Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Small και Medium Connectors

Tubular Bell

Recommended Posts

Φιλε σορυ κιολας, αλλα αυτο που μολις ποσταρες τι σημαινει ?

Επειδη δηλαδη flopares το τζοκερ σημανει οτι ειναι +Ev μελλοντικα το call αυτο απεναντι σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΟΠΟΤΕ παικτη με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ stats ?

Λυσε μου κιαυτη την απορια. Βγαινει flop Q-5-2 rainbow. Bet αυτος raise εσυ, ρεστα αυτος.. Τι κανεις ? Call? Fold και μειον ΠΟΣΑ BLINDS????

GG..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ta xoume pei polles fores sousam einai to kalitero vivlio pou kikloforei auti ti ti stigmi gia mtt..to mono kraksimo pou eixa diavasei einai oti ta shoving ranges eidika utg einai poli light kai os antilogo enas eppagelmatias tou full tilt elege oti sto real life oi antipaloi se kanoun super light call opote to qjs me 13 blinds utg den einai all in...itan arketa lathos omos kathos to kill everyone de se mathainei push or fold charts ta opoia apostithizeis apekso....se mathainei na skeftese poso pososto ton hand sou tha kaneis all in analoga me tocalling range ton antipalon..

to qt suited file einai autofold apo small blind

είχα σκοπό να αγοράσω μοντελάκια σήμερα, να ξεκινήσω ένα διόραμα ... αλλά νομίζω πως προέχουν 1-2 βιβλία ... παιδιά βοηθάτε πολύ, ευχαριστώ :)

Δημήτρης

ε δεν είναι και πολλά. Άσε που είναι με πολύ χαμηλό buy in, και νομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο.

Και πέρα από αυτό δεν τα έχω παίξει όλα εγώ, μοιραζόμαστε το account με τη γυναίκα μου, όποιος έχει όρεξη μπαίνει και παίζει.

Και αν το δεις και χρονικά, μιλάμε για ένα, άντε ενάμιση χρόνο, μικρό διάστημα δηλαδή.

Δε λες πάλι καλά που είμαι μόνο στο -3% ; Όπως βλέπεις δεν το είχα πολυψάξει το θέμα και ήμουν αλλού γι αλλού. Γι αυτό και τώρα που το ψάχνω λίγο παραπάνω ρωτάω

έχεις δίκιο. Απλά ήταν μια περίεργη θολή περίοδος το τελευταίο διάστημα, που κατά κάποιο τρόπο δικαιολογούσε το ηλίθιο παίξιμο που έχω κάνει κατά καιρούς, όπως και δε θεωρώ επιτυχία π.χ. να φτάσεις FT στο Daily Dollar Rebuy, που οι 99 στους 100 παίζουν λοττο και όχι πόκερ.

Είδες και στο άλλο post ( QT vs AA ), το είπα ουσιαστικά μόνος μου πως ήταν donkιά, δεν πετάω στα σύννεφα :P , και κάθε γνώμη και προπάντων διόρθωση μου είναι super-πολύτιμη :)