Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ti eixane arage???

Recommended Posts

goingup έγραψε:
Antonis έγραψε:

Λαμβάνοντας υπόψιν το turn τότε ..... αμα αυτό δεν ειναι bad beat τότε πιο είναι?.

Αυτό που έπαθε ο τύπος με τα 33 ίσως???? :laugh:

Δεν νομίζω ότι μπορούσες να την αποφύγεις αυτή τη "σφαίρα" Στέφανε. Ενδιαφέρον θα ήταν πάντως να δεις (τώρα που κρύωσε το πράγμα), αν όταν άνοιξαν τα φύλλα τους οι αντίπαλοι, δικαιώθηκες ως προς το range των χαρτιών που τους είχες τοποθετήσει όταν σκεφτόσουν να κάνεις call τα ρέστα σου. Μόνο τότε θα δεις αν πράγματι έχεις παίξει σωστά το χέρι.[/quote:1qv31v87]

Οπως βλέπεις ομως Αλέξη δεν ειχε και κανα τρομερό ποσοστό του 85% και πάνω.

Ενα ταπεινό 68% είχε.

Κάτι ανάλογο δηλαδή εαν ειχε σετ και ο άλλος εψαχνε χρώμα.

Τα μικρά ζευγάρια ειναι πάντα επικίνδυνα να χάσουν και αυτός το χέρι του δεν το προστάτευσε πηγαίνοντας all-in αλλα πήγε ο άλλος με τα 9αρια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

stefanos78 έγραψε:

epeidh to parethesa viastika xtes,:whistle: sto flop den epaize xroma,sy.

Οπως το εγραψες δεν επαιζε χρώμα.

Εγώ το είπα ως παράδειγμα.

π.χ.

:3h :3d vs :Qc :Ac

flop

:3c :6c :9s

ποσοστά 75% -25%

Πόσες φορές έχουμε χασει ή εχουμε κερδίσει κατι ανάλογο?

Η άποψή μου είναι ότι το 68% δεν είναι καθόλου ταπεινό. Δεν θέλεις να προστατεύσεις το χέρι σου εκεί. Θέλεις value bet. Και αυτό έκανε ο άνθρωπος με pot size bet. Άσε που το 68% είναι εναντίον 2 αντιπάλων. Αν ο τύπος με τα 9άρια φύγει, τότε ο 3άριας έχει 77% εναντίον του stefan. Στην ουσία αυτός παρακαλάει να υπάρχει κάποιος με 8άρι στο τραπέζι.

Τώρα το raise 240BB ή αλλιώς 10 φορές το pot δεν το καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση και για κανένα χέρι. Αυτός ναι προσπαθεί να προστατεύσει το χέρι του αλλά με έναν ηλίθιο τρόπο αφού μόνο αν χάνει θα τον κάνουν call. Και τελικά...του έκατσε...του "παιχταρά"

goingup έγραψε:

Τώρα το raise 240BB ή αλλιώς 10 φορές το pot δεν το καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση και για κανένα χέρι. Αυτός ναι προσπαθεί να προστατεύσει το χέρι του αλλά με έναν ηλίθιο τρόπο αφού μόνο αν χάνει θα τον κάνουν call. Και τελικά...του έκατσε...του "παιχταρά"

Α ναι αυτό ειδικά το εχω σχολιάσει σε άλλο ποστ.

Ειναι κακό παιχνίδι, που ομως κάνουν πολλοί. :)