baskont Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Όλα έτοιμα, καλή επιτυχία σε όλους, ας κερδίσει ο καλύτερος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής:1. The Nuts 48 (1) 2. Fish & Tilt 43 (1)3. PC Patisia 32 (1)4. Betology 325. Imagine 316. Bad Beaters 307. GAILOI 27 (1)8. Pokeristics 249. Kalamata 2110. ClubPoker 2111. Pokerland 1612. Paphos CY 1413. Μπούμπηδες 1414. Monsteflops 1215. All Stars 1216. Bet Gurus 1217. Loose Losers 1118. PokerUnion 019. 4 & The Kind 020. Destiny 021. Dramaikanoi 022. No Mercy 0 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Εσυ εισαι ο Aντωνης2005 που κυριαρχησες στο heat σου? Ευγε, συγχαρητηρια, και καλη τυχη στη συνεχεια! Με τις ευχες μου να βγειτε δεύτεροι! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Themis έγραψε:Εσυ εισαι ο Aντωνης2005 που κυριαρχησες στο heat σου? Ευγε, συγχαρητηρια, και καλη τυχη στη συνεχεια! Με τις ευχες μου να βγειτε δεύτεροι! Ελπίζω μόνο να μην μας αδικήσει ή διαιτησία και το πρωτάθλημα ειναι δικό μας.:laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ganesman Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Μαζί σου ήταν η διαιτησία Αντώνη!!!Ειδικά στο all in με τα 88...Πάντως συγχαρητήρια. Κάνατε πολύ καλή αρχή. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 ganesman έγραψε:Μαζί σου ήταν η διαιτησία Αντώνη!!!Ειδικά στο all in με τα 88...Πάντως συγχαρητήρια. Κάνατε πολύ καλή αρχή.Εχω υποστηρίξει αμέτρητες φορές οτι για να πας σε ένα τουρνουά καλά θέλεις και τύχη (πρωτίστως).Εαν θες ομως να συζητήσουμε αυτο το χερι θα σου πω το εξής.Συζητάγαμε στο chat με τα μέλη της ομάδας και οταν εκανε το all-in ο chip leader, μου φωναξαν ολοι fold - fold.Ομως εγω εχω διαφορετικό σκέψης και ειπα μέσα μου οτι το all-in του chip leader ηταν λάθος οτι και εαν κρατούσε (Q-Q). Ως δεύτερος στις μάρκες(μαλλον δεν επρεπε να κοντραριστεί μαζί μου) και εχοντας βάλει το 50% των chips μου εδινε τρομερά pot odds για να δώ το τριπλό στοίχημα.Επρεπε να βάλω 3,000 ακόμα για να πάρω 20.000. (χρειαζόμουν 15% και ειχα σίγουρα 18) και εαν το κερδίσω θα πάρω κατα πάσα πιθανότητα και την νίκη στο heat οπως και έγινε.Για μένα αυτό ειναι αυτόματο call και σε cash kai σε τουρνουά. Για άλλους που ειναι πιο συντηρητικοί οχι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
chrisot Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 καλησπερα παιδια και απο εμεναΣυγχαρητηρια στο site για την πολυ καλή οργανωση.΄Ελπιζω οτι θα γινει ενα καλο πρωταθλημα και ευχομαι να επικρατησουν οι καλυτεροι (και οι τυχεροτεροι γιατι χρειαζεται και αυτο).Ειναι δυσκολο βεβαια κ οι 4 της καθε ομαδας να πανε καλα.προσωπικα πιστευω αν οι 2 καταφερνουν να ειναι στην πρωτη τριαδα εχουν πολυ καλες ελπιδες.Ευελπιστω να δω ακομη μεγαλυτερο ανταγωνισμο ειτε απο παικτες που δεν ηταν στην μερα τους -ειτε απο παικτες που σταθηκαν ατυχοι.Ραντεβου την Πεμπτη λοιπον... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Α να πω επίσης οτι σε ενα πρωτάθλημα ομάδων χρειάζεται και τακτική.Βλέποντας τι γίνεται στα άλλα τραπέζια ήξερα οτι οι μοναδικοί που μας κυνηγάνε είναι οι Fish & Tilt. Ετσι παρότι μου δόθηκε η ευκαιρία (2 φορές με Nuts) να πετάξω εξω τον Leonida δεν το έκανα γιατί ετσι εδινα πόντους στον Mendasoni των Fish & Tilt. Ετσι αποφεύγοντας την κόντρα με τον Leonida(δύο φορές που εκανε raise πέταξα Α-Κ και Α-Q) πίεζα τον Mendasoni για all-in. Δυστυχώς διάλεξε να παέι το στοιχημα την χειρότερη στιγμή γι αυτόν.Καλη συνέχεια σε όλους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
chrisot Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Σαφως και χρειαζεται στρατηγικη Antoni.To πρωταθλημα εχει κατι απο την στρατηγικη των reality που κοιτανε πως θα παραμεινουν ζωντανοι για να φτασουν στο τελος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2007 nomizo oti paroti i omada mas exei parei ena mikro probasisma einai poli noris akoma, kai oti tha yparxoun polles anakataxeis se kathe agonistiki giati einai polla ta atoma kai oi omades. An omos kataferoume 1-2 fores akoma auto pou kataferame xtes toti sigoura tha eimaste to favori, kali synexeia se oles tis omades. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts