D.uK.e Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Φιλε σορυ κιολας, αλλα αυτο που μολις ποσταρες τι σημαινει ?Επειδη δηλαδη flopares το τζοκερ σημανει οτι ειναι +Ev μελλοντικα το call αυτο απεναντι σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΟΠΟΤΕ παικτη με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ stats ?Λυσε μου κιαυτη την απορια. Βγαινει flop Q-5-2 rainbow. Bet αυτος raise εσυ, ρεστα αυτος.. Τι κανεις ? Call? Fold και μειον ΠΟΣΑ BLINDS????GG.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tubular Bell Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Λογικό. Και σοφό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 ta xoume pei polles fores sousam einai to kalitero vivlio pou kikloforei auti ti ti stigmi gia mtt..to mono kraksimo pou eixa diavasei einai oti ta shoving ranges eidika utg einai poli light kai os antilogo enas eppagelmatias tou full tilt elege oti sto real life oi antipaloi se kanoun super light call opote to qjs me 13 blinds utg den einai all in...itan arketa lathos omos kathos to kill everyone de se mathainei push or fold charts ta opoia apostithizeis apekso....se mathainei na skeftese poso pososto ton hand sou tha kaneis all in analoga me tocalling range ton antipalon..to qt suited file einai autofold apo small blind Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tubular Bell Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 είχα σκοπό να αγοράσω μοντελάκια σήμερα, να ξεκινήσω ένα διόραμα ... αλλά νομίζω πως προέχουν 1-2 βιβλία ... παιδιά βοηθάτε πολύ, ευχαριστώ Δημήτρης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 giati se flop p exeis ta nuts kaneis all in apo mprosta tubu??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tubular Bell Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 όσο κι αν σου ακουστεί παράλογο, ήλπιζα σε fold ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 llllllllllllloooooooooooooooooolllllllllllllll tarded man Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tubular Bell Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 είπαμε, noobγι αυτό άλλωστε και ζητάω γνώμες....ή θα έπρεπε να γίνω grandmaster και μετά να κυρήττω ... ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 exeis paiksei 1516 tour,k akomh eisai noob??sry alla kati dn paei kala me ti poreia sou sto poker m8... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tubular Bell Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 ε δεν είναι και πολλά. Άσε που είναι με πολύ χαμηλό buy in, και νομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο.Και πέρα από αυτό δεν τα έχω παίξει όλα εγώ, μοιραζόμαστε το account με τη γυναίκα μου, όποιος έχει όρεξη μπαίνει και παίζει.Και αν το δεις και χρονικά, μιλάμε για ένα, άντε ενάμιση χρόνο, μικρό διάστημα δηλαδή.Δε λες πάλι καλά που είμαι μόνο στο -3% ; Όπως βλέπεις δεν το είχα πολυψάξει το θέμα και ήμουν αλλού γι αλλού. Γι αυτό και τώρα που το ψάχνω λίγο παραπάνω ρωτάω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 kala kaneis k rotas.etsi sigoura tha veltiwseis to game sou.an theleis postare k merika hands.dn einai ligo diasthma pantws 1 xronos +.gl. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tubular Bell Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 έχεις δίκιο. Απλά ήταν μια περίεργη θολή περίοδος το τελευταίο διάστημα, που κατά κάποιο τρόπο δικαιολογούσε το ηλίθιο παίξιμο που έχω κάνει κατά καιρούς, όπως και δε θεωρώ επιτυχία π.χ. να φτάσεις FT στο Daily Dollar Rebuy, που οι 99 στους 100 παίζουν λοττο και όχι πόκερ. Είδες και στο άλλο post ( QT vs AA ), το είπα ουσιαστικά μόνος μου πως ήταν donkιά, δεν πετάω στα σύννεφα , και κάθε γνώμη και προπάντων διόρθωση μου είναι super-πολύτιμη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts