NL1987 Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 Παιδιά χαιρετώ ως νέο μέλος στην παρέα σας, από Πατρα είμαι και ψάχνομαι για τραπέζια poker σε σπίτια. Οποιος πσίνεται ας απαντήσει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 geia sou file, kalosorises stin parea mas, me lene Niko, yparxei kai allos enas trellos stin patra o Antonis Helmuth kai kapoio alloi po den tous xero, kai poloi apo aigio. Ego endiaferomai gia sitngo i kapoia rebuy tournoua, an exeis tipote sto mialo sou steile mail Kai pali kalos orises...Nikos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 nanasta έγραψε:geia sou file, kalosorises stin parea mas, me lene Niko, yparxei kai allos enas trellos stin patra o Antonis Helmuth kai kapoio alloi po den tous xero, kai poloi apo aigio. Ego endiaferomai gia sitngo i kapoia rebuy tournoua, an exeis tipote sto mialo sou steile mail Kai pali kalos orises...NikosΩχ καλύτερα να σου βγεί το ματι παρα το όνομα λεει ο λαός μας.Καλως όρισες φίλε μου. Και εγω απο Πάτρα είμαι και ψήνομαι για οτι θέλετε. Να φωνάξουμε και τους Αιγιώτες και το κανονίζουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 kai eimai sigouros 99% oti an kanonisoume mporei kai o stelaras na erthei, den ta xanei ta live autos ..lol!Ego exo trapezi gia 6-7 atoma kai ola ta 'maxairopirouna'an einai peite mou, sas kano to deipno avrio.....aigotes kanenas, takis, skoty...stilte minima i til 6945-877-509nikos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2007 ΑΜΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΨΗΝΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 stefanos78 έγραψε:ΑΜΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΨΗΝΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ...Στεφ ηδη κλείστηκε.Πάρε τηλ.ΜΕ φασόλια φυσικα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 8 to brady simera exo dinner gia olous parte til 6945-877-509 gia na sinenoithoume, na sinantithoume kapou 7:30 gia na min xathite. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
NL1987 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Ρε μάγκες δεν περίμενα τόσο αμεση απάντηση, thanks παντως. Δεν το είπα στην αρχή αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για τραπέζια 4 ατόμων(καρε) για ποκα-ποκερ. Είτε κλειστό σε ορισμένα παιχνιδια που θα καθοριστουν από αρχή, είτε πιο ανοικτο με μεγαλύτερη ποικιλία. Και επιπλέον με τι ποτ κσεκιναμε? Τα ρωτάω επειδή ειμαι καινούργιος στην παρέα και δεν ξέρω πως έχεται συνηθίσει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
NL1987 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Οποιος πσίνεται ας με κάνει add sto msniguana5395@hotmail.com Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 NL1987 έγραψε:Ρε μάγκες δεν περίμενα τόσο αμεση απάντηση, thanks παντως. Δεν το είπα στην αρχή αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για τραπέζια 4 ατόμων(καρε) για ποκα-ποκερ. Είτε κλειστό σε ορισμένα παιχνιδια που θα καθοριστουν από αρχή, είτε πιο ανοικτο με μεγαλύτερη ποικιλία. Και επιπλέον με τι ποτ κσεκιναμε? Τα ρωτάω επειδή ειμαι καινούργιος στην παρέα και δεν ξέρω πως έχεται συνηθίσει.Πάρε τηλ. τον Νίκο(nanasta). Εμείς θα παίξουμε σήμερα cash Ηoldem NL κατα τις 20.00. Φιλικά θα είναι :) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Φιλε NL1987,πολυ φοβαμαι πως τα εχεις μπλεξει λιγοΕδω δεν μιλαμε για ποκα...το παιχνιδι ειναι ΤΕXAS HOLDEM NO LIMIT..για ξανασκεψου το καλυτερα..Φιλικα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Stratos Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Οχι ρε παιδια!Εγινε παιχνιδι στην Πατρα και το χασα επειδη ημουν Αθηνα λόγω εκλογών!Αν ξανακανονίσετε τπτ ενημερώστε με κι εμένα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 ok strato tha se enimerosoume otan kanoume kati pali, Nikos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Rey_PTY Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Kalispera paidia kai apo mena...!!an iparxei kamia keni thesi gia otidipote NL holdem sit and go fasi eimai oposdipote mesaGiorgos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Τι έγινε ρε μάγκες? Πολλή προσφορά βλέπω.Μυριστήκατε ψαρούκλες και θέλετε να μας τα πάρετε?Υπομονή και κάτι θα κανονίσουμε......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:Τι έγινε ρε μάγκες? Πολλή προσφορά βλέπω.Μυριστήκατε ψαρούκλες και θέλετε να μας τα πάρετε?Υπομονή και κάτι θα κανονίσουμε.........ti tha kanoniseis na sa ta paroyn? lollolol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
IamTK Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2007 Kati analogo stin athina ginetai? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ganesman Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2007 iparxei topic live poker stin athina... Malista einai gia auto to savvato... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ganesman Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2007 kai na sou po kalosorises sto magiko kosmo tou poker kai tou Pokerland Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts