Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ο areUonTiLt είναι ο νικητής του τελικού της Betfair για το WSOP Europe!

Recommended Posts

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο areUonTiLt είναι ο νικητής του τελικού της Betfair για το WSOP Europe!

Συγχαρητήρια στον νικητή και καλή επιτυχία! Παρακολούθησα το μεγαλύτερο μέρος του τελικού και ήταν από τους παίκτες που είχα ξεχωρίσει ως φαβορί.

stefan, theomas, goingup, nanasta, sharkastic (αλήθεια με ποιό nick έπαιζες; ), takisnik και όποιον άλλο ξεχνάω, δεν πειράζει, next time! Θα έρθει κάποτε και η σειρά μας...

Είναι ευκαιρία για το Ελληνικό πόκερ η συμμετοχή συμπατριωτών μας σε τέτοια events! Μια ενδεχόμενη επιτυχία μπορεί να ανάψει το φυτίλι για μεγάλη έκρηξη του πόκερ στη χώρα μας!

Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες που θα λάβουν μέρος στο WSOP Europe! Και θα ήταν καλό να τους ξέρουμε, για να γίνονται και πιο συγκεκριμένες οι ευχές! Αν πάει κανείς από το pokerland, ας κάνει κανα post!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια χαρά και από εμένα.

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον νικητή. Πολλή καλή επιτυχία του εύχομαι. Μακάρι να πάει περίφημα στο WSOPE..!!

Παρακολούθησα κι εγώ το μεγαλύτερο μέρος του τελικού, αλλά δεν έχω την ίδια άποψη με σένα για το ποιος ήταν το φαβορί, με την έννοια του ποιος έκμεταλλευόταν στο

maximum τα φύλλα του.

Θεωρώ πως κάποιος με το όνομα livas ήταν ο πιο σωστός παίκτης του τελικού αλλά ειδικά σε short hand πεδία, η τύχη χρειάζεται... Naf said (ek tou enough said)

Στην betfair παίζω με το όνομα Reggie. Δεν έφτασα και πολύ μακρυά εχθές. Νομίζω ότι τελείωσα 12ος. Χίλιες φορές 12ος όμως παρά 2ος. Όποιος το έχει ζήσει και αυτό σίγουρα ξέρει τι εννοώ... χαχα

Καλή συνέχεια σε όλους.

Υγεία και τύχη (δεν εύχομαι τίποτα παραπάνω γιατί τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του καθενός!!)

Πιστεύω ότι έκανα ένα καλό gaming σε όλη τη διάρκεια του τελικού.

Ακόμα και την προηγούμενη μέρα, στον προκριματικό, με ένα απίστευτο bad beat (Q-Q VS A-K), έχασα την δωρεάν είσοδό μου στον τελικό από κάποιον kkpp(?).

Όσο για τον nanasta, επειδή ήταν τυχεράκιας στο epec (Α-7 VS A-Q), δεν σημαίνει ότι αυτό θα επαναλαμβάνεται...lol

Δεν πειράζει Νίκο, κάνε κουμάντο να πάμε Αγγλία με άλλο προκριματικό...

Moυ έκανε εντύπωση -πάντως- ο εύκολος τρόπος που τα άτομα "έφευγαν". Πολύ σύντομα, είχε λάβει μορφή το τελικό τραπέζι, από -πάνω από- 40 συμμετοχές!!!

Καλή τύχη στον νικητή και μακάρι να έχει τουλάχιστον ένα ακόμα δικό μας, για παρέα...

theomas

theomas έγραψε:

Πιστεύω ότι έκανα ένα καλό gaming σε όλη τη διάρκεια του τελικού.

Ακόμα και την προηγούμενη μέρα, στον προκριματικό, με ένα απίστευτο bad beat (Q-Q VS A-K), έχασα την δωρεάν είσοδό μου στον τελικό από κάποιον kkpp(?).

Όσο για τον nanasta, επειδή ήταν τυχεράκιας στο epec (Α-7 VS A-Q), δεν σημαίνει ότι αυτό θα επαναλαμβάνεται...lol

Δεν πειράζει Νίκο, κάνε κουμάντο να πάμε Αγγλία με άλλο προκριματικό...

Moυ έκανε εντύπωση -πάντως- ο εύκολος τρόπος που τα άτομα "έφευγαν". Πολύ σύντομα, είχε λάβει μορφή το τελικό τραπέζι, από -πάνω από- 40 συμμετοχές!!!

Καλή τύχη στον νικητή και μακάρι να έχει τουλάχιστον ένα ακόμα δικό μας, για παρέα...

theomas

o stanjames exei freeroll me 10 xeria gia to EPT londinoy to site einai *www.stanjames.com

genok έγραψε:

o stanjames exei freeroll me 10 xeria gia to EPT londinoy to site einai *www.stanjames.com

GEnok,

εσυ δεν σηκώνεις τον κ.... σου απο την πολυθρόνα να ερθεις εως τα Σκόπια ή εστω σε ενα ASOP και ψάχνεις freeroll για το EPT του Λονδίνου? :laugh: :laugh:

Antonis έγραψε:

genok έγραψε:

GEnok,

εσυ δεν σηκώνεις τον κ.... σου απο την πολυθρόνα να ερθεις εως τα Σκόπια ή εστω σε ενα ASOP και ψάχνεις freeroll για το EPT του Λονδίνου? :laugh: :laugh:[/quote:rp0w3la6]

apla epeidh exw logariasmo ekei to eida kai to anefera egw par oti plhrw tis proypotheseis gia symetoxh se ayta ta prokrimaika den tha paiksw epeidh kai na perasw den tha paw sto EPT.

Ego Stellio mou to exo pei, otan dineis bad-beat se allous kapote tha ta pareis kai esy. Einai o agrafos nomos tou poker. Auto to bad-beat pou sou edosa sto EPEC (me to elafrintiko tou short stack gia mena kai xoris polles epiloges na perimeno gia kalitero filo) to eisepraxa sto wsope sto pio krisimo simeio. Me ekeini tin partida pernaga 1-2os . Etsi einai auta, maybe next time. Kalo paixnidi kai tyxi ston filo pou tha paei.

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Το ίδιο προσπάθησα να κάνω και 'γω, στο final table του wsope, και γι' αυτό έφυγα αμέσως...8ος-αν θυμάμαι καλά.

Και το bad beat μέσα στο παιχνίδι είναι.

Απλά, κάποιος άλλος πάντα είναι ο νικητής...

Και έχε υπ' όψιν σου, ότι δεν εκφράζω κανένα παράπονο...

Poker είναι, σήμερα εσύ...αύριο εγώ...μεθαύριο ο Τάκης...κλπ...

Πες μου κάτι: το party έχει ακόμα tour για το million, ή τα σταμάτησε?

theomas

Nai stelio yparxei akoma, exalou to tournoua einai 3-10 maiou 2008, exete poli kairo akoma, nomizo kanei ena teliko kathe mina kai einai ton 700 me 1 stous 20 na pairnei paketo 12,000. Ikaliteri odos einai prokrimatiko ton 70, apo ekei 1 stous 10 ston teliko ton 700. Ego etsi to ekana.

Nikos