Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Στημένα

Antonis

Recommended Posts

Επειδή τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, του να ανοίγει ένας XXXXX ή κάποιος XXXXXX κάποιο nickname, να μας στέλνει ένα ηλίθιο χέρι και να μας ρωτάει αν είναι στημένο ή να προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι στημένο ενα site, σκεπτόμουν μήπως θα έπρεπε να φτιαχτεί ένα εδικό forum για όλους αυτούς, γιατί και εμείς δεν είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι μια τέτοια μαλακία.

Δεν είναι πλάκα, είναι σοβαρή πρόταση προς τους ιθύνοντες του forum.

Έχω και όνομα αλλά δεν θα το πω ακόμη.:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Antoni ξέρω ότι το γράφεις σοβαρά και δεν κάνεις πλάκα. Επίσης και αρκετοί γνωρίζουν ότι αν ποστάρεις ένα bad beat στο 2+2 θα σου σβήσουν το ποστ απευθείας, γιατί δεν έχει κάποιο νόημα... όλοι μας την έχουμε πάθει αμέτρητες φορές και ο καθένας έχει από τουλάχιστον 10 τρελές ιστορίες να διηγηθεί.

Όντως το θέμα για το αν το online πόκερ είναι rigged ή όχι ανοίγει κάθε λίγο και λιγάκι και πραγματικά είναι κουραστικό να αναμασάμε τα ίδια πράγματα,,, Δεν ξέρω αν βοηθούσε να μεταφέραμε όλες αυτές τις δημοσιεύσεις σε μία ξεχωριστή ενότητα, ούτως ώστε να υπάρχουν εκεί συγκεντρωμένες και οι καταγγελίες και οι απαντήσεις..

Υποπτεύομαι ότι σε λίγο καιρό κανένας δεν πρόκειται να απαντάει σε τέτοιου είδους ποστ... είναι τόσο χιλιοειπωμένα που δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να προσθέσουμε ή να κερδίσουμε από αυτή την κουβέντα.

poliscas έγραψε:

Υποπτεύομαι ότι σε λίγο καιρό κανένας δεν πρόκειται να απαντάει σε τέτοιου είδους ποστ... είναι τόσο χιλιοειπωμένα που δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να προσθέσουμε ή να κερδίσουμε από αυτή την κουβέντα.

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Αν και πάντα θα απαντάνε όσοι συμφωνούν και επαυξάνουν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ(ΨΥΧΑΚΙΑΣ-ΗΛΙΘΙΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΠΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 888.COM(POKER+ΚΑΖΙΝΟ)ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

flop Jh Js Qh

ΕΓΩ Jd Jc

Ο ΑΛΛΟΣ Ah Kh

ΚΑΝΟΥΜΕ all in ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ.

a7707a7707 έγραψε:

flop Jh Js Qh

ΕΓΩ Jd Jc

Ο ΑΛΛΟΣ Ah Kh

wraia kai egw molis simera eixa PP 7aria kai vgainei board 7T7Tx. O allos eixe T kai kati asketo. Epeidi eixa kare kai aftos full eimai 'stimenos' diladi? as sovareftoume ligo... opoios den antexei na xanei as min paizei poker kako ston eafto tou kanei...

Einai asteio to thema na milame gia etaireies pou kleboun...kai ego exo xasei :Kh :Kc vs :Ad :3h se all in meta to flop (:4d :Kd :4c .....:4h .....:4s ) kai malista se final table tournament me 1i thesi peripou sta 3.000 $ ti na leei...?Oxi asteio mallon geloio einai to thema...

Antonis έγραψε:

Επειδή τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, του να ανοίγει ένας ηλίθιος ή κάποιος ψυχάκιας κάποιο nickname, να μας στέλνει ένα ηλίθιο χέρι

Αντώνη δεν σου ζήτησε κανείς να απαντήσεις..

Οσων αφορα το συγκεκριμένο post σου δεν βλέπω ουσιαστικό λόγο ύπαρξης του.. Στο φινάλε σε φόρουμ βρισκεσαι..

Όσων αφορά το ύφος του ποστ σου.. Ασχολίαστο...

Σε σέβομαι απεριόριστα λόγω μίας άλλης δραστηριότητας σου που είχες αναφέρει στο forum (αν θυμάμαι καλά είχες δώσει και site), αλλα θεωρώ το συγκεκριμένο post μεγάλη απερισκεψία..

poliscas έγραψε:

Antoni ξέρω ότι το γράφεις σοβαρά και δεν κάνεις πλάκα. Επίσης και αρκετοί γνωρίζουν ότι αν ποστάρεις ένα bad beat στο 2+2 θα σου σβήσουν το ποστ απευθείας, γιατί δεν έχει κάποιο νόημα... όλοι μας την έχουμε πάθει αμέτρητες φορές και ο καθένας έχει από τουλάχιστον 10 τρελές ιστορίες να διηγηθεί.

Όντως το θέμα για το αν το online πόκερ είναι rigged ή όχι ανοίγει κάθε λίγο και λιγάκι και πραγματικά είναι κουραστικό να αναμασάμε τα ίδια πράγματα,,, Δεν ξέρω αν βοηθούσε να μεταφέραμε όλες αυτές τις δημοσιεύσεις σε μία ξεχωριστή ενότητα, ούτως ώστε να υπάρχουν εκεί συγκεντρωμένες και οι καταγγελίες και οι απαντήσεις..

EDW FILE POLISCAS KANEIS LATHOS DEN KSERW TI KANOYN AYTOI EKEI STO 2+2 ALLA AYTO LEGETAI LOGOKRISIA KAI DEN SYMFWNW KATHOLOY O KATHENAS EXEI DIKAIWMA NA PEI THN APOPSH TOY GIAYTO ALWSTE ENOPOIHTHIKAN TA POST SE MIA ENOTHTA.

FILE ANTONI DEN YPOXREWTIKO NA DIAVASEIS TO KATHE POST ALLA KAI O KATHENAS EXEI DIKAIWMA NA PEI THN APOPSI TOY.

GIA SKEPSOY NA MHN MPOREI O ANTIPOLITEYOMENOS TYPOS NA GRAPSEI AYTA POY THELEI EPEIDH DEN ARESOYN STHN KYVERNHSI.

KAI PANTA FILE POLISCAS KATI KERDIZOYME APO OPOIADHPOTE KOYVENTA.

EKTOS KAI H SYZHTHSI AYTH ENOXLHSE MERIKOYS EKPROSWPOYS ETAIREIWN

texanos έγραψε:

a7707a7707 έγραψε:

flop Jh Js Qh

ΕΓΩ Jd Jc

Ο ΑΛΛΟΣ Ah Kh

wraia kai egw molis simera eixa PP 7aria kai vgainei board 7T7Tx. O allos eixe T kai kati asketo. Epeidi eixa kare kai aftos full eimai 'stimenos' diladi? as sovareftoume ligo... opoios den antexei na xanei as min paizei poker kako ston eafto tou kanei...[/quote:3b84b8rq]

OXI DEN FAINONTAI NA EINAI STHMENA ALLA KRATA KAI SY PISINES STHN ZWH SOY KAI EIDIKA STON TZOGO.

EDW H ETAIREIA EKSORYKSHS KAI EKMETALEYSHS PETRELAIOY POY XRHMATODOTHSE TO REMPOYPLIKANIKO KOMMA (VLEPE BOUSH) KONTEYEI NA APOVLITHEI APO TO XRHMATISTIRIO THS N.YORKHS EKS AITIAS TWN XALIA OIKONOMIKWN THS .

OI FWSTHRES OMWS POY SYMVOYLEYOYN TON G.BOUSH EKANAN TO THAYMA TOYS.

PIESAN AFORHTA THN IRAKINI KYVERNHSI NA DWSEI EN LEYKW ADEIES EKMETALEYSHS TWN KOITASMATWN THS XWRAS SE AMERIKANIKES ETAIREIES. H KYVERNHSI AN KAI PIONI DIKO TOYS ARNITHIKE FOVOYMENH DOLOFONIES APO THN ANTISTASH KAI ARGOTERA MIPWS DIKASTOYN GIA ESXATH PRODOSISA.

KATOXOI NOBEL KAI EPIFANEIS EPISTHMONES SYNASPISTIKAN KAI EXOYN KANEI MIA OMADA KAI KATAGGELOYN THN KLOPH POY GINETAI STO PETRELAIO TOY IRAK APO TOYS IERAKES VLEPETE ENAS IERAKS EINAI KAI EK TWN METOXWN THS VAINOYSAS PROS XREWKOPIA ETAIREIAS.

KATOPIN OLWN AYTWN ME THN ARNHSI THS DIKIS TOYS IRAKINHS KYVERNHSHS OI USA KATEFYGAN STHN AYTONOMH KYVERNHSI TWN KOYRDWN KAI PHRAN TIS ADEIES POY THELAN TOYLAXISTON GIA THN PERIOXH POY DIAMENOYN OI KOYRDOI.

OPWS VLEPEIS KAI THA TO DEIS AN DIAVASEIS TO SXETIKO ARTHRO KAI STO SHMERINO ETHNOS OLOI KLEVOYN ASYSTOLA KAI DEN MPOROYN NA KRYFTOYN.

ARAGE GAITI NA MHN KLEPSEI ENAS POY MPOREI NA KRYFTEI?

YPOTHETW OTI EISAI NEOS KAI STA LEW AYTA PANTA NA EISAI PSILIASMENOS

...."ενας ηλιθιος η καποιος ψυχακιας"...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕ......ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..ΚΡΙΜΑ..

ΣΤΑΥΡΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΤ ΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!!!!!ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ?ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ?ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?....ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ...? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.?ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΠΟΙΝ ΗΛΙΘΙΟ Η ΨΥΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?

Σωστή η παρατήρησή σου geo67... Έκανα edit τους χαρακτηρισμούς του Antoni και όποιους άλλους στο μέλλον χρησιμοποιηθούν από τον οποιονδήποτε.

Πρέπει να κρατήσουμε το φόρουμ σε ένα επίπεδο. Μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας χωρίς να καταφεύγουμε σε χαρακτηρισμούς.

Mea culpa

Εγω εχω μάθει να λέω τα πράγματα εξω απο τα δόντια.

Εδω και κανα μηνα ασχολούμαστε αν ειναι στημένο το παιχνίδι γενικώς.

Για μένα οποιοw το πιστευει αυτό και συνεχίζει να πάιζει ειναι ή ηλίθιος ή ψυχοπαθής. tespa

Antonis έγραψε:

Για μένα οποιοw το πιστευει αυτό και συνεχίζει να πάιζει ειναι ή ηλίθιος ή ψυχοπαθής. tespa

Κι εγώ εχω μάθει να τα λέω έξω από τα δόντια….

Αλλά φυσικά δεν θα κατακρίνω την άποψη κάποιου και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Κατά τα λεγόμενά σου είμαι λοιπόν κι εγώ ηλίθια….γιατί πιστεύω ότι πολλά ον λαιν

παιχνίδια είναι στημένα αλλά παράλληλα συνεχίζω να παίζω !!!!

Το μόνο που κάνω είναι να προσέχω που παίζω και να παρακολουθώ πως δουλεύει

το κάθε λογισμικό και να εκμεταλλεύομαι τα όποια χαρακτηριστικά του.

Είναι γεγονός ότι πολλά παιχνίδια ποδοσφαίρου είναι στημένα….

αλλά ως γνωστόν ΟΛΕΣ οι ομάδες εξακολουθούν να παίζουν ποδόσφαιρο!!!

Στα καζίνο είναι γνωστό ότι γίνονται στημένα παιχνίδια….

αλλά είναι γεμάτα από κόσμο επί μονίμου βάσεως!!!

Οι τράπεζες σου δίνουν επιτόκιο 3% στην κατάθεση και σου ζητάνε 13% στα δάνεια.

Όπου υπάρχει δυνατότητα να κλέψει «νόμιμα» κάποιος …το κάνει δίχως δεύτερη σκέψη.

Οι υπόλοιποι γνωρίζουμε απλά τι γίνεται και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε

στα συγκεκριμένα δεδομένα και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του συστήματος.

Το ότι παίζει σε ένα ρουμ όπου ξέρω ότι γίνονται στημένα παιχνίδια δε σημαίνει

αυτομάτως ότι είμαι και ηλίθια….απλά παίζοντας με προσοχή καταφέρνω να κερδίζω

κάποιες φορές.

Φυσικά και υπάρχουν bad beat και φυσικά ισχύει ότι όλα τα χέρια μπορούν να κερδίσουν

και όλα τα χέρια μπορούν να χάσουν… μπορείς να κερδίσεις με ΑΑ και φυσικά και με 72

Δεν μιλάμε για αυτές τις περιπτώσεις….

Μιλάμε για περιπτώσεις όπου για παράδειγμα σ’ένα τραπέζι 10 ατόμων βλέπεις ότι

9 στις 10 χεριές κερδίζει ένας συγκεκριμένος παίχτης….και μια στις τόσο κερδίζει

και κάποιος από τους υπόλοιπους 9…κι αυτό να γίνεται επι μιάμιση ώρα

Μη μου πεις φυσικά ότι εκείνη την μέρα ευνοούσαν τα άστρα τον συγκεκριμένο παίχτη

κι όλοι οι υπόλοιποι απλά έτυχε να είναι άτυχοι.

Φυσικά δεν λέω ότι όλα και παντού είναι στημένα…..αλλα πιστεύω ότι πολλά

παιχνίδια στήνονται σε πολλά ρουμ…

Γιατί να στήσει κάποιο ρουμ ένα παιχνίδι?

Τα λεφτά είναι πολλά ειδικά στα μεγάλα τουρνουά

Γιατί να διακινδυνεύσει ένα ρουμ τη φήμη του?

Μα δεν την διακινδυνεύει!!!!!

Αφού δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα απολύτως!!!

Τα ρουμ έχουν πάντα έτοιμη την «λογική» απάντηση….

Αξιότιμε παίχτη μας σόρυ αλλά ήσουν άτυχος στο συγκεκριμένο τουρνουά

Το σύστημά μας είναι απολύτως ασφαλές και είναι 100% ράντομ…

Μόνο που ότι είναι προγραμματισμένο παύει αυτόματα να είναι και ράντομ

Και φυσικά μπορεί να δεχτεί χίλιες δυο ρυθμίσεις και παραμέτρους.

Είναι πολύ ωραίο να πιστεύουμε ότι ο κόσμος μας είναι αγγελικά πλασμένος,

Ότι όλες οι εταιρείες λειτουργούν άψογα και ΑΠΟΛΥΤΑ καθαρά….

Όμως καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει σε πάρα πολλούς τομείς

και ειδικά όπου παίζονται πολλά λεφτά;)

DOVE_74 έγραψε:

Antonis έγραψε:

Κι εγώ εχω μάθει να τα λέω έξω από τα δόντια….

Αλλά φυσικά δεν θα κατακρίνω την άποψη κάποιου και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Κατά τα λεγόμενά σου είμαι λοιπόν κι εγώ ηλίθια….γιατί πιστεύω ότι πολλά ον λαιν

παιχνίδια είναι στημένα αλλά παράλληλα συνεχίζω να παίζω !!!!

Το μόνο που κάνω είναι να προσέχω που παίζω και να παρακολουθώ πως δουλεύει

το κάθε λογισμικό και να εκμεταλλεύομαι τα όποια χαρακτηριστικά του.

Είναι γεγονός ότι πολλά παιχνίδια ποδοσφαίρου είναι στημένα….

αλλά ως γνωστόν ΟΛΕΣ οι ομάδες εξακολουθούν να παίζουν ποδόσφαιρο!!!

Στα καζίνο είναι γνωστό ότι γίνονται στημένα παιχνίδια….

αλλά είναι γεμάτα από κόσμο επί μονίμου βάσεως!!!

Οι τράπεζες σου δίνουν επιτόκιο 3% στην κατάθεση και σου ζητάνε 13% στα δάνεια.

Όπου υπάρχει δυνατότητα να κλέψει «νόμιμα» κάποιος …το κάνει δίχως δεύτερη σκέψη.

Οι υπόλοιποι γνωρίζουμε απλά τι γίνεται και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε

στα συγκεκριμένα δεδομένα και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του συστήματος.

Το ότι παίζει σε ένα ρουμ όπου ξέρω ότι γίνονται στημένα παιχνίδια δε σημαίνει

αυτομάτως ότι είμαι και ηλίθια….απλά παίζοντας με προσοχή καταφέρνω να κερδίζω

κάποιες φορές.

Φυσικά και υπάρχουν bad beat και φυσικά ισχύει ότι όλα τα χέρια μπορούν να κερδίσουν

και όλα τα χέρια μπορούν να χάσουν… μπορείς να κερδίσεις με ΑΑ και φυσικά και με 72

Δεν μιλάμε για αυτές τις περιπτώσεις….

Μιλάμε για περιπτώσεις όπου για παράδειγμα σ’ένα τραπέζι 10 ατόμων βλέπεις ότι

9 στις 10 χεριές κερδίζει ένας συγκεκριμένος παίχτης….και μια στις τόσο κερδίζει

και κάποιος από τους υπόλοιπους 9…κι αυτό να γίνεται επι μιάμιση ώρα

Μη μου πεις φυσικά ότι εκείνη την μέρα ευνοούσαν τα άστρα τον συγκεκριμένο παίχτη

κι όλοι οι υπόλοιποι απλά έτυχε να είναι άτυχοι.

Φυσικά δεν λέω ότι όλα και παντού είναι στημένα…..αλλα πιστεύω ότι πολλά

παιχνίδια στήνονται σε πολλά ρουμ…

Γιατί να στήσει κάποιο ρουμ ένα παιχνίδι?

Τα λεφτά είναι πολλά ειδικά στα μεγάλα τουρνουά

Γιατί να διακινδυνεύσει ένα ρουμ τη φήμη του?

Μα δεν την διακινδυνεύει!!!!!

Αφού δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα απολύτως!!!

Τα ρουμ έχουν πάντα έτοιμη την «λογική» απάντηση….

Αξιότιμε παίχτη μας σόρυ αλλά ήσουν άτυχος στο συγκεκριμένο τουρνουά

Το σύστημά μας είναι απολύτως ασφαλές και είναι 100% ράντομ…

Μόνο που ότι είναι προγραμματισμένο παύει αυτόματα να είναι και ράντομ

Και φυσικά μπορεί να δεχτεί χίλιες δυο ρυθμίσεις και παραμέτρους.

Είναι πολύ ωραίο να πιστεύουμε ότι ο κόσμος μας είναι αγγελικά πλασμένος,

Ότι όλες οι εταιρείες λειτουργούν άψογα και ΑΠΟΛΥΤΑ καθαρά….

Όμως καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει σε πάρα πολλούς τομείς

και ειδικά όπου παίζονται πολλά λεφτά;)[/quote:3kgkql4m]

EISAI TROMERH KAI TAIRIAZOYN APOLYTA ME THN APANTHSI POY ELAVA APO TO POKERSTARS THN OPOIA KAI PARATHETW .

EPI PLEON TOYS EVALA POLY PAGWMENO PAGO GIATI DEN XRHSIMOPOIOYN KAI THN ELLHNIKA GLWSSA THN STIGMH POY EXOYN TIS GLWSSES TOY KATHE PIKRAMENOY TOYS EIPA AN DEITE TO LEXIKO SAS PERIEXEI TOYLAXISTON 30.000 ELLHNIKES LEKSEIS.

APO EYGNWMOSYNH KAI MONO PROS THN ELLADA GIA THN SYNEISFORA THS STO GLWSSOLOGIO SAS THA EPREPE NA EXETE KAI AYTHN THN GLWSSA.

