safesteps Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Έχουμε μείνει 10 από 2661 παίκτες. Το Average είναι περίπου 1.6Μ και είμαστε στο bubble του final table.Αυτό είναι το payout:1: $6,509.602: $4,200.783: $3,110.504: $2,340.895: $1,635.426: $1,090.287: $737.548: $513.079: $384.8110:$240.50Full Tilt Poker Game #23394772039: $26,000 Rush Guar (Rebuy), Table 17 - 12000/24000 Ante 3000 - No Limit Hold'em - 22:37:13 ETSeat 1: socrates555 (1,211,601)Seat 2: inspire7 (2,799,467)Seat 3: elkhead70 (3,314,845)Seat 4: Safesteps (721,828)socrates555 antes 3,000inspire7 antes 3,000elkhead70 antes 3,000Safesteps antes 3,000inspire7 posts the small blind of 12,000elkhead70 posts the big blind of 24,000The button is in seat #1HOLE CARDS Dealt to Safesteps Safesteps raises to 72,000socrates555 foldsinspire7 foldselkhead70 calls 48,000 FLOP: elkhead70 checksSafesteps has 15 seconds left to actSafesteps bets 120,000elkhead70 calls 120,000 TURN: elkhead70 checksSafesteps checks RIVER: elkhead70 bets 708,000Safesteps ? Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 παρα πολυ δυσκολη αποφαση,εχει πολυ μπλοφα αλλα και μπορει να ειναι και καποια παγιδα(σετ στο φλοπ).μπορει να εχασε το χρωμα και να μπλοφαρει.παιζει ρολο και το bubble αλλα και τι παιχτης ειναι.αν εισαστε τελικο τραπεζι θα τα εβλεπες?πιστευω πως δεν μπορει να κανει τετοια κινηση στο river σε συνδυασμο με το προηγουμενο action με μετριο συνδυασμο.δηλαδη αποκλειω καπως καποια q η καποιο 8.επισης δυσκολο να παιζει με jt.αρα η χαμενο draw η καποιο σετ(με πιο πιθανο σεναριο να το χτυπησε στο φλοπ).εκανες πασο? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Η αληθεια ειναι οτι χανουμε απο πολλά...Προσπαθησα να βαλω τα μαθηματικά μεσα στην δικαιολογιση μου, αλλά απέτυχα....Το μονο που καταφερα ειναι βαζοντας ενα πιθανο range φυλλων που πιστευω οτι μπορει να κραταει μου εβγαλε το pokerstove equity 66% υπερ των JJ. Απο εκει και πέρα δεν ξερω να κανω υπολογισμούς συμφωνα με bubble factors και ICM.Δεν ξερω τι συμπέρασμα θα βγαλετε απο τα παρακάτω αλλά εκεινη την στιγμη ετσι θα το επαιζα, λογω ψυχολογιας, στακ και λογω "κυνηγι της πρωτης θεσης"...Θα εκανα call διοτι με πάσο μενω στα 20ΒΒ που ουσιαστικά ακομη και FT να εφτανα, οι ελπιδες να φτασω στις 3πρωτες θεσεις θα ηταν ελάχιστες.Αν δειξει Q χωρις να ειναι το ΑQ karo θα εβριζα....Αλλα και κατι ακόμα να αναφερω, θα εκανα bet στο turn οποτε το χερι πιθανως να πηγαινε διαφορετικά... Παράθεση
arourel Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 throw up and fold Παράθεση
dimimil Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Νομίζω fold μετά από το check στο turn. Το check σου στο turn, δείχνει απλά ότι έχεις showdown value και θέλεις να φτάσεις σε showdown. Σίγουρα δεν έχεις σετ, άρα ακόμα και ΑΑ ή ΚΚ να κρατάς, στο turn δεν ποντάρεις σε super heavy drawy board, οπότε ούτε αυτά έχεις. Ο αντίπαλος όμως ξέρει μάλλον ότι έχεις showdown value και σε πιέζει. Εδώ λοιπόν, τίθεται το ερώτημα. Αν ξέρει ότι έχω showdown value και με πιέζει, γιατί με πιέζει τόσο πολύ; Αν είναι καλός κ πιστεύει ότι θα θεωρήσεις ότι σε μπλοφάρει με το shove, τότε το κάνει πολύ ωράια με 10J of diamonds ακόμα και με 67 ή 89 και ακόμα χειρότερα με απλά μια Q. Να έχει σετάρει ή να έχει ΑΑ ή ΚΚ δεν το βάζω στο range του, γιατί το action δεν δείχνει κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα στο turn. Αν κέρδιζες κάτι στο flop ήταν το 99 και το ΤΤ. Στο river κερδίζεις μόνο το ΤΤ και το busted flush draw. Γιατί όμως να σε βάζει allin με busted flush draw και να ρισκάρει 708000 για να κερδίσει τις 192000 που έχεις βάλει; Πόσες φορές πρέπει να κερδίσει μια τέτοια μπλόφα για να είναι +EV; Αυτό το ρωτάω πραγματικά γιατί δεν το ξέρω. Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Check turn?Νομίζω ενα halfpot turn cbet για value είναι stadar.As played call rivar.Δεν νομίζω σχεδόν ποτέ να έχει ΤΤ,99 σ'αυτό το σποτ,τα κάνει 3bet sε btn raise.Οπότε αυτό που φοβόμαστε είναι κάποιο 89 που αποφάσισε να κάνει defend και κανά σετ.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το check στο turn που για κανέναν λόγο δεν θα έκανα. Παράθεση
konosz Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 wp i think fold river and berate your opponent for hitting his str8 on the river Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 to move pou kanei exei poli mplofa mesa kata tin gnomi mou.ena bet sto turn mallon tha ksekatharize tin katastasi.etsi opos paixtike mallon einai call. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2010 nomizw tha ekana mikrotera pfr kai cbet Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Να ξεκαθαρίσω κάτι για το check στο turn. Δεν έκανα check επειδή πέφτει overcard. Ναι μεν είναι μια ανησυχία αλλά θα έκανα check ακόμη και αν έπεφτε το 2s. Το check εξυπηρετεί πολλαπλώς:- Pot Control για την περίπτωση που είμαστε ήδη πίσω (πχ set)- Αφήνει περιθώριο για να πάρουμε value με ένα bet στο river (αν πχ έχει το 8 θα τα πετάξει με bet στο turn, ενώ με check behind και δείχνοντας αδυναμία, μπορεί να πληρώσει άλλο ένα bet στο river) ή call σε δικό του donk betΗ Q είναι καλή κάρτα για 2nd barrel αλλά αυτό ισχύει για την περίπτωση που μπλοφάρουμε, και εδώ δεν θέλουμε να μετατρέψουμε το χέρι μας σε μπλόφα.Το μόνο αρνητικό για το check είναι το free card στην περίπτωση που είχε draw στο flop, αλλά αυτό είναι maximum 9 κάρτες, δηλαδή <20%. Αν είχε overcards + flush draw θα έκανε raise στο flop υποθέτω.Εδώ όμως μας βάζει allin που δεν ήταν μέσα στα πλάνα μας μετά το check/check στο turn.@johnny22Είναι rush tournament. Δεν σε ενδιαφέρει το exploitability ΚΑΘΟΛΟΥ!@arourelακούγεται σωστό και παραστατικό!Θα επανέλθω με την απόφασή μου αφότου ακούσω και άλλες απόψεις αν υπάρχουν. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Το bet στο turn θα μας βοηθαγε σε πολυ μεγαλο βαθμό στο να τον βαλουμε σε καποιο χερι, ετσι οπως παιχτηκε δεν ειναι δυνατον να περιορισεις το range του και ετσι δεν μπορουμε να καταλάβουμε αν απλά πιεζει ή παει για max value...δεδομενο το τελευταιο και τους λογους που προειπα γιαυτο θα εκανα call. Αλλωστε και ετσι οπως το παιξαμε μπορει γιαυτον να νομιζει οτι εμεις εχουμε busted flush draw, ενω το turn bet θα τον ωθουσε σε reraise αν ηθελε να προστατεψει made hand....τωρα πως θα μαντεψουμε τι κραταει???? Ετσι οπως παιχτηκε το χερι μετατρεπεται σε καθαρα μαθηματικό προβλημα και δεν μπορω να το απαντησω. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Και κατι ακομα που μου ηρθε...το bet στο turn με αυτα τα στακ ειναι must imo διοτι ειναι δεδομενο οτι ο big stak θα πιεσει αν βρει ευκαιρια ποσο μαλλον στο bubble του FINAL, οπότε αν δειξουμε αδυναμια αυξανουμε την πιθανοτητα να μας πιεσει στο τελος!! Αρα το χερι λογικά θα καθαριζε στο turn σε ενδεχομενο reraise του και fold δικου μας ή δεν θα προκαλουσε τετοια κινηση στο river αν ειχε κανει call στο turn....το river θα ηταν παιχνιδακι μετα απο αυτο...δεν συμφωνεις???? Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 60 % Call για την πρωτιά (να μη μασάμε κι από μπλόφες)40 % fold για Normal συνεχεια του τουρ. Αναλόγως τη διάθεση Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 kasspav έγραψε:το bet στο turn με αυτα τα στακ ειναι must imo διοτι ειναι δεδομενο οτι ο big stak θα πιεσει αν βρει ευκαιρια ποσο μαλλον στο bubble του FINAL, οπότε αν δειξουμε αδυναμια αυξανουμε την πιθανοτητα να μας πιεσει στο τελος!!Έχω την εντύπωση ότι όσοι μίλησαν για bet στο turn δεν κοίταξαν την παρτίδα έστω και ελάχιστα προσεκτικά: Το pot έχει 408Κ και εμείς πίσω μας 525Κ. Τι είδους bet μπορώ να κάνω στο turn και να μην είμαι committed (αν υποθέσουμε ότι δεν είμαι ήδη); Θα betάρω 200Κ και θα πάω πάσο σε pot 1.5M τα τελευταία 300Κ; Ή θα πασάρω και θα μείνω με 13bb; Τώρα έχω 22bb και αποφασίζω να πατήσω φρένο κυρίως για να πάρω κι άλλο value στο river ή να μείνω με ένα αξιόμαχο stack -έστω και short σε σχέση με τους άλλους, αφού το avg είναι 75bb- αν αποφασίσω να πασάρω στη συνέχεια. Δεν βλέπω να στέκει το bet στο turn εκτός και είναι overbet allin. Αλλά σε overbet allin δεν βλέπω ποιο μέρος του range του που κερδίζω θα με κάνει call (εκτός ίσως από το 6d7d ή το 6c7c).kasspav έγραψε:Αλλωστε και ετσι οπως το παιξαμε μπορει γιαυτον να νομιζει οτι εμεις εχουμε busted flush draw, ενω το turn bet θα τον ωθουσε σε reraise αν ηθελε να προστατεψει made hand....Γιατί να θέλει να μας διώξει αν έχουμε busted fdraw; Αν έχει έστω και το παραμικρό, θα θέλει να μας αφήσει να μπλοφάρουμε. Δεν έχει λογική αυτό το επιχείρημα. Παράθεση
harima Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αν με το stack που εχω ειχα αποφασισει να παιξω 3x τους JJ preflop και να βαρεσω τοσο δυνατα σε αυτο το flop (πολυ καλο flop για μας) Ειτε που θα γινομουν commited επιτοπου στο turn (ψιλο ειμαι ηδη βεβαια commited απο τις τοσες μαρκες που εχω κανει invest) ειτε που αν τσεκαρα θα εκανα YEYEYES call στο river.Αν ηθελα να μου δωσω ευκαιρια να μπορω να ξεφυγω απο JJ με τετοιο stack θα χα παιξει πιο small pre kai flop. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 safesteps έγραψε:Να ξεκαθαρίσω κάτι για το check στο turn. Δεν έκανα check επειδή πέφτει overcard. Ναι μεν είναι μια ανησυχία αλλά θα έκανα check ακόμη και αν έπεφτε το 2s. Το check εξυπηρετεί πολλαπλώς:- Pot Control για την περίπτωση που είμαστε ήδη πίσω (πχ set)- Αφήνει περιθώριο για να πάρουμε value με ένα bet στο river (αν πχ έχει το 8 θα τα πετάξει με bet στο turn, ενώ με check behind και δείχνοντας αδυναμία, μπορεί να πληρώσει άλλο ένα bet στο river) ή call σε δικό του donk betΗ Q είναι καλή κάρτα για 2nd barrel αλλά αυτό ισχύει για την περίπτωση που μπλοφάρουμε, και εδώ δεν θέλουμε να μετατρέψουμε το χέρι μας σε μπλόφα.Diafwnw Katarxas to oti metatrepoume to xeri mas se bloffa podarwdas to Q, enw fainetai "logiko"(exaitias tou overcard), telika den einai. Logw tou board texture -> check/call flop range tou adipalou apla einai adynato na symvei kati tetoio, ektos an gia kapoio logo o villain mporei na exei/kai na petaxei KK,AA lol.Opote sthn ousia ayto pou mas apasxolei sto hand einai an theloume na paroume value apo ta xeria pou kerdizoume(made weak hands/flush draws) h na kanoume pot control se periptwsh pou xanoume apo kapoio set.Xwris na exw idea apo tours, h apadhsh mou einai oti profanws egw tha ithela na paw gia value poly apla epeidh ta sets einai to mikrotero meros tou range tou adipalou.Opote exoume na skeftoume.Turn h river einai to value street mas? Imo sigoura to turn kathws sto river panw apo th mish trapoula mas tromazei (ousiastika exoume bet se check tou allou an diplwsei to board kai kata protimhsh oxi sto 8, kai exisou liga rivers mas dinoun happy call se donk bet tou)Ektos apo to exploitability pou einai odws enas logos gia ton opoion protina mikrotera bets, enas allos einai oti mas dinetai megalyterh anesh/xwros na paroume lines pou douleyoun kalytera kodra sto synoliko range tou adipalou.Proswpika (an kai kanonika thelei kapoia reads gia ayto pou proteinw) me 2X pfr kai 50-60% cbet(voithaei kai to board) vgainei kalo 30-40% turn bet to opoio douleyei me 3 tropous: 1)thin value apo weak hands pou kerdizw kai eykolo(readless ki epeidh einai tour) check behind UI sto river2)induce shove apo flushdraws epeidh given stack sizes dinw thn pseydesthish sto villain oti exei kapoio folding equity.3)kapoia donks kanoun shove to 8ari tous epeidh de theloun na callaroun akoma ena streetAn exei set/QdXd let it be.. exw paixei swsta kodra sto full range tou Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 οριακη αποφαση, call river imo, το play του ειναι πολυ consistent με busted flush draw/total bluff. Απο την δικη του οπτικη γωνια εκανες ενα απλο cbet, μετα στο turn εδειξες αδυναμια, εισαι ο ss του τραπεζιου και μπορεί να σε πιεσει,ειδικα στο bubble του ft. Ειναι rush , ειμαστε readless, γενικα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τους αντιπαλους μας, αλλα τετοιο line πιστευω περισσοτερες φορες ειναι bluff παρα value bet.Ο villain κατα την αποψη μου δεν κανει represent πολλα πραγματα, νομιζω το range του ειναι polarized,(υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να εκανε call το cbet σου με overs , αν εχει Qx tough luck) , και επειδη τις πιο πολλες φορες δεν θα εχει monster αλλα bluff , νομιζω το σωστο(οριακα) ειναι το call, αλλα επαναλαμβανω, επειδη ειναι rush , οι υποθεσεις που κανουμε για τον παικτη μπορει να ειναι πολυ μακρυα απο την πραγματικοτητα . Παράθεση
exide Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Για σίγουρη μπλόφα μου φαίνεται, μάλλον σου λέει δεν θα ρισκάρεις το all in σου με κάποιο pair (έχοντας υπόψιν και το bubble). Παράθεση
harima Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 @Kasspav.Ξαναδες τι γραφεις. Ειναι υπερβολικα λαθοςno offence dude Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Johnny22 έγραψε:safesteps έγραψε:Να ξεκαθαρίσω κάτι για το check στο turn. Δεν έκανα check επειδή πέφτει overcard. Ναι μεν είναι μια ανησυχία αλλά θα έκανα check ακόμη και αν έπεφτε το 2s. Το check εξυπηρετεί πολλαπλώς:- Pot Control για την περίπτωση που είμαστε ήδη πίσω (πχ set)- Αφήνει περιθώριο για να πάρουμε value με ένα bet στο river (αν πχ έχει το 8 θα τα πετάξει με bet στο turn, ενώ με check behind και δείχνοντας αδυναμία, μπορεί να πληρώσει άλλο ένα bet στο river) ή call σε δικό του donk betΗ Q είναι καλή κάρτα για 2nd barrel αλλά αυτό ισχύει για την περίπτωση που μπλοφάρουμε, και εδώ δεν θέλουμε να μετατρέψουμε το χέρι μας σε μπλόφα.Diafwnw Katarxas to oti metatrepoume to xeri mas se bloffa podarwdas to Q, enw fainetai "logiko"(exaitias tou overcard), telika den einai. Logw tou board texture -> check/call flop range tou adipalou apla einai adynato na symvei kati tetoio, ektos an gia kapoio logo o villain mporei na exei/kai na petaxei KK,AA lol.Opote sthn ousia ayto pou mas apasxolei sto hand einai an theloume na paroume value apo ta xeria pou kerdizoume(made weak hands/flush draws) h na kanoume pot control se periptwsh pou xanoume apo kapoio set.Xwris na exw idea apo tours, h apadhsh mou einai oti profanws egw tha ithela na paw gia value poly apla epeidh ta sets einai to mikrotero meros tou range tou adipalou.Opote exoume na skeftoume.Turn h river einai to value street mas? Imo sigoura to turn kathws sto river panw apo th mish trapoula mas tromazei (ousiastika exoume bet se check tou allou an diplwsei to board kai kata protimhsh oxi sto 8, kai exisou liga rivers mas dinoun happy call se donk bet tou)Ektos apo to exploitability pou einai odws enas logos gia ton opoion protina mikrotera bets, enas allos einai oti mas dinetai megalyterh anesh/xwros na paroume lines pou douleyoun kalytera kodra sto synoliko range tou adipalou.Proswpika (an kai kanonika thelei kapoia reads gia ayto pou proteinw) me 2X pfr kai 50-60% cbet(voithaei kai to board) vgainei kalo 30-40% turn bet to opoio douleyei me 3 tropous: 1)thin value apo weak hands pou kerdizw kai eykolo(readless ki epeidh einai tour) check behind UI sto river2)induce shove apo flushdraws epeidh given stack sizes dinw thn pseydesthish sto villain oti exei kapoio folding equity.3)kapoia donks kanoun shove to 8ari tous epeidh de theloun na callaroun akoma ena streetAn exei set/QdXd let it be.. exw paixei swsta kodra sto full range tou[/quote:kb9tdv70]well said Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 harima έγραψε:@Kasspav.Ξαναδες τι γραφεις. Ειναι υπερβολικα λαθοςno offence dudeΠιο απόλα? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Johnny22 έγραψε:Diafwnw Katarxas to oti metatrepoume to xeri mas se bloffa podarwdas to Q, enw fainetai "logiko"(exaitias tou overcard), telika den einai. Logw tou board texture -> check/call flop range tou adipalou apla einai adynato na symvei kati tetoio, ektos an gia kapoio logo o villain mporei na exei/kai na petaxei KK,AA lol.Το μετατρέπεις σε μπλόφα γιατί με bet στο turn σχεδόν ποτέ δεν παίρνεις value από χειρότερο φύλλο. Από την άλλη είναι κακό spot να το κάνεις μπλόφα με τόσο showdown value και αφού δεν διώχνεις ποτέ κάτι καλύτερο.Johnny22 έγραψε:Opote sthn ousia ayto pou mas apasxolei sto hand einai an theloume na paroume value apo ta xeria pou kerdizoume(made weak hands/flush draws) h na kanoume pot control se periptwsh pou xanoume apo kapoio set.