Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΡΧΑΡΙΟ

Τσαχουρίδης

Recommended Posts

Ας με συγχωρέσουν οι θρησκευτές αλλά πρέπει να εκτονωθώ... Όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους. Όλα. Δεν γίνετε ρε πούστη μου όταν εγώ πιάνω 2 ζεύγη ή κάνω ένα σετ, σε 10 περιπτώσεις τις εννέα, να ανοίγει 3 και 4 κάρτες όμοιου χρώματος και να χάνω την παρτίδα. Στις 10 τις 9; Και όταν εγώ θέλω μία κάρτα για χρώμα έρχετε στις 20 πειπτώσεις η μία; Σε έχω...

XXX - οχι βρισιές και ιδιαίτερα τα θεία (αν συνεχίσεις θα υπάρξει αποβολή από το φόρουμ για κάποιο διάστημα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τσαχουρίδης έγραψε:

gademis έγραψε:
Εγω παντως απορω πως ενας ανθρωπος που γεμιζει 2-3 σελιδες για τεχνη κ.λ.π καθεται και βριζει χριστους και παναγιες για ενα ενδεχομενο 80-20% pot 8$...

Θα σου πω. Απλό είναι. Όταν συμμετέχεις καθημερινά σε περίπου 10 τουρνουά στα οποία σε πετάνε έξω κατά βάση φύλλα αδύναμα σε σύγκριση με αυτά που κρατάς εσύ ή όταν στις 10 φορές που είσαι σε θέση ΒΒ τις 5 από αυτές θα σου μοιραστεί ένα δυάρι, ή όταν στα 10 set που θα κάνεις με το άνοιγμα φλοπ, είτε κρατώντας ζεύγος είτε από δύο όμοιες κάτω και μία στο χέρι σου, στις 9 περιπτώσεις από αυτές συμπληρώνει ο River 3 και 4 κάρτες ίδιου χρώματος με αποτέλεσμα να χάνεις με set σε ποσοστά 50% αυτών των παρτίδων και τα άλλα 50% να έχεις την τύχη με το μέρος σου έτσι ώστε να μην έχει ίδιου χρώματος κάρτα ο αντίπαλος, ε, κάτω από αυτές τις συνθήκες, πρωταθλητής της Απάθειας να είσαι, αναπόφευκτα παίφτεις "θύμα" μιάς πρωτογενούς εσωτερικής έκρηξης η οποία γίνετε τόσο αισθητή, όσο χρειάζετε για να τρέχουν δεκάδες οι αναφορές των γειτόνων στο αρμόδιο όργανο (orndungsamt) για διατάραξη κοινής ησυχίας, που με τη σειρά του έπειτα από δεκάδες υποδείξης συμμόρφωσης, συνεχίζει το έργο του με την έκδοση και αποστολή στο σπίτι χρηματικών προστίμων. :(

Εξάλλου ποιόν να βρίσω; Ο Μέγας Βασίλειος επίσκοπος Καισαρείας γράφει σε ένα βιβλίο του. <<Όλα όσα γίνονται πάνω στην γη, θέλει ο Θεός και γίνονται έτσι όπως γίνονται, ακόμη κι ένα σπουργίτι που γέρνει και πεθαίνει ο Θεός το θέλει να γίνει έτσι>>. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του άγιου, αυτά που περιγράφω στην προηγούμενη πρόταση, θέλει ο Θεός και γίνονται έτσι.

Αφού είναι έτσι λοιπόν, θα τον..

XXX - οχι βρισιές και ιδιαίτερα τα θεία (αν συνεχίσεις θα υπάρξει αποβολή από το φόρουμ για κάποιο διάστημα)

.. :P[/quote:25lablwt]

den exw logia...apla s agapw <3

Φάση έχει πάντως. Δηλαδή δεν ξέρω πως να προσεγγίσω την κατάσταση αυτή και λογικά να την ερμηνέψω έτσι ώστε να την κατανοήσω και αποδεχτώ ως φαινόμενο φυσιολογικό, κανονικό και συνηθισμένο. Γιατί όσο διάστημα θα βρίσκομαι στην άγνοια των αιτιών που διαμορφώνουν την κατάσταση αυτή, τόσο περισσότερο θα "αρρωσταίνω". Ας έρθει ένας έμπειρος ο οποίος κατέχει το αντικείμενο και να μου δώσει μία εξήγηση. Να μου εξηγήσει πως γίνετε, σε 10 περιπτώσεις που κάνω 2 ζεύγη ή ένα σετ, τις 9 να ανοίγει κάτω 3 και 4 κάρτες ίδιου χρώματος, με αποτέλεσμα να χάνω την παρτίδα στις 10 τις 9. Και όταν εγώ θέλω μία κάρτα για χρώμα, να έρχετε αυτή στις 20 με 30 περιπτώσεις την μία.

Πως; Πως μπορώ να προσεγγίσω την κατάσταση αυτή και να της δώσω μία λογική εξήγηση;

Τσαχουρίδης έγραψε:

Ας με συγχωρέσουν οι θρησκευτές αλλά πρέπει να εκτονωθώ... Όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους. Όλα. Δεν γίνετε ρε π...