EPISHS EINAI APREPES EK MEROYS SAS NA MHN EXETE ELLHNIKO FREEROLL THN STIGMI POY OLA TA ETHNI EXOYN TO FREEROLL TOYS STO SITES SAS.

IDOY H APNTHSI

Hello Georgios,

While I do not intend to disregard your concerns or dismiss any of the

results you have experienced, I cannot overstate that the independent

analyses and transparent hand history policy reaffirm the process through

which we have undergone to provide a completely random shuffle as well as

confirm the fact there are no means by which we control it.

And you need not take our word for it -- nor that of the

auditors -- as we will gladly send you every real money hand you have

played. So please be assured that we run an honest game and that you have

not endured any undue measure of bad luck.

In regards to Greek language support, I have gladly forwarded your

concerns to our Pokerroom Management Team. You may be pleased to know that

many of our features are the result of player input, such as yours.

Regards,

Alvin

PokerStars Support Team

oson afora ta peri petrelaiou kai daneiwn ktl na simfwnisw me afta, alla den exoun kamia sxesi me poker. As min peftoume stin pagida na sigrinoume entelws anomoia pragmata.

gia to email, e logiko einai na exoun kapoia etoima email siga min kathontai na apantane ksexwrista ston kathe pikrameno pou exei faei itta. Pantws einai sti fisi tou anthrwpou s'oti den katalavainei i den thelei na dextei, na anakaliptei thewries sinwmosias.

To an kapoios einai eksipnos i oxi sinexizontas kanei kati enw einai sigouros oti ton klevoun nomizw borei na to krinei o kathenas mas. Egw pantws tha stamatousa amesws.

Telos, tha epanalavw kati:

opoios den antexei na xanei as min paizei poker kako ston eafto tou kanei...

Antonis έγραψε:

Symfwnw apolyta...Einai san na les me pianoun koroido ki egw synexizw...

Apo kei kai pera re paidia SIGOURA yparxei enas X tropos pou moirazontai ta xartia kai vgainoun katw...Twra mesa se tooooosa trapezia se ena megalo room, me dekades xiliades paixtes apo olo ton kosmo, na steinetai yper kapoiou to paixnidi egw to vlepw anefikto...Kai fysika kala tha kanoume na skeftomaste kai tis fores pou emeis exoume fanei kwlofardoi...Mh mou peite oti exet mono BD kai oxi kwlofardes nikes?

Egw s'auto pou dinw kapoia vasi einai oti se mikra rooms einai pithano na moirazontai perissotera megala hands gia na pontaroun oi paixtes kai na anevainei to rake...Sthmena omws den mporw na to pw...

Ayth einai h apopsh mou....

christos990 έγραψε:

Egw s'auto pou dinw kapoia vasi einai oti se mikra rooms einai pithano na moirazontai perissotera megala hands gia na pontaroun oi paixtes kai na anevainei to rake...Sthmena omws den mporw na to pw...

Ayth einai h apopsh mou....

Χρήστο με μπερδεψες λιγο...

Πιστευεις οτι δεν είναι στημενο, αλλα πιστεύεις οτι μοιραζονται μεγαλα hand σε μικρά room???

Το ολο προβλημα συνοψίζεται στην παρακάτω ερώτηση: "Μοιραζονται τα φύλλα τυχαια, ή οχι?"

Το "στήσιμο" είναι παρέμβαση με οποιοδήποτε τρόπο.

Na sou pw...Pisteuw oti se ena site opw einai to PokerStars h to Fulltilt pou exoun tosous xristes ta trapezia einai gemata ktl den yparxei logos na min moirazontai tyxaia ta fila...Twra sto Vaggelispoker.com pou exei ligous xristes mporei (den lew oti pantou etsi ginetai) na moirazei perissotera megala hands na pontaroun oi paixtes kai na anevainei to rake...Oxi omws se kapoion sigkekrimena etsi...Genika se olous perissotera megala xartia...San ''odigies gia to moirasma'' an mporw na to pw etsi...

Mia ypothesh kanw etsi...Den kserw pws mporei na programatizetai ena poker room...Pantws theorw oti megala kai gnwsta site einai aksiopista...

christos990 έγραψε:

Twra sto Vaggelispoker.com pou exei ligous xristes mporei (den lew oti pantou etsi ginetai) na moirazei perissotera megala hands na pontaroun oi paixtes kai na anevainei to rake...Oxi omws se kapoion sigkekrimena etsi...Genika se olous perissotera megala xartia...San ''odigies gia to moirasma'' an mporw na to pw etsi...

Αν είχε τέτοια δυνατότητα ο Βαγγέλης να είσαι σίγουρος οτι θα βόλευε τα φιλαράκια του πρώτα..

Τελος πάντων..

Εγω αφήνω εδώ την συζήτηση...

Χαιρετώ

Στους αυτόκλητους συνηγορους έχω να πω τα εξής:

Όλα αυτά τα πόστ περί στημένων έχουν το στυλ (εγώ έτσι το εκλαμβάνω).

Ανεγκέφαλοι που παίζετε σε στημένα παιχνίδια ενώ εγώ ο «έξυπνος» που το κατάλαβα σας το γράφω. Ηλίθιοι μπορείτε να συνεχίζετε να παίζετε σε αυτό το site που είναι στημένο ενώ εγώ ο «έξυπνος» σταματάω.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς, θα προσέξατε εχτές κατά την διάρκεια της συζήτησης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε τον συμβούλο του αρχηγού (στην ουσία τον αρχηγό του) ανεγκέφαλο και νοσηρό νου ενώ εμφανώς του έλεγε ότι δεν ικανός να παίρνει μόνος του τις αποφάσεις.

Δηλ. τίποτα λιγότερο (μάλλον χειρότερα) από αυτά που είπα και εγώ.

Και φυσικά κανείς δεν σηκώθηκε από την καρέκλα του να του πει « τι είναι αυτά ρεεεεεεε κατεβάζεις το επίπεδο της Κ.Ο.» καθώς η συζήτηση είχε ήδη υποβαθμιστεί και θίγονταν όλοι.

Προσωπικά πέραν του ότι θίγομαι διαβάζοντας τέτοια ποστ, μου κλονίζουν την φιλοσοφία που έχω απέναντι στο παιχνίδι και με γεμίζουν αμφιβολία»Ρε λες να …… και εσύ ηλίθιε προσπαθείς να καλυτερέψεις το παιχνίδι σου?

Περιττό επίσης να αναφέρω ότι σκεπτόμουν να κάνω κατάθεση σε ένα site αλλά με έχουν αποτρέψει τα τελευταία email.

Το ότι είμαι το «κακό» παιδί του forum δεν θα το επιβεβαιώσω με το χθεσινό email μου αλλά ………… με παλαιότερα και θα συνεχίσω να είμαι.

Σημ.1 Κανείς δεν βγήκε όμως να πει: «τι είναι αυτά που λες ρεεεεεεεεεεε μ…….» κλονίζεις την φιλοσοφία μας ή μας θίγεις προσωπικά όλους, αλλά μόνο να υποστηρίξετε (επιβεβαιώσετε) αυτού του είδους τα ποστ.

Σημ.2 Εγώ στο forum δεν γράφτηκα για να τσακώνομε με τον καθένα σας (δεν θα διστάσω να το ξανακάνω όταν ακούω μ……..) αλλά για να ανταλλάξω απόψεις για το παιχνίδι και να βελτιωθώ……………… αλλά μόνο αυτό δεν συμβαίνει (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων).

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΛΙΚ ΣΤΟ SITE.

a7707a7707 έγραψε:

flop Jh Js Qh

ΕΓΩ Jd Jc

Ο ΑΛΛΟΣ Ah Kh

Sovara milas?!?!?!

Diladi milame twra oti sou exei simvei to AKRAIO pososto 1 sta 45 H (enwsh) 1 sta 45?!?!?

Exete dikio ola einai stimena.

SOVAREFTITE RE!

Ρε Αντώνη, νομίζεις ότι οι υπόλοιποι δεν σπαζόμαστε όταν βλέπουμε κάποιον να γράφει για "bad beats" και rigged poker; Δε νομίζω ότι ενόχλησε ότι έγραψες το συγκεκριμένο post, αλλά κάποιοι χαρακτηρισμοί που έγραψες. Μπαίνει ένας άνθρωπος που δεν τον γνωρίζει κανένας και κάνει μια ερώτηση. Η ερώτηση, όσο αφελής και να είναι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον παίρνουμε από τα μούτρα. Μπορούμε απλά να τον καλωσορίσουμε και να του εξηγήσουμε τις απόψεις μας. Αν θέλει, κάθεται κι ακούει, και μπαίνει στο κλίμα του forum. Αν πάλι όχι, ας μην μας ζαλίζει και να σταματήσει να παίζει αν νομίζει ότι τον κλέβουν. Αλλά δεν είναι ανάγκη να του αποδίδουμε βαρείς χαρακτηρισμούς πριν του πούμε ένα απλό "καλωσήρθες". Για προσπάθησε να μπεις στην θέση του. Θα σου άρεσε να γραφόσουν σε ένα forum και με το πρώτο σου post να σε έπιαναν απ'τα μαλλιά; Και γιατί; Για μια ερώτηση :ohmy: .

Κάποιοι από μας γνωριζόμαστε και προσωπικά και δεν παρεξηγούμε τα γραφόμενα μας γιατί ξέρουμε το ύφος του καθενός. Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει για τα νέα μέλη. Όταν σε γνωρίσουν, θα καταλάβουν ότι δεν είσαι κακό παιδί, αλλά βασικά ένας μεγάλος ψεύτης γιατί πολύ απλά δεν είσαι παιδί (παππού, ε παππουυυυυύ :laugh: ).

Antonis έγραψε:

Στους αυτόκλητους συνηγορους έχω να πω τα εξής:

Όλα αυτά τα πόστ περί στημένων έχουν το στυλ (εγώ έτσι το εκλαμβάνω).

Ανεγκέφαλοι που παίζετε σε στημένα παιχνίδια ενώ εγώ ο «έξυπνος» που το κατάλαβα σας το

nomizw oti o a777 provlimatismo eksefrase opws provlimatistika kai egw se kapoia periodo h mallon klonistika eks aitias apithanwn bad-deat.

epeita einai dikaiwma toy kathenos na grafei thn apopsi toy kai ton provlimatismo toy.

twra den nomizw na leei kaneis kanontas ena post dierwtwmenos an kathara h oxi na leei toys alloys hlithioys kai oyte to paizei eksipnos.

den akoysa ton k.kaklamani eixa doyleia alla an eipe kati tetoio den ton tima kai isws na hthele na prostatepsei ton proedro toy pasok (giati einai apo toys pio kontinoys anthrwpoys toy h toylaxiston htan)

epitethemenos stoys symvylatores alla kai pali h fraseologia toy den synadei me to hthos toy.

htan atyxis h ekfrasi soy pros ton a777

ton sygkekrimeno paikti etyxe na ton vrw kai egw o geo67 antipalo se ena toyrnoya oxi 1 alla 5-6 fores tis 5 fores termatise 1 thesi prin ta lefta diladi 4os me bad-beat den eipe tipote omws kai dextike ton apokleismo toy me aksioprepeia kai hthos thn stigmi poy kathe apokleiomenos ksernage kyriolektika.

einai paikths epipedoy kai paneksipnos kai eygenestatos ayta mporei na ta epivaivewsei kai h olga htan sto idio toyrnoya kai h olga kai tis 6 fores.

nomizw oti ola ofeilontai se mia atyxi stigmi as kleisei edw ayto to thema.

apo oti eida sto site soy eisai provlimatismenos anthrwpos epetrepse loipon kai stoys alloys na provlimatizontai.

xwris ixnos antiparathesis:2c :2d :2h :2s