Εδώ λέμε το ίδιο, άρα δεν διαφωνείς. Επίσης δεν είναι 'ή', είναι 'και'. Θέλουμε να πάρουμε value από τα χειτότερα ΚΑΙ να κάνουμε pot control αν είμαστε πίσω.Johnny22 έγραψε:Opote exoume na skeftoume.Turn h river einai to value street mas? Imo sigoura to turnΤο river είναι το value street μας πια. Το εξήγησα και πιο πριν. Επίσης είπα ότι δεν υπάρχει άλλο bet πέρα από το allin στο turn. Στο river μπορώ να κάνω bet 200K, στο turn δεν μπορώ!Johnny22 έγραψε:Ektos apo to exploitability pou einai odws enas logos gia ton opoion protina mikrotera betssafesteps έγραψε:@johnny22Είναι rush tournament. Δεν σε ενδιαφέρει το exploitability ΚΑΘΟΛΟΥ!Το είπα ήδη, δεν υφίσταται το exploitability στα rush εξαιτίας της φύσης του τουρνουά. Δεν βλέπεις ποτέ το showdown των άλλων αν δεν συμμετέχεις, τις περισσότερες φορές δεν βλέπει κανείς το action σου, ούτε και το πόσα raise/fold έχεις κάνει, δεν ξέρει σχεδόν ποτέ κανείς αν κάνεις raise ΣΕ ΚΑΘΕ hand ή όχι, και κανείς δεν ξέρει σχεδόν ποτέ αν κάνεις x3, x4, x2, x100 το raise σου, τι ακριβώς σημαίνει.Johnny22 έγραψε:Proswpika (an kai kanonika thelei kapoia reads gia ayto pou proteinw) me 2X pfr kai 50-60% cbet(voithaei kai to board) vgainei kalo 30-40% turn bet to opoio douleyei me 3 tropous: 1)thin value apo weak hands pou kerdizw kai eykolo(readless ki epeidh einai tour) check behind UI sto river2)induce shove apo flushdraws epeidh given stack sizes dinw thn pseydesthish sto villain oti exei kapoio folding equity.3)kapoia donks kanoun shove to 8ari tous epeidh de theloun na callaroun akoma ena streetAn exei set/QdXd let it be.. exw paixei swsta kodra sto full range touΑν θέλω να βάλω όλα τα λεφτά μέσα το πέτυχα έτσι κι αλλιώς με το allin του στο river. Γιατί είναι καλύτερο το line σου;crf88 έγραψε:well saidΚαλώς το Χρήστο που περνάει σα σίφουνας με τα λακωνικά του σχόλια Χρήστο έχεις παίξει rush; Απορώ που συμφωνείς με το Johnny22. Τα ίδια που είπα σ' εκείνον περιμένουν απάντηση και από σένα.harima έγραψε:Αν με το stack που εχω ειχα αποφασισει να παιξω 3x τους JJ preflop και να βαρεσω τοσο δυνατα σε αυτο το flop (πολυ καλο flop για μας)Εννοείται ότι θέλω να παίξω τα ρέστα μου preflop ή σε ευνοϊκό flop και γι αυτό δεν με ενδιαφέρει να κάνω 'οικονομία' με τα bet μου. Ο αντίπαλος βέβαια δεν βοηθάει και έτσι φτάνουμε στο turn που είμαστε check ή allin. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Pot control δεν υπάρχει εδώ Νίκο. Έτσι ή αλλιώς θα φας allin river bet (ή σχεδόν) από ό,τι σε κερδίζει. Ο αντίπαλος με αυτά τα stacks έχει πολύ wide range και ειδικά σε suited σε αυτή τη φάση. Δεν του δίνω free card στο turn και ας χάσω λίγο value κυρίως επειδή χάνω την περίπτωση bluff bet στο river. Push στο turn για μένα. Όπως το έπαιξες βαθιά αναπνοή και call. Νομίζω ότι είσαι μπροστά 50%+. Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ποντάρεις το JJ σε 852fd Q turn ΔΕΝ "το μετατρέπεις σε μπλόφα",και ότι το "ποτ κοντρόλ" είναι λάθος λογική. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 giorgio έγραψε:Έτσι ή αλλιώς θα φας allin river bet (ή σχεδόν) από ό,τι σε κερδίζει.+ μπλόφες αν checkάρω το turn... Του στερώ δηλαδή την μπλόφα από το donk shoving range του στο river αν ποντάρω το turn...Δεν μου απαντάει κανείς τι θα με κάνει call που το κερδίζω αν παίξω allin στο turn. Και αν δεν υπάρχει κάτι που να κερδίζω και να callάρει, γιατί να το κάνω; Παράθεση
Recommended Posts