δεν σε φταιει ο Θεος ρε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕ

που χανεις στο ποκερ...

ειναι δυνατον ρε?

μα ποσο προβληματικος πρεπει να ειναι καποιος

για να πιστευει οτι ο Θεος καθεται και ασχολειτε

με το τι θα ερθει στο river?

ΕΛΕΟΣ...

Johny_mac32 έγραψε:

που χανεις στο ποκερ...

ειναι δυνατον ρε?

ΕΛΕΟΣ...

Ποιος θεός ρε χαζούλι; είδες εσύ με τα ματάκια σου ποτέ τον θεό; κάποιος άλλος μήπως; αν υπήρχε θεός εγώ θα τον έβριζα; όχι αγόρι μου θεός δεν υπάρχει. γι' αυτό έχω την άνεση να τον βρίζω, επειδή είναι ανύπαρκτος. επειδή κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. επειδή πολύ απλά είναι ανθρώπινη επινόηση. επειδή πολύ απλά είναι μία σκεπτομορφή...

... ναι εντάξει δεν ασχολείτε με το τι θα έρθει στο ριβερ ο θεός, είναι γνωστό αυτό που εννοείς και κοινά αποδεκτό... όμως, δεν κάνεις μια προσπάθεια να μας πεις με τι ασχολείτε ο θεός; ;)

Τσαχουριδη κοψε αυτα τα ποστ γιατι τιλταρεις κοσμο και μπαινεις σε επικινδυνα μονοπατια..

Ανοιγεις βαρια θεματα και δεν ειναι εδω χωρος για να μιλησουμε για το αν υπαρχει θεος η οχι.

Τσαχουρίδης έγραψε:

Johny_mac32 έγραψε:

που χανεις στο ποκερ...

ειναι δυνατον ρε?

ΕΛΕΟΣ...

Ποιος θεός ρε χαζούλι; είδες εσύ με τα ματάκια σου ποτέ τον θεό; κάποιος άλλος μήπως; αν υπήρχε θεός εγώ θα τον έβριζα; όχι αγόρι μου θεός δεν υπάρχει. γι' αυτό έχω την άνεση να τον βρίζω, επειδή είναι ανύπαρκτος. επειδή κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. επειδή πολύ απλά είναι ανθρώπινη επινόηση. επειδή πολύ απλά είναι μία σκεπτομορφή...

... ναι εντάξει δεν ασχολείτε με το τι θα έρθει στο ριβερ ο θεός, είναι γνωστό αυτό που εννοείς και κοινά αποδεκτό... όμως, δεν κάνεις μια προσπάθεια να μας πεις με τι ασχολείτε ο θεός; ;)[/quote:3cy646az]

ρε κατεστραμενε, ποιος εισαι εσυ που θα πει τι ειναι υπαρκτο και τι οχι?

αντε σκορπα τα λεφτα σου σε καμια ρουλετα..

το ιδιο θα ναι..γιατι απο ποκερ δεν σκαμπαζεις..

φαινεται απο αυτα που γραφεις...

και τον Θεο δεν θα τον βριζεις γιατι θα σε παρει ο διάολος..

if you know what i mean B)

playlist:

B)

Καταστραμένος είναι ο πατέρας σου πιτσιρίκο. Αυτόν ναι, αυτόν μπορείς και έχεις την ευχέρια να τον ονομάσεις καταστραμένο.

ποιος εισαι εσυ που θα πει τι ειναι υπαρκτο και τι οχι?

είμαι ο Γιώργος Πολίδης με γνωστικό αντικείμενο την θεολογία. ;)

και τον Θεο δεν θα τον βριζεις γιατι θα σε παρει ο διάολος..

και κάτι που πριν 2 λεπτά έγινε... απίστευτο ρε πούστη μου τι μου κάνει ο γαμημένος ριβερ... εχω ΚΚ όλοι πάσο εκτός αυτόν που κάθετε δεξιά μου... ανεβάζει, διπλασιάζω εγώ, ρέστα αυτός, ακολουθώ εγώ... φλοπ ΚQ8 τουρνερ Q ριβερ Α ... έχει στο χέρι ΑΑ... :laugh: σε 1-2 δευτερόλεπτα ανοίγει αυτόματα και η σελίδα για κατάθεση... ΡΕ ΔΕΝ Γ... ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ

oti kai na pw gia to atomo sou einai ligo!!!!

bravo bravo bravo bravo 1000 bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eisai fadastikos ekpliktikos ! alla metaksu mas.... trava mia na isiwseis....

paizeis 3 xronia kai eisai arxarios.... bravo!!!!!!

ektos apo ola auta omws... giati nomizw oti genika kaneis plaka? (makari na min kaneis plaka kai na eisai alithinos- authentikos)

ναι ναι ακριβώς, πλάκα είναι αυτά που περιγράφω... σου έυχομαι μόνο, αν παίζεις ποκερ, να μην την βιώσεις την πλάκα αυτή...

Τσαχουρίδης έγραψε:

Johny_mac32 έγραψε:

που χανεις στο ποκερ...

ειναι δυνατον ρε?

ΕΛΕΟΣ...

... ναι εντάξει δεν ασχολείτε με το τι θα έρθει στο ριβερ ο θεός, είναι γνωστό αυτό που εννοείς και κοινά αποδεκτό... όμως, δεν κάνεις μια προσπάθεια να μας πεις με τι ασχολείτε ο θεός; ;)[/quote:2tpuiixo]

An thelete peite me provlimatiko. Eimai 35 xronon alla mehri stigmis den exo vrisi pote kapoion, i kati, poy theorousa anyparkto :unsure:

Τσαχουρίδης έγραψε:

Johny_mac32 έγραψε:

που χανεις στο ποκερ...

ειναι δυνατον ρε?

ΕΛΕΟΣ...

... ναι εντάξει δεν ασχολείτε με το τι θα έρθει στο ριβερ ο θεός, είναι γνωστό αυτό που εννοείς και κοινά αποδεκτό... όμως, δεν κάνεις μια προσπάθεια να μας πεις με τι ασχολείτε ο θεός; ;)[/quote:12o9k6aq]

An thelete peite me provlimatiko. Eimai 35 xronon alla mehri stigmis den exo vrisi pote kapoion, i kati, poy theorousa anyparkto :unsure:

Τσαχουρίδης έγραψε:

ναι ναι ακριβώς, πλάκα είναι αυτά που περιγράφω... σου έυχομαι μόνο, αν παίζεις ποκερ, να μην την βιώσεις την πλάκα αυτή...

poia plaka re anthrwpe??? simera exasa 2500 me tous tropous pou periegrapses pio panw.... ti na min viwsw? oloi ta idia viwnoume kathe mera... mesa sto paixnidi einai ola! einai kolotrupidato i alliws ginia-eunoia ta xoun pei pio palioi auta ti na leme? padws tha mporouses na mou faneis xrisimos tis duskoles meres pou tha koimamai sta pagakia stis plateies kai tha rixnw xristopanagies sta agalmata... tha thela na sai kapou ekei konta mou na mou apaggeleis.... thumitheite to : ginia-eunoia

Τσαχουρίδης έγραψε:

... ναι εντάξει δεν ασχολείτε με το τι θα έρθει στο ριβερ ο θεός, είναι γνωστό αυτό που εννοείς και κοινά αποδεκτό... όμως, δεν κάνεις μια προσπάθεια να μας πεις με τι ασχολείτε ο θεός; ;)

Βασικα ρε φιλε πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο το site που καθεσαι με τοση ανεση και ευκολια να γραψεις τη μαλακια σου, δεν ειναι ουτε το κλαψα.com, ουτε το ειμαιαθεος.com, ουτε το δενεχωιδεααποποκερ.com..

Προσωπικα σταρχιδια μου αν εισαι αθεος , τι σου κανε Ο ΡΙΒΕΡ και ποσες φορες εχεις χασει με τριφυλλα.

Για ποκερ μπαινω να διαβασω εδω μεσα και οχι για οποια μαλακια σου ετυχε εσενα η απλα πιστευεις γενικοτερα.

Μαθε να μιλας εκει που πρεπει για αυτο που πρεπει με τον τροπο που πρεπει.

Οπως σου ειπανε και θα σου πουνε και αλλα ατομα, 2 ειναι οι λυσεις.

1)Κοψε το ποκερ και μην μας "σπας ταρχιδια"(μεταφραση tiltareis).

2)Βρες γκομενα και επισης μην μας "σπας ταρχιδια"(μεταφραση tiltareis).

Ενα πραγμα εχω να πω: ΚΛΑΙΩ..

Καποιες παρατηρησεις:

1) Το οτι καθε φορα που εχει ΚΚ κολλαει και τη λεξη "διπλασιαζω" απο διπλα δεν το ειδε κανενας? "Που πας ρε Καραμητρο?" (με φωνη Γ.Γεωργιου) :blink:

Και ερωτω: "διπλασιαζω" as in "min raise" or "gay raise"?

2) Στην σελιδα 7 κατω κατω αναφερεται στον Αγιο Βασιλη? ΛΟΛ? :woohoo:

3) Οσο για τα θεια, μηπως εισαι εσυ στο βιντεο ρε Τσαλουχιδη:

http://www.youtube.com/watch?v=NCE2KEFjPDQ

Μας εφτιαξε την μερα παλι.. :silly:

EDIT: Για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις εκανα ενα μικρο edit

John_Artega έγραψε:

Τα ουράνια τόξα είναι πέντε χρώματα, κίτρινο πράσινο κόκκινο κίτρινο μπλε!!! κυλιέμαι στο πάτωμα!!! GOD I LOVE THIS THREAD

Σ αυτο ακριβως το σημειο του βιντεο επεσα απο την καρεκλα.. Οσες φορες και να το δω ΚΛΑΙΩ!! :laugh: :silly: :woohoo: :ohmy: :S :unsure::blink: