vamvoux Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 χωρίς ιδιαίτερες πληροφορίες για τον παιχτη που κάνει το all in θα ήθελα την γνώμη σας PokerStars Game #49187215634: Tournament #2010090003, $200+$15 USD Hold'em No Limit - Level IV (50/100) - 2010/09/06 1:23:44 EET [2010/09/05 18:23:44 ET]Table '2010090003 653' 9-max Seat #3 is the buttonSeat 1: Jhawks (8370 in chips) Seat 2: orexx75 (11750 in chips) Seat 3: ntmack (8500 in chips) Seat 4: Rola77 (6385 in chips) Seat 5: jepaulson111 (5625 in chips) Seat 6: vomvix20 (14800 in chips) Seat 7: Big Sago (8925 in chips) Seat 8: hankat (17465 in chips) Seat 9: Flowkid1 (6980 in chips) Jhawks: posts the ante 10orexx75: posts the ante 10ntmack: posts the ante 10Rola77: posts the ante 10jepaulson111: posts the ante 10vomvix20: posts the ante 10Big Sago: posts the ante 10hankat: posts the ante 10Flowkid1: posts the ante 10Rola77: posts small blind 50jepaulson111: posts big blind 100*** HOLE CARDS ***Dealt to vomvix20 [Th Qh]vomvix20: calls 100Big Sago: raises 200 to 300hankat: folds Flowkid1: folds Jhawks: folds orexx75: folds ntmack: folds Rola77: folds jepaulson111: calls 200vomvix20: calls 200*** FLOP *** [7h Qs Kh]jepaulson111: bets 5315 and is all-in Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Εγώ θα έκανα πάσο.Έχει να μιλήσει άλλος ένας που δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και δεν θέλω να δεσμεύσω ~1/3 του στακ μου τόσο early παρά τα outs που φαίνετε οτι έχουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 δε νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια τι θα κανει ο δευτερος γιατι δεν ξερεις ο πρωτος τι εχει αλλα αν ο δευτερος κανει all-in τοτε σιγουρα χανουμε εκεινη τη στιγμη.το θεμα ειναι οτι το allin του δευτερου σου δινει περισσοτερα pot odds.μαλλον call θα εκανα στο allin του πρωτου.ειναι και λιγο θεμα αν θες να τζογαρεις για να ανεβεις ψηλα η οχι.επισης αυτο ειναι απο τα ιδανικοτερα φλοπ που περιμενεις με αυτο το φυλλο+οτι ο πρωτος μπορει να κανει το all-in και μονο με flush η straight draw.βασικα call θα εκανα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 στούς δύο που απάντησαν ώς τώρα έχουμε ενα πάσο και ένα call με πολύ ενδιαφέρον θα μου άρεσε να ακούσω και άλλες γνώμες το σκεπτικό και τών δύο μέχρι τώρα είναι πολύ σωστό και ήταν ακριβώς το δίλλημά μου για όλο το time bank μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Ο αντιπαλος ποτε δεν εχει κατι παραπανω απο ενα ζευγαρι..Αποκλειεται με σετ/2pair να εκανε τετοιο donk bet all in , δεν υπαρχει λογος..Μπορει να κανει ανετα check raise all in αν εχει κατι απο τα παραπανω.Οποτε το τοπ range ειναι ενα ζευγαρι Κ..Kανεις τα maths και αναλογα παιρνεις την αποφαση σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 τα μαθηματικά είναι σαφώς coin flip η ερώτηση αφορά πέρα απο τα μαθηματικά τον βάζω σε ΑΚ και είμαστε 51/49 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 δε νομιζω οτι θα εχει ποτε AK σε αυτο το spot.εκτος αν σκεφτεται level 5-6 ξερω γω και σου εμφανισει κανα set ρηγαδες αλλα ελεος,μου φαινεται αδιανοητο να εχεις τοσο καλο φυλλο και να χασεις το value ενος c-bet ετσι.call και παλι call. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 δέν διαφώνησα με την αναλυσή σου pocket10 απλά έμεινα στο δίλλημα ανάμεσα στο δικό σου σκεπτικό και στο όχι απο τώρα coin flip Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Πολυ περιεργο play από τον αντιπαλο, ό,τι και να εχει...Θα ετεινα στο allin...το χερι μας ειναι πολύ δυνατο για πάσο. Σετ δεν νομιζω να εχει. Ειμαι μεταξυ ΑΚ, JT, QJ, KQ, AAΕπίσης δεν μου αρεσει το limp preflop, προσωπικά οταν μπάινω πρωτος 95% κανω raise. Πολλες φορες μας βοηθαει να περιορισουμε το range του αντιπάλου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 έχω ένα καθαρό drawing hand που βέβαια είναι dominated τις πιό πολλές φορές οπότε θέλει λίγο pot control pre flop για αυτό και just call σε ένα τέτοιο drawing hand λοιπόν έρχεται αυτό που θέλεις αλλά ο αντίπαλος σου ζητάει 56 ΒΒ σε ένα τουρνουά αρκετά μεγάλο που είμαι ακόμα στην αρχή του και σίγουρα θα βρώ αυτό που λέμε better spots για να παίξω τίς μάρκες μου 56 απο τα 140 μου ΒΒ αυτό είναι στήν ουσία το ερώτημα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 με το raise, αν εχει ΑΚ ή ΑΑ πιθανοτατα να εκανε 3Β, αρα θα τα αποκλειαμε, αν βλεπαμε φλοπ. Αν εκανε just call το raise μας, και την ιδια κινηση στο φλοπ, τοτε θα εκανα insta call.Τωρα που το ξαναβλεπω δεν αποκλειω ΚΚ. Φαινεται να φοβαται πολυ αυτο το board. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Το πιο απίθανο χέρι από αυτά που είδα είναι σαφώς οι ΚΚ. 1) Υπάρχει ήδη ένας Κ στο φλοπ2) Έκανε flat call απέναντι σε early position limp&raise πάλι από early position. Γιατί να μη μεγιστοποιήσει το κέρδος του απέναντι σε τόσο ισχυρό range αντιπάλων με ένα 3-bet preflop και να πάει multi-way εκτός θέσης με ΚΚ?3) Με σετ γιατί να κάνει lead bet overshove με top set? Από τι περιμένει να πληρωθεί και πόσο συχνά; Γιατί να μη χτίσει σταδιακά το ποτ με μικρότερα bets?Άρα έχει πιθανότατα το nut flush draw, ή Jh9h, πιο σπάνια κάποιο 2 pair που το έπαιξε έτσι για leveling.Άρα είσαι μπροστα απο το range του και μπαίνεις. Το στακ σου το επιτρέπει κιόλας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts