gthepoetc Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2010 Πρόσφατα διάβασα το εξής βιβλίο :"Earn $30,000 per Month Playing Online Poker A Step-By-Step Guide to Single Table Tournaments" του ryan WisemanΗ ερώτηση μου ειναι η εξής:Μπορεί όντος ένας παίχτης (όπως λέει και το βιβλίο)με grinding στα SNG των 9 ατόμων να έχει σημαντικό ROI έτσι ώστε να εκτινάξει το bankroll του?Επειδή δεν έχω ποτέ ασχοληθεί με SNG 9 ατόμωνθα ήθελα σας παρακαλώ την άποψη σας ή όποιοι έχετε εμπειρία πάνω στο θέμα να μου πείτε αν αξίζει να προχωρήσω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ImbecIle Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2010 www.sharkscope.com , πηγαινε στα leaderboards, δες τα κερδη που εχουν οι κορυφαιοι του κοσμου στα SNG 9 ατόμων και τι stakes παίζουν για να παρεις μια ιδέα. Εκεί θα καταλάβεις περίπου τι μπορείς να περιμένεις ρεαλιστικά ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεσαι και τα stakes που παίζεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts