Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ο Γιώργος Τσονούλης manager του νέου poker room του καζίνο της Πάρνηθας!

moderator

Recommended Posts

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Ο Γιώργος Τσονούλης manager του νέου poker room του καζίνο της Πάρνηθας! **

Συγχαρητήρια Γιώργο!! Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eυτυχώς δεν είναι στο Λουτράκι!!! :)....

γιατί δεν θα μπορούσα να παίξω...

ενώ στην Πάρνηθα θα βαρεθείς να με βλέπεις!!!! :P

Πολλά συγχαρητήρια Γιώργο!!! ;)

Έζησα τον Γιώργο αρκετές φορές στα Σκόπια, μίλησα μαζί του πολλές φορές, τον είδα στην δουλειά του και έχω να πω ότι ως άνθρωπος είναι πραγματικά ΚΥΡΙΟΣ, ως poker manager είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα (αλλά και από τους κορυφαίους σε σύγκριση με όσους έχω ζήσει στο εξωτερικό), και ως μέλος ανθρωπίνου δυναμικού ενός poker room είναι από τους πιο ακούραστους και τελειομανείς ανθρώπους.

Συγχαρητήρια στο Regency για την επιλογή τους, συγχαρητήρια στον Γιώργο επί της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων και είναι μεγάλη χαρά για μας τους Αθηναίους που θα ξέρουμε ότι έχουμε δίπλα μας ένα τόσο άρτια οργανωμένο poker room.

Γιώργο καλως όρισες στο ''χωριό'' μας και -προσωπικά- χαίρομαι που θα έχω την τιμή να σε βλέπω συχνά.

CONGRATULATIONS GEORGE TSONOULIS!!!

Για να δουμε αν η Παρνηθα ανταποκριθει στις προσδοκιες μας για το παιχνιδι που αγαπάμε...η κίνηση να προσλάβει τον κ.Τσονουλη παντως αυτό δειχνει...

Πολύ ευχάριστη είδηση! Συγχαρητήρια Γιώργο!! Είμαι βέβαιος πως θα γίνει πολύ επαγγελματική δουλειά στο καζίνο της Πάρνηθας...

ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

Συγχαρητήρια Γιώργο. Πολύ καλή επιλογή του καζίνο της Πάρνηθας να διαλέξει έναν άνθρωπο που ήδη ξέρει τι ζητάνε οι Έλληνες παίχτες πόκερ.

Συγχαρητηρια και απο εμενα, αρκετα αναμενομενο. Ελπιζω να μεινει ζωντανο και το appolonia γιατι απο τον Γιωργο δημιουργηθηκε αυτη η κατασταση. Η φωτογραφια παντως παραμπεμπει σε μεταγραφη του σε μπουζουκια στην αθηνα!!! :)

Μπράβο Γιώργο,

αν και - να πω την αλήθεια - θα προτιμούσα να σε είχαμε στο Hyatt. Ελπίζω να μας έρθεις με "μεταγραφή" στο μέλλον (όχι τίποτα άλλο... να είσαι πιο κοντα και στα πεθερικά...), καλή συνέχεια φίλε!

Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου για τα ωραία σας λόγια, όλα είναι πολύ πιο εύκολα με την υποστήριξη σας.

Συγχαρητηρια Γιωργο, εισαι ικανοτατος poker manager και σου αξιζουν ακομη πιο πολλα. Αν και για μενα δεν αποτελει κεραυνο εν αιθρια αφου το ηξερα εδω και πολυ καιρο, μην ρωτησει καποιος πως και γιατι. B)

Ευτυχως, αν και ηθελα, δεν ηρθες στην θεσσαλονικη για εναν πολυ σημαντικο λογο, ο τροπος δουλειας σου δεν ταιριαζει στον γραφειοκρατικο τροπο δουλειας του καζινο Θεσσαλονικης.