kai sena mazi..eisai toso iperoptis (xoris na thelo na se prosbalo)pou theoreis akoma kai ti leksi paketas(diladi to na douleyei kapoios deivery) ipotimitiko..tespa..oson anafora to atomo mou akouo-diabazo tis apopseis sou de tis pairno sobara alla de mporo na mi sou apantiso kiolas otan les tetoia pragmata gi ayto kai postaro tora..se parakalo likse to thema ayto edo..einai iperbolika geloio na ti les se kapoion (me to tropo sou) kai meta na anagkazetai ki o allos na kanei to idio ki aytos me ton tropo tou..ama thes na to sizitisoume steile se pm oti thes kai apo ena simeio kai meta o kathenas me to sougiadaki tou kai polla ta lefta ari..byeps:oson anafora tin antimetopisi ap to pokerland de tha paro thesi..cen einai diko mou thema..alla epeidi diakrino oti exeis tin entiposi oti o kosmos(pokerland)kineitai giro apo sena mporeis na anoikseis ena thread kai na rotas to kosmo gia sena...pistepse me pera ap ta kala pou th akouseis gia tis pokerikes sou theoritikes gnoseis(praktikes de gnorizo)th akouseis ki ena karo politismena i apolitista kantilia gia tis eygenikes simperifores sou do mesa kai gia ton oraia grammeno logo sou..ps2:please min kaneis kana copy paste sto post mou ayto..mi leme ta idia oli tin ora..den exei noima.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
solipsistis Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 ειμαι καθαρα σε χολδεμ ζι αρ...με τι νικνειμ παιζεις αν επιτρεπεται? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 +1 se boukla -1 se holdem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
afterimage Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 bouklinio έγραψε:to kanoun gia na kanoun to kommati tous(xoris na to katakrino)..enas pou einai kalos de ton simferei na dosei gnosi kai s allous(ektos ki einai blakas) or an to kanei gia autoproboli-diafimisi me skopo to kerdos panta..mi koroideuomaste kai metaksi mas diladi.mayth thn apopsh pou kouvalas sto kefali sou (megisth vlakeia imo/ no offence/de me noiazei ki olas o kathenas oti monizei) wtf kaneis sto forum?an pisteyeis ayta shkw fyge kai ase ton holdem na dinei gnwsh epeidh einai pozeras vlakas, apla pramata.p.s.hdh o sicksick einai psiloafados. well played Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fridis Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 holdemgr έγραψε:Και υποθέτω fridis ότι με βάλατε στη θέση μου στολίζοντας με εκφράσεις όπως «πήγαινε να πεθάνεις», «μπαγλαμάς», «πακετάς» και άλλα τέτοια μαργαριτάρια των βόθρων. Ελπίζω αυτοί που σας δίδαξαν τέτοια συμπεριφορά να σας καμαρώνουν.έλα πες την αλήθεια δεν μιλάς σοβαράπλακα μας κανεις έτσι?ποτε σε έβρισα και ποτε σου είπα να πας να πεθάνεις?παίζει τίποτα καινούργιο εκεί πάνω?κυκλοφόρησε νέα διασταύρωση white widow?πακέτα pro σε είπα τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερομπορούμε να χαλαρώσουμε λίγοΈΛΕΟΣ δηλαδή Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
solipsistis Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 μπρος.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 afterimage έγραψε:bouklinio έγραψε:to kanoun gia na kanoun to kommati tous(xoris na to katakrino)..enas pou einai kalos de ton simferei na dosei gnosi kai s allous(ektos ki einai blakas) or an to kanei gia autoproboli-diafimisi me skopo to kerdos panta..mi koroideuomaste kai metaksi mas diladi.[/quote:1jzbg5m1]mayth thn apopsh pou kouvalas sto kefali sou (megisth vlakeia imo/ no offence/de me noiazei ki olas o kathenas oti monizei) wtf kaneis sto forum?an pisteyeis ayta shkw fyge kai ase ton holdem na dinei gnwsh epeidh einai pozeras vlakas, apla pramata.p.s.hdh o sicksick einai psiloafados. well played[/quotemporeis na nomizeis oti thes ego sou leo ti isxiei sto 99 ta ekato..eipa kai xtes pou maxaironomoun me ton holdem gr oti den asxoloumai para poli me forums kai apla trigirnao apo do ki apo kei..as kanei o kathenas oti goustarei kai as pei oti thelei se genikes grammes..ayto eleipe..o sick sick prepei na nai sto vegas mias kai to rotas kai de nomizo oti tha poli asxolithei me to forum aytes tis meres..tespa,,,poker forum einai ayto oxi aithousa estiaseon na leei o kathenas to makri tou kai to konto tou..ego idi eipa para polla ektos poker pou dn aforoun idiaitera kai kanenan..zitao siggnomi ap tous ipoloipous xristes kai to stamatao edo genika.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 solipsistis έγραψε:μπρος..Ωπ επιτέλους αντρίκια πράγματα. Θα έχουμε επιτέλους μονομαχία. Οχι στον κόκκινο ήλιο αλλα στην πράσινη τσόχα.@ holdemgr Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι ακριβώς προστασία ζητάς απο τους mod.Να σβήσουν τα ποστ σας ειναι το μόνο που μπορούν να κάνουν.Κ οταν είπα "καθαρίζεις" μόνος σου π.χ. αδιαφορείς, του απαντάς καταλληλως κ ενα θες τον καλεις σε μονομαχία ή οτι άλλο σκεφτείς.@ bouklinioΟταν πίνεις ρε μ@@@@ δεν ειναι ανάγκη να βρίζεις τον κόσμο στα forum. Βάρα μια μ@@@@@ θα σου περάσει κ μετά πεσε για ύπνο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 @ bouklinioΟταν πίνεις ρε μ@@@@ δεν ειναι ανάγκη να βρίζεις τον κόσμο στα forum. Βάρα μια μ@@@@@ θα σου περάσει κ μετά πεσε για ύπνο. e einai mpompes re mlk..se sindiasmo kai me ta kar@@@lia t alla de thelei kai poli :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ..kai call se 4 bet all in me AQ karfoma tin alli mera me j2s kai gg :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 koulouria de ftiaksame smr? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 bouklinio έγραψε:..kai call se 4 bet all in me AQ karfoma tin alli mera me j2s kai gg Τι μου θύμισες τώρα ρε μ@@@@@@. Ρε πεπόνι κάνεις call m 65ΒΒ με Α-Qο ρίχνεις suckout αποκτάς τεράστιο chiplead κ δεν το παίρνεις?Εγω έβαζα στοίχημα οτι θα σκάσεις στο bubble. Τελικά δεν με δικαίωσες. Δεν το έφτασες καν. Σκατοτιλταρισμένο fish οσο έβλεπα τις μάρκες σου τόσο τίλταρα. :laugh: :laugh: @ holdemgrEγω το μόνο που κατάλαβα ήταν οτι ο Μπούκλας εχθες ήταν τύφλα στο μεθύσι κ είπε με κάποιον να την "βρε" κ εσύ τσίμπησες . Τόσο απλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 filos egine deal kai se sindiasmo me to side bet me john mia i alli pige..edo re mlk de petame 3-5s?tha petaksoume AQ?pos tha mpoume sto bongos ayrio??se thelo sobaro.. ela ta leme.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 ....Ftanei re paidia..kleiste to edw to thema...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 stamata re milas pali.poios s pe na petaxteis?1518 posts lol. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vas Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2010 panos2345 έγραψε:stamata re milas pali.poios s pe na petaxteis? 19 posts lol.**ksekinisa na postarw prin mia mera Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts