Τσαχουρίδης Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Γεια σας παιδιάΣτο παρών τόπικ θα ήθελα να εκθέσετε οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον που δεν έχει πείρα στο παιγχνίδι του Πόκερ. Οι συμβουλές σας και οι υποδείξεις για Poker Software προγράμματα είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμες.Ξεκινώντας θα πω πως παίζω Texas Holdem NL τα τελευταία 3 χρόνια καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και τα σαββατοκύριακα 10-12 ώρες. Αναπόφεκτα η εμπειρία με περιόρισε σε στυλ παιγχνιδιού αμιγώς συντηριτικού. Το μόνο οφέλιμο, νομίζω, από την τριετή μου εμπειρία στο παιγχνίδι, είναι η δημιουργία μιάς στατιστικής πιθανοτήτων κέρδους μιάς παρτίδας κυρίως όταν πέτυχα κάποιον συνδιασμό φύλλων μεγαλύτερων των 2 ζευγαριών. Για παράδειγμα, στις 10 φορές που θα κάνω τρίφυλλο με το Φλόπ οι κερδισμένες παρτίδες είναι μόνο 5, και οι υπόλοιπες χαμένες από Κέντα ή Χρώμα.Επίσης κάτι που με κάνει πολύ διστακτικό είναι το γεγονός πως παίζοντας μόνο καλά αρχικά φύλλα, και σε ένα ποσοστό 80% κρατώντας καλύτερα φύλλα από τους αντίπαλους, τα ποσοστά επιτυχίας μιάς παρτίδας (να κερδίσω δηλαδή) είναι ελάχιστα καθώς συνήθως, περίπου 7-8 φορές στις 10, ενώ η παρτίδα είναι δικιά μου μέχρι το τέταρτο ανοικτό φύλλο (Turn), στο πέμπτο φύλλο (River) χάνω την παρτίδα. Κι αυτό όπως είπα πριν, με καλύτερα στο χέρι φύλλα από τον αντίπαλο ή αντίπαλους, και έχοντας την παρτίδα δικιά μου έως το τέταρτο ανοικτό φύλλο (Turn).Τι έχετε να μου πείτε; Γράψτε μου κάτι παιδιά γιατί κοντεύει να με τρελάνει η κατάσταση. Επίσης γράψτε για κάποιο Poker Software πρόγραμμα, που αν είναι δυνατόν, διατίθετε σε διάφορες γλώσσες, ελληνικά και γερμανικά κυρίως.Ευχαριστώ ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Τσαχουρίδης έγραψε:στυλ παιγχνιδιού αμιγώς συντηριτικούαυτό τι σημαίνει; ότι δεν κάνεις ποτέ raise;η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι ότι δεν είναι υποχρεωτικό να παίζεις πόκερ. αν δεν κερδίζεις, μπορείς να το αφήσεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Δυστυχως δεν καταλαβα τι ζητας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clansman Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 level Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
exide Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 To raise or not to raise? To raise. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Τσαχουρίδης έγραψε: Για παράδειγμα, στις 10 φορές που θα κάνω τρίφυλλο με το Φλόπ οι κερδισμένες παρτίδες είναι μόνο 5, και οι υπόλοιπες χαμένες από Κέντα ή Χρώμα.Έπειδή εχω πιεί κάτι ουισκάρες και δεν καταλαβαίνω, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω??Τι είναι το τριφυλλο που κάνεις στο φλοπ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
akis_888 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 τετράφυλλο εχεις κάνει ποτέ?εκεί δύσκολα χάνεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skoty1000 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 mipos enoi tria diaforetika xromata ........malon Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marcelos7 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Το set εννοει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skoty1000 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Τι έχετε να μου πείτε; Γράψτε μου κάτι παιδιά γιατί κοντεύει να με τρελάνει η κατάσταση. Επίσης γράψτε για κάποιο Poker Software πρόγραμμα, που αν είναι δυνατόν, διατίθετε σε διάφορες γλώσσες, ελληνικά και γερμανικά κυρίως.Read more: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΡΧΑΡΙΟ - Φόρουμ http://pokerland.gr/foroum/online-poker ... html#62988#ixzz0yJxDpwIIkalo poker software inai tis kalamatas ka to alavaniko lene...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerovios Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 JeanJK έγραψε:Έπειδή εχω πιεί κάτι ουισκάρες και δεν καταλαβαίνω, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω??Τι είναι το τριφυλλο που κάνεις στο φλοπ?? στα εξηγω ωραια???μαθε μπαλιτσα λοιπον Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
chaos Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 just lol!!για τα τρυφιλλα θα συμφωνισω καλαματα..καλα ρε man τα 3 χρονια που παιζεις ετσι ποσα εχεισ χασει???μην ψαχνεις για software δεν θα σε βοηθησει στην κατασταση σου..σταματα να παιζεις με χρηματα και παιζε με εικονικα..μαθε τ ειναι τ bet kai το raise..k μετα πατρο πιο σοωαρα..κ επισις ειναι δυνατον να παιζεις 3χρονια και να λες το set τρυφιλλο??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BlackRider79 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 H kalyteri symvouli pou mporw na sou dwsw eina na diatheseis merika euro gia tin agora vivliwn gia Poker (mporeis na ta vreis kai edw http://www.pokerbooks.gr/).Kalo episis tha itan na diavaseis merika keimena apo tin "Sxoli Poker" tou PokerLand opws gia paradeigma Kalyteri anagnwsi vivliwn Poker.Pistevw pws etsi tha sou lythoun arketes apories.Twra gia na kanw ton synigoro tou d**** ean den exeis ton xrono kai thn diathesi na diavaseis kalo tha itan na apofygeis to Poker ws mesw eksoikonomisis xrimatwn kai na to deis MONO san psyxagogeia.FilikaMike Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
chaos Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 θα συμφωνισω με mike.αν κανεις τρυφιλλο και χανεισ συνεχεια δεν λεει...σου σπανε τα νευρα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Εισαι θεος τσαλουχιδη. Τελος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Τι είναι το τριφυλλο που κάνεις στο φλοπ??Pino mpafous kai paizo poker. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
chaos Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 χα0αχ0αχ0χα0..τα εσπασες GAMER Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 TSAXOURIDI AN KAI DEN MOU FENESAI ME TIPOTA 3 XRONIA ONLINE GAMER ME TON TROPO POU MILAS THA AFISO TA OFF TOPIC SXOLIA KAI THA SOU DOSO MIA ISTOSELIDA POU ME LIGI PROSPATHEIA ALLA ARKETO XRONO (APO TIS 12 ORES POU LES OTI PAIZEIS KATHIMERINA AFIEROSE TIS MISES APO AUTES STIN MELETI) GIATI EINAI STA AGGLIKA (DEN IPARXEI DEN MPORO - DEN THELO IPARXEI) http://www.pokerstrategy.com/strategy/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ucthelegend Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΔΟΥΛΙΑ , ΝΑ ΛΙΝΕΙΣ ΚΑΘΙΜΕΡΙΝΑ ΑΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΙΖ ΑΠΟ ΠΙΑ ΘΕΣΗ , ΠΟΣΑ ΜΠΛΑΙΝΤΣ ΘΑ ΧΑΣΙΣ ΜΕ ΟΒΕΡΠΑΙΡ ΚΟΚ. ΠΡΟΤΑ ΘΑ ΜΑΘΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΒΓ ΠΟΚΕΡ (ΤΑ ΦΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΚ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΚΤΕΣ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΙΤΑΣ ΤΙΝ ΓΝΟΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ(ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Τσαχουρίδης Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 ΣΕΜΦΕ έγραψε:Τσαχουρίδης έγραψε:στυλ παιγχνιδιού αμιγώς συντηριτικούαυτό τι σημαίνει; ότι δεν κάνεις ποτέ raise;η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι ότι δεν είναι υποχρεωτικό να παίζεις πόκερ. αν δεν κερδίζεις, μπορείς να το αφήσεις.