Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τον τελευταιο μηνα ταυτοχρονα με την PS ξεκινησα να παιζω μερικα τουρ στην FT.

Εχω μαζεψει καμια 100αρια, σε σχεση με την PS που εχω καμια 800αρια, και προσπαθω να δω γενικά τις διαφορες τους και ταυτοχρονα να πραττω ανάλογα.

Πρωτη παρατηρηση ειναι οτι εξαιτιας του πιο μικρου payout field, το ΙΤΜ στην FT ειναι κατα πολυ πιο μικρο. Αυτο κατα πιο τροπο πρεπει να αλλαζει την στρατηγική μου?

Δευτερον γενικα στην FT το επιπεδο ειναι πιο μικρο.

Περα απαυτα εχετε τπτ αλλο να με συμβουλεψετε?

Δημοσίευση

file kasspav kata proton nomizo pos o kathenas tha prepei na pezei opou noiothei aneta.

ego prosopika paizo stin full tilt kai stin parti poker. san format nomizo oti i tilt den exei antipalo, to leo giati exo dokimasei kai tin stars alla den mou arese katholou.

i alitheia einai oti se sygkekrimena tournoua mporeis na ta pas pio kala alla einai toso megalo to field pou diskoleyei i katastasi.

prosopika paizo ta 6aria ko doublestack ton 90 atomon kai ta 10aria superstack. sta pio psila buy in exeis na antimetopiseis pio apodotikous paixtes kai kyrios tags.

apo tin alli stin party idia buy ins alla drastika mikrotero field.

an parepiptontos asxoleise kai me to stoixima opos ego tote asxolisou kai me tin parti afou meso stoiximatos mporeis na mpoustareis to bankroll sou.

elpizo na boithisa.

ps:se exo dei na paizeis stin tilt, paizeis arketa kala!!

lol mate ;)

Δημοσίευση

Εγώ αντίθετα έχω αρκετά λιγότερες ώρες παιχνιδιού στην pokerstars από ότι στη fulltilt.

Από ότι φαίνεται γενικότερα όμως στη Fulltilt τα blinds ανεβαίνουν αισθητά πιο ομαλά από ότι στην pokerstars, δηλαδή για παράδειγμα ώσπου να φτάσεις στο level 100/200 έχεις περάσει από περισσότερα blind levels. Αυτό κάνει πιο αργή τη δομή των blinds στη fulltilt κι επομένως πιο τεχνικά τα τουρνουά.

Όσο για το επίπεδο των παικτών δεν μπορώ να συγκρίνω, δεν έχω καλή εικόνα από την pokerstars. Αυτό που με έχει ενθουσιάσει τελευταία είναι το rush poker, ο παράδεισος του grinder. Απίστευτη δράση και variance μειωμένο, με το quick fold να πάει σύννεφο. Καλά λένε στο tutorial του Rush Poker ότι είναι σαν να κάνεις multi-tabling σε ένα μόλις τουρνουά! Αυξάνει το ρυθμό hands/hour με αποτέλεσμα να έρχεται το βάθος χρόνου και να ανταμοίβεται η ικανότητα πιο συχνά στο τουρνουά.

Όσο για το payout field μου αρέσει πολύ περισσότερο να πληρώνεται περίπου το 10% των παικτών και να παίρνει τουλάχιστον κοντά στα διπλά λεφτά συμμετοχής ο τελευταίος πληρωμένος παίκτης, παρά αυτό που γίνεται στο pokerstars, να πληρώνει πάντα >13% των παικτών και για να διπλασιάσεις το buy-in να πρέπει να τερματίσεις στο top 7,5% του field. Στην pokerstars από το 13% που αρχίζει να πληρώνει μέχρι το 8% η διαφορά στο έπαθλο είναι σχεδόν πάντα λιγότερο από 1 buy-in! Άρα πρέπει να ρισκάρεις πιο πολύ να φτιάξεις stack για να έχεις αξιοπρεπές ROI. Αντιθέτως στη FullTilt έχει λίγο μεγαλύτερη αξία να μπεις στα λεφτά και με λίγη υπομονή ακόμη θα πάρεις κάτι παραπάνω.

Δημοσίευση

gitemenos έγραψε:

+1000 samgreek

den theoris omos pos sto rush diskoleyei i parakolouthisi antipalon kai etsi xanetai teleios to texniko kommati?

to rush mou moiazeis san ena standard mtt pou ta blinds exoun paei 1000 2000 kai iparxei all in se kathe xeri!!

και εγώ είχα παρεξηγήσει αρχικά τα rush τουρνουά αλλά έχουν τελικά περισσότερα πλεονεκτήματα* από ο,τι μειονεκτήματα. Ακόμα και τα read εάν χρησιμοποιείς τον Holdem Manager υπάρχουν! Iδιαιτέρως όταν έχεις φτάσει deep ;)

* 1.δεν "χάνεις" καθόλου χρόνο

2.παίζεις υπερβολικά πολλά χέρια (σε μικρό χρόνο) και όταν μετά από καμιά βδομάδα επιστρέψεις στα κανονικά τουρνουά σου φαίνονται πολύ ποιο εύκολα. Το συγκρίνω με την ενασχόληση με το HU (και καλύτερα) που όταν έχεις κάποια Heads Up παιχνίδια σου φαίνονται κάποιες αποφάσεις πλέον πολύ ποιο εύκολες στα ΜΤΤs

3.Μαζεύει αρκετά donks που "βιάζονται"

4.rake back μεγάλο και εύκολο καθάρισμα bonus ...

5.αν είσαι winning player μεγαλύτερο winning hourly rate....

6.όχι τα τεράστια field της pokerstars (Τουλάχιστον πλεονέκτημα στα δικά μου μάτια λόγω μικρότερου variance)