[/quote:1b3uysb8]Παιγχνίδι αμιγώς συντηριτικό με την έννοια πως δεν παίζω ποτέ φύλλα που είτε δεν κάνουν κέντα είτε δεν κάνουν χρώμα, για παράδειγμα 2+Κ ή 3+Κ ή 4+Κ όχι ίδιου χρώματος δεν θα το παίξω ποτέ όπως και ποτέ δεν θα το παίξω όταν είναι στο ίδιο χρώμα αλλά κάποιος παίκτης πόνταρε δυνατά.Πες μου όμως κάτι, γιατί μου κίνησες την περιέργεια, εσύ κερδίζεις στο Πόκερ ικανοποιητικά ποσά ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Τσαχουρίδης Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 JeanJK έγραψε:Τσαχουρίδης έγραψε: Για παράδειγμα, στις 10 φορές που θα κάνω τρίφυλλο με το Φλόπ οι κερδισμένες παρτίδες είναι μόνο 5, και οι υπόλοιπες χαμένες από Κέντα ή Χρώμα.Έπειδή εχω πιεί κάτι ουισκάρες και δεν καταλαβαίνω, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω??Τι είναι το τριφυλλο που κάνεις στο φλοπ??[/quote:xuk0rymc]Το λέει η λέξη από μόνη της. Τρίφυλλο, το- ουδέτερο σύνθετο ουσιαστικό από τις λέξεις Τρία και Φύλλο. Δηλαδή πως έχουμε τρία όμοια φύλλα, για παράδειγμα' κρατάμε στο χέρι ένα ζευγάρι και ανοίγει στο φλοπ ένα φύλλο όμοιο του ζευγαριού μας ή ενώ έχουμε στο χέρι δύο ανόμοιες κάρτες ανοίγει το φλοπ δύο κάρτες όμοιες με την μία από τις δύο κάρτες που κρατάμε στο χεράκι μας, με ή χωρίς να φοράμε δακτυλίδι, είναι άσχετο ακόμη κι αν είναι χρυσό αξίας 2.500 ευρώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OMG Internets Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Τσαχουρίδης έγραψε:Γεια σας παιδιάΣτο παρών τόπικ θα ήθελα να εκθέσετε οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον που δεν έχει πείρα στο παιγχνίδι του ΠοκερGovernor of Πόκερ. Οι συμβουλές σας και οι υποδείξεις για Poker Software προγράμματα είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμες.Ευχαριστώ !Φιλαράκι εγώ το έχω τερματίσει 4 φορές και χωρίς cheatonia. Aπλά έχει ένα bug κολλάει αν έχεις ανοικτό και το facebook. Επίσης κατέβασε το patch από το PC Master που δίνει +30% στο KQ και no bad beats (trial version, αν πληρώσεις σου δίνει και δώρο πόσες φορές καθυστερεί ο Α στο flop). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Τσαχουρίδης Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 akis_888 έγραψε:τετράφυλλο εχεις κάνει ποτέ?εκεί δύσκολα χάνειςΈχω κάνει 3 φορές μέχρι σήμερα την Κέντα Φλος στον Άσσο (Ρουαγιάλ). Δυστυχώς όμως σε playmoney παιγχνίδια.Για το Καρέ έχεις δίκιο, είναι σπάνιο φαινόμενο να χάσει. Έτυχε όμως, πέρα από αυτό, να πληρώσω με Φουλ στο χέρι μου και πολλές φορές με Χρώμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2010 Τσαχουρίδης έγραψε:ΣΕΜΦΕ έγραψε:Τσαχουρίδης έγραψε:στυλ παιγχνιδιού αμιγώς συντηριτικούαυτό τι σημαίνει; ότι δεν κάνεις ποτέ raise;η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι ότι δεν είναι υποχρεωτικό να παίζεις πόκερ. αν δεν κερδίζεις, μπορείς να το αφήσεις.[/quote:1xiyeg3a]Παιγχνίδι αμιγώς συντηριτικό με την έννοια πως δεν παίζω ποτέ φύλλα που είτε δεν κάνουν κέντα είτε δεν κάνουν χρώμα, για παράδειγμα 2+Κ ή 3+Κ ή 4+Κ όχι ίδιου χρώματος δεν θα το παίξω ποτέ όπως και ποτέ δεν θα το παίξω όταν είναι στο ίδιο χρώμα αλλά κάποιος παίκτης πόνταρε δυνατά.Πες μου όμως κάτι, γιατί μου κίνησες την περιέργεια, εσύ κερδίζεις στο Πόκερ ικανοποιητικά ποσά ;[/quote:1xiyeg3a]otan les den pezw afta ta hartia ginese arketa provlepsimos..sto poker prepi na pexoume olla ta hartia pou iparhoun alios mia zoi tha hanoume..gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts